Annorlunda dekorationer

Dax för dagens Begravningsbinderier. Den första är en mindre stående dekoration som är assymmetrisk. Den andra är parallell. Lite roligare än de tidigare modellerna, eller vad säger ni??




Första dagen avklarad

Första dagen på nya jobbet är avklarad. Det gick okej, kände mig lite som en praktikant bara. Allt är helt nytt, varor, priser kassan, personal, ja allt. Så man känner sig lite osäker och vet inte riktigt vad man ska göra, man kan heller inte hjälpa kunderna fullt ut då... Tycker det är jobbigt när man inte vet vad man ska göra och måste gå och fråga när man är klar med uppgiften man fått, men det får vara så nu i början helt enkelt. Jag kommer väl in i det snart hoppas jag, personalen är ju trevlig iaf.


Yrkes VM

Antar att ni inte såg på Gomorron Sverige imorse. Dom pratade nämligen om Yrkes VM i London och hade tagit dit 2 som skulle tävla för Sverige i sin yrkeskategori och vet ni vilket yrke som var med jo Florist, kul att det får lite publicitet i tv. Emma Hansson var där och berättade lite om sina förberedelser. Lägger in en länk till klippet från svt play för vet inte hur eller om man kan lägga upp videos där ifrån, spola fram til 10:11 ungefär.
http://svtplay.se/v/2548517/gomorron_sverige/del_28_av_95?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2548517/sb,p102831,1,f,-1 


Min dag

Tänkte berätta lite om min dag... eller egentligen finns det inte så mycket att berätta. Jag har varit duktig och varit ute och promenerat/sprungit. Tog en runda förbi blomsteraffären som jag börjar jobba på imon, för att kolla läget lite och hälsa på alla, dom verkade trevliga så jag hoppas det blir bra det här. Man får hoppas man inte klantar till det första dagen, får försöka göra ett bra intryck. Men iaf, jag gick en rask promenad dit och sprang/promenerade hem, det var så skönt att få svettas lite, mindre kul att se ut som en tomat i ansiktet och folk glor på en som om man kom frå en annan planet...men hallå jag tränar faktiskt kan inte hjälpa att jag blir illröd i plytet!! Det har dock varit dåligt på träningsfronten det senaste, men o andra sidan så rör jag mig på jobbet. Men det är ändå lite annat att verkligen träna och bli svettig, så måste komma igång igen nu, för har saknat det. När man kommer hem har världens bästa mamma gjort fisksoppa med vitlöksbröd, mums! Så jag slängde mig in i duschen och satte mig vid matbordet. Nu har jag bloggat lite och ikväll blir det True Talent, Idol och bron. Gillar när programmen kommer efter varandra och inte på samma tid.

Slänger in min roliga humor... Höhö


Fortsättning på Sommarminnen

Här kommer årets Lotta på Liseberg när Eric var med tillsammans med Tomas Ledin, September och Thomas Pettersson. Vi fick lika ra platser i år som förra året men fick tyvärr inte sjönga med Eric i år, men däremot fick jag sjunga men Lotta och Tomas Ledin på genrepet :). Här kommer lite bilder


Det var sjukt mycket folk, vi hade tur som fick dom platserna vi fick, men inte mer än rätt när man köat frå tidiga morgonen.

Kan man annat att älska det leéndet?




Timeless <3




Detta är min kompis Sandras bilder, som jag lånar. Kopiera inte dessa heller tack!


Från genrepet





Här är Tomas Ledins reklamakt, alltså det sändes inte i tv. Grymt va det live!!

Sommarminnen

Nu när hösten börjar smyga fram, innan de vackra färgerna på löven börjar komma så längtar man lite tillbaka till sommaren. Så jag tänkte bjuda på lite sommarminnen från Lotta på Liseberg. Förra året var jag där när Eric Saade, Tommy Körberg och Caroline af Ugglas var där. Det var en magisk kväll och det var efter det jag verkligen började gilla Eric. I år har jag varit på 4st Lotta på Liseberg, om ni inte har varit på det så har ni missat något. Det är en sån gemenskap och stämning, det går inte att beskriva man måste uppleva det. Visst det kan vara jobbigt att köa en hel dag för att få bra platser, men det glömmer man när det börjar och det är så värt det. Man träffar även nya människor i kön och man får lyssna på artisterna när dom övar. Men jag har bara behövt köa 2 ggr i år för min bror och hans kompisra har passat plats åt mig, snällt av dom.

