Träning

Denna veckan har jag lyckats ta mig till gymmet två ggr. Har kört ett pass för överkroppen och ett pass för benen. Det känns så bra att vara igång igen. Vill inte vara sjuk nu på ett tag!
 
 

Min inre lilla kock

Igår va det jag som skulle laga middag här hemma. Jag är ju inte speciellt bra på att laga mat, eller jag gör ju inte det så ofta och då blir det ju inte att man lär sig heller. Men igår kom nog min inre lilla kock fram. Jag bestämde mig för att göra pannbiff, kokt potatis, "brunsås" med lingonsylt, stekta champinjoner och lök. Det blev riktigt bra, pannbiffarna blev svingoa! Antar att jag kan bara jag vill, det får jag hoppas på för mitt eget bästa, för sen när man inte bor hemma längre så är det ju ingen annan som gör maten åt dig. 
 
 

Håkan går frammåt

 

Bra service!

Va nyss på Telia för att fråga vad det är som är fel på min mobil. Den har börjat krångla rejält, startar om sig hela tiden och ljudet lever sitt eget liv o.s.v. Jag va nästan helt säker på att dom skulle säga att jag behövde lämna in den men tjejen som hjälpte mig hämtade faktiskt en ny mobil som hon bara bytte ut mot den gamla. Så skönt att slippa vara utan den i typ 2 veckor!! (Helt sjukt va beroende man blir). Sen hade jag ett Copter-skydd på min skärm som inte går att ta bort och återanvända, så även det skickade hon med ett helt nytt och det kostar ju ändå 179 kr. Så jag var väldigt nöjd när jag gick därifrån. 

Ett måste att se!

Om ni inte visste det så älskar jag disney filmer. Man kan aldrig bli för gammal! Och ett måste är ju att se dom på svenska. De flesta kollar ju på engelska vilket jag inte förstår :S Diggar snögubben Olof
 
 
 

Ping Pong

Hej på er! Nu verkar det som att jag börjar tillfriskna!! Så otroligt skönt. Tror jag får tillbaka mitt helt rätta jag bara jag får komma igång med jobbet igen. Det är inge kul efter ett tag att bara gå hemma och vara ledig varje dag när man egentligen inte ska vara det. Man blir väldigt trött, iaf jag. Men morgontrött som jag är så är det väldigt skönt att ha sovmorgon varje dag. Att kunna ligga kvar i den goa varma sängen under täcket så länge man känner, I love it!
 
Igår testade jag att träna, jag tog en prommenad till gymmet och jag vet inte när jag gjorde det senast, måste vart innan jul någon gång, inte okej! Det är rätt roligt, när man inte kan göra saker då vill man göra dom som mest. Man ska därför uppskatta tiden då man är frisk mycket mer än vad man gör. Jag har saknat träningen jättemycket! Det är så skönt att sätta på musik i lurarna och bara ha sin egen lilla tid, inte behöva prata med nån för en stund. Det gick faktiskt helt okej. Jag var väldigt darrig i musklerna men jag körde på som vanligt, jag kan inte ta det lugnt när jag väl kan träna och sen tyckte jag att det va så kul att äntligen kunna gå och gymma så jag ville liksom inte gå hem. Jag körde ett benpass och det blev ganska många övningar så när jag var klar va det lite jobbigt att ta sig ner för trappan, framsida lår va bra trött. Sen skulle jag ju prommenera hem också. Så vad resulterade detta i? Jo, träningsvärk såklart! Har så fruktansvärt ont, men det är skön smärta ändå. Benen känns som två betongblock. 
 
Idag var min lillebror ledig från skolan så vi åkte iväg och spelade pingis i ca två timmar. Så kul att få syskontid tillsammans, det var ett tag sedan. Förutom att jag förlorade varenda match förutom 1 så va det riktigt roligt! Och jag tänkte att det skulle vara bra för mina stela och ömma ben att röra på sig lite, men jag kan säga att efteråt så va dom inte roliga. Men skitsamma! Va inte meningen att detta inlägg skulle bli så långt så jag avslutar det nu med en bild på lilla mig
 
 

Tulpanens dag

 
 
Om jag hade jobbat så hade jag köpt med mig tulpaner hem

Summering av 2013

2013 va ett rätt bra år ändå när man tänker tillbaka. Man har gjort mycket och det har hänt en del. både bra och dåliga saker. 
 
Jag gjorde en teckning av Magnus Uggla.
Jag och Lina åkte till Stockholm och såg Magnus Ugglas Show på Hamburger Börs
     
 
 
Man blev lite småkär i Anton Ewald i Mello
 Fler nya teckningar
 
 Molly Sandén gjorde ett mycket uppsakattat inlägg på sin blogg. Det välde in kommentarer och jag gick från under 100 vänner till över 400 på instagram!! 
 
 
Jag och Malin gjorde lite roadtrips ner till Skåne för att kolla på mr Saade. Jag körde ner till Helsingborg och Halmstad. Första gången jag körde flera mil i sträck så där va jag lite stolt. I Halmstad lyckades vi även träffa honom efteråt, vilken lycka det va!! Och jag lämnade min teckning inramad.  
 
  
  
 
 
 
 
Jag fick mig en ny utmaning, att måla en tavla i oljefärg på duk vilket jag aldrig gjort förut.
 
