Ganska nöjd faktiskt

Halvvägs



Ögongodis

Gick in på facebook förut och fick syn på denna bild, asså jag finner inga ord!! En solbränd Saade är inget att leka med!!


Hur snygga?!?!

Jag va och shoppade lite igår, skulle kolla studentpresent bl.a. och gick in på scorett och fick se dessa as snygga skor, jag provade dom och gick runt lite men mer blev det inte för dom va lite för dyra för min plånbok. 

Den röda färgen är mycket snyggare i verkligheten.


Grym kväll på gamla Ullevi

Igår ringde Lina vid halv sex och lät jätteglad och frågade vad jag gjorde under kvällen. Hon hade nämligen fått biljetter till Sverige - Island, gratis!!! Jag sa ju självklart ja till detta. Jag har aldrig sett landslaget spela live, men bästa av allt va ju att man skulle få se "The King" Zlatan Ibrahimovic, in real life, för första gången. Vi fick grymma platser dessutom, mitten av planen rakt i solen, kan det bli bättre? Kul att dom gjorde en bra match också. 

 


Mer än 1 år sedan!!!

Har jobbat idag och nu i studenttider så kör det förbi en del flak med glada, lyckliga och högljudda studenter. Åhh, vad jag vill göra om den dagen, blir lite avundsjuk när jag ser hur kul dom har det när dom åker förbi. Det va så j*vla kul att ta studenten och att åka flak var det roligaste. Kan inte fatta att det var ett år sedan i söndags. Men i år får man vara med och fira kompisar som tar studenten istället, ska bli kul det också. Ska ut imonkväll och fira Frida.



Jag är tjejen längst till vänster









Molly Sandén på Allum


Värmen kom tillbaka!!




Gammalt blir som nytt

Är precis klar med all kläder jag behövde sy in och sy om. Här kommer en bild på en väst som blev till ett linne med nitar.




Blowing away









 







Feel Alive


Mer bilder på mig...



            

             



           



          






Kamerakåt

Idag gick jag ut och knäppte lite kort på mig själv i den härliga sommarmiljön. Vi har en skog precis utanför oss. Älskar självutlösarfunktionen på kameran, väldigt användbar när man är själv (brorsan skulle med men nobbade mig för tjejen, inte okej...hahah, jo då) Här kommer bilderna































MIRAGE

Sjukt fin låt


Värmen försvinner :(



Tråkigt för alla studenter....


Molly Sandén

Idag har jag och en kompis varit på allum och sett Molly Sandén sjunga och sen signerade hon sitt nya album. Och vet ni vad? Jag körde bil dit, första gången jag kör helt själv till partille. Kan ju säga att med mitt lokalsinne och okunnande i vart vägarna leder så var jag glad att jag tillslut kom fram till Allum, som är ganska lätt att hitta till om man inte kör fel då, som jag gjorde. Så jag virrade runt en bra stund innan jag kom fram, men fram kom jag och det var ju faktiskt det viktigaste. Nu vet jag hur jag ska köra nästa gång och jag fått lite mer koll på vart vägarna leder, så jag är ändå nöjd. Det gick bättre på hemvägen. Det var helt fantastiskt att stå så nära henne och höra henne sjunga. Grym röst och hennes nya album är riktigt bra. Fick pratat med henne också, superhärlig tjej som utstrålar sån glädje. Kul att hon kommer till Rix FM festival i göteborg i sommar också.

Tog ju självklart med en teckning som hon fick signera


Vet inte vad jag fick till för min på denna bild... haha


Vet ni vem som mer va där? Magnus Hedman. Han stog och signerade sin nya bok, kan ju inte säga att han hade mycket att göra... stackarn. Men jag och Malin gick fram och frågade om vi kunde få varsin autograf till våra fotbollstokiga pappor, så det fick vi. Sen stog Michel från idol i publiken (ni vet "moves like Jagger" Michel). Mysig dag, helt enkelt


Vet att jag lagt upp denna nyss, men den är så bra och idag hörde vi den live!! Kn säga att det ryckte i kroppen, ville dansa till detta, men det kändes inte så passande just där... haha

Denna sjöng hon också, så fin. Och why am I crying såklart!

