En bra låt till en bra film


IMORGON!!!

 
Kan inte fatta att det står 1 redan!!! Jag och Malin ska ju bila ner till Helsingborg imon för att gå på invigningen av Helsingborgs Arena. Detta är min första "roadtripp" så vi får väl se om vi kommer fram, jag hittar ju knappt här i Göteborg liksom. Sen ska jag då köra hem och detta är slut halv tolv vilket betyder att jag kommer vara hemma någon gång på lördag morgon!! Så bilen är laddad med socker i form av coca cola och godis.... hoppas på att vädret inte blir helt kaos, då får vi väl övernatta. Önska oss (speciellt mig) lycka till!!
 

Efterlängtat paket

Igår skyndade jag mig hem efter jobbet och till min stora glädje hade den kommit!!!
 
 

Systemkamera is the real shit

Jag fick låna Annas sambos systemkamera när vi bakade. Kändes som jag va i sjunde himmlen, det va så kul!!! Här har ni resultatet
 
 
 
 

Vill också ha såhär mycket energi när jag är i 60 års åldern!!! Fyfan va cool han är!!!

 
 
 
 
Magnus%20Uggla%20-%20Tycker%20om%20dig

R Ö T T

Vill ha!!!
 

Zayn

 
Nu är han klar!!
 
Här får ni lite steg för steg bilder från instagram
 
 

Årets julbak

Igår hade jag en riktigt mysig dag hemma hos Anna. Vi julbakade, åt risgrynsgröt med julskinkemacka till, drack julmust, glögg och lyssnade självklart på julmusik. Önskar ni kunde känna doften, men ni får nöja er med bilder på godsakerna.
 
 

Little things

 
Så fin låt och videon passar väldigt bra. Avskalad och enkel, love It!! Vad tycker ni?

Ny teckning på G

 
Snygga Zayn från One Direction

Malcolm B

Så himla fin text. Han är verkligen en grym textförfattare.
 
 

Demi Lovato

 
 
 

Andreas???

Detta är så sjukt likt min lillebror. Ni som känner mig och vet hur min lillebror ser ut när han sover (haha) så kan ni nog hålla med om det. Mina föräldrar trodde seriöst att jag skämtade med dom när jag sa att det va Eric Saade, haha, weird.
 
 
Bild lånad från Erics instagram

Say Hi to my role model and big inspiration in life

Allt klär en skönhet
 
 
Från Erics instagram

Min Dag

 
Idag har Erica tagit sig en sovmorgon, frukost i sängen framför ett avsnitt av pretty little liars. När hon va mätt så gick hon upp och planterade lite, sen va hon duktig och gick och tränade på gymmet, med hög musik i lurarna och bara körde, skönt att svettas lite. Sen va det hem och duscha, äta och sen iväg igen, till Frölunda Torg för att shoppa, dels till sig själv och några julklappar. Julklappar är jättekul att handla när man vet vad man ska handla och hittar det, men när man inte vet och inte hittar nått är det pest och pina. Idag gick det ganska bra för henne ändå.
 
Ja, det gjorde det, det kan man väl säga... Hej på er! Jag blev klar med 3 julklappar iaf, men hittade väldigt bra saker till mig själv. Bland annat en väska och ett par jeans. Nu sitter jag här med en träningsvärk som smyger fram känner jag, ska nog bege mig mot sängen... god natt

Julen närmar sig

Nu när det är så mörkt hela tiden så tyckte jag det va dags att klä mitt hjärta, jag gjorde för ett tag sedan med en ljusslinga. Vi har definitivt den mysigaste balkongen i vårt hus. Om ni inte har märkt det så är jag en person som älskar traditioner och julen är nått av de bästa på hela året, jag vill börja julpynta, lyssna på julmusik, baka, slå in paket nu!! Men jag har som sagt tjuvstartat lite
 
 
 

