WINNING GROUND

Eric har fått äran att göra den officiella EM-låten till Damfotbolls EM!!! Som sagt, den mannen gör bara bra musik!
 
 

Bra låt!

Fick höra Darins, So Yours för första gången idag, filmade tyvärr inte den så det fick bli videon istället
 
 

Darin, Liseberg

Äntligen har man varit på sommarens första konsert! Kul! Har aldrig varit på en Darin konsert, har bara sett han live 1 gång innan på Rix FM Festival, då va det ett jäkla drag! Idag va inte publiken den bästa, men jag hade ändå kul och Darin har ju sån jäkla bra röst! Bra låtar också! Knäppte en del kort och filmade lite, dock inte med min systemkamera.
 
 
 

Underbaringen


Jag finner inga ord....Nä, jag är MÅLLÖS!!

#Unbeliveible 
 
 
 
 
 
 
 

Funderar på att köpa

 

Vilket jävla skyfall!


Instapics


Perfekt lediga dag!

Hello!
Idag har jag fått vara lite ledig efter att ha jobbat 6 dagar, kände mig sååå trött. Imorse fick jag dock vakna tidigt för at sätta på radion och lyssna på när Eric gästade olika stationer! Bra start! Sen somnade jag om och vaknade klockan ett! Efter en härlig frukost på balkongen tog jag bilen och körde till sisjön och sprang 5km. Hur härligt som helst.
 

Brudbukett

Alltid kul att göra brudbukett även om man inte själv alltid tycker det kunden valt är det vackraste. Denna blev ju söt men för en florist är den på tok för enkel, iaf enligt min smak...
 
 
  
 

Sommar <3

 
 

Smygtitt

Nu har jag äntligen fått fina blommor att titta på på balkongen. Här får ni en liten smygtitt....  (Jag älskar min nya kamera)
 

RT i Direktsändning

 
En sån liten grej kan göra en så glad

ESC 2013

Man får väl börja med att säga Grattis Danmark! Hon va en värdig vinnare i en av de bättre finalerna på länge! Otroligt söt och duktig tjej med en grym låt. Jag är verkligen imponerad av Sveriges jobb med hela ESC. Uppbyggnaden av hela arenan va grymt snyggt, scenen, ljuset, bron, lycktorna i taket. Väldigt kul att publiken fick vara delaktiga i showen så pass mycket. Det va väldigt hög klass på alla bidragen om man jämför med andra år. Det va ingen som va katastrof, så Robin hade tufft motstånd. Men han va värd en bättre placering. Han gjorde riktigt bra ifrån sig! Fatta att stå där med all press och man vet hur många som kollar på en och få till dom tonerna, det är inte dåligt. Jag fick gåshud iaf. Men mitten placering är inte fy skam! Något som jag däremot tyckte va sjukt konstigt va att Irland kom sist?!?! Den va en av de bästa enligt min smak och det fanns låtar som va betydligt sämre än den. Andra favoriter jag hade va Malta, Spanien, Ungern, Ryssland och Belgien. Den roligast va ju helt klart Grekland, haha! "Alcohol is Free" Jag ska ju till Grekland i sommar låter lovande detta!
Sen måste jag ju berömma Petra Mede, herregud vilken kvinna!! För det första vara ensam programledare och memorera all text och sen stå för ett mellanakts nummer med en hel låttext och koreografi. Jag är så imponerad! Hon va absolut rätt person för jobbet. Men igår fick hon ju lite hjälp. Och inte vilken hjälp som helst utan av världens mest charmigaste och underbara kille, mr Saade. Eric va ju grymt nervös och det vore omänskligt om han inte va det. Han är ju absolut inte van vid den typen av jobb och att göra "debut" som "programledare" i ett så stort format och prata på engelska det ska han ha all cred för! Jag tyckte han gjorde ett grymt jobb och han underhöll iaf mig. Men jag tycker ju allt den mannen gör är sjukt underhållande, haha! Vad gör det att han kollade ner lite i korten och stakade sig lite på vissa ställen?! Och hur snygg va han inte på en skala?!?! Där måste ni hålla med mig! Yohio kunde ju inte ens hålla koll på vilken stad det va i och då hade han bara nån mening att hålla reda på. Och vad gör det? En annan stjärna som va med i programmet va ju Loreen! Riktigt proffsig som vanligt!
 
 
 

Mina Favoriter ikväll

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<div
 
 
 
 
 
 
 
 

ESC 2013


På lördag, på lördag!!


Begravningsbinderi


Sommaren är här!!

Idag har det varit varmare ute än inne!! Så otroligt härligt! Körsbärsblommorna har slagit ut och det är så grönt och härligt. Men det bästa är nog ändå alla sommarblommor som har kommit till jobbet. Tänkte ta hem en del imorgon och plantera på balkongen. Det är bara det där med att välja, jag vill ju ha allt men riktigt så stor är varken våran balkong eller in plånbok. Ni kommer få se det när det är klart. Nu är det bara slutspurten till semestern känns det som, det går så otroligt fort.
 

Sjukt duktig tjej!

