Svenskt

Bra låtar just nu
 
 
 
 

Fulsnygga?!

Jag tror jag börjar bli lite smått galen i min klädstil. Men jag gillar det. Kolla bara in dessa skorna jag bara va tvungen att köpa igår, dom kändes helrätt och jag tyckte dom va supercoola, lite fulsnygga sådär, hahah och väldigt sköna!! Ska försöka knäppa lite outfit bilder då jag har dom på mig.
 
Vad säger ni??
 
Hittade dom på nilssons

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gått om ormar

Hej på er!! Som ni har sett så har det inte gått så bra med mobilbloggandet, blogg.se vill inte samarbeta så därför har det inte blivit så mycket inlägg...sorry. Jag vill verkligen uppdatera mycket mer än vad jag gör men tiden räcker liksom inte till, men viljan finns där, det ska ni veta.
 
Idag ska jag hem till mitt illa söta geléhallon Lina. Vi ska ha en myskväll och bara umgås! Kanske blir det ett bad i deras bubbelpool och vi kanske tonar mitt hår, vi får se! Jag kommer hem imon och då ska jag försöka ta lite kort och lägga in här på saker ni har missat, men lovar inget.
 
Pöss på er!
 
 
 

Fredagkväll



mobilblogga.... går inte jättebra

 
 
Vad gör jag för fel??  bilderna hamnar upp och ner och jag kan inte skriva ett ord för det är bara första bokstaven som kommer med.  Blogg.se vill inte samarbeta med min mobil just nu.
bilder från instagram
 
 
 
 

En favorit i repris

Jag spenderade min lediga tisdag på bästa sätt, nämligen på stan med underbaraste Anna Norell (min "extra mamma" som jag kallar henne). Det är som sagt min mammas bästa kompis, det är jättebra att jag har henne när min egen mamma inte är jätte kul att shoppa med alla gånger. Hon har inte riktigt tålamod att gå runt och titta och prova, det ska gå så snabbt. Vi började iaf med en frukost ute, sen va det shopping. Jag hittade inte jätte mycket vilket va lika bra. Men ett par byxor och en tröja blev det (bild kommer). Sen hittade jag även ett par skor men som tyvärr va slut i min storlek men Anna jobbar på johanssons skor så hon fixar det. Vi hade en jättemysig dag tillsammans, vilket vi alltid har när vi umgås. Och snart är det dags att boka in julbakning!! Längtar!!!
 
 



JAAAAA!!!!

Den 20 oktober visas Pop explosion (Erics konsert från i våras) på tv, den 28 november släpps en DVD och den 30 november ska jag och Malin åka till Helsingborg och kolla på honom live!!! Hur bra börjar inte denna hösten?!?!
 

He got the beauty inside, that´s one of the reasons why I like him

 
Det här skrev Eric på facebokk här om dagen, va bara tvungen att lägga upp det
 
Eric Saade
 
Ska man behöva skämmas över att vara Svensk? Denna gången är det migrationsverkets fel.. Hur kan man få för sig att utvisa en tvååring? När hon dessutom har en familj som tar hand om henne, och ser till att hon mår bra. Kan hon inte bara få stanna hos sin familj och fortsätta må bra? Jag hoppas verkligen att Haddile får stanna. Allt annat vore ett brott! Var bara tvungen att skriva det. Blev så ledsen när jag läste om det. /Eric.

Såhär såg jag ut någon dag nu i veckan

Gud vilka tråkiga inlägg... Men har inte haft tid och har inte haft nått att blogga om de senaste. Har velat ta lite outfitbilder och sånt på de nya inköpen jag gjorde för ett tag sedan men det har ju bara regnat och blåst, inget kul att vara ute och fota då inte. Ni får gärna ställa frågor om det är något ni undrar över, skriv vad som helst! Så kan jag svara på dom i ett inlägg sedan i så fall. Ni kan fråga om allt möjligt, allt från varför jag valde att gå floristlinjen till vad jag har för skostorlek, skriv det ni vill veta helt enkelt! Om ni inte har några frågor skulle det vara kul om ni slängde in en kommentar på vad som är bra och mindre bra med bloggen och vad jag kan förbättra, det är ju ändå ni som ska vara nöjda.
 
