LYCKLIG

Jag älskar mitt liv just nu!
 
 
 
 
 
 
 

Musik gör livet så mycket härligare

 
 
 
 
 

Snuvig helg

Jag har haft tre riktigt mysiga lediga dagar! Har dock varit förkyld men det gjorde inget när jag fick vara det tillsammans med min älskling, som också är förkyld. Vi har bara tagit det lugnt, tittat på tv/film, lagat mat, bara myst hemma. Undantaget va att vi va en väng till Allum för jag ville lämna en kopia av min teckning till Anton Ewald och få originalet signerat, trodde inte att jag skulle få med mig Christian men det gick tydligen. Sen åkte vi hem och kollade på fotboll. Anton tyckte om bilden och nämde att han sett den på instagram :) 
 
Såhär blev den när den blev klar. Måste säga att jag blev rätt nöjd med den!
 
 
 
 

FORGIVE ME

Har ju inte lagt upp Erics Album än! Detta album är inte likt han tidigare album. Det är personligare texter och ett annat sound, Jag tycker det är hans bästa hittils. Mina favoriter är Marching, We´re beautiful, Till I Break och Stay. Men alla är jättebra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Såg ni Moreus med mera i Söndags?

Det gjorde jag! 
 
 
 
Älskar deras version! Deras röster lät så bra tillsammans, ja hela framträdandet va så bra, ville inte att det skulle ta slut. Så jag va tvungen att lägga upp det här!

Fotokonst

Jag älskar att fotografera! Och jag är så nöjd med min systemkamera, nu vill jag bara köpa nya obejektiv till den, men det kostar ju en slant så får bli längre fram. Men iaf, mamma ville ha nya tavlor i vardagsrummet så jag gav förslaget att ta några av mina foton och beställa canvastavlor. Hon nappade på det och vi valde ut två bilder som skulle matcha inredningen, sär färgkoden är ljusgrönt. Såhär blev den ena tavlan
 
 
Jag blev så glad när vi öppnade paketet och fick se hur bra den blev! Riktigt snyggt! Så kul att se sin egen bild på väggen hemma. Den andra tavlan blev minst lika fin, har ingen bild på det men bilden vi valde är den här
 
 
När jag flyttar hemifrån så ska jag bara ha personliga foton på väggarna. Så mycket finare än en köpt tavla om ni frågar mig!
 
Några av dessa bilder tänkte jag sätta upp i vårt röda badrum
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram

 
Kanske ska skriva nått kort om hur Magnus Uglla va i fredags. Jag och Lina och våra familjer va ju på Rondo och såg hans show. Jag och Lina har ju redan sett den i Stockholm men vi tyckte ju den va så bra så vi ville gå och se den igen och tog med oss familjen också. Den va lika bra som första gången jag såg den, men det som skiljde sig från Stockholm va att det va mycket bättre publik här i Göteborg så stämningen blev en helt annan. Så det var en mycket lyckad kväll! Fick även min teckning på Magnus signerad, även om han mest förstörde bilden så är det väl ändå rätt coolt att han har slängt ett snabbt öga på den och skrivit några sträck där man kan urskilja ett M mitt i ansiktet på bilden. Blev lite besviken, men fick iaf med mig pennan han skrev med, alltid nått.
 

Snart är han klar!

 

Trekantig bukett

Jag Älskar mitt yrke, men att jobba i butik är inte alltid så kreativt, när man vet vilka roliga saker man kan göra med blommor. Så mycket kul man fick skapa i skolan som man antagligen aldrig får göra till någon kund. Men ibland kan man ta sig lite tid till att göra något roligare än de vanliga runda buketterna. Som denna trekantiga bukett t.ex. Väldigt enkel att göra men blir väldigt fräck, älskar färgerna!
 
 
 
 
 

Bilder från jobbet - Begravning

 
 
 
 
 
 

Träningsvärk men är glad ändå!

