Tone Damli

Jag var bara tvungen att lyssna på några av Tone Damli´s låtar (ni vet den norska sångerska Eric gör en duett med, "Imagine") Jag har inte vetat om henne innan, men hon har några bra låtar faktiskt

Här kommer två




Hålla tummarna hjälper tydligen inte...

Igår vaknade jag på sämsta sätt, nämligen med 39,1 graders feber som under dagen steg till 39,6, usch!! Kan inte ens minnas när jag hade sån hög feber senast. Förutom det så hade även min näsa korkat igen, och min bröstkorg var ännu mer infekterad (eller vad man nu ska kalla det), man vill inte hosta för man vet hur ont det kommer göra. Så min dag igår tillängnade jag, som ni kanske har räknat ut i sängen....

Idag är jag lite piggare, tror jag svettades bort febern inatt, så det går åt rätt håll iaf! Men tor inte jag kan jobba imon. Nä, men nu ska jag inte tråka ut er med detta, bjuder på några bilder från Stockholm som jag hittade i min mobil


Detta vaknade vi upp till på lördagen när vi var i Stockholm






Bara jag inte blir sämre!!!

Håll tummarna för att jag inte blir sämre under helgen. Gick och jobbade idag iaf. Hade min första brudkonsultation, som gick väldigt bra, hoppas bara att jag får dom blommorna jag har beställt och att jag lyckas göra bruden nöjd. Det gick ändå rätt bra att jobba trots att jag va krasslig, men tappade rösten på eftermiddagen. Helt plötsligt blev jag jätte hes och kunde typ inte prata, sjukt jobbigt!! Jag hostade och antagligen satte sig något på stämbanden, för helt plötsligt så kom rösten tillbaka, vilken lättnad det va!! Nu sitter jag i soffan och har fredagsmys framför tv:n. Känner mig lite sliten efter dagen, hoppas jag vaknar upp imon och inte känner mig sämre. Antingen blir det en dag i sängen eller kanske en tur till Frölunda Torg.

Hoppas ni har en mysig fredag
Puss och kram och nyp i stjärten ;)


Bjuder på en härlig sommarbild

Aj!!!

Det går inge bra det här.... När jag hostar så svider det i hela bröstet och det sitter kvar ett bra tag!! F*N OXÅ!!! Försöker kurera mig med te med honung i, hoppas det hjälper!!


He is Amazing

Älskar lugna versioner av en bra up-tempo låt


Vill ha!!!


Gårdagens Erica

Såhär såg jag ut på jobbet igår.




Allt va som vanligt

Vi har rena rama sjukstugan här hemma :/. Både mamma och pappa är jättedåliga. Jag vill verkligen inte bli sjuk igen!!! Jag ska jobba imon och nästan hela nästa vecka och på fredagen ska jag få göra en brudbukett till kund för första gången, så det vill jag inte missa!!! Jag har ju hållt mig borta från hemmet ganska mycket sen mamma blev sjuk i tisdags. Har ju jobbat och igår åkte jag ju direkt hem till Lina. Vi hade det mysigt och fick pratat av oss lite grann. Så fick jag ju träffa hennes underbara familj som jag inte sett på evigheter. Allt va som vanligt hemma hos henne, till och med tandkrämen....hahah. Jag vet inte om jag har berättat det förut men varje gång jag har sovit över hos henne så har deras tandkräm nästan alltid varit slut, så det har blivit en grej och det är lika kul varje gång när man öppnar lådan och ser att tuben är platt. Och jag hittar inte på, det är verkligen varje gång 



Tog några snabba bilder medans jag väntade på att Lina va klar för att gå.


I feel the love from your heart is hitting me, I wanna stay to be yours for eternity...






Sleepover

Vet ni vad?? Jag ska hem till mitt lilla strössel imon och sova över. Åker direkt efter jobbet så får ta den stora väskan imon. En sak jag kom och tänka på.... Jag har aldrig fattat grejen med tjejer och väskor/märkesväskor. Har aldrig haft intresse för det där iaf, tycker bara det verkar jobbigt att byta väska hela tiden för då måste man ju hålla på att flytta över allt man har i väskan (och det är en del). Nä, jag kör på en väska tills den går sönder, sen köper jag en ny. Tråkigt kanske, men väldigt praktiskt tycker jag. Måste kolla hur jag ska åka imon också har aldrig åkt till Lina från jobbet, man ska ju ut på landet och det är inte helt lätt det där med bussar och byten så bäst att skriva upp, haha (Kontroll freak). Det var så längesedan jag va hemma hos henne nu, har saknat våra sleepovers. Nu blir ju detta en väldigt kortisträff, för Lina börjar jobba klockan 12 på torsdag, men bättre än inget.

