Upp och ner

Idag har jag varit i Tingsrätten för att delta i förhandling med anledning av min förra arbetsplats. Mycket ska man vara med om som Florist.... Efter mycket om och men så är företaget satt i konkurs och det har utsetts en konkursförvaltare! Äntligen kan man snart lägga detta bakom sig, bara pengarna kommer in på kontot! Ja, en roligare start på sin lediga dag kan man ju ha om man säger så. Byråkrati alltså, så otroligt långdraget och invecklat och trååååkigt! Jag och min kollega har väntat på detta sedan Juli månad... 
 
Något mer positivt som har hänt är att tjejen som jag vikarierar för, som är tjänstledig har nu sagt upp sig och jobbet är mitt!!! Jag blev sååå glad och lättad när mina två underbara arbetsgivare berättade detta. Började nästan hoppa av glädje, haha! Så efter provanställningen så har jag ett fast jobb på heltid! Yipieee!
 
Något tråkigt som hänt däremot är att jag idag fick reda på av Christian att det är krångel med lånet helt plötsligt, så vi kommer förmodligen få lägga lägenhetsletandet lite åt sidan tills vi får ordning på det.... Typiskt när man kommit in i det och varit med på två budgivningar i tron att man har lånet fixat. Ja, ja det finns värre saker. 
 
 
 
 
 

Läget

Efter ca 2,5 veckor av förkylning så hoppas jag vara på banan igen nästa vecka och komma igång med träningen. Jag trivs jättebra på mitt nya jobb vilket känns otroligt skönt. Christian ska på intervju på tisdag på ett företag som förhoppningsvis kan ha ett jobb till honom som han kan trivas med. Jag håller tummarna för det! Vi har även fått lånelöfte och har börjat söka lägenhet på allvar nu, vilket är superkul! Jag längtar verkligen efter att få flytta in i något eget med min prins. Sammanfattningsvis så känns tillvaron just nu väldigt bra. Helgen har varit kanon dessutom. I fredags efter jobbet träffades jag och Lina för att käka tapas med drink och sedan bio efteråt. Supermysig after work! Igår var jag och Christian på biljardpalatset med våra föräldrar för att möta dom i shuffleboard. Det gick inge vidare för vi gick inte därifrån med hedern i behåll... Men i vilket fall så var det trevligt. Idag har vi bara haft det gött hemma hos mig. Vi hade en mysig morgon och sen var det fotboll i soffan. Nu har han åkt hem och jag funderar på om jag ska baka bullar eller inte, för det är ju kanelbullens dag på tisdag och som den traditionsmänniska jag är så måste man ju bara äta en kanelbulle då! 
 
 
 
 

RSS 2.0