Kom som ett brev på posten

Som väntat så kom den där träningsvärken, men herregud var den tvugen att vara så hemsk. Jag fick rulla mig ur sängen imorse och att gå på toa eller att sätta sig ner över huvudtaget är en plåga. Hoppas den inte blir långvarig, får röra mig mycket på jobbet imon. Men det skönt på ett sätt att känna att man har tränat och att det har gett något, för det gör verkligen ont i alla muskler vi tränade igår tror jag.

Så ska det låta var verkligen jättebra igår. Kanske inte sångmässigt men underhållande. Pär är ju bara för rolig (oftast), men så är han ju Göteborgare med ;)


Spagetti

Imorse kände jag mig väldigt duktig när jag gick upp vid nio för att åka på ett träingspass med min granne Pernilla. Hon tog med mig på ett corepass, vilket jag aldrig varit på. För er som inte vet så tränar man bål, mage, rygg och balans. Det var sjukt jobbigt, mina ben var spagetti efteråt och jag har nog aldrig varit så uttmattad (inte på länge iaf). Jag kan inte ta det lugnt när jag tränar, tar alltid i 100 % så jag lär ju ha en rejäl träningsvärk som väntar på mig imon. Men gud så skönt att va igång igen, hoppas nu de där elaka sjukdomarna kan hålla sig borta så man kan fortsätt såhär. Tummen upp för detta!

När jag kom hem tog jag mig ett välförtjänt bad. Därefrer åkte jag och mamma och köpte ny tv till mig, har haft en rosa rand nästan mitt i rutan på den gammla som inte försvann. Nu sitter jag i soffa med familjen och dricker kaffe och äter magnum mandel i väntan på Så ska det låta (värst var en vecka går fort).

Imon tror jag att jag ska åka en sväng till Frölunda Torg och kolla lite. Men på Tisdag ska jag äntligen få jobba lite. Saknar blommorna!




Nytt utseende

Ville förnya bloggen med en ny Header, har ju haft samma bild ganska länge, som jag har bytt lite färg på bara. Ville få in lite färg och ljus men vet inte om jag blev så nöjd med Headern. Kanske något rörig.. eller? Jag har så många bilder jag gillar och ville få med alla på ett  bra sätt men det kanske är som man säger Less is more. Men den får vara kvar så länge, kanske gör en ny snart, har precis lärt mig photoshop som är jätteroligt och finns så mycket man kan göra. Men vad tycker ni? Blev det bra? Eller va det finare innan? Gillar ju bilden på mig när jag blåser såpbubblor, kanske att den kommer tillbaka.

 


Torsdag = Soppa och pannkakor

Vad har jag haft för mig idag? Jo jag har varit och tränat, köpt mjölk, tittat på tv, suttit vid datorn, ätit middag och kört min lillebror till träningen. Så intressant har den varit... Ska snart hämta honom också, sen ska jag nog krypa upp i soffan med min favoritfilt och titta på gäster med gester och äta pannkakor, mumsigt.

två bilder jag knäppte från våran balkong tidigare idag (lite redigerad)




För liten garderob till ett för stort klädintresse

Jag har väldigt lite inspiration till bloggen just nu.... Någon som har förslag?
Zlatan boken är nu utläst (tyvärr) den va så bra så jag ville inte att den skulle ta slut. Jag har städat lite i min garderob, hoppades på att kunna rensa lite men det gick inte så bra. Ni vet hur det är man hittar plagg som man inte använder så ofta (läs aldrig) men man envisas ändå med att ha dom kvar, fast dom har legat i ett år utan att bli använda. De är för fina för att slänga eller ge bort. Man tänker att någon gång kanske jag vill använda den/det, men det lär väl inte hända.... man köper nytt och man vill ju hellre använda det nya före det gammla, men man är inte så klok när man står med kläderna i handen så man lägger tillbaka dom i garderoben där dom egentligen bara tar plats.  



 

Trollhättan

Jag har heller inte lagt upp bilder på första signeringen jag var på, då jag för första gången fick prata med honom, innan hade jag ju "bara" fått kolla in i hans mörka fina ögon och sjungt för han (När vi två blir en, allsång i Lotta på Liseberg 2010). Jag hade med mig en teckning som han fick signera och minns hur skakis och svimfärdig jag var efteråt... haha





 



The memories painting a gallery in my mind

Tror jag har fått några Saadefans att hitta hit så jag tänkte bjussa er på lite bilder från made of pop konserterna jag var på i sommras. Kom på att jag bara har lagt upp bilder från Liseberg. (Ni andra som inte gillar Saade får stå ut)

BOLLNÄS - MAGISK KVÄLL!!!
   

