LOL

Hej på er!
Jag åkte till Lina efter jobbet igår. Hade med mig blommor till henne och hennes mamma. Jag hade skrivit adresslapp på paketen för att luras lite, jag sa att det kom blomsterbud till våran butik som va till dom. Lina gick på det, men blev glad när hon såg va det stod på kortet och att det va från mig, så det blev lyckat. Jag blev bjuden på nygrillade hamburgare med massa goda tillbehör. Idag va vi på bio och såg LOL, jättemysig film va det, typisk tjejfilm. Jag gillar ju Miley Cyrus och hon spelar huvudrollen. Så den kan jag rekommendera. Vi valde mellan denna och Ice Age 4, men det blev denna idag så får Ice age vänta lite för den måste man ju bara se, hur kul som helst. Man kan aldrig bli för gammal för animerad film, eller vad säger ni?
 
 

Fotograf : Erica

Om ni undrar så är detta min kära brorsa
 

Summershoot del 6

 
 

Summershoot del 5

Linne och franstopp - ginatricot. Dessa har ni ju sett förut, men inte på
 
 

Summershoot del 4

 
Tröja - ginatricot

Summershoot del 3

Tröja - BikBok
Halsband - Ur&Penn
 
 
 

Jag håller vad jag lovar - Summershoot

Jag och brorsan gick ut och fotade lite idag. Här kommer första delen av resultatet
 
KLÄNNING - ginatricot
 

Lika?


Bilder kommer snart

 Om jag har tid, lust och om vädret tillåter tänkte jag gå ut och ta lite bilder imon på det jag shoppade idag. Vill inte bara slänga in tråkiga bilder som jag brukar göra, ni ska få se det på mig. Så om ni har tur kan ni se detta imon.
Förutom att ha varit och handlat så har jag även hunnit med att sola på balkongen, man får ju passa på när solen väl är framme.
 
 
 
 

Kanska man ska prova detta med när man ändå är där


Om man skulle åka dit imon kanske....

 
Ginatricot

You´re the one I Imagine

 
Nu är den äntligen ute!!! Kan inte fatta att jag har fått en puss på kinden av denne fantastiska kille. Så sjukt bra video dom har gjort, de gör sig så otroligt bra tillsammans.

Frukost på Balkongen

Jag vill ha fler dagar som man kan börja med frukost på balkongen. Detta kortet är från i torsdags

Blomsteräng

Hittade en gammal begravningsdekoration jag inte har laddat upp. Den blev verkligen sådär härligt sommrig

Midsommar

Min midsommar började med att klockan ringde 7.15. På jobbet hände inte så mycket. Hjälpte de kunder som kom och ville bara att klockan skulle bli två så man fick åka hem och äta god sill lunch. Roade mig med att ta lite bilder
 
 
Efter jobbet åkte jag hem och åt Lunch. Det va riktigt gott med sill, potatis, gräddfil, köttbullar, prinskorv, ägg och lax (tror jag fick med allt där.... intresseklubben antecknar?). MEn det är inte så ofta man äter det så det blir extra gott då. Sen började jag förfesta med mig själv. Spelade grym musik på hög volym (stackars grannar). Vid sex tiden åkte jag till Liseberg och mötte upp Frida och Lina, vi skulle köra 10-kamp!! Det va väldigt tråkigt att det regnade men men, inget man kan göra något åt. Vi körde 5 grenar, sen åt vi middag och tog de sista fem efteråt. Här får ni se lite bilder från kampen
 
Lite vinnarbilder och lite förlorarbilder. Men den som vann det hela var (det tar emot att skriva det men....) Lina. Jag var två poäng ifrån!! Tror det va samma förra året, då hon också vann. Jag måste sätta stopp för det nästa år, då ska jag vinna!!! Men jag fick lite revanch sen näär vi skulle spela på hjulen. Man får ju 6 st lyckohjulslotter nr man köper 5-kamps häftena så dom spelade vi för. Första hjulet tog vi ett nummer på en hel bricka och det gick inge vidare. Då sa jag, vid nästa hjul att det är lika bra att sattsa på en hel bricka (5 nr), men det tyckte inte dom... Vem tror ni vann?? Jo, jag!!! ha ha. Så jag vann stjärnvinst på Marabou choklad (2kg). Nästa hjul sa jag till Lina att sattsa hela brickan men nej hon la på 12 och 14 och jag hade bara en lott kvar som jag sattsade på 16 och vilket nummer tror ni vinner?? 15... hahahha. Lina hade alltså vunnit om hon tagit hela brickan. Tror ni hon va sur sen. 
 
