Shopping

Idag va jag ledig och det va så himmla fint väder så jag kände för att ta en prommenad och för att ha ett mål att gå till så blev det Frölunda Torg. Passa på att shoppa lite och växla mina danska mynt jag hade kvar. Jag älskar ju kläder, som ni kanske har förstått så det blev en del. Bilder på det kommer! Ni år nöja er med lite outfit bilder idag
 
 
 
 

Hej Träningsvärk

Idag efter jobbet tog jag en lite joggingrunda och gjorde lite styrke/spenstövningar ute så jag lär ju ha en träningsvärk i låren att möta imon. Men det är värt det va grymt skönt att ta ut sig, va alldeless för längesedan nu!!!
 
 Puss på er mina fina <3





Lammkött

Halloj!
Jag kollade på när Skavlan mötte Justin Bieber häromdagen, en mycket bra intervju. Kan ju säga att jag inte är nått jättefan av han, har väl lyssnat på några låtar, men tycker han är grymt duktig och han är verkligen en härlig person som verkar ha båda fötterna på jorden. Men jag har ju redan min prins som jag har smällt för... hahha. Jag tycker nog ändå att dom har vissa likheter. Men nått jag inte klarar av med Bieber är att han han wailar för mycket, men älskar hans ballader för han har väldigt fin röst och leéndet gör det ju inte sämre.
 
 

Vuxenpoäng

Nu när jag har fått en anställning på 75 % så va det på tiden att skriva in sig på facket och gå med i A-kassan. Detta fixade jag idag på min lediga dag. Sen åkte jag in till stan och va in en sväng på La Fleuriste, så behövde dom hjälp på lördag och eftersom jag är ledig fre, lör, sön denna veckan så ställde jag upp och ta den. Jag fick med mig ett rött linne från Bik Bok också, som ni får se en annan dag. Imorgon och på torsdag är det jobb igen, och på torsdag ska jag ut med mina tjejer och äta middag, lite vardagslyx sådär.
Ha det gött så länge!
 
 

Booom!!

Eric har precis varit i Polen och gjort Hotter than fire i ett polskt tv program och att döma på dessa videos så kan man ju säga att han tar över även där, publiken är verkligen med honom vart han än kommer. Kul att han vann priser också, det va ju ändå Polens största musiktävling!! Blir ju lite stolt över honom och teamet, kolla bara på detta
 
 
 
 

Hemmakväll med mig själv

Efter de två första jobbdagarna med kunder så är mitt huvud ganska trött, så idag ville jag bara ta en myskväll på bio med en kompis, men det visade sig att ingen kunde... Så det fick bli hyrfilm och godispåse. Rätt skönt ändå, ska ju upp och jobba imon med....
 
Ni får nöja er med denna inte så vackra webbcam bild

Ändrat

Nu har jag ändrat header, som ni kanske märkt. Vet inte om jag är nöjd med den än, eller om jag ska ändra på nått, vad tycker ni? Blev den lite för rörig? Färgerna ska ändras också men det orkar jag inte nu för måste sova. Är as trött efter första dagen på nya jobbet då den är öppen, det va hur mycket kunder som helst!!!
 
Ny vs gammal
           
 

Nytt

Vill bara säga att jag har en ny header på gång!! Kanske jag byter ut lite färger och så också, jag år se...

Slappedag innan plikten kallar

Då va det sista dagen av sommarledigheten.... Imorgon börjar jag på en ny blomsteraffär på 75%. Äntligen har jag lyckats få min första anstälning, visst det är ett halvårs provanställning först men det känns skönt. Hoppas på härliga arbetskamrater bara så man trivs. Det enda som känns tråkigt är att lämna La Fleuriste som jag trivs så himmla bra på, men jag ska försöka hoppa in där när jag behövs och det inte krockar med mitt schema för jag har ju trots allt 25 % ledigt. Så idag ska jag bara ta det lugnt och försöka tillfriskna så mycket jag kan, halsen känns bättre idag iaf.
 

