Vitlime

Har ju glömt att lägga upp bilderna på brudbuketten jag gjorde för några veckor sedan med vita pioner och daggkåpa
 
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt!!

Shoppat för mina födelsedagspengar! Och en klänning som jag ska ha på bröllopet
 
Nelly
 
Lindex
 
ginatricot
 
 
 
 

Lilavit

Det andra bröllopet va det lite mer att göra till då, men som sagt väldigt kul att få göra allt! Första gången faktiskt!
 
Brudbuketten - Hängande i hållare
ute/inomhus
 
 
 
 
 
 
 
Tärnbuketter/coursage
ute/inomhus
 
 
 
 
Coursage
 
 
Bordsdekorationer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blåvit

Hade en väldigt häktisk dag på jobbet i fredags då jag skulle göra två brudbuketter, 4 corsage, 2 tärnbuketter, klä ett hjärta och 17 bordsdekorationer. Morgonen började inte på bästa sett så jag började inte med den första brudbuketten förrän klockan tolv på dagen. Så det blev att jag fick jobba över till halv nio på kvällen. Men vad nöjd jag kände mig! Så kul att få göra allt själv hela vägen. Första prata med brudparet, sen beställa in blommorna, sätta ihop allt och sen ställa ut och dekorera och se slutresultatet. 
 
Den ena beställningen va bara på en brudbukett och ett coursage, i blått och vitt. Jag gillar ju inte färgade blommor som den här blåa rosen men det blev rätt fint ändå. Jag blev nöjd och det hoppas jag hon blev också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De närmaste veckorna

Hej på er! Nu börjar förkylningen ge med sig hoppas jag. Är mycket piggare och är bara tät i näsan så det går åt rätt håll!
Nu är den mest häktiska perioden över på jobbet, nu börjar folk gå på semester och handlar inte lika mycket blommor. Så nu hoppas jag att mitt imunförsvar ska kunna få återhämta sig. Men det är en del bröllop att göra vilket är kul. Jag gjorde två stycken i fredags, som jag ska lägga upp bilder på. Men den 24 juli till 7 augusti är det min tur att få vara ledig. Då ska vi hela familjen till Grekland för att fira mamma och pappa som fyller 50 år. Ska bli riktigt kul! Vi har nog aldrig åkt på solsemster bara familjen vi har alltid åkt med andra familjer. Så det ser jag fram emot jättemycket. Och nästa helg ska jag på bröllop med Christian och hans föräldrar då hans bästa kompis gifter sig. Då åker familjen iväg till mormor och morfar i två veckor och jag får lägenheten för mig själv. Det ska bli spännande att se hur det är. Vad ska jag hitta på och äta tillexempel? Blir som att testa på att flytta hemifrån (haha). Ja det är lite av vad jag kommer att pyssla med de närmaste veckorna.
 
Idag har jag varit hos frisören och tonat och klippt håret. Så skönt! 
 
Före
 
Efter
 
Nu va det inte sol ute så man ser inte att det är rött i den bruna färgen. Jag blev jättenöjd, älskar mina lockar!
 
 
 
 
 

You know that your life won´t wait

Något som piggar upp mig just nu är denna låten, perfekt när man är sjuk och man känner sig lite nere. Sommrig är den ju också och man blir bara glad! Videon är ju superhärlig! Det är nämligen Erics nya singel. Men första gången jag hörde den så kände jag igen refrängen väldigt mycket, jag kunde sjunga med direkt men kunde inte komma på vilken låt det va men nu har jag hittat den (Mr. Feelgood - J-son). Så helt ny är den ju inte, inte refrängen iaf, men väldigt härlig!
 

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Ibland kan det vara bra att se fram emot saker och ibland inte. Varför inte? Det är så lätt att bli så besviken om det inte blir som man tänkt sig. Jag hade verkligen sett fram emot att fira midsommar med mina goa tjejkompisar med fin klänning och krans i håret, äta god mat, dricka gott, skratta mycket, lyssna på musik och bara släppa allt annat för etn kväll. Och sen på midsommardagen åka till min kära pojkvän och umgås med han och hans vänner på kvällen. Men så blev inte fallet. Min midsommar fick jag först spendera några timmar på jobbet som var en ren pina eftersom jag på morgonen vaknade upp och kände mig riktigt risig. Jag hade haft ont i halsen i två dagar som blivit värre och värre . Men jag pallrade mig iväg till jobbet försökte hålla humöret uppe för kunderna med krans i håret och allt. Men jag mådde verkligen dåligt. Så det blev en kväll för mig själv hemma framför tv:n. Det är nog första gången jag spenderat en midsommar helt själv och det va inte roligt men jag kände mig inte alls bra, förkylningen hade brutit ut och jag gick och la mig vid åtta. Så nu ligger man här i sängen igen och mår skit. Jag som hade blivit frisk.... Det jobbiga är inte att jag är sjuk det jobbiga är att man inte kan göra saker som man vill göra, det är sommar, jag vill vara pigg och glad på jobbet, vara ute i det härliga vädret njuta av sommaren och umgås med nära och kära inte ligga och snora i min säng! Men det är bara en förkylning, självklart finns det betydligt mycket värre saker, jag ska inte tycka synd om mig själv allt för mycket. Jag ska nog snart vara frisk igen, hoppas jag! Och det är ju trots allt midsommar 1 gång varje år så att missa en är inte hela världen. 
Pöss på er!
 