Halloj!
Hade 2 underbara lediga dagar igen. I torsdags, efter att jag städat och planterat så åkte jag ju till min älskling och sov där. Igår tog jag en lååång sovmorgon, till halv tolv, medans han va ute med hunden. Senare på dagen åkte vi iväg och spelade badminton och det blev även lite pingis. Båda behövde träna nämligen och då slog vi två flugor i en smäll och tränade samtidigt som vi kunde umgås! Det va riktigt kul, vi båda går ju in för att vinna! Christian vann ju badmintonen rätt överlägset, vilket jag inte va så glad över... Men inte så konstigt, han är ju ändå kille och mycket mer tränade än vad lilla jag är, så det får jag ta, men han behövde ju inte vinna överlägset så jag var rätt förbannad på mig själv. Och att han skrattade åt mig och retades, gjorde inte saken bättre! Men kul va det! Pingisen däremot va jag rätt bra på måste jag säga, Jag blev imponerad av mig själv, jag har ju absolut inte spelat mycket, nån gång sådär. Men vi va väldigt jämna och det blev bra spel. Men även där vann han såklart... Men jag va helt färdig när vi kom hem till honom igen så jag orkade inte åka hem så sov en natt till och åkte till jobbet därifrån imorse. Jag va så trött och jag kände hur träningsvärken började komma smygande. Christian hade ju såklart ingen känning alls av nån träningsvärk! När jag åkte spårvagnen mot jobbet så va det jobbigt att föröka att inte somna. Så jag kom gäspandes till jobbet idag, så det va riktigt skönt när man kunde åka hemåt och ikväll ska jag inte göra mycket. Umgås med familjen och kolla film tänkte jag. Nu väntar 5 dagars jobb innan det blir ledigt igen! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höst på balkongen

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum och övriga lägenheten och planterat lite nytt på balkongen. Nu fick de utblommade och torra, tåkiga sommarblommorna åka i bingen och in med nya härliga höstväxter!!
Jag tycker faktiskt att det ska bli mysigt med höst nu, bara det inte regnar för mycket så är den rätt mysig och färgglad! Jag har haft en underbar sommar så nu är jag redo för lite kallare väder och se löven ändra färg!
 
 
 
 
 
 
 

Snabba Cash

Igår efter jobbet va jag och Lina på bio och såg Snabba Cash. Vi tog först en fika och pratade, mycket mysigt! Filmen va bra, speciellt slutet. Den va lite seg i mitten och det va synd att Joel Kinnaman va med så lite... Det är så kul att gå på bio med Lina för hon lever sig in i filmerna lika mycket som jag gör så vi satt alldeles spända i stolarna och lite ihop krupna medans de andra vi kunde se satt lugnt och stilla i sina stolar och bara tittade. Hahah! När filmen va slut fick vi äntligen pusta ut, men vill inte avslöja hur det slutade förstås! 
 
 

Älskar mitt jobb

 

Härlig helg!

Jag har verkligen haft tre underbara lediga dagar! I fredags så åkte jag hem till Christian och va med honom och sov till lördag. Det har varit så underbart väder, förmodligen den sista värmen för sommaren så vi åkte ut till havet och låg där på en klippa och göttade oss hela dagen. På kvällen åkte jag mot Lina och hade det mysigt med henne. Först fick jag en god middag med ett glas rosé till. Sen satte vi oss i deras bubbelpool och tog en drink och tjötade. Innan det va dax för sängen tittade vi på en film med en godisskål och ett glas rosé. Så mysig tjejkväll! Idag gjorde vi inte mycket. Satt ute i solen lite och bara tog det lugnt. Nu har jag precis kommit hem och gör mig lite middag. Potatis, sill, gräddfil och ägg, vad tror ni om det?
 
Nu vet ni det! Har inte bloggat så mycket sen jag började jobba har väl inte haft någon tillräckligt intressant vardag att skriva om antar jag. Mycket jobb har det ju blivit, sen har jag kommit igång med träningen. Det är faktiskt riktigt skönt att va tillbaka på gymmet nu efter sommaruppehållet! 
 
Nu ska jag ta och äta! Ha det gött!

RSS 2.0