Outfit @ Rix FM

Önskar att man va så här brun, vet inte vad färgen kommer ifrån på denna bilden... hahah

Avslutning med Euforia

 
 
 
Alex (han med mössan, Erics dansare) kände igen Malin (och kanske mig) så när han skulle kasta sin ros så siktade han på Malin men så ändrade den bana i luften och hamnade i handen på henne bredvid...Typiskt!!
Danny och dansarna ser så otroligt härliga ut, tänkt att vara ute och ffesta med dom en kväll.

Danny "Amazing" Saucedo

 
 
 
 
 
 
 
 

Rix FM Festival Videos

Jag är inte jättenöjd med min filmning, zoomen kunde inte fokusera vissa stunder och då blev det helt suddigt och jag kan inte stå still på konsert, men man hör ju iaf. Och alla blev inte dåliga 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Darin va riktigt bra, det va första gången jag såg han live och jag hoppas att det inte är den sista!
 

RIX FM FESTIVAL Göteborg

Jag och Malin började köa till Festivalen vid halv tio, vi trodde att dom skulle släppa in till scenen vid 11 men så fel vi hade. Eftersom paraden börjar på götaplatsen där scenen va så fick vi inte komma in förren alla grupper hade dansat iväg vilket va vid halv två!!! Så vi fick stå där i värmen och trängas med ett antal andra människor i ett bra tag. Men vi lyckades få platser längst fram vid staketet!!! och det händer inte ofta. Vi hade väldigt höga förväntningar för det skulle ju vara grymma artister med, vädret va underbart och det va hur mycket folk som helst längs Avenyn . Dead by April, Moa Lignell, Molly Sandén, Sons of midnights, Lisa Miskovski, Linnea Henriksson, Darin, Danny och Loreen, kan det bli bättre? Och nu efteråt kan jag inte säga annat än att det va grymt bra. Jag älskar verkligen konserter!! Jag hade så kul, men det tråkiga är när inte människorna runt omkring bjuder till lite på de artister de inte kom dit för. Jag och Main höll igång hela tiden och klappade och dansade. Här kommer lite bilder och som vanligt ta inte bilderna utan att fråga!!! Videos kommer i ett annat inlägg.
 
 
 
 
 

Put your Heart in the air!!!


Bikinibrudar

Jag lekte lite "baywatch"
 

Skagen över dagen

På fredagen gick vi upp vid nio för att äta frukostbufé igen, två dagar i rad alltså, snacka om lyx!!
 
Efter frukosten tog vi tåget till Skagen. Vädret va varmt och soligt så vi tänkte passa på att sola lite på stranden. Men det gick sådär för det va molnigt större delen av strandvistelsen, men lite färg fick vi trots allt. Men det va nog bra att det inte va stekande sol med tanke på att jag inte va frisk. Men kul hade vi iaf
 
 
Visst är det fint!!
 
 
Lunch
Fika bortanför hotellet
 
För att göra nått vettigt utav tiden som var kvar till båten gick 20.15 så badade vi en sista gång.
På båten åt vi middag och vilken middag vi åt!! Det va bufé även där och hur gott som helst. Så det blev till och med efterrätt!! Så den här resan har bestått av mycket mycket skratt och mycket mycket god mat.
 
Ericas första tallrik
 
Linas första tallrik
Vi hämtade mat två gånger och man kände hur folk kollade på oss och tänkte väl hur mycket ska dom där två äta, hahah
Lina fick typ nackspärr så jag sa att vi kan ju ylla min flaska med tevatten så du kan lägga lite värme på nacken. Va smart sa hon. Så jag tog min plastflaska och fyllde med hetvatten, vad tror ni hände?? Den smällte ju såklart, den såg ut som på bilden men det gick ju att få i en del vatten iaf.

Fredrikshamn "The Reef"

Då hörni ska jag försöka hinna ikapp mig här på bloggen. Som sagt så tog Lina med mig till Fredrikshamn torsdag till fredag. Det var nämligen hennes hemliga 20 års present till mig, vilken vän man har!! Istället för att skriva en lång text om detta så lägger jag upp bilder och skriver till dom.
 
På båten dit åt vi frukostbuffé, sååå gott!!! Men det är ju bra svårt att välja vad man ska ta, man vill ju ha allt men det orkar man ju inte.
 