ESC

Tänkte säga lite om andra bidrag också. Jag börjar med Norge. Hallå?! Vaddå härmisar? Det finns bara en Eric, vilket visades tydligt på resultattavlan. Artisten va ju bra, men med lite klen röst. Snygg och utstrålning hade han, låten va väl helt okej ändå, men betydligt bättre än dom flesta. Men det hade nog gått bättre för Norge om dom hade kommit med något helt eget, nu blev det lite löjligt, tror att det va det som drog ner helhetsintrycket








En klar favorit hos mig va Cypern, härlig sommar/dans låt


Tyskland, härlig låt att höra på radion


Rumänien, helt okej


Grekland


Ryssland, så söta så man dör!! Hahah


Irland, dyraselltvillingarna, sämre låt än förra året och man stör sig på deras osynkade koregrafi och deras hoppande och studdsande. Men varför hade dom tagit bort tandborstarna? Det är ju deras grej, kanske det va det som gjorde att dom fick sämre placering?



???

ESC till Sverige 2013!!!!!

Vilken insats Loreen gjorde i Baku!!! Jag satt med gåshud och va så stolt, hon sopade banan med alla andra länder. Jag har trott enda sedan jag såg henne första gången i mello att hon kommer vinna hela skiten, så det är ju helt otroligt att hon faktiskt gjorde det. Det är sjukt att detta spektakel ska komma hit till lilla Sverige nästa år!! Funderar starkt på att åka och se det live, hur ofta händer detta liksom?!?!


PROFFS!!! Jag ryser när jag ser detta, så mäktig


Lånat från svt play


Sommaroutfits

Förlåt för dålig uppdatering men dels har jag jobbat och dels är det p.g.a det underbara vädret. Man sätter ju sig hellre på balkongen när man kommer hem än framför datorn. Men har iaf kommit ihåg att knäppa lite snabba outfits bilder på morgonen innan jag sprungit iväg till spårvagnen. Va ju och shoppade igår också, kommer kanske upp i helgen, men lite av det ser ni i bild nr 2.

Nu ska jag lägga mig, ska upp och jobba imon. Blir nog mycket att göra imon med tanke på att det är mors dag på söndag, ni har väl inte glömt ;) 

Pöss och god natt <3


Sverige

Är inte denna låt helt underbart sommrig och härlig :)




Göteborg <3


Sommaräng

Idag gjorde jag den här sommardekorationen som ska till en begravning imorgon



Tyvärr hade jag inte kameran med mig så det fick bli suddiga mobilbilder idag...

Blommigt på balkongen

Så härligt att värmen har kommit, allt blir så mycket lättare och man känner sig gladare. Så i helgen åkte jag och mamma och handlade blommor till balkongen, alltid lika kul, tycker jag. Mamma är inte så intresserad, hon vill bara få det gjort och så snabbt som möjligt. Jag vill ju gå rut och kolla på allt fint, även om jag inte hade tänkt att köpa det jag tittar på. Men det gick ganska bra ändå, fick med mig det jag ville ha. Det blev lila, rosa, vitt tema.





Dahlia                                       Perlagon                                      Surfina


Fushia/bloddroppe                        Verbena

Fjärilslavendel och taklök

Längre version av why am I crying


Unchained

Så grymt bra låt, hon strålar och man blir så glad och vill bara börja dansa!



Ska åka till Allum i helgen och lyssna på hennes nya album, tänk att få höra denna live :)

Äntligen!!

