2017

Äntligen har jag lite tid för att summera mitt 2017. Jag har mycket härliga minnen från förra året och det blir nog svårt att toppa det i år men ska försöka göra mitt bästa för att få ett så roligt 2018 som möjligt. 
 
Man kan ju säga att året började med att jag flyttade hemifrån med mitt livs kärlek. Vi köpte ju lägenheten dec 2016 men flyttade inte förrän i Februari 2017, då sängen vi beställt leveredades. 
 
Första middagen/frukosten
 
 
Fick en så fin present på alla hjärtans dag (Brunch på Clarion Hotel)
 
I mars åkte jag och Lina till Stockholm för att se Dannys show på Börsen. Det var vår julklapp till oss själva. Showen och maten var fantastisk! Vi hade en underbar helg och vi båda fick se våra favoriter, hahah.
 
 
ERIC!!!
 
Jag fick reda på att Eric skulle vara med i så mycket bättre!!!
 
 
Balkongen blev inrädd för första gången
 
Lägenheten började bli fördiginredd i April och det ÄR verkligen så kul som jag föreställt mig i alla år, att få inreda sitt eget hem. Speciellt när man kan köpa hem en massa fina växter från jobbet.
 
 

 
 
 
Det blev en brudbukett gjord som jag blev väldigt nöjd med.
 
15 juni firade jag och Christian 4 år tillsammans.
 
16 juni fyllde jag 25 år!!!
 
Det blev midsommar och firade vi med min familj hemma hos mamma och pappas kompisar, Tomas och Elisabeth. Mycket lyckat.
 
 
 
I Juli blev det semester i ca 5 veckor. 
 
Vi spenderade 1 vecka i Loster hos mormor och morfar, med mina päron
 
Sen 1 vecka i Småland med Christians föräldrar
 
 
 
 
 
Håkan på Ullevi
 
 
 
 
 
I Augusti åkte jag med Lina til Grekland, Lefkas
 
 
När vi kom hem väntade jobb igen för mig men vi hade ju något riktigt kul att se fram emot i slutet av Augusti! Vi anordnade en sommarfest för att fira att vi fyllt/fyller 25 år. Det var en av årets absoluta höjdpunkter.
 
 
 
 
Jag såg Magnus Uggla live på Liseberg med Pappa och Andreas & Malin. Härlig sommarkväll.
 
 
I Oktober började Så mycket bättre och jag är sååå glad över att Eric tackade jag till detta program!! Hans tolkningar har verkligen förgyllt min vardag och fått vissa av mina dåliga dagar att kännas lite bättre. 
 
I December fick jag äntligen se honom live och dessutom stå framme vid Scenkanten
 
 
 
Julen firade vi på olika håll som vanligt. Jag med min familj hemma hos mamma & pappa och Christian med sin familj hemma hos Victoria i Stockholm. Det var väldigt mysigt att julpynta lägenheten hemma. 
 
 
 
 
 
 
Nyår blev väldigt lyckat och ett bra slut och en bra början på det nya året.
 
 
 
 
Tack 2017!!!
 

RSS 2.0