Jag är ju åksjuk, speciellt när det gungar så jag hade tagit en åksjuketablett som hjälper hur bra som helst, det enda är att man blir trött av den... Ni kanske undrar hur det gick med min feber? Jag tog en alvedon på morgonen som hjälpte men va lite hängig på morgonen men försökte bara lägga det åt sidan och köra på helt enkelt.
 
Efter frukosten gick vi ut, det va ju så otroligt fint väder!!
 
Är det bara jag och Lina som tycker att detta ser ut som jordens ände?? Hahaha
 
 
Det va ju lite blåsigt ute på däck och vad tror ni händer då, när man har kläning på sig?? Jo den blåser upp!! Hahaha! Och det va precis vad Linas klänning gjorde. Så när hon skulle knäppa kort på mig när jag stod med ryggen emot så hade hela kjolen på klänningen blåst upp och hon hann ju inte håla ner den för i händerna hade hon ju kameran. Det roliga var ju att två män som jobbade på båten stog en vång över oss och såg detta och tyckte ju det va jättekul, så dom stod glatt kvar och tittade medans vi gapskrattade åt detta.
 
 
Vi skulle bo på Scandic "The Reef" badhotell. Det va så längesedan jag bodde på hotell och ännu mer längesedan sen jag badade och tror inte jag varit på något äventyrsbad innan, i så fall när jag va ganska liten. Så jag (och Lina) såg fram emot detta väldigt mycket.
Vi va ju bara tvugna att slänga oss i sängen så där som "alla" gör när dom kommer till ett hotellrum och varför inte ta lite roliga kort på detta??
 
Efter att vi hade lekt färdigt så gick vi ut i det fina vädret och satte oss och tog en lunch och gick runt och kollade lite. Sen va det dags att bada!! Vi trodde att det skulle vara ganska stort med mycket vattenrutschkanor, men det visade sig vara ganska litet och det fanns bara en rutschkana. Men det var ju fräckt ändå, Caribieninspirerat, med bar och allt. Och den vattenrutschkanan som fanns va ju rolig. Man satt i en badring och åkte ner i ett rör som blev helt kolsvart i ett parti, och ett gupp som man hoppade i och vi åkte tillsammans och lyckades få snurr på den så vi hamnade baklänges vilket va väldigt läskigt när man åkte första gången och inte visst vad som skulle hända, men såå kul. Vi såg andra som åkte utan ringen så det skulle vi också testa tänkte vi. Lina satte sig först och jag satte mig emellan hennes ben och så låg vi ner. Men gud va långsamt det gick.... och tillslut så stannade vi!! och vi kom ingenstanns för vi skrattade så mycket så vi fick ingen kraft att ta oss fram, jag kan bara tänka mig hur detta ekade upp till dom som stod i kön!! Vi satt ju fast där ganska länge så killen bakom oss åkte ju iväg innan vi hade kommit ner så han åkte rakt på oss med sin ring, rakt på Lina!! Och då skrattade vi ännu mer. Detta va ju inte så kul när vi kom till den svarta delen, kul att sitta fast där liksom....hahah. Men ner kom vi ju tillslut. Och killen stod där nere och väntade, han va väl orolig att han hade skadat oss eller nått. Sen åkte vi bara med badringen.
 
 
 
Effter badet så gick vi upp på rummet och spelade yatzy och kort och drack rosévin med nötmix till. Lina vann allt!!! Så hon fick göra vinnarpose och jag förlorarpose...haha (hur töntiga är vi på en skala?? haha)
 
Sen va det dags att göra sig iordning för utgång!! Då hade klockan sprungit iväg till nio så, men vi va inte så jättehungriga, vi hade ju ätit nötmix
 
Efter maten kom tröttheten från sjösjuketabletten fram, plus att man druckit några glas vin så vi gick inte vidare, det va ju trots allt torsdagkväll så det va ju inte så livat ute. Vi avslutade kvällen på hotellrummet istället, med mer rosévin, spel, kort och musik!!! Det hela slutade med lite inspelad sång i sängen, men dom videosarna får ni inte se!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danmark imorgon!!!