Här kommer ett bildsvep från första gången jag såg Eric live, på Lotta. Det var en helt obeskrivlig kväll, det var en sån otrolig stämning, speciellt när Tommy Körberg sjöng stad i ljus och alla stog upp och sjöng med, gåshud. Kommer aldrig glömma det. Sen hände det ju en annan fantastisk rolig grej, titta får ni se...

Genrep





Kort från kön, när Eric repar på masqurade








Dags för Erics allsång










Kolla blicken, vem tror ni han tittar på???




Jo, det är lilla jag!!! till vänster står Lina och till höger står Pernilla, min lilla solstråle till barndomskompis, hon är som en lillasyster för mig!!




Fick sjunga med i "när vi två blir en". Det var ju inte speciellt länge men att få titta rakt in i hans ögon kändes som att tiden stannade.



Ja, här ser ni mitt glädjerus...haha


Arvingarna var också med och sjöng Eloise. Ni kanske såg programmet??

Här slänger jag med några videos. Första är medley med alla artister. Där Tommys stad i ljus är med :)


Eric Saade med Masqurade


Förväntansfull

Igår jobbade jag på La Fleurist, lika kul som vanligt :). Idag är jag ledig, men vet ni vad som händer imon? Jag ska jobba min första dag i en ny blomsteraffär, som jag knappt varit inne i. Har fått ett vikariat där som varar under oktober månad. Lite nervös är man ju såklart men mest förväntansfull, hoppas man kommer trivas. Kommer nog sakna La Fleuriste men hoppas på att komma tillbaka dit när vikariatet är slut. Det är en heltidstjänst så kommer nog ha fullt upp, vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga då, men ska göra mitt bästa.


Lite suddig men det får gå


En massa hår

Funderar på att tona mitt hår igen... Innan balen och studentencirkusen så hade jag aldrig färgat eller tonat mitt hår och hade ingen lust med det heller för jag är nöjd med min hårfärg och om man färgar det en gång måste man fortsätta, för annars måste man gå runt med en ful utväxt, sen mår ju inte håret bra av det heller och framför allt så blir det mycket dyrare att gå till frisören. Men så tjatade min kära barndomskompis Emelie (som btw läser till frisör) på mig att tona håret inför balen och studenten. Hon skulle göra min håruppsättning och övertalade mig tillslut att låta henne tona det mörkare. Och jag blev jättenöjd med den nya färgen som hade en röd ton i sig, mitt ansikte kom fram mer och håret fick me glans. Men nu har färgen börjat försvinna, men den har hållt i jättelänge för jag har fortfarande mörkare hår och jag slapp utväxten och kan nu bestämma själv när jag vill göra om det, jag gillart! Men börjar sakna den färgen som var när det var nygjort så funderar på att göra om det.....hmmm

Tonat hår

Jag och Lina innan balen

Inte färgat
Haha, bjuder på denna för man såg min hårfärg bra ;)




Apropå (stavning?) hår, har ni sett den senaste disneyfilmen Trassel. Om inte så bara måste ni se den. Jag är ett riktigt fan av teckand/animerad film, så kul och man kan aldrig bli för gammal för dom, tycker jag!
Molly Sandén och Måns Zelmerlöw gör rösterna till huvudpersonerna, tycker dom gör det riktigt bra.


Dax för shopping igen??

Ni som har läst tidigare inlägg kanske har märkt att jag älskar kläder och gillar att shoppa. Men nu har jag precis varit och shoppat men kan ändå inte hålla mig ifrån att gå in och kolla på nyheter på min favorit affärs hemsida (Gina Tricot). Och såklart hittar man något man vill ha, vem försöker man lura när man tror innan att, jag ska bara kolla... mm inte ens en själv tror jag. Nu har jag hittat massa saker jag vill ha. Bland annat dessa två




Måste åka och prova nån dag...kanske imon när jag är ledig.