Breaking Dawn Part 2

Igår va jag på bio med Lina och Frida och såg den sista filmen i Twilight-serien. Finns inte ord för hur bra dom har gjort den, helt klart den bästa!! Den hade allt!! Och dom tog med det viktigaste ur boken. Den hade Humor, spänning och romantik. Jag vill gå och se den igen. Så om ni inte sett den, vänta inte gå och se den nu!!! Det var kul att äntligen få se Bella som vampyr och Jacob va lika fin som vanligt <3
 
Men en mindre kul grej va ju att jag missade Sveriges match mot England och Zlatans fyra mål. Han är inte sann den mannen asså. Vilken jävla kung han är!!! Och det är inte vilka mål som helst, dom är så sjukt snygga allihopa, speciellt det 4:e.
 
 
 
 

En vanlig dag på jobbet

 
 

7:e Guldbollen!!!

GRATTIS IBRA!!!
 
 

outfit för kvällen

fira fars dag och farmors födelsedag med familj och släkt på restaurang
 
 
   

Danny

Riktigt bra låt från Danny
 
 

Magnus Uggla <3

Har alltid tyckt om Magnus Ugglas låtar. Det beror nog mycket på att mina föräldrar har lyssnat mycket på honom så jag har växt upp med den musiken. Vi har under våra bilturer upp till mormor och morfar i norrland varje sommar lyssnat på Uggla på högsta volym ochh hela familjen sjunger med.
 
Men har aldrig hört han såhär. Började nästan rinna tårar (om jag inte hade suttit med familjen så hade jag bölat)
 
 

Serier jag tittar på

 

Detta tittar jag på

Tänkte att ni kanske ville veta vad jag följer för tv program
 
Är en svtplay serie, nya avsnitt varje tisdag. Den är kanske för lite yngre och den är rätt B men lite småmysig att titta på när man inte har nått att göra.
Älskar att både baka och äta sötsaker, speciellt bakverk med choklad!!
 
Musikälskare som jag är så kollar jag ju självklart på X-factor
Mycket bra musikprogram. Första säsongen va grym!! Sen har dom inte riktigt lyckats med de rätta artisterna tycker jag. Första året va alla bra. Denna säsongen är favoriterna Magnus Uggla och Darin.
 
Vem älskar inte Solsidan??
 
Grymma och roliga David klart jag kollar på honom.
 
Älskar svenska kriminalserier och filmer. Wallander och Beck är stora favoriter hos mig.
 
Härliga och underbara Carina. Berg flyttar in är ett riktigt mysigt progrm.
 
En av götebrogs stoltheter, Lasse Kroner. Ytterligare ett härligt musikprogram.
 

instagram

kommer ni ihåg att jag la upp en bild på den här bilden och frågade om jag skulle göra ett tröjtryck? Nu är det gjort iaf och såhär blev det. Mycket nöjd!! Om ni undrar vart jag har beställt det ifrån så är det HÄR

Fredag

Dagen började med möte på jobbet vid 8 därefter drog jag till gymmet och svettades och sen blev det en tur till La Fleuriste för att prata lite och kolla på allt fint, fikade förstås också!!
 
På kvällen åkte jag till min underbar barndomskompis Emelie för att ha typiskt tjejmys. Vi hinner inte träffas så mycket som vi egentligen vill men när vi väl ses så blir det desto bättre och man har en del att prata om. Vi drack vin, åt onyttigt gott, myskläder och filt i soffan, tittade på film, kollade gammal film från resan till Thailand vi gjorde för några år sedan med våra familjer. En väldigt mysig fredagkväll helt enkelt som slutade med att vi dekade framför Sunes jul klipp på youtube....hahah! Jag knäppte inga kort för hade inte mobilen framme, sorry!
 