Jag har glömt att berätta att jag och Lina ska till Danmark imon. Vi ska till Fredrikshamn på ett badhotell tor-fre, kommer nog bli super, men det är bara en liten grej, jag har feber.... så får bita ihop helt enkelt och hoppas på att det inte blir värre!!! Vi kanske hörs när jag är hemma på lördag!
 
Ha det underbart
 
 

Klipp från programmet

David%20Lindgren%20-%20Shout%20it%20out
Så jäkla bra röst har han!! Alltid glad och bjuder på grym show!!
 
 
David%20Lindgren%20-%20Rendezvous
 
 
Lena%20Philipsson%20sj%C3%B6ng%20alls%C3%A5ng%20till%20Stj%C3%A4rnorna
vid 1.13 syns vi
 
  
 
Stj%C3%A4rnorna%20avslutade%20med%20Lena%20Philipssons%20st%C3%B6rsta%20hits
 
Här syns vi mest under, om igen (vi är dom som har uppe armarna)
 

Måndag = Lotta på Liseberg

Igår va det säsongsavslutning av ett av de bästa sommarnöjena. Jag och Malin va som vanligt på plats både på genrepet (då det spöregnade) och under sändningen. Det va ett grymt program med riktigt bra artister. Har aldrig sett Lena PH live, så det va kul. Hon är verkligen liten, men med en grym röst och bra låtar. Kärleken är evig är ju en stor favorit hos mig. David va ju riktigt bra också, lika bra som i Uppsala. Här kommer lite bilder
 

Trött efter en fullspäckad vecka

Idag känner man av att man har sovit för lite den senaste veckan, men va gör det egentligen, jag har ju haft skit kul. Det är bara det att jag har ett sånt sömnbehov så när jag inte får sova dom timmarna jag behöver så blir jag typ "sjuk" hade 38 graders feber idag, så det blev inget solande för mig idag i det fina vädret... att bli brun kan man ju glömma typ...  Vad har Erica gjort idag då?? Jo för det första vaknade jag upp hos farmor och farfar för jag fick inte sova hema igår för min bror, som ville vara ensam hemma med sin tjej, snäll syster man är!!! Så åt jag frukost med dom sen lånade jag deras bil och åkte iväg för att handla ny rullväska till dom jag lånat den av (gjorde ju sönder den i Stockholm) Sen blev det även 2 toppar på gina tricot och ett par nya converse. Jag är sååå glad över att jag har tagit körkort, sån otrolig frihet. När jag kom hem gjorde jag iordning lite lunch till mig. Tog rester som var över rån taccosen, Andreas hade gjort. Sen hände det inte så mycket mer idag... Har varit så trött så det är nog bra att ta det lite lugnt. Nu ligger jag och mamma i söngen framfför tv:n och väntar på att Emma Green Tregaro ska hoppa höjdhopps final.
 

Matchbollen och Fyrverkeri

 
 

SAADE style

 
Söööt <3

SUPERMATCHEN

Någon som va på årets match här i Göteborg?? Barcelona - Manchester United på Ullevi. Jag och min familj mfl. va där!! Så, missade ni något om ni inte va där?? Jag tycker att det va en upplevelse att se dessa världsstjärnor i lilla Göteborg men fotbollsmatchen va väl inge vidare, det märktes att det va en vänskapsmatch/träningsmatch och någon vidare stämning blev det väl aldrig heller, alldeles för dålig akustik i arenan och det va bara ståplatsläktarna som gjorde väsen av sig, vi Sverige är så blyga och vill inte göra så mycket väsen av oss. Så för oss som varit i England på Old Traford och sett Man U spela mot Arsenal så gick det inte att jämföra, men som sagt kul upplevelse ändå.
 
 
 
 
 

SAADE SANDÉN DAMLI

Molly%20Sand%C3%A9n%20-%20Unchained
 
 
Molly%20Sand%C3%A9n%20-%20Why%20am%20I%20crying
 
Tone%20Damli%20och%20Eric%20Saade%20-%20Imagine
 
HE IS SO BEAUTYFUL !!!