Puss och kram på er!!


Kransar

Idag blir det kransar. Har gjort samtliga i skolan.

Kransstomme. Älskar murgrönan


Dekoration på kransen. Personligen så gillar jag inte denna varianten. Tycker att det blir så stort och klumpigt och det döljer den fina kransstommen. Denna har jag inte linjegrupperat utan den är mer symmetrisk i blomplaceringen


Här har jag satt salallblad istället för murgröna, ganska fint det med




Denna modellen gillar jag mer, då dekorationen följer formen på kransen. Inga kaninöron här inte (Tycker att de linjegrupperade kan se ut so två kaninöron ibland)





Vilken modell föredrar ni utav dessa två?
(finns betydligt fler saker man kan göra med en krans, dessa är de mest traditionella)


Liggande begravningsdekoration

Här kommer dagens begravningsbinderier. Denna gången liggande. Samtliga är gjorda i skolan.
Detta är också traditionella linjegrupperade dekorationer.








Stående Begravningsdekorationer

Nu när brudbuketterna är slut för tilfället tänkte jag fortsätta lägga upp begravningsbinderi och det är en del kan jag meddela, så det kommer nog ta ett tag innan allt är upplagt så jag buntar ihop flera arbeten i ett inlägg.

Dessa har jag gjort i skolan. Det är trditionella stående begravningsdekorationer.


Dessa två är linjegrupperade.

På denna var vi tvungna att göra en rosett, tycker dom är otroligt fula och så otroligt jobbiga att göra. Hatar dom!! Tur är att det aldrig har hänt att jag behövt göra en sån i butik. Skulle förmodlingen efter en stund av kämpande att få den fula rosetten bra (vilket typ inte går för den är även ful när den är fin) tillslut ge upp och bli så frustrerad och knyckla ihop den, den skulle sluta i papperskorgen. Okej...jag kanske överdriver en smula men dessa rosetter och jag gilar inte varandra.


Denna gjorde vi på tid och med bara ett visst antal blommor, så jag satasade på att placera blommorna symmetriskt istället för linjegrupperat. Den blev helt okej ändå.

I skolan gör man nästan bara linjegrupperade begravningsbinderier, vilket är en väldigt bra grund som man får med sig ut i arbetslivet, men så tråkigt. Sen i butik kan man hitta sin egen stil men man har fått med sig proportionerna ifrån skolan så man tänker i linjer fast ändå inte, fattar ni...? ;)


Brudbukett till släkting

Här är min sista brudbukett jag har på lager. Det var bara några veckor sedan jag gjorde denna till en släkting. Det är en vanlig rund, kompakt grupperad brudbukett som är bunden i handen. Bruden blev som mig jätte nöjd.




Nytänkande brudbukett

Även denna brudbukett har jag gjort i skolan. Det var en jätte kul uppgift, där man skulle vara väldigt kreativ och skapa en nytänkande brudbukett. Alltså man skulle inte göra en vanlig bukettmodell. Det enda vi hade att rätta oss efter var att den skulle antingen vara i en hjärtform eller blomform, också det i lite nytänkande former. Vi fick beställa blommor själva och göra den i princip hur vi ville.

Jag valde att flytta min bukett från handen till armen. Jag tänkte mig ett hjärta som knyts fast och som hänger ut efter armen. Såhär blev resultatet:






Orkidé är en av mina absoluta favorit blommor. Taklök är också en stor favorit




Såhär löste jag fästanordningen och det funkade riktigt bra.




Coursage

Blev supernöjd med resultatet, tänk om kunde få en sån beställning i butik nån gång, skulle bli överlycklig!


Dekorativ brudbukett med vegetativa insag

Med vegetativa inslag menas med att jag har inslag av naturen i arbetet. Vegetativ stilart är då man jobbar med material från naturen. Denna brudbukett är tejpad, jag har alltså gjort konstgjorda stjälkar för att kunna böja blommorna i den vinkeln jag vill. Man trycker upp en eller flera ståltrådar/blomstertrådar i stjälken och floratejpar sedan tråden. Jag blev inte så nöjd med denna, jag minns att jag var jättestressad när jag gjorde denna för jag började lite senare än alla andra i klassen, så hade inte så mycket tid på mig. Men jag bjuder på denna ändå.



