Mycket tankar inför framtiden

Just nu är det mycket med jobb. Jag provjobbar just nu i en blomsteraffär och har samtidigt fått ytterligare ett jobberbjudande i en annan butik så det är mycket tankar fram och tillbaka hur man ska göra och välja rätt inför framtiden. Jag vill ha något stabilt nu så man kan fly boet någon gång och flytta ihop med sin kärlek och börja ett eget liv tillsammans. I helgen ska jag göra ett helt bröllop på egen hand, privat till några jag inte alls känner egentligen men som velat ha min hjälp genom kontakter i släkten. Det ska bli väldigt kul att se slutresultatet!! 
 
 

SNÖ

Helt underbart och otroligt vackert med all denna snö som har fallit här i Göteborg. Det var ju koas igår (tur att man var ledig för min buss gick inte. Otroligt hur sårbar en storstad kan vara) men idag är det ordning igen och det är bara att njuta. 
 
 
 

Fruset

Vintern och kylan har ju kommit nu i januari här i Göteborg. Det är riktigt kallt vilket innebär att man inte kan ha något levande på utsidan av butiken på jobbet. Så igår fick vi i updrag av vår inspirerande chef Johan att göra isdekorationer som kan pryda utsidan. Jag och min kollega Carina provade oss fram och när vi såg hur fort snittblommorna frös och hur fint det faktiskt blev gick vi igång ordentligt och hade superkul. Jag blev lite lätt exalterad kan man säga. Så mycket man kan göra, otroliga möjligheter. Så det får gärna vara minusgrader ett tag till.
 
 
 
 

Tulpanens dag

 

Vilken skönhet

Var bara tvungen att ta kort på denna skönhet till tulpan! Provade lite olika filter på kameran, tyckte det blev riktigt bra. Det var längesedan jag fotograferade nu, så det var väldigt kul att få knäppa lite. Jag har inte redigerat bilderna, dom kommer direkt från kameran. Det är samma tulpan på alla bilder, bara olika färg och ljus. 
 
 
  
 
 
 
 
 

Dags att ta in våren

Jag köpte här om dagen "prinsessvaser" på jobbet, som jag beundrat länge (det var lite svårt att välja bara tre, man vill ju ha allihop). Dom är så otroligt fina bara som dom är men ännu finare med en blomma i såklart. Jag har länge tänkt att jag vill ha en bricka/fat med små vaser och nu har jag det! Gick hem till Farmor och Farfar för att höra om dom hade något fint fat som inte användes och mycket riktigt, dom hade ett som passade perfekt! 
 
 

2015

Då var det åter dags att summera året som gått....
Jag tycker nog att det har varit ett rätt bra år. Jag är fortfarande som nykär, vilket är en superhärlig känsla. Jag har haft det lite tufft på jobbfronten men det har ändå löst sig rätt bra tycker jag. Jag har hunnit med två resor under året bland annat. Man kommer inte ihåg allt heller därför är det även kul för mig att göra en kort summering i bilder. Det jag vill förbättra 2016 är träningen, vill verkligen få in det i vardagsrutinen på något sätt. Jag hoppas även på att det löser sig bra med jobb för både mig och Christian så det leder till att vi köper oss ett eget hem. Jag hoppas också att alla nära och kära får må bra.
 
 
 
 
 
 
Budapest med Mamma, Anna och Lina
 
 
 
 
 
 
 
 
Har fått göra mycket fina arbeten under året
 
 
 
 
Fick chansen att göra brudbukett till en kollega för första gången
 
 
Christians syster blev butiskchef på Volt och Christian tog examen
 
 
 
Vi firade 2år!!!
 
 
One Direction
 
 
 
 
 
 
Sa upp mig från Mötesplats trädgård och drog till Grekland, Argassi med världens bästa vän
                                     
 
Höghöjdsbanan i Borås
 
 
Farmor 80 år
 
Avslutade året med extrajobb på La Fleuriste
 
 
 
Julafton
 
 
Nyår!!!
 
Tack 2015! Du var ett bra år. 
 
2016, jag är redo för dig!!!!
 
 

<3

Jag var bara tvungen att ta kort på detta. Det kanske bara är jag som tycker det är gulligt men kolla in fötterna, hihi. Min älskling! 
 
 

Attraktiv

 Idag var det dags att besöka en blomsteraffär som söker personal. Billdals Blommor. Det var faktiskt ägaren som ringde upp mig, innan jul efter rekommendation av en av mina tidigare arbetsgivare. Nu har jag varit på många olika ställen och har skaffat mig många bra kontakter som är guld värt när man ska hitta ett nytt jobb. Nu är jag dock trött på att hoppa runt år efter år. Nu vill jag ha en stabil arbetsplats där jag känner att jag vill stanna. 
 
Det var ett mycket trevligt besök. En helt ny lokal som dom flyttade till i oktober så allt var helt nytt. Jättetrevlig arbetsgivare och personal. Vi bestämde att jag skulle provjobba i 1 månad med start om 2 veckor. Så jag får besked efter det om jag får fortsätta. Spännande! Men händelserna för dagen slutar inte där. Nyss fick jag ett telefonsamtal från en gammal kollega i Långedrag. Hon ville höra om jag var intresserad av ett jobb på en blomsteraffär hon ska börja jobba på. Vi hann ju inte jobba speciellt många dagar ihop i Långedrag men hon hade tydligen fått ett väldigt bra intryck av mig och tyckte jag var en go och glad tjej som gjorde fina saker. Så kul att höra och perfekt att kanske få två arbetsplatser att välja mellan. Helt fantastiskt om det kunde bli så!!! Hon skulle höra av sig igen så får vi se.
 
 

Nyår

Det blev en rätt lugn nyårsfirande i år. Jag var hemma hos Lina. Frida och hennes pojkvän, Olof kom också. Vi åt en god tre rätters middag och umgick med massa tjöt och spel innan tolvslaget. Tråkigt att inte ha sin prins närvarande såklart men han var hemma och tog hand om Dash som var livrädd för att raketer. Han fick tillslut åka in med honom till veterinären för han blev så dålig i magen. Så det var ingen bra start på det nya året.... Men nu får han gå på nytt foder och tabletter så hoppas vi på att det kommer bli bättre. Han har haft problem med magen under i stort sätt hela höstan. Man får hålla tummarna för att inte är något allvarligt. Jag åkte hem till Christian på nyårsdagen. Det var inte samma sak utan Dash. Det var så tomt hemma hos dom, någon fattades. Det var skönt att hämta hem honom i lördags. Han blev så glad av att se oss så han visste knappt vart han skulle ta vägen. Jag spenderade hela helgen hos dom och kom hem imorse. 
 
                                       
 
 
 
 

RSS 2.0