 

   

SKARA
    
  
 

 
 

HÖÖR - SISTA KONSERTEN

  


Fattar inte hur jag lyckades ta dessa två underbara bilderna, blev så glad när jag kollade igenom kameran :)

 
 

På Break of Dawn så kom Erics dansare ut och körade, vet inte om Eric visste om det för han började skratta så han hade svårt att sjunga...haha Väldigt kul va det iaf


  
 


 
  



Läsarfråga

Fick en fråga av en läsare: Hur många gånger har du sett Eric live?

och svaret på den frågan är:
11 gånger!!

Lotta på liseberg 2 gånger
Trollhättan -  signering
Made of Pop Liseberg, Bollnäs, Skara och Höör
Göteborg, nordstan - signering
Musikhjälpen - intervju
Familjens julkalas, Borås
Eldsjälsgalan



Finns fler bilder i kategorin Eric Saade live ;)

One Direction

Såg på Fredagkväll med Malin i fredags då One Direction var med. Förutom att dom sjunger bra och ser väldigt bra ut så verkar killarna vara störtsköna men är lite smått livrädda för svensk mat...haha kolla in detta klippet

Kom på att...

... Handbollen är ju samtidigt som guldbaggen. Sverige möter ju Serbien klockan åtta, det kan man ju inte missa! Guldbaggen får jag se på play då.

Tv tips!



Tittar på den varje år och snappar upp bra filmer som man kanske har missat. Bra tips om man gillar film. Då vet ni vad jag kommer göra ikväll (intressant... jag vet)


Så ska det låta

Äntligen har Så ska det låta börjat. Som den musikälskare jag är så tycker jag att det är ett väldigt bra program och det gjorde ju inte saken sämre att Shirley Clamp var med i första programmet. Hon är ju bara för underbar, håller ni med mig? Tycker hon har en så härlig personlighet och hon sjunger ju fantastiskt bra. 

Bjuder på ett av mina favoritklipp

Egobilder

När jag var ute och fotade passade jag på att ta några (många) bilder på mig själv. Bjuder på dessa










   
  
 
Tyckte denna blev rätt kul så jag bjuder på den....hahah
    

SNÖ

Igår snöade det hela dagen, men vad är det för mening när den ändå smälter dagen efter.... Men hann och ta lite bilder i snön idag



 



 





   

S A A D E


Det är kul att se hur man utvecklas för varje bild man gör, man blir mer och mer noga med detaljerna. Blev riktigt nöjd med denna :)

God morgon

Har nyss ätit frukost och kollat på björnbröder 2. Det blev youhurt med müsli och banan, sen kaffe och smörgås, mums! Så vad ska man hitta på idag då... Kanske gå och träna, föresten har jag sagt att jag har skaffat träningskort? Ja, det har jag iaf, ÄNTLIGEN! Mamma ville att jag skulle städa så får väl hjälpa henne med det. Jaja, vi får se vad jag hittar på, hej så länge!


Tulpaner

Igår va jag och hälsade på på La Fleuriste, med mig hem fick jag tulpaner :)


Tycker Tulpaner är som finast när det är riktigt många i en bukett. Denna härliga bukett står nu brevid min säng och gör mig glad när jag vaknar.

Försvunnen

Ikväll ska vi se sita filmen av de 4 vi hyrde, Försvunnen. Det blir nog till att ha en kudde i knät, jag lever mig alltid in i filmerna så otroligt mycket så det är nog bäst.

Här har ni trailern

Shopping och filmmys

Idag åkte jag och mamma till Frölunda Torg, vi hade inget bättre för oss och det var faktiskt ett tag sedan jag var och shoppade. Självklart så hittade jag kläder på Gina och så blev det en ny mascara. Därefter åkte vi och hyrde film, blev 4st svenska filmer (Kyss mig, irene Huss 2st och Försvunnen). Sen åkte vi hem och fikade och tittade på en utav filmerna, Kyss mig. Den var bra, det handlade om två lesbiska tjejer och det var många bra skådisar med.