Hoppas ni har en mysig helg :)


Made of POP Liseberg

Som ni kanske har sett så finns det 2 bilder på Eric Saade på min header, har även citerat meningarna från en av hans låttexter, och det är för att jag är ett stort fan. Han är en grym liveartist och jag älskar hans musik, blir så glad av både den och han som artist. Har sett han ett antal gånger live i sommar och det är på dom konserterna som mina bästa sommarminnen kommer ifrån. Så här kommer ett av dom...Det var 17 juni (dagen efter min födelsedag) på Liseberg, Premiär för Erics sommarturné Made of POP, som var hur GRYM som helst!!!.


Slänger även med en utav låtarna från nya albumet som konserten är döpt efter



ca 15 000 pers i publiken och jag stog näst längst fram!!!
  
Ser ni mig??
 
jag och Lina (en av mina allra bästa vänner)


Säga vad man vill men killen är galet snygg



Njuter av publikens jubel

Det var så mycket kärlek och glädje i publiken så han nästan blev rörd till tårar

Om ni har lagt märke till det så har jag skrivit mitt namn och min bloggaddress på bilderna och det är för att jag inte vill att dom ska bli kopierade utan min tillåtelse, så snälla gör inte det, Tack! (och jag kommer inte alltid att orka att lägga in det på alla bilder så även fast det inte står så gäller detta)

Saknar dig

En av mina allra bästa vänner heter Lina Bengtsson (ja, hon har samma efternamn som mig, och nej vi är inte släkt fast man kan tro det för vi är väldigt lika som personer) Vi gick i samma klass på gymnasiet, så hon är också florist, en väldigt duktig florist dessutom. Men efter att vi tog studenten så har vi knappt träffats, vilket är väldigt sorgligt för jag saknar henne otroligt mycket. Så ni som går sista året på gymnasiet ta vara på den tiden säger jag bara, för sen är det så mycket man ska göra, det är inte så kul att bli vuxen som man kanske tror, jag tycker inte det iaf. Jag tror aldrig att jag kommer bli en vuxen vuxen utan kommer nog alltid vara lite små barnslig, för det gör livet lite roligare tror jag. Och Lina är ett väldigt  bra komplement till mig, hon är som min mamma ibland. Hon är så otroligt BRA på alla sätt fattar inte hur hon hinner och orkar med och göra allt hon gör. Är så stolt över att vara hennes vän. Så Lina om du läser detta så vill jag bara citera Björn Gustavsson och säga att du är strösslet på min glass <3 Puss på dig min fina!!!


Han är ju bara för söt asså



Här är vi på en Eric Saade konsert på liseberg i sommras. Saknar!!!!

Shopping i Allum

Idag åkte jag och mamma till Allum för att jag skulle köpa skorna jag hittade i stan. Men denna gången kunde jag inte hålla mig ifrån kläderna, så det blev även 2 tröjor att jobba i. Men fick ju faktiskt lön igår och då får man unna sig. Här kommer bilder från dagens köp.

Först dagens outfit....
Klänning: Bik Bok
Halsband: Gina tricot







Klädinköp:
Skjorta: Gina Tricot
Tröja: Gina Tricot
Skor: Johanssons skor








Brudbukett i djungeltema

Upgiften till denna brudbukett var att man skulle göra en helt valfri brudbukett till ett tyg man fick av läraren, som symboliserade brudens klänning. Man skulle föreställa sig en brud som man skulle göra buketten till. Jag fick ett tyg som jag tyckte liknade ett höftskynke...hahah. Så jag tänkte på Tarzan och Jane som mitt brudpar och på så sätt blev det en djungelinspirerade brudbukett. Jag använde en melon som jag gröpte ur och satte en oasis i. För att få ett långt häng på buketten använde jag rankor som jag plockade ute i naturen. Blommorna valde jag utifrån temat, så det blev exotiska blommor med starka färger. Oasisen täckte jag med limefrukt. Jag blev supernöjd och tror nog att denna är min absoluta favorit av alla arbeten jag gjort.








