GOD JUL!

 
 
 

Snart sambos

 

I'm so in love with you

And I hope you know

Darling your love is more than worth its weight in gold

And I wanna stay with you until we're grey and old

I wanna live with you

Even when we're ghosts

 

Just say you won't let go

 

(låttext: James Arthur)


Den bästa julklappen

Äntligen kan jag berätta att jag och Christian blivit med lägenhet! Vi hade turen att få köpa en helt nyproducerad tvåa i Kviberg, där vi haft önskan om att få bo. Efter allt krångel med jobb och lånelöfte så klaffade allt precis rätt vid rätt tillfälle! Vi lyckades få köpa innan budgivningen började så allt gick så snabbt. I november skrev vi på papprerna och igår fick vi nycklarna och kunde gå in i vår underbara lägenhet. Den är så fin!! Jag eller vi är så lyckliga, tacksamma och glada över detta. Tänk att få börja det nya året med att flytta hemifårn, Äntligen! Jag har drömt om att få inreda min egna lägenhet sedan jag var liten och började titta på alla Äntligen hemma avsnitt och alla Ernst program. Men jag kunde ju inte drömma om att få en helt nya lägenhet som första boende. Det är lyx. Jag känner mig lyckligt lottad. 
 
 
Så framöver blir det nog mycket lägenhetsbilder :)

Min och Linas julklapp

I år bestämde jag och Lina för att inte ge varandra någon julklapp utan vi ska istället åka till Stockholm i mars nästa år för att kolla på denna charmige glädjespridare!!! Ska bli så otroligt kul! 
 
 

Julen är här

Oj vad det har hänt mycket sedan sist jag skrev här såg jag nu när jag läste mitt förra inlägg....
Det är bara snart 1 vecka kvar till jul!!! Helt otroligt va fort tiden går. Det känns inte som att det är så nära?! Jag har julkänsla men det har gått så fort på något sätt. Julkalendern, är ju superbra i år! Jag kollar alltid varje år och den här är en av de bättre på de senaste åren. Jag har lyckats gjort klart alla julklapparna och idag slog jag in dom med julmusik i bakgrunden. Julbakat har jag också hunnit med. Jag och Anna bakade förra söndagen det blev lussebullar, kryddkakor och en snickerskaka. Innan julafton ska vi försöka hinna med julgodiset också. Jul på liseberg har också hunnits med och Ernst är på tv:n varje torsdag så jag är nog ändå rätt redo för julveckan nästa vecka!!!
 
(Kommer snart att berätta om en väldigt rolig och fantastisk nyhet här på bloggen)
 
Här kommer lite bilder från instagram på mitt julpynt m.m.
 
Jag bara älskar att titta och lyssna på Ernst <3. 
 

RSS 2.0