     
 
 
 
 
 
 
 

22 år idag!

Har haft en underbar helg och födelsedag! Har bott hos Christian sen i fredagskväll, vilket har varit helt underbart att få spendera en massa tid med honom när det var vår 1 års dag och allt. Sen hann jag ju även med att träffa Lina i lördagskväll. Vi hade en supermysig kväll på trädgårdsföreningen. Vi hade med oss mat och dryck och satt och tjötade i solen innan diggiloo började. Pär Andersson va klart bäst! 
 
Idag vaknade jag upp och blev 22 år gammal! Jag och Christian gick ut med hunden på en långprommenad på ca 2,5 timmar på morgonen/förmiddagen. Sen på kvällen åkte vi och hela familjen till Liseberg och körde 10 kamp. Så roligt att göra något tillsammans och vi älskar ju att tävla. Jag ville främst slå Christian och sen även pappa, men den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket, eller vad brukar man säga? Det gick inge bra kan man säga... Har nog aldrig gått så dåligt! Men det roligaste var att Christian vann allt och slog pappa, även brorsan slog honom och jag tror det är första gången pappa inte vinner! Så det var en skräll. Hahah!
Nu ska jag strax gå coh lägga mig för att orka upp till jobbet imorgon. Tänk att det redan är midsommar nästa helg, det går så fort!
 
innan diggiloo
 
22år idag!
 

1 År idag!!!

 
 

Sommar

Tjolahopp!
Det är så härligt att det är sommar, Äntligen! Och den värmen som har varit, det är ju som att vara utomlands. Jag hade en underbar start på denna vecka. Jag åkte nämligen till Christian på mina två lediga dagar. Ena dagen åkte vi ut till Rådasjön och solade, hunden fick följa med också. Vi tog med oss lite käk och njöt av solen. I tisdags när jag kommit hem gick jag ut och sprang faktiskt och det var ett bra tag sedan (början på mars). Jag har ju haft en virus i kroppen under hela våren i stort sätt och har inte kunnat träna, inte haft krafter till det. Men nu äntligen har jag varit ute på en härlig runda i slottskogen. Det var så underbart och jag hade inte tappat så värst mycket i flåset underligt nog.  Efter att ha längtat i flera månader på att få/kunna börja träna så är det är så skönt att känna träningsvärken i benen dagarna efter, inte ofta man känner så.
 
Nu är det snart helg igen! Och vilken helg det kommer att bli (hoppas jag). Ska hem till Christian imorgon efter jobbet och sova där till måndag då jag fyller hela 22 år (jisses, är jag så gammal redan? haha). Han är ensam hemma för föräldrarna är utomlands. På lördagkväll lämnar jag honom i några timmar för att åka in till stan och gå på Digiloo med Lina! Och på söndag firar faktiskt jag och Christian 1 år tilsammans! Är så lyckligt lottad att jag har honom! Så vi ska riktigt få umgås och ha det mysigt, laga mat och sen har ju VM börjat idag så det blir en hel del fotboll på kvällarna. Ser fram emot detta mycket!
 
 
 
 
 
 

Ullevi del:6 Extranummer - Känn ingen sorg för mig Göteborg!

 
 
 
 
 

Ullevi del:5 Allting har ett slut....

 
Veronica blev så tagen att hon tappade texten i början
 
 
 
 

Ullevi del:4 "Tack för att ni tände alla dom där stjärnorna"

 
 
 
 

Ullevi del:3 Livet förändras vart jag än går...

 
 
 
 

Ullevi del:2 Hur tusan blev det såhär?