Här ser ni tyget jag fick








Botaniska Trädgården

Hej svejs i lingonskogen :)
Igår träffade jag min kompis Daniela. Vi åt lunch på ett ställe som ligger nära våran gammla skola så vi gick dit för att ta oss en titt och för att heja på våra floristlärare, men dom var tyvärr inte där. Det kändes konstigt att gå upp och kolla in i klassrummet där man stått och kämpat i 3 år, 3 fantastiskt roliga år. Sen åkte vi till botaniska trädgården och knäppte lite kort. Dhaliorna blommade för fullt så det blev mycket fina bilder på dom, orkar inte lägga upp alla men här kommer några...














Denna blev min favorit



Här kommer några finingar från förra året










Jag har, som ni kanske ser redigerat dom lite för att blomman ska komma fram mer.

Dagens outfit
Klänning: Gina tricot
Ring: H&M










Humor på jobbet

CYKLA MEN ANVÄND HJÄLM....
Ja så står det på prisskylten till dessa underbara cyklamen. Fattade ni ordvitsen? Visst va den fyndig?


Är dom inte underbara?? Underbara färger som lyser upp höstmörkret 


Brudbukett i hållare

Här kommer dagens andra brudbukett. Denna gjorde jag i ettan till ett riktigt bröllop, till min pappas kusin. Det var min första brudbukett till kund. Hon ville ha den tät och rund upptill med lite häng så jag valde att göra den i oasishållare. Jag hade inte direkt gjort denna typen av brudbukett innan så jag gick på min egen känsla och tycke. Eftersom det var till ett riktigt bröllop plus till en jag kände så var jag extra nogrann så denna tog mig ca 5 timmar att göra. Idag skulle jag nog göra den på 1,5 timme kanske. Men jag blev väldigt nöjd kommer jag ihåg och det blev bruden också.




Coursage

Glammelieros som brudbukett

Här kommer dagens första brudbukett. Här har jag gjort en glammelieros som är en ros som man har byggt på med rosblad. Just denna glammelierosen blev ganska liten man kan göra den mycket större, beroende på hur stor rosen som man startar med är. Sen är det också finare, tycker jag om den blir lite plattare.  










Fortsättning på förra inlägget...

Nu tänkte jag lägga upp de andra arbetena jag gjorde idag. Innan det blev stressigt så gjorde jag ett begravningshjärta i gula toner. Blev supernöjd :)







Tycker det är så fint att lägga lite exklusivare blommor uppepå ett tätt gruperat arbete. Här är det Kallor.

När det var som mest stressigt idag, då jag var klar med Tomas Ledin buketten, hade jag en stående begravningbukett + 15 handbuketter,kunder, plocka in och stänga kvar att göra och allt skulle göras innan sex, men problemet var ju att jag inte hade någon klocka på mig så hade ingen koll på tiden så jag flög runt som en dyrasellkanin i butiken för att hinna med allt. Tillslut kom Johan (min chef) tillbaka, och som tur va så va jag klar med dekorationen som belv jättefin fast jag stack i de där blommorna supersnabbt. Måste vara rekord för mig. Men vi hade ju lite kvar att göra så praktikanten fick plocka in sakerna på utsidan och jag och Johan fick göra klart innen i butiken....det slutade med att vi fick jobba över 1 timme, men vi blev klara!!!

Här är den stående begravningsdekorationen, som jag nästan slängde ihop. Men grejen är att blomplaceringen börjar att sitta i ryggmärgen nu.





Såhär såg jag ut innan jag gick till jobbet idag.


Vet inte vad det är för prick i min panna men men. Har fått en väldig förkärlek för ugglor på smycken, har ett likadant halsband i bronsfärg, dom är så söta.


