Beställt nya tröjtryck

Igår skickade jag iväg en beställning på två nya linnen med eget tryck, dessa blev det!
 
 
 
 

Förbättring

God kväll på er allihopa! Ni har väl inte glömt att ställa om klockan idag så ni inte kommer för sent imon? Det är ju bra att det är röd dag iaf. Jag börjar må lite bättre nu, ska försöka ta mig ut imon har varit inne nu i tre dagar och vilat. Idag tog jag tag i en grej som har retat mig länge. Det gäller en teckning där jag blev väldigt nöjd med kläderna men inte med ansiktet och jag har tyckt att det förstör hela bilden. Så idag satte jag mig med den och förbättrade den, tycker jag iaf! Vad säger ni?
 
Första gången jag målade                     Efter små ändringar                              Orginalet
Jag kanske ska tillägga att första gången jag målade så valde jag att inte ta med smutsen han har i ansiktet men idag tyckte jag att det blev bättre när det va som orginalet.
 

Bra låt


Nytt - Dag och Natt halsband


Levande Påskpynt

Att påskpynta tycker jag är lite onödigt. Att behöva dra fram en massa grejer för att sen ta bort det några dagar senare....  Men däremot när man va lite påskpyntade man ju med mamma i hela hemmet. Men nått påskigt får man ju allt ha, traditionsmänniska som jag är. Så jag tog hem från jobbet, så i år blev det inga kycklingar utan blommor. Mycket finare tycker jag! Och självklart så målar jag mitt ägg till frukost på påskafton, det blir man aldrig för stor för!
 
Inte det finaste ägget jag gjort, men men... jag får skylla på att jag är sjuk...hehe
 

Neeeeeej!!

 
Hur kunde jag glömma!??! Våffeldagen va i måndags och jag åt inte en enda våffla! Inte okej, för att vara mig! Men har inte haft nån bra vecka... Jag är genomförkyld så har varit helt slut efter jobbet. Men det ska bli så skönt att vara ledig hela påsken, fre-ons så det är inte speciellt synd om mig. Tror jag ska ta och äta dom där Våfflorna då!
 
Nu är jag riktigt trött och ska nog dra mig mot sängen.... frågan är om man kommer sova bra bara, fast har nog inte så ont av fullmåne ändå

Förslag

Ni får gärna komma med förslag på vem ni vill jag ska teckna! Kommentera eller skriv i blogrespons ;)

En Munter Munther

 
 
 
 

STORT GRATTIS till min underbara lillebror som fyller 18 idag!!

 
 
Som storasyster känns det konstigt att min lille lillebror nu är 18 år! Tiden går så sjukt fort, tycker att det nyss var jag som fyllde det och det är redan 3 år sedan... Är så sjukt stolt över att ha en bror som han. Älskar dig såå mycket <3
 
 
 
 
 

Instagram - Vår


Haklappen åkte på i morse

Vilken jävla utsrålning han har!!! Det är så coolt att en 22 årig kille går in och visar vart skåpet ska stå och det drivet han har att göra allt så bra som möjligt är så inspirerande!
 
 
 
Eric%20Saade%20om%20Ladies%20night:%20%22Blir%20sexigare%22
 

Ladies Night

Från manboy till ladiesman.

Eric Saade gör ”Ladies night” – i stället för Martin Stenmarck.

– Det kommer att bli sexigt, säger Saade. 

Fakta

Turnéplan

Västerås 18 okt

Jön­köping 19 okt

Helsingborg 25 okt

Örebro 26 okt

Örnsköldsvik 1 nov

Gävle 2 nov

Växjö 8 nov

Linköping 9 nov

Malmö 15 nov

Göteborg 16 nov

Uppsala 22 nov

Stockholm, 23 nov.

Nej.

Nej.

Nej.

Eric Saade, 22, tackade nej till ”Ladies night” i tre år innan det slutligen blev ett ja i år.