Idag har jag varit ute och sprungit!! När hände det senast liksom?!? Kände mig tillräckligt frisk för att ge mig ut. Med bra musik i öronen så går allt! Sprang i 25 min och höll et hyfsat bra tempo, man får ju inte börja för hårt. Det brände i lungorna och jag fick blodsmak i halsen när jag var klar, inte okej, nu måste jag komma igång med träningen igen. Ingen mer sjukdom, Tack!


Hetare än ELD!!!

Nya videon till en remixad version av Hotter than fire!! Så sjukt snygg video



Orginalet


Sommrig bukett










Maffigt

Det är alltid kul att få komma och jobba på La FLeuriste, så även idag men det blev ganska stressigt på slutet. Jag skulle göra en dekoration till en resturanginvigning som skulle vara stor och maffig för 2000kr.  Det va bara Sandro och jag som va i butiken idag så när man har mycket att göra plus att det kommer kunder kan det bli mycket på en gång. Jag stog och gjorde den här dekorationen och Sandro tog kunder m.m. När klockan va fyra så kom det in en kund som tyckte min dekoration va helt fantastiskt och ville ha en bukett i liknande stil för 1000kr som jag skulle sätta ihop och som vi skulle komma och lämna när den va klar. På 2 timmar skulle vi då göra klart dekorationen, åka med den till resturangen, göra en bukett, ta in allt på utsidan, ta kunder plus att Sandro kom på att vi hade glömt ett bud som vi var tvungna att göra iordning och åka med. På detta så kommer det in en kvinna i butiken som säger att vi har lovat att hjälpa henne att flytta en soffa från henne till butiken (som chefen hade glömt att säga till oss) så Sandro fick gå iväg med henne, som tur va så va det inte så långt bort. Innan hade Sandro börjat ta in på utsidan så han hade ställt vagnen på trottoaren som vi alltid brukar göra. Så när jag står och slår in budet, som har vatten i sig så kommer det in en sur gubbe och klagar på att vi har satt våran vagn på ett ställe där man inte får ställa den, han hade tydligen stått och kollat och sa att den har stått där i en halvtimme nu och jag blir så trött på att se den där. Jag försökte ju konsentrera mig på att inte spilla ut vattnet när jag slog in blomman, men såklart gjorde jag det nu när denna sura gubbe kom. Jag försökte hålla god min och säga att det har varit lite stressigt och mycket här nu så vi har inte hunnit köra bort vagnen men vi ska snart göra det, tror ni han accepterade det svaret? nej, han va fortfarande bitter och gick. Jag fick ta bort allt papper och börja om med inslagningen. Då va Erica glad, jag ville bara skrika rätt ut!!! hahah. Det va min eftermiddag det, jag va helt slut när jag kom hem. Här kommer bilder på min dekorationen till resturangen, blev rätt nöjd


















Kom liljor och akvileja, kom rosor och salivia....

Tog lite kort på några underbara aklejor/akvilejor som vi hade i butiken idag.












Bilder från Botaniska Trädgården

Älskar ju att fota så det blev "lite" kort på botaniska igår. Här kommer några






"Vi hoppade över valborg och körde på vasaloppet istället"

Har haft en underbar helg och vem tror ni har bidragit till detta. Jo mitt lilla strössel Lina (om ni undrar vrf jag kallar henne för strössel hela tiden så läs detta http://detskavagottoleva.blogg.se/2011/september/saknar-dig.html) Hon kom hit efter jobbet i lördags så lämnade hon sina sovaöver saker så drog vi in till stan och åt middag och sen bio. Filmen vi såg va "The lucky one", den jag tipsade om för ett tag sedan med hotti hotti Zac Efron!! Varför kan man inte hitta en sån kille?!?! Underbar film va det, se den! Efter bion satte vi oss i baren på bergakungen. Vi tog en kaffe baileys och vet ni vad ett litet glas med kaffet och grädden och en 4 baileys i kostade? 84 jävla spänn!!! helt sjukt, tycker jag! Men gott va det iaf (tur det). Där satt vi och snackde tills bion stängde, vilket va vid 12 tiden. Då åkte vi hem, för vi va ganska trötta. På Söndagen drog vi ut på morgonen och åkte senare till Lisebergs trädgårdsdagar och sen till botaniska. Kvällen avslutades i min säng (tolka nu inte detta fel... haha) med filmen dirty dancing, mys!! Lina va ledig idag, men hon fick ingen sovmorgon för det, jag jobbade så det va bara för henne att upp och hoppa.



