Farmor 80 år

I lördags fyllde min älskade och mest fantastiska Farmor hela 80 år!!! Farmor och jag har alltid haft en speciell relation. Hon och farfar har alltid funnits så nära, bara fyra våningar upp i trapphuset. Jag var i stort sätt där varje dag när jag var liten och har spenderat väldigt mycket tid med farmor. Hon har alltid velat ha en flicka men fick två pojkar så när jag kom som första barnbarnet så var det något speciellt för henne. Hon belv överlycklig. Hon har varit och är fortfarande som en bästa vän och jag älskar henne så otroligt mycket.
Man tänker inte riktigt på hur gamla sina far och mor föräldrar faktiskt är. Man tar dom lite förgivet att dom ska vara lika pigga och friska och finnas för alltid, men riktigt så är det ju inte... Nu får man börja tänka på att ta vara på tiden man har dom kvar och vara tacksam för varje dag. Jag har aldrig förlorat någon jag stått riktigt nära, tror att det kommer göra väldigt ont när det väl händer.
 
Födelsedagen firade vi hemma hos min farbror och hans familj och åt tre rätters middag. Farmor var så glad och tacksam över att alla sina närmaste var på plats. Jag gjorde en stor bukett till henne för hon älskar blommor.
 
 
 
 
 

Nytt

Har ni sett att jag lagt till en widget på bloggen? På höger sida kommer mina senaste instagrambilder att visas
 
Här har vi två 
 

100%

Nu jobbar jag hundra procent i november och december och bloggen kommer bli lidande för det (inte för att jag uppdaterar speciellt ofta annars heller). Tänkte bara lägga upp lite bilder på saker jag gjort på jobbet det senaste.
 
 

RSS 2.0