– Jag kände först att det kändes så otippat, att jag inte skulle tacka ja. Men sedan hade jag ett fantastiskt möte med David (Stenmarck, producent, reds anm) där han sa att han ville förnya ”Ladies night”.

Mer popkonsert

Saade kände att han skulle få köra sin egen grej och plötsligt var det självklart för honom att ställa upp.

– David sa till mig att ”du får det här i dina händer så gör vi en fet popkonsert” och då kände jag bara ”give it to me”. Det känns verkligen kul med den här utvecklingen, det kommer att bli pop urban och väldigt sexigt för alla tjejer. Mindre show, mer popkonsert.

Förutom Saade kommer ”Ladies night”-turnén att bestå av artisterna David Lindgren, Lazee, Christer Sandelin, Tommy Ekman och komikern Thomas Järvheden.

Martin Stenmarck som varit med under alla sju år kommer i år att vara pappaledig.

Vad innebär det att Martin Stenmarck försvinner?

– Martin är fantastisk men det betyder att ”Ladies night” kan göra en förnyelse, till exempel är medelåldern sänkt nu med mig, David och Lazee. Jag är den nye Martin, jag får gå in och ta över, säger Saade och skrattar.

Vad tycker du om att bara uppträda för kvinnor?

– Jag älskar det. Det är så skönt att det finns någon som gör det här. Att det finns en dag om året bara för tjejer, det är fantastiskt. Jag har redan en stor tjej­publik och det är det tacksammaste man kan ha. De hoppar, skriker, dansar och tar för sig. Bättre kan det knappt bli.

”Sänkt medelålder”

”Ladies night”-mål­gruppen kanske är aningen äldre än vad din målgrupp är …

– Många tror att de inte är min målgrupp. Men jag upplever en helt annan sak. Jag är ganska säker på att det här blir en succé. Jag tror inte att Ladies-publiken har något emot att medelåldern sänks lite. Jag tror de gillar det.

Nöjesbladet har tidigare skrivit om att en 18-årig tjej pekas ut som Saades nya flickvän. Men när det kommer till kärleken är han för­tegen.

– Jag har inte några kommentarer.

 

Källa


Känns riktigt bra att man fyllt 18!!

Uppställningen i årets "Ladies night" är spikad. Med nya affischnamnen Eric Saade och rapparen Lazee står föreställningen inför en föryngring. Saade lovar en maxad popshow.

    I höst drar de ut på vägarna för att bjuda den kvinnliga delen av befolkningen på en riktig helkväll. Popstjärnan Eric Saade, rapparen Lazee, artisten David Lindgren, Style-kompisarna Tommy Ekman och Christer Sandelin samt komikern Thomas Järvheden är alla aktuella i nya upplagan av showkonceptet "Ladies night".

Eric Saade är turnéns stora namn och kanske det som överraskar mest. Så pass överraskande att till och med han själv är förvånad. I flera år har Eric Saade tackat nej till att medverka. I år var han på vippen att göra det igen. Men efter ett möte med "Ladies night"-producenten David Stenmarck blev det till slut ett ja. De kom överens om att Saade skulle få större inflytande över showen.

— Min vision är att göra "Ladies night" till en fullfjädrad popkonsert. Jag tror det blir svinbra, framförallt sexigare, säger Eric Saade.

Ett av Eric Saades första förslag var att ta in en hiphopartist, och valet föll på Malmörapparen Lazee.

— Det är en ära att få vara första hiphopakten. Jag älskar ladies. Att få göra en turné för ladies only, det tackar man inte nej till, säger Lazee.

Han lovar föryngring, hiphop och ett högt tempo.

— Den här "Ladies night" kommer inte att likna de tidigare, säger han.

De unga stjärnskotten vägs bland andra upp de äldre, extremt välmeriterade låtskrivarna och Style-kollegorna Tommy Ekman och Christer Sandelin. De hade hört mycket gott om showen och tvekade inte att tacka ja. Christer Sandelin ser fram emot höstens turné och tror att mixen av äldre och yngre artister gör det hela till en riktig pangshow.