Pöss och god natt <3


He is so popular, he is so popular.....


The memories painting a gallary in my mind <3

Without you, life would be so much more boring.



Så bra text!!!
Så gulligt att han har skrivit en låt som är 5 minuter lång till sina fans

Never feared to turn around
And I never feared you'd say goodbye
You're the center of my life
And the core to why I sacrifice
I travel miles for you and I
To see your smile
It all reminds
The memories painting
A gallery in my mind

A fighter keep fighting
You gave me the reason
You light up my silence
No matter the season
Winter cold
Summer, fall
Not alone, not at all
Without you I'm nothing
Without you I'm nothing

Had me blinded from the go
Everytime I feel I suffocate
Pull me up from down below
And accept me for my false and mistakes

You travel miles for you and I
To see me smile
It all reminds
The memories painting
A gallery in my mind

A fighter keep fighting
You gave me the reason
You light up my silence
No matter the season
Winter cold
Summer, fall
Not alone, not at all
Without you I'm nothing
Without you I'm nothing

Na-na-na-a
Na-na-na-a
Na-na-na-a
Na-na-na-a

Will it be forever, you and I
Can I see the day we'll say goodbye
Never undo what I've been through
'Cause I know
Happily ever after is a myth
To have you in my life is such a gift
We took the risk

A fighter keep fighting
You gave me the reason
You light up my silence
No matter the season
Winter cold
Summer, fall
Not alone, not at all
Without you I'm nothing
Without you I'm nothing

A fighter keep fighting
You gave me the reason
You light up my silence
No matter the season
Winter cold
Summer, fall
Not alone, not at all
Without you I'm nothing
Without you I'm nothing

Na-na-na-a
Na-na-na-a
Na-na-na-a
Na-na-na-a
Nothing, nothing
Na-na-na-a
Na-na-na-a

Don´t tell me what to do, I´m out your zone, don´t tell me who to choose, can´t be controlled







Backseat och Hearts in the air!!!


Break of Dawn



Älskar denna lite mer avskalade versionen när han spelar piano, såå fin! Och ännu en lycklig tjej får komma upp på scenen

Sleepless



Kul att han tog med denna tycker jag, det är ju hans första singel och jag har aldrig hört den live förut.

Något att se fram emot!!!

”Videon blir rena chocken” Eric Saade och norska Tone Damli. ”VI kan göra en riktigt sexig musikvideo tillsammans,” säger Saade.”Videon blir rena chocken” Eric Saade och norska Tone Damli. ”VI kan göra en riktigt sexig musikvideo tillsammans,” säger Saade.

”Videon blir rena chocken”

Saade: ”Hon har korats till Norges sexigaste – och jag till Sveriges

Dreamteam?

Det tycker Eric Saade – som gör en duett med norska Tone Damli.

– Hon har blivit korad till Norges sexigaste och jag har blivit korad till Sveriges sexigaste, säger han till VG.

Norska artisten Tone Damli, 24, är en av grannlandets största sexsymboler.

Nästa vecka släpper hon en skiva som innehåller duetten ”Imagine”, som hon framför tillsammans med Eric Saade, 21, skriver norska tidningen VG.

Saade har skrivit låten tillsammans med Jason Gill – och ser fram emot att spela in en musikvideo med norskan som gjort sig känd i Norge för att vara lättklädd i videor.

”Skitbra kombination”

– Jag älskar hennes röst. Och hon var lika vacker som vanligt, jag kunde knappt titta på henne. Jag hoppas att vi kan göra en riktigt sexig musik­video tillsammans, säger han till tidningen.

I fjol utsågs Saade till Sveriges sexigaste man av tidningen Veckorevyn. Tone Damli har fått en motsvarande utmärkelse i grannlandet.

Detta gör artisterna till en drömduo, anser svensken.

– Jag förstår att hon har blivit korad till Norges sexigaste, och jag har blivit korad till Sveriges sexigaste man. Det måste vara en skitbra kombination, säger Eric Saade.

Fått kritik

I Norge har Damli fått utstå kritik för sin vågade klädsel i musikvideor.

Men Saade, som är singel sedan uppbrottet med Molly Sandén, 19, utlovar att norrmännen kan räkna med en chock efter att ha sett svensken och norskans musik­video.