Nu har jag jobbat i helgen här, så imon börjar redan en ny vecka och som vanligt börjar jag klockan ett och på tisdag är jag ledig. Då ska jag och Anna ha en heldag på stan, mys!! Hoppas det inte ösregnar bara. Imorgon kommer min lilla smällkaramell hem från turkland, LINA har saknat dig sååå!!!
 
 
 

Några buketter jag gjorde i veckan


Handbunden Begravningsbukett i ljusa toner

 
 

Stående begravningsdekoration med band


Ny header på min blomsterblogg

Jag älskar verkligen Photoshop!!! Kan sitta i timmar och greja med en bild och ändå är jag ganska dålig på alla funktioner och alla tusen saker man kan göra. Vad tycks om min nya header till www.detskavagottoleva.blogg.se/blommor 
 

Feeling sick today...

Då va man där igen, jag orkar inte med att bli såhär småsjuk titt som tätt!!! Jag ska egentligen inte klaga för det finns värre saker, men man blir lite trött när man bara känner sig sådär halvkrasslig och har lite feber och kan därför inte hålla igång träningen som man vill. Igår tänkte jag träna efter jobbet men när jag kom hem hade jag 38 i temp. Gick och la mig halv tio igår och va ändå jättetrött när jag vaknade i morse, jaja, tur att man är ledig idag så man kan ladda batterierna innan man ska jobba helg.
 
Bild från instagram i veckan

Ny bild på gång!!


God natt

Nu ska jag ta och lägga mig i tid för en gång skull. Är trött idag...
 


Den här låten vaknar jag till nästan varje morgon

Nytt


Här kommer bild på nya klädinköp.
Blå Tunika/klänning: ginatricot
Vit Väst/klännng (vet inte vad jag ska kalla den) : ginatricot
 
Har även inhandlat lite nytt på rea idag faktiskt, bilder på det kommer senare, när jag får tid

GRATTIS BLOGGEN PÅ 1 ÅRS DAGEN

Så är det! För ett år sedan startade jag detskavagottoleva!
 
17 sep 2011, 11:39. Lite kul att jag startade den tjugo i tolv på dagen
 
Såhär såg min Header ut då. Vad säger ni? Har den förbättrats??

måndag morgon

Inte fel att börja kl ett på måndagar. Njuter av en god frukost till fångarna fortet

I´m running with the wind I´m unstoppable


Instagram

Nu mina kära vänner har jag gått med i instagram, så gå gärna in och följ mig där med! Jag heter eriica92. Här kommer lite bilder som jag lagt upp under veckan
 
Förresten, vet någon hur/om man kan göra så att instagraminläggen publiseras även här. Säng gärna in en kommentar på det i så fall!!
 
 





 

Trailers på en av höstens höjdpunkter

 
 
 
 
 
Åhh, vad jag längtar!!
Dax att läsa ut den sista delen i fjärde boken igen då!
 

Höstplantering

Dags för mitt första mobil inlägg!!!
Igår tog jag med mig lite blommor till balkongen. Jag va så trött på sommarblommorna så imorse stod jag och planterade i morgonenrock på balkongen, väldigt mysigt faktiskt. Varför ta ledigt från jobbet när man är ledig? Såhär blev det




 



Without you I´m nothing

Här är en liten fanvideo till Eric som en tjej från danmark har satt ihop! Den tredje bilden på Eric är min och jag är med i slutet
 
 
 
 
 

Till hösten?

Ginatricot´s hemsida är en farlig plats för mig!
 
Vill ha!!!
 




Ny mobil = Nya möjligheter

Nu ska ni få se min nya bebis!
I Söndags efter jobbet gick jag till Frölunda Torg och köpte en ny mobil. Det blev en Samsung Galaxy S3, med ett abonemang på Halebop för 249kr i månaden, helt okej tyckte jag. Eftersom jag betalde mobilen, som blev billigare med abonemanget så betalar jag inget för själva mobilen i månadsbeloppet. Det blir ju trots allt samma pengar i slutändan. Det va inte så svårt att välja mobil, utan det som va det svåraste va ju såklart att välja färg! Hahah, är det en typisk tjejgrej tro? Nu fanns det ju bara 2 färger att välja på, vit och mörkblå, vilken jag valde ser ni ju på bilden. Så nu håller jag på att lära mig hur den fungerar och som jag visste redan innan så har jag problem med touchtangentbordet (men det har väl alla i början, eller?). Så det är däför jag inte har hunnit blogga så mkt de senaste dagarna, har varit helt inne i mobilen och sen har jag ju jobbat hela helgen också. Får se när mitt första mobilinlägg kommer upp! Ni får ha lite överseénde med att det kanske blir lite fel bokstäver i mobilinläggen nu i början! Jag har även skaffat instagram, vet inte hur aktiv jag kommer vara där, men jag gillar ju att ta kort så vi hoppas på det bästa! Vet någon förresten hur man får instagraminläggen att publiceras här på bloggen?
Lite kladdig skärm, men annars är den fin än så länge! Ska skaffa skal och sånt när jag fått lön!
 
