SEMESTER!!

Äntligen har man 2 veckor ledigt utomlands med familjen! Vi åker imorgon TIDIGT till Grekland! Så vad jag gör uppe nu det vet jag inte... (måste måla naglarna, hahah). Det va bara det jag ville tala om och när jag kommer hem kommer uppdatering om vad som hänt det senste dagarna som jag inte hunnit lägga upp. Sen blir det förmodligen en massa bilder från resan också. Hoppas ni har det bra i värmen! PÖSS!
 
Här kommer några instagram bilder
 
 

Fortsättning på bröllopsbilderna

Här kommer bilder på hårkrans till brudnäbb (litet barn) och bordsdekorationer
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljusa pasteller

I lördags var det dags för bröllop igen! Denna gången gick färgerna i ljust rosa, lila och vitt. Jag fick även åka till festplatsen och göra bordsdekorationerna, riktigt kul att inte alltid vara och jobba i butiken. 
 
Här kommer bilderna på brudbuketten, tärnbuketterna och coursage
 
 
 
Tärnbukett
 
 
 
Corsage
 

Lycklig

 
idag vaknade jag upp hos Christian och på eftermiddagen åkte jag in mot stan för att träffa Anna. Vi gick till en mysig tapasrestuarang och åt, riktigt mysigt! Nu sitter jag ensam i soffan och det är faktiskt skönt att få vara lite själv. 
 

Grillkväll i slottis

I lördags cyklade jag bort till slottskogen efter jobbet för att möta Lina och Emma, vi skulle nämligen grilla. Dom handlade all mat och grill, men när jag var halvvägs dit (jag bor ju fem minuter ifrån slottskogen) så ringer Lina och säger att dom glömt det viktigaste av allt, nämligen tändare! Så det var bara för mig att cykla hem igen och hämta en. (ja, det kan gå snett utan killar också) Dom hade köpt hamburgare med tillbehör och majskolvar. Det blev riktigt gott och vi skrattade nog från det att vi träffades till vi blev tvugna att åka hem på grund av regnet. Det var en kväll som innehöll det mesta till och med lite blod. Jag skulle kasta ett naturgodis in i Linas mun men tredje gången som jag missade råkade jag träffa henne på läppen så den sprack och hon började blöda (det blev som scenen i hitta nemo då Doris får cyklopet på munnen och säger "Du träffa klockrent, blöder jag?" Hahah det är vår humor). Vi skrattade så vi fick ont i magen. Riktigt rolig kväll som avslutades under paraply!
 
 
 

Lyser som guld för kärlekens skull

Har jag nämt att jag är ensam hemma? Familjen åkte till mormor och morfar dagen jag var på bröllop, så nu har dom varit borta i 1,5 vecka och oj vad skönt jag har haft det här hemma! Eller hemma och hemma, jag har inte varit hemma så mycket, jag har gjort massa kul och tror jag har lagat mat till mig själv 1 gång. Förutom att jag har jobbat så har jag umgåtts med Christian nästan varje dag och har även hunnit med att träffa Lina 2 dagar. Det har varit så skönt att dels kunna umgås med Christian själv här hemma och även att kunna gå och komma som man vill utan att anpassa sig efter familjen. Är så sugen på att flytta hemifrån!
 
En kväll när det var som varmast kom Christian hit och vi packade kylväskan med rosévin, kakor, kaffe, frukt och marshmellows och köpte med oss en engångsgrill. Vi cyklade till Sjöbergen bortanför älvsborgsbron, påvägen dit cyklar man förbi triumglass så vi köpte med oss det. Jag sa vad jag ville ha för smak och Christian gick in och handlade, tydligen blev det för mycket att hålla i huvudet för vad glömde han? Jo skedar! Så blir det när killar ska fixa saker, dom behöver alltid en kvinna med sig. Så när vi hade cyklat halvvägs så fick han cykla tillbaka och hämta skedar. Väl framme så satte vi oss på våran filt och kollade ut över vattnet och hade så mysigt. Vi lyssnade på musik och såg solen bli rödare och rödare och tillslut försvinna. En mycket lyckad sommarkväll. Sen cyklade vi hem och kröp ner i sängen.
 