– Om man tyckte att hon varit lättklädd har inte den största chocken kommit än. Vi kommer att göra mer än så, säger han

Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article14716395.ab

Här har ni låten Imagine. Hur bra som helst!!! Jag får gåshud och ett stort leende på läpparna när Eric sjunger. Tycker det är bäst när han sjunger raden "It could have been you" Hans röst kommer fram så bra när han sjunger you <3


Feel Alive


Smakprov från min Backstageträff i Göteborg

Jag frågade om han kunde göra en moonwalk, tror ni han kunde?? Kolla och se efter


Frågor till Eric

Ni kanske undrar vad jag ställde för frågor? Här kommer dom (jag har försökt formulera hans svar så bra jag kunde, man kommer ju inte ihåg exakt, han sa ju mer saker men här kommer svaren på frågorna iaf)

Skövde:

1. Vart ifrån får du din inspiration när du skriver musik?
Svar: Det är väldigt olika, det handlar mycket om känslor. Vol 1 skrev jag när det var vår därför är den lite gladare. Vol 2 skrev jag när det var höst så den är lite mörkare.

2. Går du runt och lyssnar på dina egna låtar? Hur är det att höra sin röst i så fall?
Svar: Nej, jag går väl inte direkt runt och lyssnar på dom. Det är hemskt att höra sin egen röst det är som när du själv hör din egen röst på någon inspelning, man tycker ju att det låter jätte konsigt, men det är bra att göra det för att bli bättre.

3. Vilket är ditt favoritalbum av dina tre? Vilken låt tycker du är bäst på det albumet?
Svar: Jag blev mest nöjd med helheten på Vol 1 men jag älskar Hotter than fire och den är ju på Vol 2 så… Sen gillar jag Hearts in the air och Timeless


Göteborg:

1. Läste du på baksidan av min teckning?
Svar: Ja det gjorde jag.... men jag kan säga att jag får så otroligt mycket sånna saker och jag läser allt men det är svårt att komma ihåg. Sen samlar jag allting, så det blir kul sen när man är 30 bast och 40 bast och ta fram och läsa allt, det är nog först då som det är kul att läsa det. Har du någon ny bild med dig idag eller?
Jag: Nä tyvärr (Eric: Nej, med stort leende), jag orkade inte att sätta mig och måla en ny.
Eric: Nä, jag förstår det, Fan den var skitsnygg (jag: Tack) Den ligger i min bil faktiskt, jag har inte tagit ut den, jag har ett kuvert i min bil, som den ligger i.
Jag: Nästa gång blir det en ny

2.Hur va det att uppträda inför Zlatan på fotbollsgalan? Fick du träffa honom efteråt?
Svar: Det var jättenervöst, jag brukar aldrig vara så nervös som jag var då. Men tyvärr så gick det ju inte så bra, vi hade problem med tekniken på ljudet i mina öron så jag fick chansa på uteljudet som jag inte hörde så bra, och vi dansade inte så tajt, men men. Ja, jag fick träffa honom och han va helskön han kom fram till mig och ba tja, hur e läget, typ. Han är en av få personer som kan göra mig lite Starstruck, jag ser mig själv mycket i honom…

3. Hur va det att spela in kyss/hångelscenerna i Break of Dawn och Masquerade?
Svar: Det va lite stelt men mysigt. Vi träffades ju först den dagen så man ba presenterade sig och sen va det bara att börja kyssas liksom. Det blir ju gärna stelt när man har en kamera upptryckt vid ansiktet och massa folk som granskar vad man gör och en regissör som står och skriker på en vad man ska göra. Men kyssas kan jag så det är inga problem…. (han svarade så bra på denna frågan, så det blev väldigt kul stämning där...haha)

4.Eftersom du gillar Michael Jackson så undrar jag om du kan göra en moonwalk?
Svar: (se Video)

4. Kan du hälsa till min kompis Pernilla?



Den som väntar på något gott...

Hej på er!
Satt uppe sent igår och laddade upp allt jag inte hunnit blogga om så nu finns det mycket att titta på. Jag hade ju tänkt lägga upp alla videos från konserten och kanske något från backstage idag, men självklart så funkar inte sidan jag laddar upp dom på!!! Så saadefans ni får helt enkelt hålla ut ;).


Här hälsar han till Pernilla







He´s cooler than ice, Flyer than wind, Hotter than Fire!!!


Är jag snygg eller är jag snygg??


När vi gick så fick alla en kram och så va det en som frågade om hon fick en puss på kinden, vilket hon fick sen va han "tvungen" att ge alla en puss på kinden!!! Kan inte fatta det, kan avslöja att han hade väldigt lena kyssvänliga läppar...haha


Live your life, be what you wanna be!