— Vi kompletterar varandra, det blir en bra helhet, säger han.

Tillsammans lovar han och Tommy Ekman att bjuda på full fart, hits och ett och annat trevande danssteg. Även Eric Saade kommer att släppa loss.

— Jag kommer aldrig att ha bjudit på mig själv så mycket som efter den här turnén, säger han.

TT

Källa


Du betyder så mycket för mig

Den här mannen tillför så mycket glädje i mitt liv
 

KAn inte beskriva hur mycket jag längtar

Bild: Sommaren 2013 är Saade äntligen tillbaka med ett nytt album.
Det blir Eric´s första album sen 2011 då han gav ut “Vol 1” och “Vol 2”, båda sålde platina. I april släpper vi den första singeln från albumet,

"- Jag har jobbat väldigt länge med det nya materialet, och kommer jobba med det ett bra tag till. Det har hänt en hel del i mitt liv senaste året, och det har lett till att nästa projekt är väldigt personligt"  -Det kommer vara känsligt och ett väldigt ärligt album. Jag ser fram emot att släppa musik nu igen!

I Maj har Eric premiär för en Skandinavisk sommarturné.
Detta blir Erics 4: e stora egna turné. 
Senast Eric turnérade var våren 2012 med Arenaturnen Pop Explostion.
Alla datum släpps senare i vår.

--------------------------------------

This summer, Eric is finally back with a new album.
This will be Eric's first album since 2011, when he released the platinum award winning "vol 1" and "vol 2".

The first single will be released in April.

-"I've been working for a long time with this new material, and will keep on working with it for a while. Things have happened during the past year, which has resulted in a much more personal album"

- It will be a more sensitive and honest album, and I'm really looking forward to release music again!

Coming this May, Eric will premiere a scandinavian summer tour.

This will be Eric's fourth tour. The last time he was on tour was in the spring of 2012, with the successful "Pop Explosion"-tour.

All the tour dates will be released later this spring.

Nästa teckning


Ulrik Munther - Nya albumet en riktig glädjespridare!

 
Jag tyckte hans låt i Mello va riktigt bra, den va mäktig och passade bra i en arena. Han har nu släppt en ny platta som jag lyssnade på igår och jag blev beroende av den direkt, innehåller massa bra låtar och man kan inte få nog av hans röst! Jag blev väldigt glad av musiken och hela plattan känns sommrig, vilket är väldigt härligt nu när man går och längtar efter våren och värmen.
 
Mina favoriter (Fast alla låtar är bra)
 
 Är kär i denna låten!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram


Att se fram emot i höst!!

Bokat och klart!!

Grattis Robin!!

 
Är väldigt trött efter en väldigt trevlig lördagkväll med vänner och familj. Det va inge kul att gå upp och jobba idag, de fyra timmarna blev väldigt lååååånga. Melodifestivalen vart ju väldigt lyckad får jag säga. De jag hejade på kom i topp fyra, så kul!! Och Robin va en värdig vinnare och jag hoppas det går bra för honom i Malmö! Måste även säga att vinnarbuketten va väldigt fin.
 
 

Mellokväll

Ikväll utses då vinnaren, ska bli väldigt spännande att se vem svenska folket röstar fram i år. Tyckte vi gjorde ett mycket bra val förra året men då va det mer självklart vem som skulle vinna, i år är det inte lika lätt att gissa. Jag vill att det blir Ulrik, Robin, Anton eller State of Drama, då är jag nöjd! Jag ska kolla med min familj, Lina kommer hit och Anna. Kommer nog bli en superkväll, gott att äta och dricka. Får bara tänka på att jag ska jobba imon....
 
Ett av de bästa klippen från årets mello är självklart detta
 
 

Klar


Tone Damli


Kom precis hem från gymmet

det va alldeles för längesen jag va där senast. men nu vill jag komma igång igen. inget mer nackont ellet nån sjukdom vill jag ha nu!!




