Instagram blommor

 

Instagram vår

 
 
 
När jag gick hem från jobbet en kväll så såg himmlen ut såhär!! Så vackert.
 
Jag och älsklingen åkte till delsjön en dag och satte oss med en go fika i solen precis vid vattnet. Riktigt gött!
 
 
 

Påsk

Nu har jag inte skrivit på länge insåg jag. Har inte sagt något om vart jag valde att börja jobba än. Jag valde att börja jobba med min gamla kollega på Rosengården, vid nya varvet. Jag får jobba mer självständigt där och ta egna initiativ och eget ansvar vilket passar mig bra. Det är nya ägare som inte har någon erfarenhet av blomsterbranchen så vi får se hur det artar sig. Men jag trivs jättebra med att jobba med Barbro och butiken är mysig och kunderna är härliga, så än så länge funkar det bra. Jag har jobbat hela påsken förutom söndag, då har vi stängt. Så på Påskafton var jag och Christian på middag hos Lina. Även Emma, Frida och hennes kille Olof var där. Det var jättetrevligt. Vi åt, drack, tjötade och spelade sällskapsspel. Jag och Christian åkte inte hem förrän halv fyra! Riktigt go kväll, dock var inte dagen därefter lika go. Jag blir nästan aldrig bakis men i söndags blev jag det. Man är väl inte så ung längre kanske?! Men det var det värt. 
Denna veckan verkar det som att Christian får en ny tjänst, kommer får höra mer om det när han ringer senare. Så roligt om han har fått någon tjänst som han trivs med nu! Om det nu är så så kan vi börja att leta eget boende!!! Skulle vara helt underbart! 
 
 

Frisören

Igår var jag och fräschade upp mitt hår. Har varit otroligt trött på att se den där utväxten. Så det blev ny toning, lite mörkare denna gång men fortfarande med lite rött i. Jag klippte bara topparna för vill spara ut längden nu till sommaren. 
 
 

RSS 2.0