Det är precis vad jag gör, lever mitt liv!! Är såå lycklig över att jag köpte backstage även i Göteborg. Man ska göra det man själv blir lycklig av och skita i vad alla andra ska tycka och tänka, "You are the king of your life, so put your heart in the air!!". Hans texter är så jävla bra! Han har så jävla mycket bra att säga och backstageträffen i onsdags var ännu bättre än i skövde. Kan inte fatta hur han kan vara så avslappnad och vara sig själv och sitta och prata med helt främmande människor så bra som han gör. Denna gången fick jag frågat alla frågor jag ville fråga och gjorde det jag hade planerat, så det är jag glad över. Ändå vill man göra om och om och om det igen...haha. Pernilla ångrade verkligen att hon inte köpte det men hon fick en hälsning från han iaf och en signerad tröja, som jag fixade. Det var Eufori när vi gick hem...haha, så underbart härligt va det att dela det med någon! 

I väntan på backstage... Vi fick dela upp oss i tre grupper, för att det var så många.
 
En nervös, men väldigt lycklig Erica! Här har jag iaf fått gått på toa...haha tänkte ni ville veta det ;)



Efteråt, hemma



Love you <3

Pop Explosion i Göteborg, Lisebergshallen

I onsdags var det "The Day", Dagen med stort D, kvällen jag och Pernilla väntat på sedan vi köpte biljetterna förra året innan jul. Vi hade ju såklart VIP biljett men det är det ju fler som har (det var i princip slutsålt) så om man vill ha en bra plats längst fram så måste man ändå köa. Jag åkte till liseberg vid tre (vilket är ganska sent ändå, vissa är där vid åtta på morgonen) och Pernilla kom senare. Vi blev insläppta ca tjugo i 6 och insläppet till scenen var prick 6 så man hade lite tid på sig att lämna jackan i garderoben, gå på toa och sånna saker. Vi gick direkt och ställde oss i kön som bildades in till arenan och byttes av att gå ifrån. Jag hade varit kissenödig sedan jag började köa utanför så jag behövde gå på toa. Eftersom jag skulle hämta ut mitt backstagepass och köpa tröja m.m. så gick Pernilla på toa först sen gick jag och hämtade ut mitt backstagepass!!!! och när jag gjorde det ser jag i ögonvrån hur kön börjar röra på sig och alla springer in till scenen, jag missade alltså insläppet. Bra Erica!! Pernilla hade ju gått in så jag gick in och ställde mig på en plats nästan längst fram vida scenen och fick syn på Pernilla på andra sidan staketet framför scenen, så vi stod ändå nära varandra. Så det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss, men bra ändå. Toalettbesöket fick nu vänta till efter konserten, bara att knipa igen i si sådär 2 och en halv timma till. Jag behöver nog inte berätta så mycket om själva konserten för ni fattar att jag tyckte att den va GRYM!!! Det va mycket bättre tryck än i Skövde, och då blir upplevelsen så mycket bättre också. Eric var underbar som vanligt! Här kommer lite kort (Det är inte tillåtet att ta korten utan att fråga, även om jag inte kan göra så mkt åt det om ni gör det. Om någon vill låna eller kopiera, fråga gärna först för jag orkar inte sitta och skriva mitt namn på varenda kort, Tack på förhand)

 






Malins arbeten

Min arbetskamrat Malin Svahn var ju som sagt med och tävlade. Jag gillade alla hennes arbeten, så fast hon inte nådde till en final så är jag väldigt stolt över att få jobba med en sån duktig florist!! Jag har tipsat om hennes blogg innan men gör det igen http://convalaria.blogg.se/

Här är hennes arbeten tillsammans



Meningen med hennes drömträd är att man ska lägga sig ner och kolla upp och ligga och drömma sig bort












Vinnaren!!!

Johan Pettersson, Floristkompaniet i Stockholm
Grattis!!!
(Det var en kille som var med och han vann. Jag tyckter han är jätteduktig och jag gillar hans arbeten men jag kan ändå inte låta bli att säga att kan inte vi kvinnor få vara bäst i nått? Blomsteryrket domineras ju ändå av kvinnor men ändå är det oftast männen som är bäst i tävlingar!! Det är inte rättvist)











SM i Blomsterbinderi del4 Finalarbeten

Arbete 1: Trädgårdsinstallation
Arbete 2: Arrangemang med 15 akrylvaser

















SM i Blomsterbinderi del3

Dekoration



Malins Dekoration



Till Final:


SM i Blomsterbinderi del2

Brudbukett i valfri teknik




Malins brudbukett



Till Final:


Om ni undrar vad detta är, så är det en brudbukett som man ska bära som en ring. Kul med nytänkande idéer

SM i Blomsterbinderi del1

Nu tänkte jag lägga upp bilderna på tema arbetena "Mitt blomstrande drömträd" så får ni se hur olika alla tänker




Malins drömträd





Till Final:










STOCKHOLM

Nu ska jag äntligen berätta lite om min och Danielas tripp till vår huvudstad. Det började väl inte så bra, eller egentligen var det väl inte så farligt, jag har varit med om värre (mycket värre). Precis innan vi skulle åka från Göteborg central så säger dom i högtalarna att dom hade ett tekniskt fel på loket så dom var tvugna att byta ut det och det skulle ta ca 30 min så det var bara att vänta (fattar inte varför man inte testar detta tidigare än när man precis ska åka?!?! Planering?). När det va klart sa dom att vi skulle bli en halv timma sena till Stockholm men att dom skulle försöka köra in den tiden (yeah, right). Vi blev istället 45 min sena, bra jobbat ändå...haha.
 