 
 
 
 

Pion

Min absoluta favoritblomma under sommaren är pionen, den är såå otroligt vacker! Här har jag knäppt lite kort på just en pion och phlox som också är en superhärlig sommarblomma. Det är som en helt ny värld att knäppa kort med en systemkamera!
 
 
 

Min nya Bebis

 
Om ni bara visste hur länge jag har gått och längtat efter en systemkamera och nu äntligen har jag skaffat mig en! Är helt inne i manualen och försöker lära mig hur den fungerar, men en väldigt bra sak med den är att manualen även finns i kameran kan man säga, himla smidigt! Jag har inte hunnit ta jättemycket kort än, men det lilla jag lekt med den så är jag supernöjd! Kommer användas flitigt i sommar! Åhhh va glad jag är!!

Sommar, här kommer jag!

Vilket väder vi hade igår här i Göteborg! Jag tog mig en löprunda i slottskogen, sjukt härligt men min kondis är inte där den borde vara, men nu när värmen kommer är det skönt att komma igång och jogga ute. Senare va jag ju bara tvungen att lägga mig i solstolen på balkongen. Under dagen kunde man nästan se när allt grönt och blommigt man väntat på äntligen spricka ut! Jag börjar verkligen få sommarkänslor! Är så glad och lycklig just nu. Mycket beror nog på vad som hände i Halmstad men att sommaren börjar komma bidrar nog också. Det är inte långt kvar till 8 veckors semester (Ja, ni läste rätt 8 veckor it is). Har en del planer så den kommer väl springa iväg men jag ska försöka njuta så mycket jag kan. Första veckan är en Greklandsresa bokad med mitt lilla geléhallon, Lina. Därefter vill jag få in så mycket konserter som möjligt och mot slutet åker jag och familjen till mormor och morfar i norrland i 3 veckor, men jag stannar nog bara i två. Av alla dagar Eric kunde kommit med sin konsert till Göteborg så prickade han förstås in datumet när jag är 70 mil hemifrån och på min mormors 80 års dag... Måste ju bara hem till den, Packhuskajen, det kan man inte missa. Hoppas mormor förlåter mig. Innan man börjar jobba igen är det kulturkalaset och rix fm festival. Har ni några kul planer inför sommaren?
 
 
 
 
 

Den här ska dansas loss till i sommar


If I had the chance I´d press rewind


Ta mig TILLBAKA!

 
 Så snällt att han jämt tar sig tid till sina fans

Videos från Halmstad

Första
 
 
 

Eric Saade i Halmstad

Just nu så svävar jag på moln och kan inte sluta le! Igår va en av de mest flippade dagarna på länge! Fick ett sånt lyckorus, allt kändes så totalt overkligt! Jag ska ta det från början... Jag och Malin drog ner med bilen till Halmstad för att kolla på Eric när han gästade Funkykids. Denna gången va så mycket bättre än förra för nu kunde man gå fram till scenen och stå riktigt nära och det blev mer drag. Man blev så glad av att se honom komma ut igen och han va själv väldigt glad och dansade en hel del! Senare skulla han gästa igen men det hade vi inga biljetter till men vi satt och pratade med några andra fans som skulle gå och då ångrade vi oss och köpte till den med. Vi fick se han igen alltså! Hahaha. Vi fick ännu bättre platser denna gången och att få se han ännu en gång gör en ju bara ännu gladare! Jag kom på mig själv att bara stå där och njuta och verkligen vara i stunden inte hålla på med kameran för mycket. Men jag har ju såklart bilder och videos från båda. Men det blev inga jätteskarpa bilder p.g.a. ljuset där inne. Men det va en sak till.... det allra bästa!! Efter det va slut så gick vi på baksidan av arenan och hittade Erics bil! Ja, Erics bil!! Så vi stod där och väntade (Fan va läskiga vi är ibland asså, undra hur man själv hade tänkt som kändis?! Haha) Efter en liten stund så dök han upp! Vi hejade och han kom fram och pratade med oss 6 personer som hade samlats. Han gav alla en kram och sa till mig, är det inte du som ritar (Han kände igen mig!!). Så hade jag ju med mig en tavla till honom som jag gav, med teckningen han har sett på twitter. Kan inte återverätta i ord så ni får kolla på videon. Efter vi hade stått och pratat lite tog han kort med alla och sen va han tvungen att sticka iväg, i sin sjukt snygga bil! Därefter flippade vi ur! Jag tänkte bara hur fan ska jag kunna köra hem i detta tillståndet, men det gick tydligen!
 
 
Första gästframträdandet
 
 
Andra Gästframträdandet

Lyckorus X 1000

Det va längesedan jag va så lycklig som jag är nu! Denna dagen va en av de bästa på länge! Tack vare en viss Saade! Berättar mer imon!
 
 

Vår/Sommarplantering

Jag va inte med på att det va Valborg igår, om man kollade på vädret så va det rena rama hösten. Jag hade inga planer heller för ska jobba idag så det blev god mat och film hemma. Under dagen fick jag planterat, äntligen lite färg på balkongen! Jag började även måla tavlan som Anna har beställt. Det va riktigt längesedan jag målade med färg och första gången jag målade med oljefärg på duk. Det va väldigt härligt faktiskt, just för att man inte behövde vara lika noggrann som när man tecknar ansikten.
 

RSS 2.0