 
Jag köpte mig en systemkamera som jag tänkt att göra så länge!! 
 
 
 
 
Jag började chatta med en kille på Facebook som jag sedan började dejta och som visade sig vara hur underbar som helst så vi blev tillsammans. Det är helt klart årets höjdpunkt!!! 
  
 
Första utomhuskonserten blev Darin på Liseberg
 
Rix FM Festival drog igång, första jag va på va i Jönköping
 
 
Jag hade hela 9 veckors semster, 9!!! Det är som ett sommarlov! Jag började semestern med att åka till Grekland med min underbara vän Lina. Hade inte varit utomlands på 5 år då och det var första gången jag reste med en kompis.
 
 
Eric Saades sommarturné var man på några gånger!
Först i Sövde och där fick man även se sin barndomsidol Magnus Carlsson.
 
 
Jag var väldigt kär den sommaren
  
  
  
 
  
 
Ritade Bruce Springsteen till min Halvkusin Niklas. 
 
Eric och Robin i Trollhättan
 
 
 
 
Sen var det Hälsingland i 2,5 veckor för att hälsa på Mormor och Morfar. Det var jättetufft att vara utan Christian så länge!!
 
 
 
Jag åkte hem tidigare än resten av familjen för att jag skulle hem till Erics konsert i Göteborg! Tyvärr gjorde det att jag missade min mormors 80 års dag och firande men gottgjorde henne med buketten som är med bland bilderna.  Jag kan säga att jag ångrade verkligen inte att jag åkte. Konserten va grym och efteråt kom ju Eric ut och sjöng med oss som stannat kvar och väntat, en oförglömlig sommarkväll. Sen fick jag ju träffa min Älskling tidigare :)
 
 
Rix fm i Malmö och göteborg + Kulturkalset
 
 
Jag köpte mig en ny laptop, MacBook Pro (Som nu tyvärr då är stulen)
 
Jag och Lina kom äntligen iväg på vår kanotutflykt som vi velat göra sen gymnasiet
 
 
Nya bilder
 
Signering i Allum
 
Jag va på LAdies night för första gången
 
Den 15 december firade jag och Christian 6 månader tillsammans på jul på Liseberg, så mysigt!
 
 
Ett nytt ögongodis dök ju upp i tv under hösten och som vann hela idol
 
Man fick aldrig den där julkänslan... Det va bara regnigt och ingen kyla. Inte ens på jobbet fick man den där myskänslan. Men beror nog på att vi skulle försöka bli av med allt i butiken inför stängningen efter nyår.
 
Året avslutades på ett bra sätt och nu hoppas jag på att 2014 blir ett ännu bättre och ännu mer händelserikt år!
 
 
 

Nyår 2013/2014

Nyår är en dag då alla oftast har så stora förväntningar, men man behöver inte göra det till en så stor grej tycker jag, man kan göra det väldigt enkelt och det blir väldigt bra. Förra året firade bara jag och Lina och hade jättekul. I år hade ingen heller några direkta planer så det blev Lina, Frida och jag som firade tillsammans hemma hos Lina. Vi åt god mat, drack, spelade spel, tjötade, sköt upp några raketer (vilket gick sådär kan man säga. Om inte raketen välte innan den sköts upp och flög åt alla håll så vi fick ta skydd, så satt den kvar i marken och small på gräsmattan. Ja inte speciellt säkert, men kul hade vi för ingen kom ju till skada som tur va) och sjöng lite singstar. Som ni förstår så valde jag att fira min nyår utan min pojkvän. För mig så är det fel att prioritera bort sina vänner bara för att man plötsligt skaffat pojkvän. Det gäller att vara rädd om dom fina vänner man har. 
 


         
 
 
Vi är ju lite barnsliga av oss så självklart ska man ha serpentiner på bordet. Jag fick äran att pyssla med det medans Lina gjorde maten och det blev som det blev, lite som ett barnkalas. Med andra ord inte speciellt vackert men kul.
 
 
 
 
            
 
 
 

Vill bara säga att jag lever

Hej på er! Nytt år har det blivit och allt. Ni som kikat in här de närmaste veckorna kanske undrar vart jag har hållit hus? Det är nämligen så att vi hade inbrott i vår lägenhet mellan jul och nyår och självklart så snodde dom min nya  Mac... Så jag har helt enkelt inte haft någon dator förrän idag, då jag åkte och köpte mig en ny. Jag tänkte uppdatera lite mer imorgon om nyår med mera men kan berätta lite om vad jag har haft för mig. Som ni kanske vet så blev jag arbetslös 1 januari, men jag har redan hittat ett nytt jobb som jag hoppas jag kan börja jobba på. Ska provjobba i början på februari. Så det jag har gjort är att pyssla lite med arbetsförmedlingen och a-kassa och allt va det innebär med papper och annat man ska fylla i. Är ju trots allt arbetslös nu i Januari. Tyvärr så har man blivit sjuk, feber och ingen ork, väldigt trist då jag ville komma i form nu när jag har tid att träna för en gångs skull. Så istället fördriver jag tiden med att måla en tavla till min halvkusin. Han har beställt en bild på Håkan Hellström i färg. Så jag ska för andra gången måla med färg och pensel på en duk. Denna gången dubbelt så stor och mycket mycket mer detaljer. Har jag tagit mig vatten över huvudet?? Duken är 100 x 80cm
 
 

RSS 2.0