Får inte nog av dessa skönheter

 
 
 

Äppelblom

Idag har jag varit ledig och när jag såg att solen sken imorse och tittade ut på äppelträdet utanför, som står i full blom så kunde jag inte låta bli att gå ut och knäppa lite kort. 
 
 
 
 
 
 

Sommarshopping

När man ska resa och vet hur vädret kommer att vara vill man ju ha lite nytt i sommargarderoben! Slängde mina gamla bikinis som jag har slitit på ett par år nu så nu tyckte jag att jag kunde unna mig några nya. Blev väldigt glad över att jag hittade hela tre stycken fina toppar som uppfyller mina bikinikrav. Jag vill ju inte ha någon snörning som bara är krånglig och ger ful solbränna. Jag vill helst ha den som en vanlig bh och det är faktiskt inte lätt att hitta. Den vita har dock snörning i nacken men den sitter uppe även om man inte knyter snörena. Jeansshortsen är jag supernöjd med! Har letat efter den typen ett tag, som är höga i midjan, knappar fram och som sitter åt i svanken och inte putar ut. Den stickade koftan blir perfekt att ha på kvällarna i Grekland. 
 
 

Bokat resa!

Jag har ju glömt att skriva att jag och Lina har bokat resa den 9 juni till Grekland, Karpathos! Så skönt ska det bli att åka bort och det är ju bara tre veckor kvar!!! 
 
 
 

Ett somrigt sista farväl

 
 

Fotografera

Min systemkamera tillhör definitivt ett av mina bästa köp! Älskar att fota med den! Några av dessa bilder på en vacker utslagen pion kanske blir en tavla på väggen i en framtida lägenhet 
 
 
 

Värme

Vilket väder det blev under 2 veckor! Nu har ju värmen tagit ett steg tillbaka men våren kom ju igång ordentligt! Älskar all grönska och blomning ute nu, det är sååå vackert! Man blir så mycket gladare och piggare (om man inte är allergisk då förstås, vilket jag är sååå glad och tacksam för att jag inte är). Jag har haft det väldigt bra det senaste tycker jag.
 
 
På jobbet har vi kommit igång med sommarblommor på utsidan och jag har börjat lite smått att plantera på balkongen. Det har varit så härligt nu när det har varit varmt att cykla hem och sätta sig och äta på balkongen och njuta av blommorna med all grönska i bakgrunden, då njuter jag. Nu längtar man till att få ha på sig sommarkläderna igen! Har iaf kunnat ha korta byxor!
 
 
Jag har varit väldigt duktig och kommit igång med träningen igen. Jag och Christian har äntligen börjat träna tillsammans på söndagar. Min höft som jag har haft problem med har blivit bättre och jag kan jogga igen utan att få allt för ont efteråt! Allt blir så mycket enklare när det är fint väder, så man får ju hoppas att det blir en finare sommar än förra året. 
 
Det har blivit några goa middagar med vänner också, jag låter bilderna tala
 
 

Blommor gör mig lycklig

 

RSS 2.0