När vi var framme i Stockholm kända man sig ganska vilsen. Vi skulle fixa tunnelbanekort, eller vad det nu heter och veta vart och hur vi skulle åka till Mässan där tävlingen var. Men tro det eller ej, men vi fixade det (Tror det var mest Danielas förtjänst, jag med mitt lokalsinne gör ju inte så mycket nytta...haha). Så åkte vi iväg till Stockholmsmässan och vet ni vad dom tog i inträde för varje dag?? 140 spänn!!! och vi som hade tänkt gå alla tre dagarna, vi fick nöja oss med två. Det var ju nordens största trädgårdsmässa så det var ju inte lite folk och vi med våra resväskor som skulle krångla oss igenom folksamlingen, och självklart så höll tävlingen till allra längst bort från entrén och mässan är ju inte speciellt liten.


Heja Malin!! Hennes träd var det första jag la märke till, det stack verkligen ut. Vi träffade även våran gamla floristlärare Åsa där. Bilder från tävlingen tar jag i ett senare inlägg (det är sååå många bilder)
När tävlingen var slut på fredagen åkte vi hem till min mammas kompis Christel som vi skulle bo hos, så gjorde vi lite middag och kollade på film, sen var det godnatt vi var såå trötta. På Lördagen vaknade vi till ett snötäckt Stockholm, man kan inte lite på Sverige! åkte vi iväg till mässan igen för att kolla på finalen (tyvärr va inte Malin en av finalisterna men hon var jätteduktig ändå och man kan ju inte vara bäst jämt). Den var slut vid fyra tiden så innan vi skulle åka hem och äta middag så åkte vi till Globen (vi, eller jag ville verkligen se de mesta man vill se i Stockholm). Så var det avbockat på listan på sevärdheter, CHECK!



På Söndagen hoppade vi prisutdelningen på mässan och turistade istället. Vi åkte runt till nästan alla ställen vi (jag) ville se.

Sergelstorg - CHECK!






Jag trodde seriöst först att detta var en människa, när vi gick förbi och man såg det snabbt, as läskigt...haha

Spårvagn...haha, tycker att våra är mycket charmigare


Dramaten- CHECK!







Stureplan - CHECK!





Slottet - Check!



Gamla stan - Check!

Vi tog en fika på ett mysigt kafé som låg typ under marken


Färja över till Djurgården, Gröna Lund och Skansen - Check!



Cirkus



Efter att ha gått och åkt runt hela dagen var det skönt att sätta sig ner i solen ett tag


Sen åkte vi in till Stan och åt middag och tog ett glas vitt vin. Mycket gott!
På måndagen var det dags att åka hem igen

Vi roade oss med att föröka fånga fiskmåsarna, som flög över sergels torg på bild, för att fördriva tiden tills tåget skulle gå...haha



Shit vilket långt inlägg detta blev


Lycklig

Det är få personer som kan göra mig så lycklig som han! Kvällen igår går inte att beskriva med ord! I Helgen kommer jag försöka hinna blogga om allt som har hänt, så håll ut...


Bjuder på denna bild så länge

Dagen jag har väntat på så länge är snart här

Imorgon gäller det. Lisebergshallen är ni redo??

Därför är han en stor inspiration. Vi ses imon Eric!!

Världens underbaraste

Nu är jag hemma igen efter några härliga dagar i Storstaden. Är ganska trött nu så ska gå och lägga mig, för jag ska upp och jobba imon. Text och bilder om Stockholm kommer, men det kanske dröjer till helgen för ska som sagt jobba imon, ons är det konsert och torsadag ska jag jobba. Men det jag skulle säga nu var att det är så underbart att komma hem och se att ens lillebror har sovit i ens säng och när man frågar varför så svarar han att "Jag ville känna din doft, jag saknade dig" och ger än en stor kram. Du är bara för underbar ibland brorsan, Love you <3

 


Det var tider det

När jag såg intervjun med Zac så kom jag och tänka på när man var helt galen i High school musical, han var ju bara så snygg där, hade nog aldrig tittat på dom om inte han hade varit med. Så här kommer ett av mina favoritlåtar från den tredje filmen, åhh så himla söta!