(om ni undrar vad överskriften hade med inlägget att göra så va det en kommentar Lina sa under middagen. Vi träffades nämligen inte på valborg och eftersom det va göteborgsvarvet i lördags så sa hon så, det blev bara lite fel...hahah)

Ett år sedan idag

och minns det som om det va igår! Jag pratar förstås om Eurovision song contest, när Eric satte Sverige på kartan!! Helt sjukt att han låg etta genom halva röstningen och sen slutade på en tredjeplats. Jag minns hur jäkla glad jag var, hur bra han gjorde ifrån sig och va kul det va att för en gång skull se Sverige vara med i toppstriden i ESC. Det krävdes att vi skickade dit det bästa vi har... haha. Hur går det i år då? Jag tror på seger, precis som jag trodde förra året. Tror att Loreen kommer att utklassa alla andra länder. Man ka ju bara hoppas på att dom röstar rätt.


Skön låt



Denna spelas ju en en del på radion nu och första gången jag hörde den tyckte jag att den va konstig, men nu tycker jag den är riktigt bra, refrängen är bäst

Ny blogg

Jag har skapat en "underblogg" till denna bloggen, en lillasyster kan man säga. Där kommer jag bara lägga upp bilder på mina blomsterarbeten och annat som har med floristyrket att göra. Det blir lättare att använda den på jobbet om man ska visa kunder förslag på t.ex brudbuketter. Men jag kommer fortfarande att lägga upp dom bilderna på denna bloggen förstås, så ni missar inget. Men ni ka ju alltid kika in och kolla vad ni tycker om design o.s.v.


Begravningsbinderier

Fick ansvar för en hel begravning denna veckan. Det innebar att jag skulle göra 2 st handbundna begravningsbuketter, 1 rundbunden krans, 1 sommaräng och 1 plantering och 1 dekoration, så totalt 6 st arbeten. De 2 buketterna gjorde jag igår och idag gjorde jag resten, våran duktiga praktikant hjälpte mig med en dekoration. Här kommer bilder på arbetena

KRANSEN






SOMMARÄNG






PLANTERING






HANDBUNDEN BEGRAVNINGSBUKETT


Är det så det känns att gå in i väggen?

Vet ni vad jag gjorde på jobbet idag? Jo jag gick rakt in i en av glasdörrarna till våran blomsterkyl på jobbet. Har varit mycket nära flera gånger tidigare men har alltid hunnit reagera innan det smäller, men inte idag, idag sa det bara pang, rätt in i glaset gick jag. Kan säga att det kommer som en chock när man tror att dörren är öppen och det bara tar tvärstopp. Det gjorde så xdfcgvhjbklghjjkl ont, trodde jag skulle tuppa av. Näsan fick ju hela smällen, trodde först den skulle vara bruten men som tur va så satt den på plats, rak och fin. Fick ett litet jack på näsan som det blödde ifrån, konstigt nog så rann det inget från näsan (kanske lite mycket detaljer där...haha). Jag fick hjälp av mina fina arbetskamrater med is och papper. Jag blev ganska yr så jag va rädd för att jag hade fått en lättare hjärnskakning, men tror inte det. Jag fick sitta och vila i ca 2 tim innan jag kunde återgå till jobbet. Så nu sitter jag här med en svullen och öm näsa (men det kunde varit värre). Hoppas på att den inte är blå när jag vaknar imon. 

Den där Varningsskylten satt inte där innan detta hände. Den hängde Sandro (kollega) upp för att vara lite rolig. Kommer nog få höra det här framöver på jobbet.