 
 
 
 
 

Julibröllop

I helgen gjorde ju jag ännu ett bröllop, på samma ställe men denna gång i blått och vitt. Det blev riktigt somrigt och fint väder fick dom!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommrigt

 
 

Från rosa till vinrött

 
 

Jag och min prins <3

Så såg vi ut på bröllopet i lördags.
Kan inte beskriva hur mycket jag älskar denna otroligt stilige man <3.
 
 
 
 
 

Bröllop

Nu fick jag äntligen tid till att sätta mig ner och gå igenom de få bilderna jag tog i lördags då jag var på bröllop. Christians vän Robin och hans tjej Lina va det som gifte sig. För det första vilket väder det va! Utomlandsvärme, nästan lite för varmt. Men jag var tacksam att jag slapp att frysa i min klänning iaf. Christian skulle ju vara en av fyra bestman så han var ju i kyrkan tidigare så jag mötte upp hans föräldrar, som också var bjudna vid två och åkte med dom till kyrkan. Fast jag gick upp ganska tidigt för att göra mig iordning så blev det ändå ont om tid innan jag skulle iväg och dessutom så torkade aldrig det satans nagellacket så jag var ju helt handikappad, det fattades bara att jag skulle kleta ner klänningen med det, men det gjorde jag som tur var inte. Så jag hann inte knäppa så många fina bilder på hur jag såg ut, hade ingen som kunde knäppa heller så jag fick improviser med självutlösaren (ni ser resultatet längre ner).
 
Jag såg mycket fram emot dagen och att få träffa Christians umgänge som jag trots efter ett år inte har fått träffa så mycket och att gå på bröllop har ju inte hänt mer än en gång (plus mina föräldrars men det va så litet så det va inte riktigt samma sak). Det var ju som sagt en jättevarm dag, det var en väldigt vacker kyrka och Christian var så fin i sin kavaj. Men jag måste säga som florist att coursagen var något stora, vet inte riktigt hur floristen tänkte där. Brudparet va väldigt fina tillsammans, det riktigt lyste om dom och dom såg så kära ut. Så härligt att se. Efter vigseln och efter att alla hade fått ta kort på brudparet och blåst såpbubblor så va det dags att bege sig mot festen. Jag åkte med Christians föräldrar som skulle hem emellan och rasta hunden och så. Skönt att få vila fötterna lite :P. Men vi blev något försenade så alla hade redan satt sig när vi kom insmygandes, lite pinsamt men jag hittade min plats snabbt som tur va. Jag satt mitt emot Christian och med hans närmaste vänner brevid, så det va väldigt trevligt. God mat (Sommarbuffé) och dryck va det. Efter middagen och kaffet m.m. så skulle brudparet dansa tillsammans. Dom hade valt låten All of me. Christian stod bakom mig och höll armrna om mig och det va så fint och härligt att stå där med honom och kolla på när dom dansade och tittde varandra rakt in i ögonen, dom såg så lyckliga ut. När dom hade dansat en liten stund så slog låten över i en remixad version och alla fick börja dansa. Til min stora förvåning så sa Christian "ska vi dansa?" Han har nämligen sagt att han inte tycker om det och att han inte kan. Så jag blev glatt överraskade att han ville. Jag tycker ju det är så roligt. Och det var ännu roligare eller härligare att få dansa med honom, han kunde ju faktiskt. Sen dansade vi på hela kvällen. Riktigt roligt! Men tillslut så åkte klackskorna av, och vilken befrielse!!! Sen blev det barfota resten av kvällen. Så mina fötter var ju inte speciellt vackra när det va dax för hemgång, kolsvarta var dom och väldigt ömma! Men det va det värt. Det va en fantastisk dag och det va så roligt att få träffa alla som man bara har hört talas om. 
 
 
 
 
 
 
 
Min fina prins <3
 
 
 
 
 

RSS 2.0