 
 
 

Ullevi del:1 intro

'
 
 
 
 
 
 
 

HÅKAN HELLSTRÖM ULLEVI 7 JUNI

Vet inte vart jag ska börja... Vilken konsert, vilken upplevelse, vilket LYCKORUS! Det var så sjukt bra, det bästa jag varit på! Och rekord va man med och slog också! Största konsert i norden tydligen med en publiksiffra på 69 349. Och vilken stämning det va, hela publiken sjöng med i alla låtar, varenda textrad. Arenan kokade. Allt va bra! Han ger ju så mycket av sig själv och är så otroligt ödmjuk och pratar som han är vem som helst och ser sig inte själv som någon större än oss andra i publiken, och han tror knappt sina ögon när han ser publikhavet. Musiken, med dom texterna går inte att beskriva hur bra det är. Det blev en enda stor folkfest, så otroligt mäktigt och jag är tacksam över att jag fick vara där och va en del av en fantastisk sommarkväll i juni.  
 
 

Nu har han tagit Studenten - FY FAN VA HAN ÄR BRA!

Nu har min käre bror tagit Studenten, i Torsdags den 5/6 hände det! Dagen som är fylld med så mycket adrenalin, kärlek och glädje. Jag minns ju min egen student som om det var igår och att se min lillebror uppleva samma sak och se han så lycklig gjorde mig väldigt glad och blev faktiskt lite tårögd. Jag, mamma, Pappa, farmor, farfar, mormor, morfar och kompisar va på utspringet och såg han studsa iväg på vad jag tyckte va dagens höjdpunkt, FLAKET! Änglarna började gråta (det regnade alltså) När dom gav sig iväg mot stan. Jag gick sedan runt i stan och landade tillslut på Avenyn där jag inväntade att dom skulle komma och kliva av. Sedan åkte vi mot studentmottagningen jag skulle bara åka och hämta min käre pojkvän i Kortedala innan jag kunde ansluta mig till mottagningen. Det brukar ta ca 40min tur och retur, det tod 1 timme och 40 min, så snabbt gick det. Det va stop i hela götatunneln. Det va tacken det för att jag var snäll att hämta han med bil så han slapp åka spårvagn (nu va ju detta förstås inte hans fel som jag kanske fick det att låta men glad va jag inte). Snabbt hem och byta om och ner och hälsa på allt folk och hjälp va hungrig jag var! Christian träffade släkten för första gången och han klarade sig galant, gick runt och hälsade på dom flesta helt på egen hand. Under presentöppningen så ville mamma naturligtvis att en skulle läsa upp mitt kort jag hade skrivit till honom vilket jag inte ville eftersom jag visste att det skulle bli tårar. Andreas började gråta efter första meningen och då blev det väldigt jobbigt för mig, det blev känsligt för dom flesta men det vart väldigt fint så efteråt va det ändå kul att det lästes upp. Mottagningen fortsatte och senare gick Andreas vidare för att ha en trevlig kväll med sina vänner. Det blev en väldigt lyckad dag! 
 
Nu önskar jag han all lycka i framtiden! Älskar dig min lillebror! 
 
 
 
 
 
 

Bra helg

Jag va ledig både Fredag, Lördag och Söndag och Christian kom hit redan i torsdagskväll. På fredagen vaknade vi tidigt av att någon började klippa gräset utanför mitt fönster (så är det när man bor i hyreshus), solen lyste och mamma skulle upp och jobba och levde om lite så vi kunde inte somna om. Men det va väldigt skönt att komma upp strax efter nio för vi hann med rätt mycket under dagen. Det va ju jättefint väder så vi åt en god frukost och gick sedan ut och spelade lite basket (vilket inte Christian har någon chans i mot mig... så det va kul!) När vi hade spelat ett tag gick vi hemmåt och åt lunch i solen. Min bror skulle ju på bal så jag hann att fota honom när han gjort sig iordning. Då va klockan bara halv tre så vi gick till slottskogen och spelade frisbeegolf, vilket jag aldrig har prövat. Det va väldigt kul och tyckte att jag va ganska bra för att vara första gången, men Christian vann där då.... Sen tog vi en glass och prommenerade hem igen. Christian skulle hem och äta och jag skulle iväg till Lina på kvällen så han körde mig, snäll som han är! Jag och Lina åt hämtmat, drack vin och badade i deras bubbelpool, riktigt mysigt. Men som vanligt skulle hon jobba dagen efter så jag drog hem till Christian igen på morgonen. Så spenderade jag helgen där och åt god mat och umgicks med hans familj. Vi spelade kubb bland annat. En riktigt bra helg helt enkelt. Det blir så mycket roligare att börja en ny vecka på jobbet då. Men började morgonen med att försova mig förstås. 
 
 

Min lillebror börjar bli stor nu

På torsdag tar min fina och underbar bror studenten, åren går så fort! I fredags va det studentbal och jag va ju bara tvungen att ta lite kort. Är en stolt storasyster till den här lille pöjken
 
 
 
 
'
 
 
 
 

Ett sista farväl

Det finns en del mindre roliga saker med mitt yrke också såklart men när man får stå på arbetstid och göra saker som detta, då blir man ju lycklig!
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0