                                                                                       Den ser ju helt sjuk ut... hahah


Bilder från jobbet

Lovade er lite bilder, här kommer dom!





Jobba, jobba, jobba

Hej, fina ni!

Har inte varit så aktiv här de senaste dagarna, har jobbat och ska göra det hela veckan, väldigt kul, blir mer och mer. Och tyvärr har jag inte tagit fram kameran, ska försöka fota lite imon. Här kommer några bilder på hur jag såg ut idag iaf

    

 

 

 

 


Pysselsöndag

Igår köpte jag textilfärg, bokstavsmallar och nitar för att måla och pimpa ett linne. Så idag har jag suttit och pysslat med det. Här kommer bilder

FÖRE


EFTER

Har skrivit några av mina favoritmeningar från Eric Saades låtar

Baksidan



Mina shorts jag köpte fick också lite nitar


Detta använde jag mig av

Allt från panduro


ROBINS

Någon som följer "humorprogrammet" ROBINS? Det gör jag, tycker han gör så roliga intervjuer, det blir alltid ett bra program oavsätt vilka gäster det är.

Här kommer några favoritklipp





Göteborgshumor är min humor.... hahha




Hahaha

Björn Gustavsson går ju bara inte att inte tycka om.


Shopping

Tjenis penis!

Idag känner jag mig lite piggare iaf, fortfarande snorig men men. Så det blev en liten shoppingrunda idag. Har inte så mycket mer att säga om det så här kommer bilder på det jag köpte






Ska nog inte ha svart bh under detta linnet men orkade inte byta för att ta kort

 





Den är lika ren som ett barns ögon, lika skitig som marken på en tågstation...




Är inte denna låten underbar <3 för er som inte har hört den, LYSSNA!!


River en vacker dröm

Håkan är sommar för mig


Brudbukett, Tärnbukett och Coursage

Idag har jag gjort brudarbeten, så kul men va trött jag va, helt yr i skallen, men det gick sagta men säkert. (När blir jag frisk?!?!). En sak som tyder på att inte allt är som det ska med Erica är att hon glömde kameran hemma. Förstår inte mig själv, jag har liksom tänkt hela veckan på att jag ska göra en brudbukett och har inte en endaste liten tanke på kameran, typ en av de första sakerna jag tänker på att ha med annars. Detta kom jag på när jag kom till jobbet, men det hjälpte ju inte så mycket, kameran låg hemma på skrivbordet, urladdad dessutom. Så det fick bli mobilkameran så fick jag låna kamera på jobbet men vet inte när jag får dom bilderna.











Tärnbukett                                                             Närbild, brudbukett


Allt Grönt

Denna låt tycker jag passar till idag. Allt börjar bli så grönt och skönt ute nu, Härligt!


Mr Feelgood



Så skön låt, med en skön snubbe

Dagens Erica

Idag åkte jag faktiskt till jobbet en stund, behövde fixa inför brudbuketten jag ska göra på fredag. Men va väldigt hängig, så det va inge vidare kul längtade bara hem, hoppas jag är piggare på fredag.



 


Solglasögon (prestige) - Åhlens
Skinnjacka - Jofama by Kenza
Tröja - Gina
Klänning - Kappahl
Halsband - Gina

Sommarvärme!!!

Vilket väder vi har haft här i Göteborg idag, rena rama sommarvärmen. Synd bara att man inte kan njuta av den fullt ut, är forfarande sjuk... Men idag kom jag ut iaf, har ju mest legat i sängen med nerdragna persienner. Så blev så glad när jag kom ut idag och fick se att bl.a. körsbärsträden har knoppat sig och några har till och med slagit ut. Jag spenderade dagen på gården i skuggan av ett parasoll, det va alldeles för varmt för mig i solen. Satt ute nästan hela dagen med familj och släkt. Passade på att teckna lite också, för det är avkoppling för mig. 


 

 








RSS 2.0