Hela intervjun



Zac och Taylor är ju bara för underbara, så var tvungen att lägga upp resten av intervjun

Färdigpackat

Jag kom på att jag kanske inte ens har berättat för er vad jag ska göra i Stockholm? Så jag gör det nu.... Jag och Daniela (en kompis från gymnasiet) ska åka till Stockholm för att se SM i blomsterbinderi. En av mina arbetskamrater Malin Svahn ska tävla så vi ska heja på henne. Det ska bli väldigt kul att följa denna tävling som pågår i två dagar plus prisutdelning så totalt tre dagar. Dom har fått reda på ett utav arbetena som är ett tema arbete. Temat är "Mitt blomstrande drömträd" och dom ska ha med sig allt material själva. Jag har fått följa Malins arbete med sitt träd på jobbet och jag tror det kommer bli riktigt bra. Så imorgon är det semifinal, på lördag final och söndag presenteras vinnaren. Vi åker hem på måndag eftermiddag. Så det skulle alltså packas för fyra dagar och det blir väl som vanligt att man packar för mycket men bättre det än tvärtom. Det är detta svenska väder som man aldrig vet var man har som ställer till det. Men så här såg det ut tidigare idag


Väldigt gulligt klipp



Snart åker vi!!

Det gick bra att jobba idag, det var dock inte så mycket att göra antagligen för att det är sånt skitväder, ska vara likadant imon... så det blir nog ganska blött att bära ut imon, buhuuu (japp jag fick jobba imon med). Hade tänkt att börja packa inför Stockholm imon men får väl göra det på torsdag. Vi åker ju på fredag, tidigt. Ska bli så kul att se Stockholm, har ju bara varit på tågstationen eller åkt igenom staden i bil. Hoppas på att vädret blir bättre bara, vill ju använda min nya skinnjacka!!


Hade ingen bra bild till detta inlägg så det fick bli den här

Vilka är ni?

Hej på er!!

Skulle vara kul att veta vilka mina läsare är, hur gamla ni är, hur ni hittade hit och vad ni tycker är roligt att läsa om, kom gärna med förslag på vad ni vill att jag ska blogga mer om. Om ni har några frågor till mig är det bara att ställa dom!

Nu ska jag till jobbet, hoppas på att se nyinkomna kommentarer när jag kommer hem ikväll ;)

Puss och kram!


Kan fortfarande inte fatta att detta har hänt?!?! Ta mig tillbaka!!

Filmtips

Blött och regningt... vad gör man en dag som denna? Jag ska nog städa mitt rum, sätta på lite go musik och få det gjort helt enkelt. Sen blir det nog till att ta en dusch och kanske se någon film. Appropå film, när jag var och såg Titanic i fredags såg jag en kommande film som är ett måste att se när den kommer ut, ZAC!!! <3



Och här ett till Tips

Nostalgi sommaren 2011

Kommer sakna Eric i sommar....









SKARA






"Calling all the girls all around the world"


Killed by a cop


Min Påsk

Min Påsk började på bästa sätt, Skövde blev av och det är en Skärtorsdag jag sent kommer glömma. På Långfredagen var jag på bio med Lina och hennes kusin Frida, vi såg Titanic i 3D. Älskar den filmen, spelar ingen roll hur många gånger man har sett den, den är lika bra varje gång. Så även den dagen blev lyckad! Igår jobbade jag från 10-17, efter det var jag så trött så jag åkte bara hem, köpte med mig Thaimat och satte mig i soffan framför tv:n/Datorn och bara myste. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, börja kolla vilka kläder som ska med till Stockholm nästa helg, kanske? Nä, det är lite för tidigt, det kan jag roa mig med i veckan.
Hoppas ni har en Härlig Påsk!


Jag ryser varje gång jag ser den här scenen, älskar bakgrundsmusiken
Och när hon hoppar av båten i den här scenen, typ det finaste i filmen

 Och Leonardo är ju så underbart snygg i denna filmen, mums!! Haha

Feel Alive

Så underbar låt <3


Älskar denna tradition till Break of Dawn

Hoppas det blir jag någon gång


Sky Falls Down

Eric och hans team har verkligen gjort ett jättejobb med denna konserten, kolla bara på detta bildspel på de stora LED skärmarna, hur de har satt ihop det för att det ska passa texten. Så GRYMT!!!


Love is Calling


Manboy


Det blev verkligen tryck i arenan på Manboy, i början är det bara publiken som sjunger

Bilder från Skövde

Jag har märkt att min kamera inte tar så bra bilder på konserter inomhus, fick jättebra bilder på Erics konserter utomhus. Jag kanske har fel inställning på kameran(?) Sen är du ju ganska svårt att ta bild på Eric för han står ju aldrig still. Det är något med ljuset som gör att bilderna blir suddiga. Så denna gången blev det inte så bra bilder tyvärr... men desto fler videos. Får försöka i Göteborg igen.