Bilderna är tagna med min 5 mpx mobilkamera så ha lite överseende med kvalitén ;)
 
Sen drog jag och Lina hem till henne, Frida åkte vidare på sitt håll. Vi satte oss i uterummet som vi värmde upp och tände ljus, såå mysigt. Vi satte på lite go musik, spelade fia med knuff, åt chips och grillade marshmallows med en marabouchoklad på toppen av grillspettet så den smällte på marshmallowsen (om ni inte har provat, PROVA!!! det va såå gott). Detta gjorde vi över värmeljus, tro det eller ej men det gick faktiskt riktigt bra, tar lite längre tid bara. Sen satt vi och tjöta och bara gottade oss. När klockan va tre på morgonen, va det ljust ute och vi hade tömt rosévinet. Helt sjukt va tiden går fort ibland. Så vi började plocka ihop och röra oss mot sängen fast det kändes konstigt att gå och lägga sig när det började ljusna. Så klockan fyra gick vi och la oss. Hur va eran midsommar?

The A Team

Mysig låt
 
 

like to DANCE


Saadefamily spöar skiten ur Muntherfansen

Om ni har tittat på klippen från Saades spelningar så kan ni ju jämföra med publiken i detta klippet.
 
 

Ibraaaa!!! EM:s klart snyggaste mål

Va tråkigt det va att Sverige åkte ur VM, men gör man en sån dålig insats mot Ukraina så får man skylla sig själv lite. Men det va ju skönt att dom fick avsluta bra iaf
 
 

MTV World Stage @ Avenyn, Göteborg

Va det någon som va på MTV igår? Ni som missade det kan jag säga att ni missade verkligen nått. Jag gick dit för att se och höra Loreen, hade ingen att gå med så efter hon hade sjungit så gick jag, men hade gärna stannat för jäklans vilket drag det va och dom spelade grym musik. Men jag skulle ju jobba idag, så det va väl bra att jag kom hem i någorlunda tid. Jag tänkte filma Euphoria men såklart så tog kamerabatteriet slut, tog lite bilder som blev väldigt bra för jag stog ju inte så bra till för att ta kort min min kamera har en så grym zoom, stod vid Poseidon. Videon har jag lånat från Youtube. Asså det går inte att beskriva med ord hur det är att höra Loreen live, hon har en så mäktig röst oh när hon tog i och sjöng Euphoria, rös jag över hela kroppen. Om ni får chansen att höra henne live, gör det!!!
 
 
 
 
 

På med Haklappen!!!

Kan inte Musikvideon komma ut nu!!
Kolla bara på detta klippet, det kan inte annat än att bli bra (Inspelning av Imagine)
http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?treeId=3355&progId=623640
 

Soldiers


Detta vid en lägereld hade inte varit helt fel

Såå fin låt
 
 
 

Glad midsommar!!

Är på jobbet så det blir tyvärr ingen bild... Men ville bara önska mina fina läsare en trevlig midsommar. Hoppas ni håller humöret uppe även om det börjar regna ;).

En söt och go Göteborgare

Vilken härlig eftermiddag/kväll jag hade igår! Träffade goaste och härligaste Malin, och vi tillsammans gick på Ulrik Munther. Solen sken och söta Ulrik kom ut på scen och sjöng ut sin fantastiska stämma. Hans låtar är väldigt bra och med den rösten blir det bara ännu bättre. Men han va lite förkyld så han va inte på topp. Men måste säga att det va ju ingen fart på publiken. Dom kunde väl skrika någorlunda och sjunga med i låtarna men det va inte många som varken dansade, hoppade, klappade eller höjde armarna i vädret (då är Saadefamily såå mycket bättre). Jag och Malin försökte få igång publiken men det enda man fick som reaktion va en blick som sa "vad håller ni på med". Här kommer de bästa bilderna från kvällen (och snälla kopiera dom inte utan att fråga, orkar inte skriva mitt namn på varenda bild)
 
 

Ulrik Munther på Stora Scenen på Liseberg ikväll!!!

Idag skiner solen här i Göteborg, Äntligen! Men imon ska det tydligen regna, typiskt midsommar. Snart ska jag iväg till Liseberg och träffa Malin, vi ska se Ulrik. Är det någon av mina läsare som ska dit?


