Shopping

Hej på er! Åh vad man blir lycklig av detta underbara väder! Jag jobbade för första gången på 1,5 vecka igår. Riktigt skönt att äntligen vara tillbaka och faktiskt må bättre. Jag hoppas verkligen denna virus försvinner ur min kropp nu! Ska vänta med att träna till nästa vecka. 
 
Ni kanske såg inlägget om att jag va shoppingsugen? Jag åkte och shoppade i fredags och köpte den vita klänningen med snygg rygg, den V-ringade rosa t-shirten, ett par klackskor och för ovanlighetens skull nagellack. Köpte tre st, ett gammaldags rosa, ett guldglitter och ett rosa,lila,blå prickigt. Har tyvärr inte tagit kort på det än. Men målade på det guldglittriga på mitt gröngblåa nagellack idag, jag målar nästan aldrig naglarna men nu när det är vår/sommar tycker jag det är lite kul. 
 
 

Då har man fått lite färg på kroppen

 
Riktigt gött att äntligen få sola lite. Har varken velat eller orkat sitta i solen nu när jag varit sjuk men idag mådde jag bättre så då passade jag på. Imorgon är jag tillbaka på jobbet! Ser fram emot det nu när man har legat hemma i mer än en vecka. Nu vill jag bli helt frisk så jag kan sätta igång med träningen också. 
 
Fick även målat lite på Håkan
 
 
 

Utanför fönstret

Just nu blommar körsbärsträden för fullt och jag har ett precis utanför mitt fönster som jag kan ligga och kolla upp på från min säng. Jag tycker träd är väldigt vackra och speciellt när dom blommar då (är man florist så är man) 
 
 

Penna istället för pensel

Har börjat på en ny teckning. Det var ett tag sedan jag tecknade så blev lite sugen nu när jag är sjuk. Lite skönt att byta ut penseln mot pennan. Det började inte så bra dock, det känns att man har varit ifrån det några månader. Jag fick slänga den första suddade för mycket kring ögat så förstörde pappret så det va lika bra att börja om. Har kommit en bit på väg redan faktiskt även om det går lite trögt.
 
 

Shoppingsugen

 

Något som gör mig glad

*Kikade in på youtube och hittade det här klippet från moreus med mera när Eric var med. Så bra!
 

Fortfarande sjuk....

Får vara hemma från jobbet denna veckan.... Fy va trist detta är när vädret är helt underbart! Eftersom jag inte gör så mycket mer än att jag ligger i min säng, flyttar mig till soffan, balkongen och tillbaka till sängen så har jag inte så mycket att skriva här om ni förstår. Men tänkte visa en klänning som jag funderar på att köpa, den heter till och med Erika. Så snygg i ryggen, synd bara att det blommiga tyget inte ser så fint ut, iaf inte på bild
 
 
 
 

Glad Påsk!

Hoppas ni får en gladare påsk än mig. Jag är helt färdig, har väl åkt på nått virus.... Så det blir tyvärr ingen påskmiddag hemma hos Christian, jag får kurera mig här hemma i min ensamhet då familjen nu har åkt iväg. 
 
 

Tulpandekoration

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naturkänsla

Åh vad jag älskar att få använda skogsmaterial och göra dekorationer som är lite mer naturliga. Idag gjorde jag en krans till begravning där jag använde mossa och murgröna på kransen, så fint! Väldigt vacker med bara vita blommor till och speciellt liljekonvaljen!!! Blir man inte kär?! (haha, arbetsskada?)
 
 
 
 
 
 

Låt blommorna spegla personen

Här om dagen gjorde jag en begravningsbeställning där personen som avlidit va väldigt ung. Kunden hade valt ett hjärta som skulle vara i grunden vitt, blått och lime och sen skulle det vara färgglada färger (något lullig förklaring, jag vet) för att personen var en glad människa. Och det tycker jag är väldigt fint när man väljer blommor och färger ut efter personen. Såhär blev det
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PÅSK

Tiden går så sjukt fort! Det är redan påsk och det är inte långt kvar tills vi går in i maj månad. Vädret börjar ju också ta sig, ska bli riktigt fint i helgen har jag hört och jag med min vanliga tur så jobbar jag såklart. Men jag hoppas vi får fler fina dagar framöver. Mamma och Pappa åker iväg över påsk så det blir lugnt här hemma. Ska till Christian och äta påskmiddag med hans familj på fredag och efter jobbet på påskafton så kommer han till mig. Blir nog en rätt bra påsk tror jag. På tal om att tiden går fort, jag och älsklingen firar redan 10 månader idag! Är så glad att jag har honom! Så jag hoppas månader kommer bli till år. Jag är helt slut i huvudet just nu så jag vet inte vad jag skriver riktigt, hoppas det är någorlunda sammanhängande. Jag har nämligen jobbat med feber eller förhöjd temp nu i två dagar. Och det är nästan 10 timmars pass, så jag är bra trött. Jag har haft detta nu i ca två månader att jag fått feber som kommit och gått. Jättejobbigt då jag inte har känt mig kry nog att träna men tillräckligt frisk för att jobba. Vill inte ha det såhär. Jag vill kunna vara 100%, det är jättesvårt att ta det lugnt på jobbet. Och jag vill komma igång med träningen!! Men det går ju inte att gå emot kroppen.... Ska jobba imorgon också sen är jag ledig skärtorsdag och långfredag iaf. Får hoppas jag kan ta igen mig då så jag är bra i helgen. Vill vara pigg och glad på jobbet för jag älskar ju att vara där, just därför jag går dit när jag är sjuk också. Känns inge kul att ligga hemma när man inte är så dålig så man är sängliggande. Nä nu ska jag muntra upp er med lite bilder efter allt sjuklingsprat.
 