LOTTA PÅ LISEBERG 6 AUG

Jag va hemma från Stockholm klockan åtta i Söndags, då kollade jag på sommarkrysset, ringde och sen va det dags att göra iordning inör Liseberg. Så packa upp hanns inte med. Klockan ringde kvart över fem på måndagmorgon, så blev inte mycket sömn denna natten heller men va gör man inte för att ha kul. Jag skulle ta en spårvagn som va vid liseberg 6.50 ör skulle träffa Malin och hennes kompis där vid 7, men vad tror ni händer precis innan jag ska gå ner till vagnen, jo jag drar ur dragkjedjan på min väska som jag har packat allt i. Så jag fick sitta där och föröka trä i den igen, vilket inte va det lättaste och jag hade ingen annan väska där allt fick plats i så det va bara att försöka få i den!! Jag säger det igen, hur lyckas jag?!?! Tillslut fick jag in den! och jag kunde stänga väskan. Men då hade jag missat vagnen ör längesedan och var helt svettig. Men fram kom jag! Så var det bara att sätta sig på en filt utanför Liseberg med alla andra fans som kommit (vilket va en del). Vi lyckades få bra platser, i mittengången!!! Så vi var nöjda. Vid kön träffade jag två tjejer jag träffade förra sommaren. 2 Saadefans som jag åkte tåg med till en konsert i Skåne. Det va jättekul att se dom igen, fast vi bara har setts 1 gång förut och det va ingen lång stund, och sen pratat på fb så känndes det som vi känner varandra, sånt är kul. Så pratade jag lite med dom, om hur studenten va och sånt... Under dagen så spöregnade det, så vi fick söka skydd medans souncheck va igång. Dagen gick och tillslut va det genrep av programmet. Molly va riktigt bra!!! Eric och Tone sjöng Imagine men sen gick Eric av scenen och kom inte ut mer. Tone sjöng allsång och pauslåt och han fick inget mer!?!?! Vi blev helt knäckta, vi hade sett fram emot allsång med han. Men det visade sig tydligen sen att det va Tone som var gästen i programmet och Eric va bara med och gästade hennes låt.... Det hade väl varit okej om dom hade skrivit ut det på gäslistan för då hade vi ju vetat om det, nu blev det en sån besvikelse.... Men vi deppade inte ihop för det, vi körde på under programmet ändå.
 

Underbart

Om man sammanfattar de där tre dagarna i Stockholm med ett ord skulle det vara underbart. Jag och Martina hade så jäkla kul och att vi hade sån tur med vädret va ju bara en bonus.  Kul att fått sett lite av Pride också, skulle gärna vilja åka nått år och vara där hela veckan. På Pride Park, där vi såg Eric va det jätteskön stämmning, alla dansade och sjöng och va glada och brydde sig inte om vad andra tyckte och tänkte. Skönt att man bor i ett land där man har rätt att älska vem man vill och där iaf de flesta accepterar Homosexualitet. Men vi har ju ändå en bit kvar.... Det "dumma" är ju bara att typ alla homosexuella killar ska vara så jäkla snygga (om ni fattar vad jag menar)!! Sen va det ju Sommarkrysset. Kan ortfarande inte riktigt fatta att vi stod där vid scenkanten och kunde ta i alla artister som va med! Eric och Tone va ju helt fantastiska, som vanligt, Norlie och KKV var grymma live, älskar deras nya låt. Men bäst av allat va nog ändå stämmningen bland oss fans.
 
 
 

Grymma live!!!

Så himla bra låt och ännu bättre live. Lärde mig en lite koreografi till refrängen i låten i Stockholm, man ser en liten del av den här (det är under "Jag vill bara känna på din kropp, kropp. Hela natten, men mina vänner sig stopp, stopp.....)
 