LOTTA PÅ LISEBERG

Snart börjar en av sommarens absoluta höjdpunkter!! Redan på måndag faktiskt! Åhh, jag har så härliga sommarminnen från Lotta på Liseberg. Här kommer några
2010
 
 
 
 
 
2011
 
 
 Ni ser mig ta i Kristoffers hand (tjejen i blå-vitrandig tröja)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On my mind

Grym låt som jag hörde live i fredags på Rix FM

Hotter than fire i Uppsala




Saadefamily - "VI ÄR SAADEFANS ALLIHOPA"


Videos från Uppsala












Rix FM intog Strömsholmen


Barnfamiljer, ungdomar och andra glada Eskilstunabor trängdes på Strömsholmen när Rix FM bjöd in till gratisfestival på fredagskvällen.

Redan från 15.00-tiden var skivsigneringen i full gång, och kommersen i full fart hos försäljarna av korv och sockervadd. För den som samlar på Eric Saade-memorabilia fanns ett helt tält med artiklar att inhandla!

En kavalkad där radiokanalens populäraste artister avlöste varandra med start 18.30 inleddes av ingen mindre än Agnes Carlsson, galant uppklädd i guldskimrande scenkläder, och sjungandes sina hits "Release me" och "One last time".

Det gick inte att ta miste på Robin Stjernbergs entusiasm och glädje över att få stå på Strömsholmens scen:

– Fattar ni hur gött det känns att stå här? Det är sjukt fett! Jag skulle vilja krama om er allihop!, hälsade stjärnskottet mellan sina radiodängor "On my mind" och "Halo".

Från norska Vaksdal, nära Bergen, kommer Frida Amundsen, som med sin fina röst bjöd på festivalens kanske mest välljudande tongångar. Förutom debutsingeln "Closer" fick vi höra "Rush" från färska debutalbumet "September blue".

Rockduon Broken Door höjde rockfaktorn på festivalen ett par snäpp, och levererade förutom "Angel" och senaste singeln "Time for changes" en mashup av "In the shadow" och "Hey You".

Ett annat norskt stjärnskott, Tone Damli, levererade sin senaste radiohit "Look Back", innan den efterlängtade Eric Saade mötte upp henne på scenen för duetten "Imagine". (Nej, inte John Lennon-låten.)

I jeansväst och solglasögon rodde publikfavoriten Saade hem showen, och orsakade såklart upphetsad stämning med jubel, applåder och tjoande i publiken. Med fyra sångare/dansare fixade han en fartig festivalfinal med "Hearts in the air", schlagervinnaren "Popular" och med pyrotekniska eldlågor i slutnumret "Hotter than fire".

Samtliga artister framförde 2-3 nummer vardera, och inklusive lite reklam och programledarspex varade hela festivalen i ganska exakt två timmar - perfekt längd för en familjefestival!

 

Källa: http://ekuriren.se/kulturnoje/1.1468121-rix-fm-intog-stromsholmen


Avslutningen på Festivalen






Eric i Eskilstuna






Videos från Eskilstuna

Det va inte jättebra ljud från microfonerna så det blev ännu sämre när man filmade med en digitalkamera men det är bra bild iaf, ni får höja volymen helt enkelt ;)












Tagga 8 timmars bussresa hem!!!

Klockan 21.10 gick bussen från Uppsala. Vi var ganska trötta vid det laget eftersom vi varit uppe sedan halv sex och knappt sovit något. Men vi var glada ändå.



03.25 va det byte i Jönköping. Vi var lite försenade så bussen vi skulle byta till stod och väntade på oss. Vi gick av och skulle gå och ta våra väskor, då har folket som ska på bussen börjat lasta in sina väskor så våra låg ju typ innerst och underst, så vi fick börja med att dra ut massa väskor för att kunna få våra (hur tänker man?). Vi sa till Amanda att hon fick gå till bussen vi skulle hoppa på och säga att dom skulle vänta. Vi fortsatte leta väskor och hittade inte Amandas väska, så Malin springer och ska hämta henne men såklart kommer hon tillbaka och säger att hon inte hittar henne, hon springer iväg igen och jag står kvar och vaktar så inte bussen åker. Då kommer MAlin och säger att Amanda redan hade tagit sin väska.... hahahah (livet på en pinne). När vi hoppar på våran buss va även Amanda stressade över att vi skulle missa bussen för busschaffören hade sagt till henne att jag åker när jag ska åka, så det va tur att vi kom när vi kom. Sen va det färdigstrulat. Bussen rullade mot Göteborg och vi försökte sova...
Klockan 6 på morgonen va vi i Göteborg


Då var det roliga över....

