Så mycket Bättre

Jag är lite besviken på årets säsong av Så mycket bättre faktiskt, gillade förra årets artister och tolkningar bättre. Men det är ju inte ett dåligt program för det. Den jag tycker har gjort de bästa tolkningarna är Laleh, Hon är som förra årets september. Tomas Ledin och Lena Ph har också gjort bra ifrån sig.... eller alla har väl gjort bra ifrån sig men jag gillar inte de andras musikstil lika mycket helt enkelt.


One Direction

De senaste dagarna har jag upptäckt en ny, jättebra låt, vet inte när den kom, men antar att den är ny (hahah). Den är iaf väldigt bra och man får energi av den, precis vad jag behöver just nu och kan säga att ögonen blir ju inte precis besvikna heller, om jag säger så, hihih!!

Bättre men inte bra

Hej på er!!

Jag är fortfarande inte bra men jag mår bättre, så det går åt rätt håll hoppas jag. Just nu väntar jag på att posten ska komma och lägga ett mycket efterlängtat paket i våran brevlåda. Paketet innehåller nämligen SAADE VOL 2!!! Galet att det redan är 30 november. Vart tar dagarna vägen?!? Första Advent bara sprang på en liksom. Tur att jag började julpynta lite veckan innan, för i söndags låg jag bara i sängen. På fredag ska jag hem till Anna och julbaka, hoppas jag är någorlunda frisk då.

Har ni sett den nyaste ÖoB reklamen? Om inte här är den. As kul!!!


Dålig uppdatering

Sorry för att jag inte har bloggat på ett tag men jag mår inte bra för tillfället, är alldeles för trött för att blogga. Men när jag känner mig bättre så kommer jag förhoppningsvis ha massa kul att blogga om.

Kram på er!!


En helt vanlig dag....

Idag har jag bara varit hemma. Suttit vid datorn, dammsugit, lyssnat på musik.... Igår var jag faktiskt och tränade, har inte lika mycket träningsvärk som förra gången så det går framåt :) Och vet ni vilken skiva dom spelade på gymmet?? Masquerade!! Blev ganska förvånad men glad såklart.




F5

Jag vill bara tipsa om att ibland när ni går in på bloggen, eller varför inte varje gång så kan det vara bra att trycka på F5 (Uppdatera). För då kan nya inlägg och ändringar ploppa upp om man har tur. Jag gör det nästan varje gång jag går in på någon annans blogg.

Vart har det gått snett??

I lördags när jag och mamma skulle åka till julvernisagen så skulle min bror (16år) till sin fotbollsträning, så mamma frågade om han kunde ta cykeln till träningen istället för spårvagn eftersom hon behövde sitt spårvagnskort, som han lånat. Visst sa han och cyklade iväg.... Sen när jag och mamma skulle åka, vad hade han glömt?? Jo att lämna kvar spårvagnskortet. Så mamma fick ändå fylla på ett nytt....
Men det slutar inte här...
Pappa skulle ringa till någon som han inte hade nummret till så mamma skrev upp nummret på ett block och la det på sängen till honom. Såhär la hon det
 

Sen när vi kommer hem så sa han att "det nummret du gav mig gick inte att ringa till". Och vet ni varför?? Jo han har hållt blocket upp och ner och läst det såhär:


Vad ska man göra med dom?? Jag bara undrar vart det har gått snett?? Hahah


Julvernissage del 2

Här kommer mer bilder, inne i butiken




Julrosor på Fleuristernas egna vis









Skabbegran





























La Fleuriste - Julvernissage

I lördags tog jag med mig mamma till La Fleuriste och visade henne julvernissagen. När jag lämnade butiken kvällen innan var inte allting klart eller iordning ställt så det var väldigt kul för mig också att se hur slutresultatet blev. Det är som att gå in i en saga, så om ni inte varit där än, åk dit!! Här kommer bilder på utsidan.

Entrén




Temat för årets julvernissage är ju Hopp, därför har dom gjort en kängru, väldigt söt måste jag säga


Butiken är numera även en djuraffär. Våra juledjur, mycket roligare än den traditionella halmbocken, tycker jag.

Den stora hunden har jag gjort

En katt, skapad av mig

Är den inte söt??








Breaking Dawn!!!

Herregud, det finns inte ord för hur bar den var!!! Dom hade verkligen tagit med det viktigaste och gjort det precis som man föreställt sig, fast bättre!!! Måste se den igen!