La Fleurist besök

Same same but different


Nytt och gammalt

Här kommer bilder på mina nya skor jag köpte för nån vecka sedan, väldigt nöjd faktiskt. Köpta på Johanssons skor
 
 
Här är en gammal Jeansjacka som jag inte använder så en morgon fick jag ett ryck och klippte av ärmarna, blev riktigt bra och mycket mer användbar
 
 

Födelsedagspresent

I onsdags fyllde min älskade Farmor år!! Och såklart så fick hon en blomsteruppsättning gjord av mig
 
 
 

Nyckelpiga

Kolla vad jag hittade i vårat köksfönster i morse. En liten varelse på upptäcksfärd tror jag. Lite konstigt att se en nyckelpiga såhär års och speciellt inomhus, haha
 
      

X-Factor

Här kommer mina åsikter om X-Factor. Alla är sjukt duktiga som är med men man har ju alltid sina favoriter. Men idag förstår jag inte hur Oskar kunde åka ut?!?! Jag vet inte om jag tror Andreas verkligen ville ha kvar Alexander det känns för mig som att han gjorde ett taktiskt val och ville nog göra lite samma grej mot Ison som han gjorde mot Andreas förra gången då han röstade hem Manda. Och det känns väldigt löjligt. Nu ville jag att varken Alex eller Oskar skulle åka ut....
 
Nu till Deltagarna
 
Malcolm: Så jävla grym, han är BOSS!! Att skriva nya texter varje vecka och bjuda på en sån jäkla show varje gång. Jag diggar han skarpt fast än jag inte lyssnar på sån musik.
 
AWA: Tävlingens solstråle! Vilken stjärna. Hon har sån utstrålning så det är sjukt. Och hon gör så proffsiga framträdanden fast än hon är så ung!! Så himmla söt också! Kan ha chans att vinna!
 
Isak: Älskar hans unika röst!! Så charmig. Men han har ´mycket kvar att jobba på scenspråket, men han är ju så ung!!!
 
Manda: Jag vet inte riktigt vad jag tycker... I början gillade jag henne jättemycket. Hon är fortfarande väldigt cool men jag tycker inte riktigt hon har hittat sin stil. Och jag har lite svårt för hennes röst i vissa lägen.
 
Alexander: Älskar han röst!!! Den är så skön, skulle verkligen köpa en skiva med hans röst. Han har däremot mycket att jobba på med scenspråket och artisteriet.
 
Hey Mary: Det var dags för dom att åka ut. Har inte fastnat för dom alls
 
Benny: Har en väldigt bra röst men inget jag går igång på, lite för ung tror jag. Men för mammor och pappor är det säkert grymt bra.
 
JEM: Vinnarna!!! Dom levererar vecka efter vecka, visst dom gör samma typ av låtar men vrf gå ifrån nått som funkar?? Men det skulle vara kul att höra dom i en lugnare låt. Jag tror att dom definitvt kan slå utomlands.
 
Oskar: Som sagt inte rätt att han åkte ut idag!!! Han hade också chans att vinna tycker jag. Han va och är början på nått riktigt bra, tror jag!! Han har alla förutsättningar iaf.
 
 

Just some music

Vet inte vad jag skulle göra utan musik!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One Direction

Då va det fredag igen. Sjukt hur fort veckorna går, snart är det jul!!! Jag har haft fullt upp med jobb denna veckan min enda lediga dag va i Tisdags så har inte haft tid för så mycket annat. Ikväll myser jag framför tv:n med hämtmat för mig själv, då familjen är iväg på annat. Snart börjar X-Factor och som alla nog vet är One Direction där. Dom kan ju inte slå förra veckans gäst (enligt mig) men är snäppet därefter. Jag är ju inget större fan direkt men jag tycker dom är sjukt bra och dom är ju supercharmiga. Dom har humor och verkar ha väldigt kul tillsammans och deras energi smittar av sig. Min favorit är definitivt Zayn men Harry är också ganska söt.
 
Jag hade inte haft något emot att vara med i de här videorna
 
 
 
 
 
 
 
Måla av nästa gång???
 

Molly Sandén


RSS 2.0