Semestern närmar sig

Nästa vecka tar min otroligt ambitiösa och duktiga karl examen från högskolan, ÄNTLIGEN ska han få vara ledig och vi får förhoppningsvis mycket mer tid för varandra i sommar. Jag ser mycket fram emot min semestervecka efter midsommar, då jag kommer typ bo hos honom när hans föräldrar är i Ungern. Hoppas värmen har kommit till dess. Jag kommer ha mina tre sammanhängande semesterveckor i slutet av juli början på augusti, vilket kommer bli så skönt. 1 vecka ska tillbringas i hälsingland, hos min mormor och morfar med Lina för att bara mysa och komma bort lite. 
Nu vill man ju bara att sommaren ska komma igång!! 
 
 
 

Trött...

Nu har jag jobbat sju dagar i rad, bara 4 dagar kvar! Det är nämligen så att jag idag började jobba för en kollega som ska gifta sig på lördag så under mina tre lediga dagar så jobbar jag med hennes brudbinderier, på så sätt blev det väldigt många dagars jobb i rad vilket tar lite på en. Men jag tycker ju det är så kul så då får man ta att man vill gå och lägga sig när klockan är åtta.. (jag och mitt sömnbehov). Imorgon ska jag göra klart allt och jag hoppas att jag inte tar allt för lång tid på mig så jag kan komma hem i någorlunda god tid. Men man kommer ju vara extra noggrann när man gör något för en duktig florist och en fin kollega. Önska mig lycka till! 
 
 

När kommer värmen?

Hej på er!
Jag vet att det har varit väldigt mycket jobb inlägg det senaste och inte så mycket om mig och min vardag. Men det har inte funnits så mycket annat att skriva om faktiskt. Det har inte hänt så spännande saker. Christian tar snart examen från högskolan så han har pluggat väldigt mycket den senaste månaden, så det har inte funnits så mycket tid över för oss. Jag har fått umgås mycket med Dash (hans hund) när jag har varit där hemma. Mamma har legat på sjukhus... hon opererades och det skulle vara ett enkelt ingrepp men det gick fel ändå så hon fick en infektion några dagar senare och fick ligga inne på penecilindropp för att driva ut infektionen. Man märker direkt när mammsen är borta här hemma, min pappa är skön på alla sätt och vis men oj så lat och bekväm han är här hemma då det gäller städning och matlagning och min bror är väldigt duktig på att stöka ner han med... Jag hoppas att min man inte kommer bli så och att jag får mina barn (om jag får några) att hjälpa till hemma. Christian är faktiskt väldigt duktig måste jag säga (iaf nu när han bor hemma) så det finns hopp! 
På jobbet (ja det är svårt att inte nämna det, haha) har det ju nu kommmit in pioner!!! Min absoluta favoritblomma! Det är bland det bästa med Maj. Nu väntar man ju bara på att värmen ska komma för brrr va kallt det är för att vara denna månad. 
Jag har nu varit ledig i fyra dagar vilket har varit skönt, mamma är sjukskriven så jag har haft sällskap hemma. Men imorgon är friden slut för nu ska jag jobba 10 dagar i rad!! 6 dagar på jobbet sen jobbar jag för Helena min kollega med hemmes bröllop och på söndag är det ju Mors Dag och då blir det väl fullt ös på jobbet. 
I helgen är det ju inte bara pingst utan även Eurovision Final! Jag ska inte umgås med min pojkvän som min kära farmor blev så förtvivlad över utan jag ska hem till Lina på tjejkväll och heja på Måns! Ska bli så kul! Det händer inte så ofta att vi alla ses och då blir det extra kul!!
 
 
 

ROSA Bröllop - Trädgårdsinspirerat

Läs inlägget om detta bröllop HÄR och se fler bilder. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Första bröllopet för i år!

Då var första bröllopet gjort! Hoppas nu att dom får uppehåll under vigseln på bryggan! Temat var Rött, Vitt, Grönt med inslag av silver. Brudbuketten ville hon ha helvit eftersom klänningen var röd. Fler bilder finns på min blomsterblogg HÄR
 
 
 

RSS 2.0