 
 

Då va det gjort!

Go kväll! Tänkte bara säga att jag har köpt en ny mobil nu!! Vad har jag gett mig in på? Touch? Det blir säkert kanonbra detta. Berättar mer imon eller på tisdag. Ska lägga mig nu!
 
God natt <3

Ny mobil snart??

Tjolahopp alla läsare!!
Idag har jag varit ledig, så har passat på att gå till gymmet. Har en rejäl träningsvärk i magen och armarna sedan i tisdags så jag körde mest ben idag. Nu kom jag precis hem från Frölunda Torg, tog bilen för det regnar, skulle bara köpa lite rengöring till ansiktet som va slut. Sen blev det även en ny hårfärg (toning), lite rödare denna gången, får se när jag får tid till att sätta i den. Sen har min mobil börjat bli väldigt seg, jag är då ganska efter när det gäller den mobila världen. Jag har en vanlig sony ericsson (ingen touch alltså) och trivs så bra med den för den kostar mig nästan ingenting, ingen månadskostnad iaf. Det jag saknar är att jag inte kan mobilblogga eller gå med i instagram, går alltså inte in på internet på den. Så jag va inne på Telia för att höra lite om kostnader och förslag. Så nu sitter jag här med en bok och fattar inte vad jag ger mig in på. Kan inte se mig själv med en sån mobil jag va liksom den enda ungen i min klass i femman som inte hade en mobil, jag har aldrig varit den personen som vill göra som alla andra gör bara för att följa strömmen. Men förmodligen kommer jag inte fatta hur jag klarade mig utan den när jag väl har skaffat en. Ja, fortsättning följer på det här....
 
Är det någon som har förslag på nån bra android mobil??
 

Tisdag

Go kväll på er!! Tänkte bara skriva lite om min dag. Har varit ledig, men har inte gjort så mycket. Vädret har ju inte varit så kul... Jag började dagen med att äta en god lång frukost, älskar att sitta i soffan med en god filt framför tv:n och dra ut på morgonen när man inte har något bestämt. Sen gick jag och tränade och varför är det så jobbigt innan man väl är på gymmet och sen när man väl är där så är det så kul, iaf så tycker jag det. Sen va det hem igen och få i sig lite mat, så kom brorsan hem och vile ha skjuts till träningen och självklart ställer man upp och kör, vad har man annars körkort till? Till middag lagade jag köttfärssås och spaghetti, jag är verkligen inte bra på att laga mat eller jag har inget intresse i matlagning så lagar oftast det enklast möjliga. Så hur ska det bli när jag bor själv en dag? Hur tråkigt är det inte att laga mat till sig själv? Efter maten blev jag så sötsugen så jag gjorde kokosbollar till en kopp kaffe, mums! Bakning däremot tycker jag är kul! Imorgon är det jobb igen, ser fram emot att se vilka nya blommor som kommit. Är så tacksam över att jag hittat ett yrke som jag trivs så otroligt bra med och att jag dessutom har fått jobb inom det yrket. Allt känns så himla bra just nu!!  
 

Vacker


Hej på er!! Nu ska jag snart dra till jobbet, börjar ett så inte så lång dag idag. Vi kanske hörs ikväll. Hoppas ni får en härlig dag!!



Shoppingbilder

Här kommer några snabba bilder på mina inköp. Har inte hunnit ta några kort med dom på så ni får nöja er med dessa så länge
 
Halsduk med luva - ginatricot



Halsduk med luva
Stickad tröja: Cubus
Tunika/klänning: ginatricot
Keps: Stadium
Shorts: Bik Bok
   
Mina nya älsklingar!! Så snyggt med nitarna
 
 

RSS 2.0