Stressig men rolig dag på jobbet

Idag har det varit o göra, dessutom skulle man vara själv halva dagen med en praktikant.... Men mycket fina arbeten har det blivit. Men det roligaste var ju ett bud på en bukett till Tomas Ledin....JA, den Tomas Ledin. Jag trodde jag hörde fel i telefonen. Laddade hela dagen på att få göra den buketten, och vad händer när man ska börja, jo det blir bara fel fel fel. Det blir inte bra alls! Här har man sett fram emot att få göra denna hela dagen och när man väl ska börja så blir det bara skit, stressad blev jag för jag visste vad jag hade kvar att göra...en stående begravningdekoration för 1000 kr bl.a. Dessutom hade jag ingen klocka på mig idag så hade ingen aning om tiden, men det visade sig att den var halv fem (och vi stänger sex). Jag står och kämpar och kämpar och så ska man ta kunder emellan, så får man lägga ifrån sig buketten och blommorna åker åt alla håll....suck... Men tillslut bytte jag ut blommorna och började om helt och då blev det tillslut nått hyfsat bra iaf. Jag hade inte gjort den såhär om jag inte var tvungen att rätta mig efter kundens (som också var en väldigt känd person) önskemål. Jag hann tyvärr inte knäppa kort på den innan jag slog in den, så ni får nöja er med dessa bilderna.







Kan inte fatta det fortfarande... så himmla coolt...hahah

Brudbukett - Engelsk klase/Droppe

Eftersom jag har ganska många brudbuketter jag vill lägga upp så räcker inte veckans dagar till, så jag lägger upp en till idag. Denna brudbukett kallas för Engelsk klase eller Droppe. Det är en väldigt tät och droppformad modell, inte helt lätt att göra, man får pilla lite, men fint blir det!








Humor på Hög nivå...

...enligt mig. Jag är inte den som gillar reklam, tycker faktiskt att det är bland det mest störande som finns när man kollar på en film eller ett program på tv och det blir reklam på reklam på reklam på reklam, ja ni fattar. Men ICA reklamerna däremot har jag alltid gillat, men nu har jag faktiskt fått en ny favoritreklam (vet att det låter lite konstigt att man har en favoritreklam när man är lite av en raklamhatare men nu är det så iaf) ÖoB reklamerna asså dom är genialt roliga, älskar ordvitsar det är verkligen min typ av humor, skrattar lika mycket varje gång, så nu tänkte jag lägga upp deras senaste som är hur rolig som helst, skrattar bara jag tänker på den.

(Ville även testa om jag klarar av att lägga upp youtubeklipp på bloggen, är första gången)


Brudbukett med en sorts blomma

Här kommer dagens brudbukett. Även denna ganska annorlunda, men det är sådana här kreativa och roliga saker man får göra när man går floristlinjen. I denna uppgift skulle vi göra en helt valfri brudbukett utav minst 7 stycken orkidéklockor (Cymbidium orkidé). Såhär blev resultatet:


 


Blev den inte läcker?? Det tyckte jag iaf. Jag har använt mig av en sten att hålla i som jag lindat in i sisal.

Höstmys på La Fleuriste

Igår jobbade jag på La Fleuriste, där jag jobbar lite extra och som är min enda arbetsplats för tillfället. Butiken ligger på Aschebergsgatan i Göteborg och är en väldigt härlig och annorlunda butik att jobba i, trivs väldigt bra. Titta gärna in nån dag :). Att stå i en blomsteraffär och göra härliga höstbuketter när det ösregnar ute är riktigt mysigt kan jag säga. Det gjorde jag igår. Här kommer lite bilder på vad jag gjorde....

 









Såhär såg jag ut igår


Brudbukett i Transparent stilart

Här kommer dagens brudbukett. Shit va längesedan det var jag gjorde denna. Åh, saknar skolan.. eller floristlektionerna i alla fall. Man fick göra så otroligt mycket roliga saker.
Kom och tänka på en grej angående skolan. För nån vecka sedan, när jag satt på spårvagnen så kom det på en man som satte sig bredvid mig och hade en parfym som luktade precis som vårat klassrum luktade när det kommit nya blommor, vilken nostalgitripp jag fick där en stund...hahah sjuk grej. Måste ha en återträff med klassen snart.