You raise my heartbeat when you smile!












 

Crashed on the Dancefloor


"We could be Timeless"

Timeless är en utav mina favoritlåtar. Eric själv gillar den också väldigt mycket


Masquerade

Så kul att denna låten är med. Den betyder något extra för det var nämligen med denna låt jag såg och hörde Eric första gången live (lotta på liseberg 2010) och den kvällen var magisk och det förstår ni varför om ni kollar på bilderna i detta inlägget http://detskavagottoleva.blogg.se/2011/september/bildbomb-fran-min-konsertsommar.html


"Nu ska jag göra något jag aldrig gjort på en scen"

Så söt!!


Fingerprints


Andra låten

Outfit på Konserten

Väst: Carlings
T-shirt: Saadeshoppen
Shorts: ginatricot
Leggings: Gina Tricot





Svar på kommentar

Från: Linnea
Hej :) jag ska också på pop explosion i Rättvik :) om man har VIP biljetter får man en sån där bild som det står VIP på då? som du har på bild 2 ? :)

Svar:
Hej Linnea! Kul att du har kommenterat. Att ha VIP biljett innebär att man får gå in i en speciell ingång som är bara för de som har VIP biljett. I Skövde fick vi gå in före den övriga publiken och när man släpps in så får man detta: Ett VIP badge (bilden du nämner i frågan) som visar att du tillhör VIP, ett kontankort från Telia med 1 års fri surf och ett kort med en tävling på baksidan från Opel. Hoppas du är nöjd med svaret.

Duschdansen

Självklart hade Eric med "Manboy-Duschen" på scenen som avslutning på konserten. Efter dansen så sträckte han ut handen till publiken och jag var en utav dom som fick nudda den, så hela min hand blev blöt :)



(kommer lägga upp fler videos från konserten men nu måste jag gå och lägga mig... ska upp och jobba imon)

Erica träffade Eric


(Bilden är tagen av Tomas Lingman, Erics manager så skyll inte på mig om bildkvalitén. Den ligger även uppe på Erics Fanpage)

Att köpa backstagepasset var ett av de bästa köpen ever!!! Värt varenda krona. Så alla journalister kan lägga ner allt snack om detta nu! Vi var 5 tjejer med mig så vi fick umgås med Eric i ca 30 min. Vi fick följa med Erics manager, Tomas in till ett rum där vi fick stta oss runt ett bord och vänta medans han hämtade Eric. Vi blev mer och mer nervösa och så kom han. Det kändes overkligt. Han tog ett varv och hälsade på alla sen satte han sig med oss runt bordet. Vi fick ställa vilka frågor vi ville medans han signerade idolkort. Det var helt underbart att sitta och prata med honom och kolla rakt in i de där bruna ögonen. Sen fick vi ta kort med honom och på honom och han signerade saker vi hade med oss. Av mig fick han en kopia av min teckning, orginalet signerade han. Det hela slutade med att han gav alla en kram. Precis innan vi skulle gå så sa Tomas att kan jag få en bild på Eric och konstnären, detta måste vi föreviga!! Så jag ba, okej. Sen hamnade denna bild på facebook!! hahha...galet.
 



 


Pop Explosion i Skövde

Jag måste bara börja med att säga att jag är sååå lycklig just nu!!!

Igår var det Skövde som fick besök av Pop Explosion. Jag hade bestämt mig för att jag skulle åka dit med eller utan sällskap. För det är nämligen inte så många av mina kompisar som gillar honom så mycket som jag gör och de som gör det kunde inte så denna gången fick jag åka själv, visst det kanske inte är det mest ultimata, man har ju lite roligare när man har någon att peppa med. Men jag vill inte vara beroende av någon annan för då missar man så mycket. Eftersom jag så gärna ville åka så gjorde jag det också, ingen annan ska stoppa en för det man vill göra. Remember, "You are the king of your life, So put your hearts in the air!!". Så jag beställde tåg och konsertbiljett dagen innan och precis innan jag skulle åka så fick jag ett infall och köpte även backstagepasset!!! Helt galet, jag vet!! Jag skulle få träffa en person som fyller mitt liv med sån glädje och lycka!!! Så när allt var fixat, packat och klart (jag är lite av ett kontrollfreak så jag tänker på det mesta innan jag gör något, som t.ex. så var en karta över skövde central till skövde arena nerpackad) Så tog jag tåget mot Skövde. När jag kom fram till arenan var det en liten kö vid VIP ingången som jag ställde mig i. Vi blev insläppta ca halv sex (konserten började sju). Vi som hade VIP fick gå in lite tidigare än den övriga publiken. Jag gick direkt till Shoppen och hämtade ut mitt backstagepass!!! Det kändes så bra att ha det hängandes runt halsen och bara tanken på att efter konserten skulle jag få träffa honom!!! Sen ställde jag mig i kön in till scenen, dörrarna öppnades ca fem i sex så det var bara att inta en så bra plats som möjligt vid scenen och sen var det bara att vänta på att klockan skulle bli sju.