 
Norlie%20&%20KKV%20-%20D%C3%A4r%20jag%20h%C3%A4nger%20min%20hatt

His eyes <3


Klipp från Programmet

Toni%20Damli%20&%20Eric%20Saade%20-%20Imagine
 
 
Eric%20Saade%20-%20Hotter%20than%20fire
 
 
 
 
 

Eric tar min hand

 
 
Min hand är den med en svart toffs runt handleden ;)

VI ÄR SAADEFANS ALLIHOPA

 
 
 
 
Så skön, han kan verkligen inte stå still till musik
 

Videos från Sommarkrysset - Imagine och Hela versionen av Hotter than fire

 
 
 
 
 
 
 
HELA VERSIONEN!! Den va så himmla bra, hoppas han spelar in den i studio
 

Avslutningen!!!

 
 

Stockholm Pride - Hearts in the air

 
 

No matter how I try, I can´t get you out of my mind

 
 
 

Stockholm Pride

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I´m living my life!!!


Stockholm del:4 5Aug - Dags att åka hem

På Söndagen va det dags att åka hem igen, det går fort när man har roligt!! Vi gick upp tidigt för att kunna utnyttja dagen för tåget gick 16.10. Så våran planering va att åka till Globen och ta lite kort sen åka och lämna väskorna i nått skåp på Centralen och sen gå på stan och shoppa o äta. Det blev lite krångligare än vad vi hade tänkt oss.... När vi var påväg till Globen så körde jag min rullväska i trapporna för jag orkade inte bära den enda ner (nu kanske ni tänker, gud va lat hon är men jag hade burit den i andra trappor och va trött i armen). Men jag tänkte ju inte på att det va några problem med att göra så, men det va det, för när jag kom ner för trapporna så var handtaget böjt och så skulle jag böja tillbaka det men då knäcktes det, det va inte helt av men nästan. Jag kunde fortfarande dra väskan med det iaf, men att fälla ner det gick ju inte, så jag tänkte bara hur ska jag få in denna i ett skåp sen.... Väl framme vid Globen så knäppte vi lite kort och sen precis innan vi skulle gå mot tunnelbanan så gjorde jag ett försök till att försöka få ner handtaget och då gick det helt av, Bra gjort!! Så nu fick jag dra den i bärhandtaget på väskan som sitter ganska långt ner, men det gick inge vidare bra så jag knöt en plastpåse i handtaget och drog den i för att få ett grepp lite högre upp och det gick väl okej, man slog i fötterna i väskan bara. Jag säger bara det, hur lyckas jag!?! På centralen sen fortsatte det att krångla. Alla stora skåpen och då menar jag alla, va upptagna!!! Sen va det jättemånga som va trasiga. Jag kunde ju inte gå runt på stan med min jobbiga väska, det gick ju bara inte så vi gick bort till bussterminalen och som tur va så fanns det lediga skåp där, men det hade ju gått så mycket onödig tid...
 

Moonlight

Såhär fint va det när vi åkte hem från Grönan
 

Sommarkrysset - Under och efter direktsändningen

Alex!!!
  
 
 
 
 

Yoy got the looks, you got the beauty inside <3


Stockholm del:3 4 Aug - Sommarkrysset

Fler bilder
 

Stockholm del:2 4 Aug - SOMMARKRYSSET

Vi vaknade halv åtta, gick upp och gjorde oss iordning och åt sen drog vi mot Gröna Lund. Vädret va helt underbart även denna dag. Vi kom in på Grönan vid tio tiden och gick bort till Scenen där de flesta fansen redan kommit och satt sig. Jag visste att det skulle vara litet men inte sååå litet, det va ju nästan inga sittplatser och de som fanns va typ reserverade. Men det gjorde ju inte oss nått för alla skulle ju stå vid scenen. Under dagen så roade vi oss med hänga gubben (haha), gick runt på Grönan (Va första gången jag va där), vi åkte inget för jag kan erkänna att jag är värsta fegisen när det gäller sånt där. Åker nästan ingenting på Liseberg heller. Vid tre tiden tror jag vi fick gå in och ta plats vid scenen. Då hade det kommit ganska mycket folk så jag trodde inte att jag och Martina skulle få någon plats längst fram vid scenkanten, men det fick vi!!! Vid den blå tungan. Strax därefter så skulle Eric och Tone repa när det va klart åt vi och sen började i princip genrepet av programmet. Det va så himmla kul att vara där med alla Saadefans för vi kan låta, vi tar för oss... haha, nu är ju dom flesta (eller typ alla) mycket mindre än mig men tycker inte det gör något på såna grejer. Står hellre med dom och får en as skön stämmning än att stå med massa 20 åringar rakt upp och ner, så det så. Vi sjöng "Vi är Saadefans allihopa", vi gjorde koreografi till Norlie och KKV:s låt Där jag hänger min hatt och dansade och höll på. Vi hade kul helt enkelt och varmt va det!! Här kommer bilder från dagen