Fågelbosbuketter gjorda av mig. 
 
 
 
 

Regnigt

Det regnar men det är 12 grader varmt och det blåser inte. Jag tycker faktiskt om sånt väder. Jag är ledig idag och passade på att ligga kvar lite extra länge i min pojkväns säng. Han fick ju gå upp till skolan medans jag kunde ligga kvar under täcket. Men han kommer nog hem snart och då ska vi ta en prommenad i skogen med hunden. Vi får hoppas att det inte spöregnar då bara, för nu ser det ändå rätt gött ut. 
 
Bjuder på två instagrambilder
 
 

Så skönt att gårdagen är över!!!

I lördags va jag på 20-tals fest hos min barndomskompis som fyllde 22 år! När jag fick höra att det va 20-tals tema , va min första tanke "vad ska man ha på sig då?" Det är ju inte det vanligaste temat precis. Men jag fick rotata fram en gammal svart klänning som nog skulle funka. Jag jobbade från 9 till fyra på lördag men va inte hemma för än tjugo i sex! Festen började halv åtta. Det regnade ju så jag var ju inte så fräch efter att ha plockat in alla varor på jobbet i ösregn och det tar ca en halvtimme. Så jag va allt annat än färdig när jag kom hem. Snabbt fick jag slänga i mig middag och vid sex kom Lina som också skulle med. Då va det bara att börja göra sig iordning. Allt blev bara stressigt. Så jag hann inte göra något speciellt med håret som jag hade velat. Det blev lockat och så böjde jag till luggen så det skulle bli något annorlunda. Sminket blev sotade ögon och röda läppar. Innan vi var tvugna att gå så hann vi sätta oss ner en liten stund och ta en drink. Sen va det ut i regnet och ta sig mot festen! 
 
När alla hade kommit var vi totalt 20 pers. Några hade gått in för temat lite mer än andra, vilket var kul. Musiken va  också i stil med temat. Det va lättsamt och trevligt folk som gärna dansade så det va riktigt kul och en lyckad hemmafest, vilket jag tycker är betydligt roligare än att gå ut på nån klubb. Vid ett redan ville folk dock dra ut och jag och Lina hänkde på till en början till jag kände att jag inte tyckte det va någon idé för jag va lite för yr i bollen om man säger så. Så vi tog spårvagnen hemmåt. Jag halvsov tills jag vaknade till och kände att jag va tvungen att spy, vilket inte är den bästa känslan när man sitter på en spårvagn full med folk. Men som tur va så stannade den vid en hållplats så jag hann att springa av. Väl hemma så va det bara av med sminket och borsta tänderna och lägga sig. Men det va inte så kul att lägga sig ner, då det känns som en karusell i huvudet men jag somnade fort som tur va. 
 
När jag vaknade upp igår ville jag bara att dagen skulle vara över. Jag har aldrig varit så bakfull någonsin och jag har heller aldrig spytt när jag druckit alkohol, definitivt inte fått springa av en spårvagn och spy i en äcklig papperskorg, men någon gång ska ju vara den första. Det snurrade fortfarande i huvudet och värkte och så fort jag va uppe på benen så behövde jag gå och spy. Lina däremot mådde som jag brukar göra, hon mådde bra och bara låg och log åt mig. Så irriterande! När hon hade åkt så tillbringade jag dagen i sängen. Jag gick upp vid sju då jag kände mig hungrig, så jag fick i mig fyra mackor lite fil och oboj på hela dagen. Jag mådde illa av att se folk på tv:n dricka vin. Sen vid nio gick jag och la mig igen. Idag vaknade jag upp och va typ spm vanligt igen. Lite trött i huvudet men annars mår jag nog bra. Så det känns så skönt att gårdagen ligger bakom mig. 

Fotografering i Botaniska Trädgården

Kunde inte motstå det härliga vädret så gick till Botaniska och tog med mig kameran, resultatet har ni här
 
  
 
  
 
  
 
 
  
  
  
 
 
 
 
  
  
  
 
 
  
 

Bordsdekoration

Idag fick jag en beställning av min kära pojkvän. Hans mamma fyller år idag så jag fick äran att göra något till henne. Det blev ett snittarrangemang!
 
 

Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?

När jag är på mitt jobb så känns det ibland som att jag lika väl kunde stå hemma på min fritid och göra samma sak. Jag får verkligen utlopp för mina idéer och kreativitet på den arbetsplats jag är nu. Att få en bild, en idé och sen få utföra den och se ett resultat är fantastiskt. Jag känner verkligen att jag har hamnat rätt, men det finns ju såklart nackdelar som med alla arbeten, t.ex. mitt yrke är ju inget man blir rik på i pengar precis, men man blir rik på mycket annat!
 
Idag har jag gjort ett påskträd
 
 
  
 
  
  
 
  
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Dekoration i vas

 
 
  
 
 
 
 
 
 

Blomsterrabatt

 
   
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0