Idag har jag jobbat, det är fullt upp inför julvernisagen så fick jobba över idag. Hade tänkt att träna men det får bli i helgen istället. Ska knäppa massa bilder på butiken och allt fint vi gjort så ni får se ;)


Team Jacob!!

Trött och ont i kroppen....

Igår mina kära vänner va jag på gymmet. Det var jätteskönt att äntligen få träna, men som ni kanske förstår så har jag träningverk i ALLA muskler jag tränade igår, inte så konstigt med tanke på att jag inte tränat på ca ett halvår. Men Förutom träningsverken så känner jag mig ovanligt trött och lite hängig, så jag hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk. Skulle det var tacken för att man äntligen börjat träna igen? Mamma har ju haft den där hostan som typ alla har fått så det är ju inte helt ologiskt att jag kan ha det i kroppen så som hon har hostat här hemma. Men jag får hålla tummarna på att det bara är min kropps sätt att säga "du har inte aktiverat mig på länge, jag har rätt att vara trött efter igår, kan du förstå det?". Nä, men slut på gnällandet.... Idag ska jag ladda inför tre dagars kreativt jobb på La Fleuriste inför julvernisagen + att imon kväll är det jag och tjejerna på bergakungen framför bioduken som visar Breaking Dawn!!! Kan inte fatta det!! Har kollat på de tre första filmerna och extramaterialet + läst boken (igen), så jag är redo.


Fars Dag

Grattis på fars dag pappa!!

Jag och pappa i sommras <3

"Käpp O´Hoj"

Jag hittade några käppar bland allt bröta vi har på jobbet, så jag tänkte att det skulle passa i en bukett till farfar/morfar på fars dag. Jag satte ihop käpparna i olika höjder och gjorde sedan en bukett. Den fick sedan heta Käpp O´Hoj. Vad tycker ni?






Höstbuketterna och de rosa stora har jag gjort

Fullt upp på jobbet

Tänkte berätta lite om fredagen på jobbet. Det är alltid mycket att göra på en fredag, för vi köper massa snitt inför helgen och massa buketter ska göras + plus att denna fredagen skulle vi ju förbereda inför fars dag också. Jag hade även en beställning på en bukett för 800kr, riktigt kul, jag hade dessutom ganska fria händer det var bara bestämda blommor och färg. Kunden ville ha bambypinnar i buketten så jag gjorde ett rede med hjälp av stripes, sen var det bara att placera ut blommorna, som var vit Alstromeria, solboll, "gröna bollar" och limefärgad nejlika. Den blev väldigt tung så fick typ kramp i armen, sen när jag hade bundit den kunde jag inte räta ut tummen, men vill man göra fint får man lida pin. Jag dekorerade med snakegras som jag böjde i roliga former (genom att trä en ståltråd igenom dom) och ett jättefint blad som jag inte vet vad det heter. Såhär blev den (Det är typiskt att man ska glömma kameran hemma när man gör de finaste sakerna, så det fick bli mobilkameran istället)






Julvernissage på La Fleuriste

Om ni bor i Göteborg så tycker jag att ni ska titta in på La Fleuriste mellan den 19-21 november, då är det julvernissage och massa skojiga saker att titta på.


Ledig helg!!

Efter att ha jobbat 10-19.30 i stort sätt varje dag denna veckan så är det skönt att ha en ledig helg. Så idag passade jag på att få gjort lite nytta, även om det hade varit skönt att bara gå hemma. Jag åkte iväg och fixade träningskort, så jag ska dit på måndag och lägga upp ett schema på gymmet (ÄNTLIGEN!!!), känns otroligt skönt att ha det gjort, en bit på väg iaf, sen gäller det ju förstås att komma iväg också, men det ska väl gå hoppas jag. Efter det åkte jag och köpte några julklappar. Har en del kvar men det är skönt att ha fått bort några iaf.

Såhär såg Erica ut idag

   

 
   

Och vet ni vad?? Jag hittade fjäderörhängen, precis sånna jag ville ha!! Det var dessutom rea på Ur & penn så det åkte med ett örhänge till

 

Jag kom hem och var rätt nöjd med mina inköp, så kommer mamma upp från tvättstugan med ett utav mina favoritlinnen i handen och säger att det har gått sönder i tvätten :*(, det var den glädjen det... Och det värsta är att det inte finns att köpa längre, men jag kan inte bli arg på henne direkt (även om jag blev det) för det är ju den j'vla tvättmaskinens fel, kanske ska gå ner och ge den en omgång...haha nä, men det var inte kul!!! Kommer sakna det...


