Prioriteringar

Blir lite irriterad på mig själv att jag inte kan hålla igång träningen och gå regelbundet till gymmet. Jag älskar att träna. Men det är inte så lätt att prioritera bort sin pojkvän och sina vänner när man är ledig.... Och eftersom jag har ett rätt fysiskt krävande jobb så orkar inte jag träna efter jobbet. Hur ska man få ihop allt? Men denna veckan hade jag tre dagar ledigt i rad så istället för att åka till Christian tidigt så åkte jag till honom på eftermiddagen och kunde då gå till gymmet på förmiddagen! Äntilgen! 
 
 
 

Hjärtan madebyme

i helgen dekorerade jag mosshjärtan, såhär blev dom.
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 

Kransar

Nu börjar ju gravdekorationsperioden så har börjat göra några kransar som är roligare och finare än de färdigköpta . Har även gjort en variant på dörrkrans.
 
 
 
 
 
Dörrkrans
 
 
 

Sötnos!

Efter jobbet i torsdags åkte jag hem till min Christian efter en rätt jobbig arbetsdag... Så det var så skönt att få omfamna honom! Innan vi gick och la oss hittade vi den här sötnosen i sängen. Kolla in Dash, han har krupit ihop så sött i Christians säng och ligger där och snarkar! 
 
När jag vaknade upp på fredagen så var jag helt slut både fysiskt och psykist. Så blev ingen långprommenad med hunden för mig. Var helt färdig hela dagen igår, måste verkligen göra något åt min arbetssituation innan det blir värre. På eftermiddagen åkte vi hem till mig och lagade mat till oss och mina föräldrar och hade lite fredagsmys med dom med godispåse och idol på tv:n. Imorse var det inte alls roligt att gå upp när Christian låg så go och varm brevid mig, speciellt inte när man hör hur regnet smattrar på fönsterbrädan. Han var snäll och skjutsade mig till jobbet så dagen började bra iaf. Nu har jag nyss kommit hem efter en helt okej dag. Men har magkatarr så ska nog bara mysa i soffan för mig själv ikväll då jag är ensam hemma. 

Det går fort när man har roligt

Hej på er!
Helgen gick verkligen superfort! Åkte till Linas nya lägenhet i lördags förmiddag för att hjälpa till att måla om. Det va första gången jag va där och det är en supermysig fin etta! Så glad för hennes skull. Blir otroligt sugen själv också såklart! På plats var även hennes föräldrar och mormor och morfar. Eftersom vi var så många så gick målningen och annat fix väldigt snabbt så på måndagen var det klart och jag och Lina åkte till Ikea för att handla lite smått och gott. Det går ju nästan aldrig som det ska när vi ska göra något. Det blir oftast fel någonstanns, så även denna gång. För det första så hade vi lite krångel med att hitta till Chilli som vi skulle till först. Två virriga tjejer med dåligt lokalsinne är ingen bra kombo i en bil påväg till ett ställe från fel håll än vad man är van att köra (haha, hoppas ni fattade vad jag menade där). Så vart lite lost och det blev Ikea först helt enkelt. Vi gick runt där och hittade det mesta hon skulle ha på sin inköpslista. Sen gick vi till kassan och Lina plockade upp varorna och jag la upp dom på bandet. Då hör jag henne börja skratta och säger att "du har ju tagit skyltexet". Då har jag lagt ner en vara som är skyltexet med lappen med information om varan på  (detta är så typiskt mig). Vi började ju skratta båda två, jag tyckte det va lite smått pinsamt och blev en aning varm, men vi la på den på bandet och försökte dölja lappen så gott det gick med det gick inge vidare. Hon i kassan tog upp varan och sa "Nu har ni tagit skyltexet och det säljer vi tyvärr inte" så var det inte mer med det. Lina betalar och vi packar ner allt i påsar och ställer i kundvagnen och står där och skrattar och är så varma. Vi pratar om att Lina ska gå in igen och köpa den här varan som vi på grund av mig inte fick med oss och vi står och säger att det är väl inget annat vi glömt.... nej det trodde vi inte.  Så hon springer in medans jag går till bilen med kundvagnen. När jag kommer till bilen och börjar lasta in så känns det som att något fattas, något stort som vi hade i kundvagnen innan vi betalade. Då kommer jag på vad det är och får mig ett gapflabb, jag kan inte sluta skratta. Lina ställde ett stort packet med en skoförvaring vid kassan som vi inte fick upp på bandet och efter att hon betalat så glömde hon ta med sig den. Så jag ringer henne och får knappt fram ett ord för att jag skrattar så mycket men hon lyckas ändå höra vad jag säger och hon skrattar lika mycket. Så hon fick smyga fram till kassörskan där paketet så snällt står kvar. Ut till mig kommer hon och är så varm utav rusningen genom butiken och vi får ett skrattanfall tillsammans i bilen. Sedan blir allt kul på vägen då vi ska försöka hitta Chilli. Hahah! 
Nu förstår jag att detta är ju inte lika roligt för er att läsa som det var för oss men ville iaf dela med mig av Brudarna Bengtssons shoppingrund en vanlig måndag. 
 
