Bra låt!

För er som kolla på idol varje år, kommer ni ihåg Jens Hult? Har ni lyssnat på hans egna musik efter idol? Jag älskar den! Nu har han även skrivit en jullåt som är jättemysig, älskar hans raspiga röst!
 

Julstöket är över

Då var julafton över. Det är lite skönt tycker jag. Som florist är det ju en väldigt häktiskt period på jobbet och det är skönt att den är över. Jag känner mig rätt sliten. Julafton började med fyra intensiva timmar på jobbet (varför man ska ut och handla på julafton förstår jag mig inte riktigt på....) Sen snabbt hem och pusta ut lite för att sen hämta brorsan på sitt jobb. Därefter kunde man byta om och göra sig iordning för att sätta sig i soffan framför tv:n med familjen och kolla på kalle och dricka glögg. Så mysigt! Anna (mammas bästa kompis och min extra mamma) kom efter sitt jobb och strax därefter kom Farmor och Farfar. Man blev lika proppmätt av all julmat, som vanligt. Julklappsutdelningen blev till en skrattfest när mamma skulle dela ut och försöka spontant komma på rim till klapparna hon visste vad det var i. Hahah! Det blev inte riktigt rim alla gånger om man säger så. Julklappsleken blev lika kul som vanligt. Alla slogs om ett paket och högljuda var vi, sjöng och hade oss. Vi är sällan lugna och "tysta" i min familj. Kvällen avslutades med frågesport. Jag var glad över att få gå och lägga mig utan att behöva ställa någon klocka. Äntiligen fick man gå upp och äta julfrukost med päronen och mysa, vilket jag inte kunde göra på julaftons morgon..Snart ska vi åka till min farbror och hans familj för att ha julmys tillsammans med dom. Det blir julklappsspelet en gång till. Väskan till Stockholm är också packad. Jag och Christian åker dit imorgon och stannar till Söndag för att bara umgås han och jag. Åh va det ska bli härligt! Sen är det dags för nyårsfirande som ännu inte är planerat. 
 
 
 
 
 
 
Jag hade köpt klipps som man sätter ihop t.ex. påsar med. Självklart hamnade ju dom i håret på alla. 
 
 
 
Nu önkar jag er en fortsatt god jul och god fortsättning. Pöss på er!
 
 
 

Bääää

Vi har fått får på jobbet som dom tydligen har varje år. Dom är så söta men jag är ju lite emot det där med att använda djur till ett "nöje", för att vi tycker att det är mysigt och kul. Där går dom tre stackarna i en liten inhängnad  där vi skramlar med vagnar 2 ggr om dagen. Men jag hoppas verkligen att dom mår bra och att dom sköts om!
Här om dagen hade jag ställt vagnen med granrisbockarna lite för nära gallret så när jag kom på morgonen hade ju dom glufsat i sig ett av bockarnas huvud! Hahahaha! 
 
 
 

Julpynta

Nu var det ju mer än en vecka sedan jag julpyntade men jag bloggar när jag har tid med det och vill inte känna någon stress över att jag måste skriva varje dag. Jag jobbade i helgen under advent därför fick det bli lite tidigare än vanligt. Jag satte på julmusik på hög volym och städa första och sedan började jag pynta lägenheten. Vi har fått in en frostspray på jobbet som jag sprayade spegeln i hallen och mitt förnster med. Visst blev det fint? Har inte knäppt så jättemycket kort men några så ni ser lite av det jag gjorde
 
 
Blev så nöjd med granen jag gjorde på jobbet så gjorde även en liten att ha hemma eftersom mamma inte vill ta upp plastgranen iår, för man måste ju ha en gran på jul. Vi har däremot tagit bort stjärnan i toppen och kretatavlan i bakgrunden.
 
 
 
 
 
 

Det årliga julbaket med Anna <3

Har inte så mycket mer att säga än att detta är julmys på högsta nivå! 
Tog inte så mcyket bilder för hade bara mobilen med mig tyvärr... Men vi bakade det vi i stort sätt gör varje år, bara för att det är gott! Lussebullar fast i form av en vanlig bulle med mandelmassa i, Biskvier, rullrån och kryddiga kolakakor. 
 
 

RSS 2.0