Men fan va kul vi hade det!!! Två grymma Festivaler, Längtar redan till den kommer till Göteborg!!!


Malin va lite trött i benen



You make me happy


Av med Västen och av med Brillorna - ME like!!!


Rix FM Festival:s Hetaste Artist


Ett regnigt men taggat Uppsala!!!

Vi var på plats när eventbyn öppnade vid 11, vi sprang till scenen för att få så bra platser som möjligt. Vi hann inte komma längst fram vid staketet men nästan. På andra raden fick vi bra platser i mitten. Festivalen började klockan 16.00 så det va bara att vänta i 5 timmar på att det skulle dra igång. Det regnade hela dagen men Saadefamily höll humöret uppe, lite regn kan inte stoppa oss från att ha kul.  Eftersom det regnade ville jag inte ta fram kameran i onödan så jag knäppte inte kort på alla artister eller filmade på alla som i Eskilstuna. Men kan säga vilka artister som va där. Erik Hassle (grym röst), Amanda Fondell (cool, men det hände inte så mycket), Panetoz (Grymma!! Fick igång publiken med sin Dansa Pausa), David Lindgren (Sjukt jävla bra!! Grym röst, grymma låtar och grym dansare), Brooken Door (okej) och Eric Saade (ni vet vad jag tycker :P)




Jag står vid skylten: ERIC we love you





(Bilder lånade från rix fm)





































Alvaro Estrella är en av körmedlemmarna






rix fm:s bilder från Eskilstuna


Uppsala - Here we come!!!





  


Min sista dag som Tonåring

Under fredagen i Eskilstuna firade jag min sista dag som tonåring också, kan inte fatta det?!?!!? Vart tog dom åren vägen? Är det här första steget in i vuxenvärlden? Känner mig inte ett dugg vuxen, vet inte om jag vill det heller
 
Nu tänkte jag berätta lite om vårat lilla äventyr...
Efter konserten kändes det som allt bara gick fel för oss. Sverigematchen mot England började ju precis efter festivalen så dom visade den på storbild där. Jag ville jättegärna se den men vi behövde äta så vi gick till stan och velade om hur vi skulle göra, om vi skulle köpa med oss mat och gå bort till storbilden eller om vi skulle åka till vandrarhemmet. Efter mycket om och men blev det MC Donalds och det va ju inte bara vi som valde det, nä så det va lite kö kan man säga. Jag kände bara hur matchen sprang iväg, för vi behövde hämta väskorna och sedan ta oss till vandrarhemmet. När maten väl va fixad, och packningen va hämtad va det dags att hitta den jäkla bussen som går till vandrarhemmet (som ingen i Eskilstuna verkar vet hur man tar sig till!!). Vi gick runt bland hållplatserna vid centralen men krångligare informationstavlor får man leta efter (västrafik är hur lätt som helst i jämförelse med detta). Tillslut fick vi ringa vandrarhemmet igen och kolla, då visar det sig att den bussen vi kan ta, har slutat att gå (!) då kändes det som man bara ville sätta sig ner på marken och ge upp (hahah). Matchen missar vi, maten kallnar och hur fan ska vi komma till vandrarhemmet innan dom stänger receptionen (så tänkte man). Vi fick ta taxi, som tur va va det inte så dyrt, så tillslut kom vi fram. Men det slutade inte där. Vi gick in till receptionen för att betala och få nyckel till rummet. Vi ville betala var för sig, men tydligen så kunde man inte det (?) men dom gjorde ett undantag, som visade sig skulle ta lite tid att fixa. Hur svårt kan det vara att plussa ihop ett vuxenpris + frukost? Det var tydligen väldigt krångligt för dom. Under tiden vi väntade på att dom skulle få ihop sin uträkning så skreks det i ett rum, Sverige gjorde mål!!! Tillslut va dom klara och vi gick till rummet, som vi inte hittade först för vi gick fel. Direkt när vi kom in satte jag på tv:n, vi va jätte hungriga så det va bara fram med maten och slå sig ner i sängarna framför matchen. Men så kom jag på att jag behövde hyra sängkläder så det va bäst att göra det med en gång för dom skulle ju stänga vid 23. Så jag sprang ner och gjorde det och under tiden hörde jag ännu ett jubel från nått rum, jag missade Sveriges andra mål också (kan det bli mkt mer tokigt? det kunde det tydligen). Jag kommer upp till rummet och slår mig ner i sängen med min Mc donaldspåse och märker hur blöt den är. Jag hade nämligen satt maten och drickan i samma påsen i min väska som jag har burit lite slarvigt och inte alls tänkt på att colan kan läcka. Så det hade den gjort. Det var cola på min kudde, min tidning och över alla pommes fritesen. Tror jag fick ett knaprigt pommes, man får va glad för det lilla. Men man kunde inte annat än att skratta åt detta, det va bara för komiskt allt ihop. Sen va man ju så lycklig efter att ha sett Eric, då går det inte att vara annat än glad. Sen va vi nog lite övertrötta också. Vi kollade på matchen som ni kanske vet Sverige tappade. När det inte va mycket kvar så va Sverige mitt i ett anfall, då skulle Amanda ladda sin mobil och hittade inget ledigt uttag, så hon sa tror ni att jag kan  dra ut nått? Då sa jag att ja, bara inte tv:n. Ok, sa hon (vad tror ni hon drog ut?) Ploff, helt svart tv-ruta och Jag och Malin skriker: NEEEEEEEEJ!!! Våra grannar va nu lagom glada på oss, vi var ju inte tysta direkt. Hahahha. Vi gick och la oss vid 12 ungefär och väckarklockorna stod på 05.25, här skulle det sovas... not...