Ni kanske tycker att det ser ut som en enda röra och frågar er, hur kan detta vara en brudbukett?? Men grejen är att Transparent stilart är ett organiserat kaos :) Låter flummigt men sant. Nu när jag tittar på denna idag så blir jag väl inte jätteimponerad, men då vet jag att jag var ganska nöjd. Skönt att se att man utveckals :)

Puss och Kram

Brudbukett - Blomform

Denna veckan tänkte jag ladda upp bilder på brudbuketter jag har gjort i skolan och på jobbet. Så här kommer 2 st brudbuketter där jag använt samma rede (redet är blomman som buketterna är gjorda i)

  



Någon som har lagt märke till att jag älskar rosa??

En dag på stan med världens bästa Anna

Hello!

Imorse mötte jag upp Anna (min "extramamma") i stan så gick vi och åt frukost innan vi skulle ta oss en shoppingrunda...mys på hög nivå. Jag skulle inte ha några kläder, utan skor. Och ni vet väl hur det är, när man letar efter kläder så hittar man inget men när man inte ska ha något då hittar man. Så jag var lite tveksam om jag skulle klara att gå en runda på stan utan att köpa något annat en skor....tror ni jag lyckades? Tror det eller ej men det gjorde jag, jag köpte inte något inte ens ett par skor. Lite stolt faktiskt. Men provat skor det har jag, så svetten nästan rann, men hittade ett par som jag kanske ska köpa :). Men Anna hittade i alla fall, och det var ju hon som skulle shoppa.



Frukosten

Efter en dag på jobbet....

Hej på er!

Idag har jag jobbat. Helt okej att vara inne i en blomsteraffär och glädjas av alla vackra blommor när det är grått och rengnigt ute. Dock inte lika kul att sedan gå ut i ösregn och plocka in alla blommor man har på utsidan och se folk åka förbi i sina varma bilar, men det får man ta. Lite regn har ingen dött av, men jag såg ut som en dränkt katt när jag kom in...haha. Nu sitter man och kollar på Manchester United-Chelsea, och tar en söndagsfika med familjen och farmor och farfar...mys. 

Jag lyckades faktiskt få bort bloggadress så nu är jag rätt nöjd med designen :)

Kram på er! 



Bjuder på ett härligt hallon från i sommaren

Ny Design

Vad tycks? Visst har jag varit duktig. Men jag behöver hjälp med att få bort min bloggadress som står över min header. Någon som vet hur man gör?

Det här är jag

Tänkte att ni kanske ville veta hur jag ser ut

Tänkte att ni kanske ville se hur jag ser ut, så jag slänger in en bild

Snurrig

Då har man startat en blogg. Men det var ju inte det lättaste att komma igång kan jag säga. Först va man tvungen att hitta på ett namn på bloggen som ingen annan har, vilket inte var det lättaste eftersom jag typ är sist med att starta blogg. Höll på att ge upp när inget utav mina påhittiga namn gick igenom. Men tillslut så gick det! Men när jag väl skulle börja fattade jag ingenting, hel snurrigt. Men, men jag får försöka så gott jag kan och se om någon kanske kan hjälpa mig. Men nu lite om mig. Vem är jag? Jag är en 19 årig tjej, som tog studenten i våras (något av det roligaste jag har gjort). Jag läste till Florist, hur kul som helst (och nej det har ingenting med flourtant att göra för er som tror det, nej det är blommor det handlar om). Så jag jobbar nu lite extra i en blomsteraffär som heter La Fleuriste. Som Florist ser jag mig själv som kreativ, nyfiken, påhittig, noggrann och utmanar gärna mig själv. På fritiden gillar jag att vara med familjen, umgås med vänner, träna (fast det var ett tag sen, måste jag erkänna), eller bara vara hemma och ta det lugnt. Mina intressen förutom floristyrket är att teckna, knäppa kort, shoppa och musik. Det var lite om mig det. Nu till vad denna blogg ska handla om. Jag tänkte lägga upp ganska mycket bilder på arbeten jag har gjort och berätta lite om min vardag som florist, det är främst därför jag har skapat denna blogg. Resten får ni helst enkelt vänta och se vad som ploppar upp för jag vet inte heller helt säker vad jag kommer dela med mig av. Men nått mer än blommor blir det i alla fall.

Puss och kram och nyp i stjärten ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0