Dagens Outfit (gillar inte spegelbilder, men det är inte så lätt att ta helkroppsbilder på sig själv)

 
Dagens inköp:
Kofta och Shorts: Gina Tricot
 


Musiksommar






Svartvit




Såpbubblor


Sol, vind och vatten


Fånga ögonblicket

Jag tycker att det är jättekul att fotografera, så i sommras unnade jag mig själv en ny kamera. Ville gärna ha en systemkamera men när jag tänkte efter så tycker jag att dom är så stora och klumpiga att ha med sig på t.ex konserter så jag tänkte om och satsade på en riktigt bra digitalkamera istället, som är lite mitt emellen en digitalkamera och en systemkamera. Jag är jättenöjd med den! Det är en Nikon coolpix S9100.

Idag har jag inte haft någonting att göra så jag har satt ihop några collage med bilder som jag tagit. Bilderna är tagna med både min nya och min gamla kamera.






Favorit på bild

Tjolahopp!
Vad tycker ni om min nya teckning??



Hoppas ni ser att det är Zac Efron.

Förskolan (Dagis)

Jag var faktiskt ganska duktig igår och tog tag i lite jobbsökande och gick till gymmet för att kolla priser och så. Tummen upp för det! Nästa steg är att välja kort och börja träna!! Idag har jag hjälpt mamma på jobbet. Hon jobbar som förskolärare på en 1-3 avdelning. Hon var själv så jag fick rycka in och hjälpa henne i 2 timmar. Det var kul men hjälp, man blir ju helt snurrig skulle aldrig klara av det jobbet. Barn är ju underbara men även lika jobbiga. Direkt när jag kom in på gården så kom det fram 2 tjejer och började prata om allt möjligt. Dom frågade vad jag hette och sa åh vilka långa ben du har, så långa har inte jag o.s.v. Dom säger precis vad dom tänker, vilket kan bli väldigt roligt. Ja, mer har inte hänt idag....


Myshelg på landet

Har nu kommit hem efter att ha spenderat min helg hos Daniela. Vi har bara myst med god mat, film och spel. Imon är det ny vecka igen. Ska försöka ta tag i träningen och jobb.

 
Vi gjorde moussaca till middag, supergott blev det!

Bra låt och bra film

Här kommer ett filmtips! Detta tycker jag är en riktigt bra film, väldigt sorglig.


Butterfly fly away

Fin låt


Bio med Bästa

Hej på er! Jag hade en kanonkväll igår. Var nämligen och åt middag med Lina och sen var vi på bio. Vi hade såklart massor att prata om och hade lika mysigt och roligt som vanligt! Filmen vi såg var New Year´s Eve. Så bra film och mass bra skådisar, ja ni vet säkert vilken det är. Om ni inte har sett den kan jag rekommendera den. Valentines day kom ju förra året och det är samma typ av film som också är jättebra. Massa ögongodis i båda filmerna! Men Zac Efron är klart det godaste....haha






Små ändringar

Jag kände att det var dags för en liten förändring i designen nu när julen är över, bytte ut lite färger och bilder bara. Den får se ut såhär tills vidare, hade för lite idéer för tillfället, inget blev bra liksom. Tryck på F5 för att uppdatera sidan så ni ser ändringarna.




Att tända lyktan var inte helt lätt





Gott Nytt År!!!

Hej på er! Antar att ni är lika trötta som jag en sån här dag, men det är det värt! Jag hade en jättekul nyår med nära och kära. Alltid fullt drag hemma hos oss på nyår. I år firade vi med barndomsvänner, Familjen Bjerkhede. Vi åt god mat, drack gott, skrattade, spelade spel, smällde en massa raketer (som alltid) och efter 12 slaget var det fullt drag med hög musik och dans i vardagsrummet då lite grannar och andra släktingar kom in också. Det blev en grym kväll/morgon, en mycket bra start på 2012. Hoppas ni också fick en bra start på det nya året!







 
  
Det blev lite smått kaos när vi skulle tända lyktan...haha

PARTY!!!


Grym bild, synd att det blev så mycket blixt




Nyårs Outfit

 

Klänning: H&M (Förra året)
Halsband: Kappahl


RSS 2.0