Tåget till Uppsala skulle avgå 07.52 så vi behövde ju åka från vandarhemmet vid tjugo över sju så när vi gick ner till frkosten vid halv sju bad vi receptionisten beställa taxi till 07.20, för det gick ju såklart ingen buss så tidigt på morgonen i denna lilla håla. När vi hade ätit klart och rummet va städat och packningen va packad gick vi ner till receptionen för att lämna nyckeln, våra klockor va då tjugo över sju. Jag lämnar nyckeln och MAlin går ut och tittar om taxin har kommit. Det hade den, men den åkte!!! Så hon skriker till mig Erica taxin åker!!! Jag väntar på att det ska komma någon som jag kan lämna nyckeln till och säger till Malin att hon får springa efter den, men det va tydligen försent. Då visar det sig att Eskilstunas/vandrarhemmets klockor är halv åtta(?) Vi säger till receptionisten att hon får beställa en ny taxi så det gör hon, men då kommer taxin plötsligt tillbaka!! Och allt löste sig, vi hann med tåget!! Så slutade min tid som tonåring och så började min dag som 20-åring. Det är inte lätt när det är svårt inte!




 


Rix FM Festival - Eskilstuna

I Fredags åkte Jag, Malin och Amanda till Eskilstuna. Festivalen började 18.30, vi va där vid tre så vi drog direkt till festivalplatsen. Solen sken och vi var jätte taggade. Vi fick bra platser, nästan allra längst fram, sen va det bara att vänta. Jag och Malin bestämde oss för att åka och lämna våran packning på vandrarhemmet vi skulle sova på så vi drog iväg medans Amanda passade platserna. Det va inte helt lätt att i lilla Eskilstuna hitta rätt buss må ni tro, det fanns ganska många busslinjer och vi visste inte ens åt vilket håll vi skulle. Vi frågade folk men alla sa olika eller visste inte ens vart det vandrarhemmet låg (?), tillslut ringde vi vandrarhemmet och dom sa linje 6 mot "Snopptorp" (jo, det hette faktiskt så) så vi letade upp den, och den visade sig gå 1 gång i timmen och hade då naturligtvis precis gått. Så vi beslöt oss för att låsa in dom i nått skåp på centralen som låg nära. När vi håller på och krånglar med skåpet så ringer Amanda och säger att Eric är på scen och har soundcheck!!! Då blev det fart på oss, vi stressade som galningar och sprang nerför gatan till festivalen och hörde Hotter than fire spelas, så där sprang vi med andan i halsen och sjöng "She´s cooler than ice, flyer than wind, Hotter than fire!!" hahah. Vi hann fram och fick se han en liten stund iaf. Medans vi väntade på att det skulle sätta igång, lyssnade vi på soundchecken, gick på signering med Robin Stjernberg, dansade i en tävling och åt. Tillslut började det!!! Och vi stod i princip längst fram!! Jag låter bilderna tala






























































































Norlie och KKV

Grym låt!!! Lyssnar på detta och går igenom alla bilder från Festivalerna, så vänta er bildbomber!!