Stockholm del:1 - 3 aug PRIDE

Vi kom till Stockholm vid två tiden. Det va jätteint väder så vi gcik och satte oss vid vattnet innan vi åkte till lägenheten, vi fått låna av min mammas kompis (stort Tack till henne) och lämnade väskorna. Sen gick vi lite på stan, åt middag på Vapiano och sen vid sju va det dags att bege sig mot Pride Park där Eric Saade skulle spela vid tio. Det skulle ligga i Tantolunden och herrrrrregud vad vi ick leta efter området det va typ omöjligt att hitta, vi fick fråga oss fram flera gånger och tillslut hittade vi. Vi gick till Stora scenen där artister höll på att sjunga Whitney Houston låtar, och blev så glad när jag såg att det inte alls va mycket folk vid stängslet längst fram!! Det va bara de trognaste Saadefansen som hade samlats så det va kul att träffa dom. En annan kul grej va att när farfar släppte av mig på centralen hemma i Göteborg så kliver Shirley Clamp ur bilen framför oss sen på kvällen på Pride så står hon på scenen och sjunger I will always ove you. Martina, som jag åkte med är ju inget fan av Eric eller hon har ingen direkt åsikt för hon har inte lyssnat på hans musik men hon hade kul ändå. Så kanske att jag har gjort så hon fått upp ögonen för honom nu. Konserten va såå jäkla bra, den varade i 1 timme och det va ett utdrag från vårturnen Pop Explosion. Eftersom det va så sent på kvällen så va det mörkt vilket gjorde att man såg alla ljuseffekter. Efter konserten så va vi så jäkla taggade efter att ha hoppat och skrikit så vi gick bort till den lilla scenen och dansade. Dj:sen spelade grymma låtar men vi kunde bara stanna en liten stund för klockan va ju ganska mycket och vi skulle upp tidigt på lördagen. Här kommer bilder från första dagen
 
 

Hemma igen

Hej på er fina läsare!! Först nu kan jag sätta mig vid bloggen efter min underbara tripp till Stockholm. Men det glädjer mig att ni har varit inne och kollat trots att det varit dålig uppdatering.
Jag kom hem i söndags klockan åtta på kvällen och då satte jag mig direkt och kollade på sommarkrysset sen va det massa att förbereda och packa till Lotta på Liseberg så hann knappt landa hemma förän man va iväg på nästa grej. Så jag har massa bilder som ni ska få se, men det kanske tar ett tag innan allt kommer upp för imon ska jag på Barcelona - Manchester United på Ullevi!!! 
 
 
 

Brudbukett

Hej på er!! Tänkte bara visa er brudbuketten jag åkte in till jobbet och gjorde idag, hoppas bruden blir nöjd, har ju inte ens träffat henne och jag kommer inte lämna den till henne heller. Jag blev rätt nöjd iaf.
 
 

Nytt

Har köpt mig en ny bikini och en jättegosig tjocktröja. Tröjan är jag bombis på att den kommer användas flitigt men bikinin däremot, den kommer nog vara som ny även nästa år, med tanke på hur våran sommar ser ut!!! Väntar fortfarande på att den ska börja.... Men nu ska vi inte vara negativa! Det ser ut som att det ska bli kanonväder i Stockholm till helgen, hoppas hppas det blir så!! Idag har jag packat, det är så himmla svårt när man ska vara i Sverige, man vet ju aldrig om det ska bli varmt, kallt, regnigt, blåsigt osv. Man får packa för allt typ. Jaja, här kommer bilder på inköpen
 
 
 

RSS 2.0