 
På tåget hem...

Zlatan intervju

Ni som gillar Zlatan borde se denna exklusiva intervju som visades igår på tv3 om ni inte redan har gjort det, här har ni länken http://www.tv3play.se/play/269819. Älskar hans leénde, man blir glad bara av att titta på en leénde Zlatan. Gillar hans kaxiga svara med glimten i ögat.

 


Skön version


Äntligen är den min

Jag har funderat och funderat...ska jag köpa en skinnjacka för nästa 3000 kr?? Jag har varit inne och provat den 2 gånger och har verkligen velat ha den, men har tvekat på priset. Men nu har jag tänkt på den i flera veckor så jag bestämde mig för att jag slår till och köper den! Vad händer då? Jo, den är slut typ överallt. Men jag gav inte upp! Idag satte jag mig ner och ringde runt till affärer som var återförsäljare av Kenza 9 och hittade en affär som hade två kvar i storlek 38 så jag åkte dit direkt och nu är den äntligen min!!!





Tryck F5

Har gjort om designen igen, så uppdatera sidan om ni inte ser den

 -------->

Aprilskämt

Någon av er som blivit lurad idag? Eller är ni de som luras? Jag tillhör definitivt den kategorin som blir lurade. Jag blir alltid lurad, tänker liksom inte på att det är första April när det är första April (haha, va bra det lät). I år blev jag lurad två gånger och blir lika sur varje gång jag inte fattar att det är ett skämt, antingen är det jag som är dum eller så är personerna som lurar mig väldigt trovärdiga (tror på det andra alternativet). Morfar ringer varje år och luras och varje år går jag på det, man tycker ju att jag ska ha lärt mig, men tydligen inte. Jaja, man glädjer ju den som har ansträngt sig att hitta på ett bra skämt, alltid nått liksom.



Dagens outfit

Jag vet, jag är inte bra på det där med outfit bilder, men vi har liksom ingen bra plats hemma hos oss att fota på. Ska försöka bli bättra till sommaren (om ni vill se bilder på det förstås, kommentera gärna om vad jag ska blogga om)


Kan inte fatta det....4 dagar kvar!!!

Ni förstår inte hur mycket jag har längtat och sett fram emot april månad och nu är den här. Hoppas verkligen den blir som jag tänkt mig. Kan inte fatta att jag redan på torsdag förhoppningsvis ska åka till Skövde för att se Pop Explosion för första gången!!! Ni kanske har läst eller hört om de "jättedyra" backstagepassen som Eric säljer och undrar ni om jag har köpt så är svaret tyvärr nej. Det har verkligen varit en stor uppståndelse kring det här och jag tror att de flesta har missuppfattat hela grejen. Eric åker runt på en Arena turné och när man gör en sån grej så har man ingen signering efteråt occh därför ville Eric ge sina fans, främst sina utländska fans chansen att få träffa honom efteråt. Man får träffa honom bakom scenen, prata, få en kram eller två, han skriver autografer och man får ta kort på honom och med honom. Detta kostar på 1495kr, visst det är mycket pengar men är nog helt klart värt det när man väl är där och efteråt, man bär ju med sig minnet. Tänk de fans som har åkt enda från Tyskland, Lettland, Belgien o.s.v. (för det gör det) de är säkert överlyckla över att det finns möjlighet att träffa Eric efteråt. Överskottet ska även gå till välgörenhet så han gör det inte för att tjäna pengar som många nog tror. Att detta får sån uppståndelse är nog för att ingen annan svensk artist har gjort så här i Sverige, Eric kommer alltid med något nytt och det är vi lite rädda för här. Tidningarna gör verkligen Eric till en person han inte är och det är synd att folk ska få fel uppfattning om honom. Tyckte det va droppen när David helenius i Let´s Dance tog upp det även där: "Eric Saade ville vara med i årets säsong, men det gick inte för han ville ha 1 495 kronor varje gång han skulle träffa sin danspartner", så löjligt. Jag funderar skarpt på att köpa ett men hoppas hoppas verkligen på att jag vinner det i en tävling jag är med i. Han bryr sig verkligen om sin fans och det är en sak jag gillar med honom, han tar inte oss förgivet.


Är den inte underbar?



 

 


RSS 2.0