Då var man hemma igen

Varför går allt kul man gör så himmla fort, vill vara kvar på rix fm festival, framför scenen med härliga människor, i blöta kläder och leriga skor och stå och hoppa, dansa och sjunga framför grymma artister. Ta mig tillbaka nu!!!

Uppsala, ser ni mig??

Jag är till vänster i bilden under det svarta paraplyet

Jag är i mitten av bilden med luva närmast det rosa paraplyet

Imorgon, Imorgon, Imorgon!!!!

Då drar jag, Malin och Amanda iväg till Eskilstuna där rix fm festival och Eric Saade väntar!!!! Vi har taggat så länge inför detta, så hoppas det blir lyckat. Jag är hemma igen på Söndagmorgon, för vi ska nämligen vidare, efter en natt på vandrarhem till Uppsala där vi ska se rix fm festival igen (och ja Eric är med där med, såklart!). Så jag kommer fira min 20 års dag med Eric Saade två dar i rad (fyller på lördag). Om ni har tur så får ni något inlägg på söndag om jag inte är aldeles för trött...

Pöss på er så länge!!


Nytt

Jag lovde ju er fler bilder på klädinköp jag har gjort det senaste, här kommer dom


ginatricot

H&M

H&M
 

Förbättringar


Har satt dit de stora nitarna, de små fanns där sen innan


La till några nitar, tyckte det blev snyggare

La Fleuriste "Ökenliv - En utställning som sticker ut" på Botaniska Trädgården






 

 




 

 







 









Sommarbukett



Stående Begravningsdekorationer






På Torsdag...

Idag har jag varit på Botaniska Trädgården med min arbetskamrat Malin och kollat på allt fint våra arbetsgivare har gjort, sen har jag även varit och shoppat lite så vänta er mycket bilder på detta på torsdag då jag är ledig och ska vara hemma och städa och packa innan jag drar iväg med mina tjejer till Eskilstuna, på fredag morgon!!! Längtar som en tok!!!

AA

Har gjort ett till tryck på min tröja, vad tycks?!




Har ingen tid över!!

Jag hinner inte riktigt med bloggen just nu känner jag, jobbar för fullt och är jättetrött när jag kommer hem, men ska försöka hinna lägga upp lite bilder på kläder och sånt i veckan. Jag ska ju till Eskilstuna på fredag med två kompisar, vi ska se rix fm festival där och sen åker vi vidare till uppsala på lördagen för att se den där med (och då fyller jag 20 år!!). Så jag kanske hinner blogga när jag håller på att packa. Jag ska först nu jobba, måndag, (kanske tisdag) och onsdag.


Hej trött tjej!!


Svängigt värre!!!




Ny hårfärg

   

Timbuktu på Liseberg

Vilken härlig kväll det va igår. Jag spenderade den med Daniela m.fl. på Liseberg och diggade till Timbuktu!!! Dagen spenderade jag hos Lina, som hjälpte mig att färga mitt hår. Det blev en mörkare brun än förra gången med mer rött i. Blev väldigt nöjd med resultatet (bild kommer i ett senare inlägg). Jag var rätt trött när jag kom till Liseberg för det blev ju rätt sent på studentfesten sen gick jag upp tidigt för att Lina skulle hämta upp mig, men när konserten väl satte igång blev man genast piggare. Han var grymt bra, första gången jag såg han live men förhoppningsvis inte den sista! Han fick hela publiken att gunga! Riktigt häärlig stämning.







Girls they wanna have fun!!

Jävlar va kul jag hade på Emelies student!!! Hennes vänner va riktiga partypinglor så vi dansade loss hela kvällen och natten, så himmla kul, bara släppa loss och köra. Även dom vuxna va med och dansade, så det var riktigt party party. Vi spelade mycket gamla goa låtar som man lyssnade på när man va liten, riktigt roligt, det är ju så bra dansmusik.


Haha, vilka videos det va till dessa två första låtarna då :P










Är så stolt över dig <3

Nytt i garderoben

Har inte varit så bra på att visa nya inköp på sistone, här kommer några plagg jag har inhandlat det senaste.

Ginatricot
H&M
Ginatricot

Party Party!!!

Här kommer några halvbra bilder från utgången i fredags


Fick förfesta lite hemma själv med cider och go musik, sen mötte jag upp mina tjejor vid halv 11



På tisdag är det studentfirande igen, då är det min barndomskompis tur!!! Tagga!!