På eftermiddagen kom Christian och hämtade mig och vi åkte hem till honom. Saknade honom efter att inte ha sätts sedan i torsdags, det är en lång period när man är kär! 
 
Lite sköna bilder från helgen. 
Fullt fokuserad på uppgiften!
 
 
 

Ekorre

Fångade även den här lille sötnosen på bild, synd bara att bilderna blev suddiga... Kameran vill inte riktigt fokusera på ekorren. 
 
 
 

Löv is in the air

 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
    
    
    
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hösthjärta

Det blev en prommenad i slottskogen igår och systemkameran var med. Tyvärr va det molnigt större delen av prommenaden så ljuset blev inte som jag hoppats men fick ändå till några härliga höstbilder tycker jag. När jag kom hem så gjorde jag mig lite lunch och drack kaffe innan det var dags att ta fram dammsugaren och städa. Hann även med att gå upp på vinden och hämta hjärtat vi har haft på balkongen. Så fyllde jag i det med lite mer grenar. Ska bara dekorera det vid ett senare tillfälle med lite färg, som rönnbär och annat smått och gott. Sen ska även ljusslingan i så småningom. Vid femtiden tog jag bilen och åkte till Christian där en mysig kväll väntade. Vi kollade på draktränaren två (med engelskt tal tyvärr... men vad gör man inte för sin prins?). 
 
 

Bläää

Tyvärr så var tjänsten som butiken sökte bara fram till Januari sen kunde hon inte lova mer pga. att det var en som blivit sjukskriven. Så jag tackade nej för vågade inte chansa. Det är ju snart Januari. Så jag blir kvar.... Hoppas jag hittar något nytt snart! 
Den här veckan ser jag fram emot. Förutom idag så jobbar jag bara fredag. Imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet, ta en prommenad i slottskogen (knäppa lite kort kanske?) och sen på kvällen hem till Christian och stanna till onsdag. På torsdag ska jag träffa min gamla kollega från min förra arbetsplats, längtar! Och i helgen ska jag hjälpa Lina i hennes nya lägenhet!!!! Ja, ungefär så ser mina planer ut för veckan. Nästa vecka blir det mer jobb en vanligt, 5 dagar. 
 
