Ny video!!

Jag döööör va fin han är!! Väldigt snygg video måste jag säga, snyggt gjord! Och låten är ju såå bra fortfarande!
 
 

SEMESTER!!!!

Hej på er! Äntligen har jag semester, den började på midsommar med det är först nu det känns som semester på riktigt. Jag åker nämligen till Grekland om bara några timmar! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kan inte fatta det! Har inte varit utomlands på 5 år! Ska bli så otroligt skönt och att jag åker med min bästa vän gör ju inte saken sämre! Jag ska snart dra mig mot henne för att sova och sen samåka till flygplatsen vid 4, japp det är riktigt tidigt, men vi är fortare framme i Grekland där solstolarna står och väntar och då kan man passa på att sova lite! Jag har inte haft så mycket fritid på sistone, jobbet har tagit upp en massa tid den sista veckan och jag har varit så trött. Pojkvännen och vänner har tagit resten av tiden då jag inte varit på jobbet! Jag är bara såå lycklig just nu! Men under mina hela 8 veckor av semester så ska jag försöka uppdatera med massa bilder och videos som jag vill dela med mig av! Jag hoppas ni fortsätter kika in här även om uppdateringen inte är va den borde vara!
 
Pöss på Er!!
 
 
 
 
 

Anton Ewald - Rix FM, Jönköping


David Lindgren - Rix FM, Jönköping


Rix FM Festival i Jönköping

Det blev såå lyckat igår! Vädret va underbart och alla artister levererade!! Men min morgon började väl inte på bästa sätt... Jag vaknade av att det ringde på våran dörr, jag öppnade ögonen och tittade mot klockan på väggen, såg något suddigt men kunde ändå urskilja att visarna stod på för tok fel ställen. Jag tog min mobil och läste 9.17!! Jag flög upp och fick panik! Hade försovit mig rejält! Jag hade ställt klockan till klockan sju men hade inte ändrat till rätt dag.... Spårvagnen jag skulle ta för att möta upp Malin gick 9.27 så det va ju bara att glömma och bussen till Jönköping skulle avgå 10.15 så det va bara att föröka göra sig klar så fort som möjligt. Tur man förberett dagen innan! Pappa va snäll och körde mig till centrealen och vi hann med bussen! Väl framme va det som sagt strålande sol och vi slog oss ner vid scenen för att inta en bra plats och sen va det bara att vänta.... Vi gick bort till Signeringen när Anton Ewald skulle komma och knäppte lite kort. Herre vad den pojken är söt, vilket leende, vilken blick!! Så vi stod kvar tills signeringen va över och så åt vi lite och blablabla.... När vi kom tillbaka till scenen skulle Anton soundchecka så det hade samlats en del folk. Det va grym stämning redan då! När klockan va 18.30 började det. David Lindgren va först ut! Och vilken start, det blev sjukt drag på första låten! Sen rullade det på och alla va verkligen jättebra, och publiken va verkligen på G! Det gör hela grejen tycker jag! Vi dansade, hoppade, skrek och sjöng! En otrolig energikick! Svettiga och trötta i rygg och ben begav vi oss mot tåget...
 
Här kommer lite bilder, videos ska jag försöka ladda upp efterhand, för det är några stycken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Det va många som skrek att dom ville att Danny skulle visa magen så det gjorde han! Hahah, så skön!
 
 

Tagga Morgondagen! Hoppas på fint väder!

 
Imorgon drar jag och Malin till Jönköping och premiären på Rix FM Festival!! Ska bli riktigt kul! Hoppas på en bra publik och härligt väder!

Upptagen

Förlåt för jättedålig uppdatering men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har jobbat rätt mycket och det blir långa dagar, sen har jag träffat en kille som tar upp ganska mycket tid just nu, vilket jag är otroligt glad för. Men snart har jag semester och då ska jag försöka bli bättre på att titta in här! I helgen ska jag på Rix FM Festival i Jönköping, ska bli riktigt kul! Någon annan som ska dit?
 
Älskar sommaren!
 

RSS 2.0