Ericas teckningsskola: Steg för steg

Det va en läsare som ville veta lite hur jag gör när jag målar mina teckningar, så nu får jag väl avslöja mina små "fusk/hjälpmedel". Det finns ju dom som kan måla på fri hand och t.o.m göra det ännu bättre. Det är jag lite avundsjuk på för jag är så dålig på att måla om jag inte har något att titta på, det ska ni veta. 

1. Först väljer jag en bild jag ska måla (okej, nu är jag övertydlig)


2. Sen gör jag den svartvit och även en med lite mer skugga. Därefter sätter jag in bilderna i ett word dokument och väljer vilken storlek jag vill ha, beroende på hur stor teckning jag vill måla. Sen skriver jag ut bilderna och målar ett rutsystem med 1x1cm stora rutor på bilderna. På sidorna nummererar jag varje rad så att det är lättare att följa sedan.


3. Sen ritar jag upp ett rutsystem på pappret jag ska måla på. Antingen gör jag dubbelt så stor eller 1,5 ggr så stor. Så t.ex. om bilden man målar av är 10 x 12cm så blir den man målar 15x18 (om man gör den 1,5 ggr så stor, vilket jag oftast väljer). När man målar upp rutsystemet på pappret så är det bra om man inte gör för hårda linjer eftersom man ska kunna sudda ut dom sen. Det jag använder mig av är detta: Blyertspennor (mjuka, 6B och 3B, finns massa varianter av blyertspennor så man får prova sig fram va man tycker är bäst), stompf (för att dra ut blyertsen när man skuggar), bra teckningspapper (lite tjockare än vanligt papper), bra suddgummi (ett lite mindre och ett lite större), pennvässare och linjal


Detta är en stompf, man kan använda händerna eller topps, men det är inte alls lika bra

4. Dax att börja måla! Jag börjar alltid med den yttreformen, alltså håret, kroppen, och ansiktsformen. Det är bra att dubbelkolla så man börjar i rätt ruta, annars kan det bli lite fel. Sen följer man bara rutmönstret och målar så likt som möjligt. Rutsystemet hjälper ju till att hålla alla saker på rätt ställe, så man håller rätt avstånd och proportioner. Man ser ju precis vad som ska vara i varje ruta.


5. Sen är det lite olika vad jag fortsätter med. Oftast så målar jag ögon, näsa, mun i slutet. När allt är på plats då suddar jag ut linjerna i ansiktet (det är bäst att göra det innan man skuggar för annars suddar man ju ut det man har målat) och sen är det dax att börja med skuggningen, det är då det händer! Skuggningen och detaljerna gör hela bilden. Det svåraste är att få till varje människas drag som gör att det just ser ut som dom, ibland lyckas man och ibland inte.



Här är ett annat exempel på hur det kan se ut när man har kommit en liten bit på väg





6. Det sista jag gör är att sudda bort alla linjer runt om bilden och sist men inte minst, min autograf såklart!


Och som ni ser så har jag målat en del ansikten och jag märker att jag blir bättre och bättre för varje bild jag målar, vilket är jättekul att se, för jag ser verkligen skillnad. Man blir mer och mer noga med detaljerna. Så träna, träna, träna och va nogranna och ge inte upp för att det blir dåligt första gången! Och det är inte förrän man börjar skugga som det börjar se ut som det man ritar av, kom ihåg det! Lycka till, till er som vill testa. Skulle var kul om ni skrev en kommentar till mig i så fall och berätta hur det gick eller om ni har någon fråga ;).



Här är ett exempel på att man inte ska ge upp.

Såhär såg bilden ut när jag målade den första gången (Hemskt ful om ni frågar mig!). Sen målade jag den igen för jag ville verkligen att den skulle bli bra och då blev den mycket bättre (tycker jag iaf)
             


Let´s dance skon till Göteborg!!!

Härligt Anton!!! Du gjorde det, men om jag får säga så var det redan avgjort efter första programmet, eller? Han dansar ju för fan som proffsen (nästan iaf). Grymt starkt jobbat! Molly hade också varit en värdig vinnare, hon har verkligen gjort en stor utveckling, och bara 17 år. Gillade hennes showdans.


Foto: Scanpix

Detta är beviset på att det är inte lätt att sjunga Erics låtar. Fan va falskt det lät.


RSS 2.0