 

Taggad

Idag gäller det! Ska strax åka iväg på anställningsintervju. Har aldrig varit inne i butiken så det känns extra spännande att få se hur det ser ut! Jag fick tips om detta floristjobbet via instagram faktiskt. Arbetsförmedlingen hittar man aldrig något... Men små butiker hittar nog sina anställda främst genom kontakter och folk som tipsar om personer som dom rekommenderar till jobbet, så har jag fått alla mina jobb iaf. Det gäller att ha ögon och öron öppna överallt, till och med på sociala medier! Jag hoppas verkligen att jag får det. Har tröttnat på min nuvarande arbetsplats där allt bara är så ostrukturerat och tungarbetat. Det enda som är tråkigt är att lämna arbetskamraterna.... men man måste tänka på sitt eget bästa. Jag har ju bytt arbtesplats varje år sedan jag slutat gymnasiet. Det är ju både bra och dåligt kan jag tycka. Det är bra för man får mycket kontakter inom branchen och olika erfarenheter för ingen butik är den andra lik. Det dåliga är väl att det tar ganska mycket på ens energi av att byta miljö och nya arbetskamrater så ofta. Det tar ju ett litet tag innan man kommer in i deras arbetssätt. Jag hoppas verkligen att jag kommer där ifrån med en positiv känsla!
 
Ikväll hoppas jag kunna få fira lite med min pojkvän. Vi ska i vilket fall på bio och efter det får vi se vad som händer! Ha en go fredagkväll!
 
Håll tummarna!!
 
 

Mysmorgon

Ofta när jag sover över hos Christian så är jag ledig dagen efter och han ska iväg till skolan eller plugga hos en kompis, men då har jag ju Dash som sällskap till han kommer hem. I onsdags var en sådan morgon. Vi mös i soffan framför tv:n med god frukost. Försökte ta en bild på oss två vilket inte var det lättaste för så fort man kom för nära så ville han bara pussas, haha. (precis som hussens sin :P) 
 
 
 

Trötter....

Hejsan hoppsan!
Det var ett tag sedan jag hittade hit och skrev nu. Har varit lite trött det senaste och det har inte varit så mycket att skriva om direkt. Har varit lite strulit på jobbet och så vidare, så det har tagit mycket energi känner jag. Men har umgåtts mycket med min pojkvän och träffat Lina som har förgyllt lediga dagar och träningen har väl blivit lite lidande istället. Men prommenaderna med Christians hund ser jag ändå som lite träning då vi är ute och går i 2-3 timmar! Även att plocka in och ut alla saker på jobbet tar ju på krafterna så musklerna har nog ändå fått jobba en del, försöker jag intala mig. Lina har för övrigt skaffat lägenhet och ska flytta om ca två veckor!!! Är så glad för hennes skull. Ska bli så kul att hjälpa till med flytt och målning m.m. Kommer nog hänga där en del sen hoppas jag! Jag är själv så otroligt sugen på att köpa lägenhet och flytta nu. Men får nog spara lite till och få en stabil inkomst första. Kanske nästa år? Jag har nämligen sökt ett nytt jobb och hoppas på att jag får det och att det är en förbättring! Håll tummarna! 
På tal om något annat... Vilken höst vi har! Så varmt i oktober! Underbart! Nu börjar även alla träd få de där härliga färgerna på löven, tycker det är riktigt mysigt! Nu när vi har haft en så fin sommar så tycker jag att det är okej att det är höst nu! Är sugen på att gå ut och fota någon dag också. Idag har det varit superfint väder men jag har bara varit inne hela dagen, känner mig så trött... Va hos Lina igårkväll efter jobbet och sov över. Vi kollade på gamla filmer och foton från gymnasiet och resor vi gjort. Så himmla roligt! Gymnasietiden känns som en evighet sedan, det är ju faktiskt snart 4 år sedan vi gick ut. Hon skulle upp och jobba idag hon så jag åkte till Christian en snabbis innan brorsan skulle ha bilen vid ett.... Han låg och sov så jag kröp ner vid honom och somnade en stund där och vaknade när klockan var tolv. Då gick vi upp och åt lite frukost innan jag var tvungen att åka hemmåt. Jag städade mitt rum och satte mig sedan i soffan med kaffe och bull sen somnade jag till lite igen. Tror nog att jag har sovit lite för mycket idag och på så sätt blivit lite seg i huvudet. Men det är okej på en söndag tycker jag.
 
Bjuder på två bilder från instagram
 
 

RSS 2.0