Lutande dekoration

Uppgiften var att göra en dekoration som skulle luta. Denna gången jobbade jag för ovanlighetens skull med Orange men om ni tittar noga finns där lite rosa med såklart






Det bästa ur Fotbollsgalan 2011

Som den fotbollstokiga familj vi är så såg vi ju såklart fotbollsgalan, gjorde ni? Tyckte det var väldigt roligt att Zlatan var där. Det var ju så bra när Lotta Schelin sa ....så har man vunnit champions League, det du Zlatan och sen svarade Zlatan i tacktalet till guldbollen med, var är Lotta nu då, hon har rätt långt kvar eller vad säger ni?? Han är ju kungen asså!! Men det jag tyckte va det absolut bästa, det jag satt och väntade på (ni har säkert räknat ut det) var ju såklart detta


......

Städa, inte städa, städa, inte städa, städa, inte städa, städa.... Okej, jag får väl städa då då, men har ingen lust men om jag inte gör det idag kommer det dröja ytterliggare en vecka för kommer inte ha tid i veckan och då lär jag få oönskade husdjur och det vill jag gärna inte ha. Jag har övertygat mig själv nu så på med grym musik och kör!


Taggad till tusen

Hej på er!!
Hoppas ni har en härlig Söndag. Jag laddar för en superkul vecka som jag till största delen ska spendera på jobbet, La Fleuriste. Är tillbaka där nu. Det ska bli så jäkla kul!!! Arbetskamraterna är så himma roliga att jobba med och nu ska vi börja förbereda inför julen. Jag är supertaggad!!!


Amaryllis är en favorit på julen :)

Gissade ni rätt??

Det tror jag nog....eller?


Det var ju Eric såklart!!

Tårtkalas??

Detta kanske ser ut som en tårta och det är det på ett sett, den går bara inte att äta. Den är gjord av oasis och blommor. Men visst skulle man vilja ta en tugga?? Jag och Lina gjorde den i skolan


Shopping

Då har man varit och shoppat igen :). Det blev en sekatör (till jobbet), Färg till att tona håret och dessa byxorna och leggingsen


Jag skulle vilja ha fjäderörhängen, men kan inte hitta några snygga. Någon som har tips vart man kan hitta det??

Gissa vem??

Fick inspiration till att teckna efter inlägget jag skrev här om dagen. Kan ni gissa vem??



Kommer att lägga upp den igen när den är klar.

ZLATAN

Måste bara lägga upp detta klippet. Älskar Zlatan och denna intervjun är så kul, han är så klockren!!
Zlatan is the king


Rihanna

Bra låt!!



Hörde denna på radion i en remixad version. Fattar inte varför man ska förstöra låtar som är bra som dom är.

Tips!

Om ni inte har fått nog av mina floristiska skapelser så kan jag tipsa om Malin Svahns blogg http://convalaria.blogg.se/ . Hon är jätteduktig. Malin var min handledare när jag praktiserade på La Fleuriste.


Här är hon i tecknad version, av mig

Spiral

Detta är en dekoration som jag har gjort i skolan. Uppgiften var att binda ihop två underlag/krukor till ett arbete. Jag valde att göra en spiralform som gick från den ena krukan till den andra. Jag har gjort formen av hönsnät. Blommorna får vatten genom oasis från krukorna och glasrör som jag fäst i hönsnätet. Blev väldigt nöjd med resultatet.


Teckningar

Jag har alltid tyckt om att teckna/måla, bild har alltid varit ett favoritämne i skolan, men nu var det faktiskt ett tag sedan. Det är som att läsa en bok, man lever sig in i bilden och glömmer allt runt omkring, lite musik till det och jag kan sitta i timmar och bara konsentrera mig på bilden. Målar för det mesta av någon/något för jag är inte så bra på fri hand, måste ha något att gå efter. Tänkte visa er några...


Denna gjorde jag på bilden i 9:an

   





Var på en Saade signering förra hösten och då tog jag med denna så han fick signera den!!!!


Självporträtt, näsan blev lite stor annars blev jag ganska nöjd


Min bror <3







Buketter i form









 

RSS 2.0