Bra röstat Sverige!!!!

blev så glad igår när det blev som jag ville! Anton och Robin till final.




Kom igen!! Anton till final!!

Så jävla Charmig <3
 

Vilken vecka....

Jag är helt slut efter denna veckan.... Vet inte vad jag gjort för att förtjäna detta men nått måste det vara, Linas vecka har inte heller gått spikrakt framåt... kanske nått vi gjorde i Stockholm. I måndags va allt som vanligt, va lite trött bara. När jag kom till jobbet dagen efter så började det med att båda mina chefer va försenade När Kristina kom så va hon lite lätt stressad och sa att Petter hade fått ryggskott! Så vi fick jobba själva. Snittblomsbilen kommer varje tisdagkväll och brukar dyka upp vid stängningsdags men just idag så va den naturligvis försenad och kom inte förrän kvart i sju! Så låste dörren klockan åtta! Lite lätt trött va man när man kom hem. I Onsdags va min morgon inte helt lyckad. Va rätt trött och tappade ut en massa smink. När jag kom till jobbet så visar det sig att GP har satt ut en av våra gamla annonser i tidningen om att vi har halva priset på alla gröna växter, vilket vi absolut inte skulle ha och va inte förberedda på det för fem öre, men det va ju bara att gilla läget, med en man mindre. Jag och Ruth-Ingun, som är florister hade å göra. Vi skulle snitta alla blommor som kommit, göra begravningsbinderier, helst buketter till kylen plus att vi då skulle ta kunder och få ut buden. Den dagen va lite lätt kaotisk (orkar inte gå in på alla detaljer och ni orkar förmodlingen inte läsa om det heller) vi fick iaf jobba över, jag gick hem halv åtta och hade fått i mig två köttbullemackor till lunch. När jag kom hem va det bara att slänga i sig middag och packa väskan för att sen åka iväg till Lina, som vi bestämt. Jag va så trött så jag somnade såklart på bussen och åkte för långt, som tur va va det bara en hållplats så jag fick bara lite längre att gå.... Torsdagen va jättemysig. Vi åt en god frukost jag följde med henne till en som gör iordning hennes naglar sen tog vi en mysig fika och åkte sedan hem och bytte stockholmsbilder mm. Igår va det inte mindre att göra på jobbet... Det va knappt några buketter i kylen, närstan inget färdigproducerat i planteringsväg, skyltningen såg föjävlig ut men vi va fortfarande en man mindre så att hinna detta på två florister, när man bara har en utöver oss som kan stå i kassan, är inte lätt... Jag kan säga att vi hann knappt färdigt med nått! Den sista timmen va det dessutom bara vi två kvar för Kristina skulle gå tidigare! Då hade vi inte ens börjat med blomsterbeställningen till nästa vecka, vi va inte glada och gick inte hem förrän kvart i sju... Jag hade ont i huvudet varje dag när jag kom hem, fattar att folk går in i väggen som har det så stressigt, som vi haft det varje dag. För det är verkligen inte kul att känna att ma inte räcker till.
 
Men nog om det. Idag har jag haft en underbar dag med min lillebror. Vi har varit i stan och shoppat och fikat hela dagen. Jag skulle köpa kläder till honom för han fyller 18 snart och vi hittade en hel del faktiskt. Jag köpte ett linne till mig. Men det va kul att få skämma bort brorsan lite. Men nu sitter jag i soffan och har precis ätit och känner hur trött jag egentligen är. Ska bli skönt att byta om till myskläder och titta på Mello. Tror seriöst att andra chansen är den bästa delfinalen, hur röstar folk!!!??? Tror inte det är nån dålig med idag i så fall  Martin Rolinski och Erik Gadd. Jag vill att Anton och Robin ska gå vidare, men gillar även Jalla dansa Sawa och Erik och Tone.
 
 
 
 

RSS 2.0