Nytt i garderoben!

Jag var ju och shoppade lite i fredags och detta fick jag med mig hem i klädväg. KAn våren och sommaren komma nu!
 
 
De tre första är från BikBok och det gråa linnet är från ginatricot

gamla klassiker rostar aldrig

Har börjat lyssna på lite äldre musik på sistone. Har bland annat fastnat lite för Shinia Twains gamla låtar! 
 
 
 
 
 
 
 
 

På jobbet

På min nya arbetsplats får vi väldigt mycket begravningsbinderier så det blir en hel del arbeten att göra. Riktigt roligt!
 
 

Fredag

Idag har man varit lite duktig och plockat lite vuxenpoäng. Jag tog mig en god frukost imorse och åkte sedan till Frölunda Torg och shoppade lite. Sen åkte jag faktiskt och handlade mat och det kan jag säga att det händer inte ofta eftersom jag bor hemma. Jag gick runt där med min lilla lapp och kände mig lite vilsen, haha. Två tunga kassar fick jag med mig hem iaf, inte är det billigt att handla mat. Jag handlade främst grejer till lördag då jag ska laga mat till min lillebror och hans kompis och Christian och mig. Vi har nämligen lite föräldrarfritt. Nu har jag precis bakat  hallongrottor som blev jordgubbsgrottor eftersom jag inte hade någon hallonsylt. Tyvärr missade jag potatismjölet som jag dessutom hade inhandlat idag just för att baka men dom blev goda ändå, lite platta och fula bara.
Jag måste gå och städa mitt rum, vilket jag inte har någon lust med, men det måste göras så det är bara att gå och sätta in en ny dammsugarpåse i dammsugaren och börja dammsuga! 
 
 

Inga blommor

Vilken helg jag hade! I fredags var det ju Alla hjärtans dag! Då är det fullt ös på jobbet varje år. Det är då alla män som aldrig handlar blommor annars kommer! Jag tycker inte att det inte ska behövas finnas en speciell dag för att man ska få lite extra kärlek. Det borde man kunna visa vilken annan dag som helst, när blommorna är billigare t.ex. Hur gick det då för mig? Fick jag några blommor? Svaret är nej, men jag fick nått mycket bättre! På Alla hjärtans dag blev min date Lina! Vi åt på en grekisk restaurang som heter Athena. Vi båda jobbade ju så det blev en sen middag vid nio och vi hade inte bokat bord (på en dag då nästan alla går ut och äter, Bra där!) men det fanns faktiskt ett ledigt direkt när vi kom. Vi åt både förrätt, varmrätt och efterrätt. Maten var så god! Till förrätt blev det vitlöksbröd med en blandning av fetaost, yoghurt, chilli m.m. att dippa brödet i. Till varmrätt åt jag lammlägg med potatis, grönsaker, sås och tsatsiki, vilket var fantastiskt gott! och till sist efterrätten som blev chokladkaka med en kaffe baileys. Det blev en riktigt mysig date med bästa vännen! I lördags träffade jag Christian. Vi hade bokat hotell på Scandic Opalen. Så vid fyra chekade vi in och kollade lite på tv m.m. När det var middagsdax så kände jag mig lite seg och Christian ville kolla på OS och jag ville kolla mello klockan åtta så vi gick faktiskt ut till en restuarang och köpte med oss mat för att äta på rummet istället. Men vi funderade lite över om man verkligen fick det så vi gick till Netto för att köpa lite smått och gott och tog två påsar. En för det vi handlade och en som vi kunde stoppa maten i för att det inte skulle synas att vi hade handlat med oss mat (ifall det inte var tillåtet), låter så löjligt nu när jag skriver det, haha! Det gick iaf bra och vi satte oss i sängen framför tv:n och tog plastpåsarna som underlägg. Det var riktigt mysigt och kändes nästan lite lyxigt! Christian kollar ju verkligen inte på mello men lät faktiskt mig kolla på det. Gulligt av honom! Det var så skönt att umgås bara vi två helt ensamma, det är sällan det händer. Sen vakna upp dagen efter och ha en god hotellfrukost som väntar, är inte helt fel! Så vad säger ni? Visst var detta lite bättre än blommor va? (Fast hade ju inte haft något emot om jag hade fått nån blomma också ;). Jag var så nöjd! Sen åkte jag med honom hem för att sedan åka till Allum och träffa Lina igen. Vi tog en semla-Fika med en latte, mumsigt! Sen åkte vi hem till henne och hade en mysig söndagskväll med film. En underbar helg helt enkelt!
 
Har tyvärr ingen bättre bild än den här på hotellvistelsen eftersom min kära pojkvän inte gillar att bli fotad så blir det heller inte av att jag tar en massa kort när jag är med honom....
 

Rivstart!

Tjohoo!!
Nu är det slut på långa sovmorgonar och arbetslösa dagar, nu har jag börjat på mitt nya jobb. Började i onsdags och har jobbat nu i fyra dagar och jag trivs än så länge. Jag fick en väldigt rolig men intensiv start. Fick reda på dagen jag började att dom hade en stor begravning på fredagen, det skulle göras ca 24 begravningsarbeten till en och samma begravning! 24! Har aldrig varit med om så mycket på en gång. Så jag fick verkligen visa vad jag går för. Mina kollegor blev faktiskt riktigt imponerade så jag fick äran att göra Kistdekorationen, vilket jag inte har gjort sen jag gick i skolan. Så det var en kul utmaning. Det var dessutom i mina favoritfärger begravningen skulle gå i så det var riktigt kul! Mindre kul var väl att vi fick jobba över till halv tio på kvällen. Man var bra trött om man säger så. Men otroligt kul att få göra alla dessa arbeten som jag blev väldigt nöjd med och som jag fick väldigt mycket beröm för! 
 
Kistdekoration
 
 
 
 
 

Badminton

Har spelat Badminton 2 dagar i rad så nu ligger jag gott i min säng med lite träningsvärk här och där. Tycker att det är ett kul sätt att umgås på, jag älskar ju att röra på mig och tävla. I fredags spelade jag med min lillebror och Christian. Inte för att nedvärdera kvinnor men man måste inse fakta att killar är starkare och snabbare, jag hade inte en chans och det gör mig så irriterad! Jag vill också kunna slå iväg "bollen" så hårt men hur jag än tar i så går det inte. Igår va jag och Lina och spelade. Då gick det bättre för mig, mycket bättre. 11-0 i matcher. Lina I love you men du måste nog träna lite mer till nästa gång ;) hihi. Sen åkte vi hem och åt tacos med ett glas rosé och kollade mello, som tyvärr va riktigt uselt! Jag undrar faktiskt va dom tänkte när dom satte ihop det programmet. Jag tyckte inte programledarna passade i det forumet, skämten var inge roliga och pausunderhållningen va katastrof. Då har jag inte ens nämt bidragen.... Tyckte allt va en besvikelse. Kanske har dom bränt alla pengar på Eurovision så det räckte inte till något bättre. Hoppas det är bättre nästa vecka. Vi slog över till Sommaren med Göran när mello var över, den är lika kul varje gång. Det är verkligen en Lina och Erica film. Kvällen slutade med att vi båda somnade till i soffan. 
 
 

RSS 2.0