V

Bukett till Christians syster Victoria som blir butikschef på en nyöppnad VOLT butik på torsdag!! Så då tyckte jag en V- formad bukett passade utmärkt till henne!
 
 
                                           
 

Balkongen är redo för sommaren!

Hej på er! Helt otroligt vad snabbt det går när träden väl börjar öppna sina knoppar. På bara några dagar har det spruckigt ut och blivit blommigt och grönt på buskar och träd! Nu är det bara värmen som saknas!
Vi har fått in massa härliga sommarblommor på jobbet så man kan ju inte låta bli att sätta lite färg på balkongen! (det är lite tidigt, det är ju inte ens maj). Så idag när jag var ledig och det var sol ute så passade jag på att åka och köpa med mig lite blommor hem. Nu vill jag bara se det växa och blomma!
 
Jag har lagt upp massa bilder på min blomsterblogg HÄR om ni är sugna på att se mer. 
 
 
 
 
 

Underbara färger!

 
 
 
 

<3

Backstage träffen var otroligt lättsam. Alla 50 personer samlades runt honom och om man hade en fråga räckte man upp handen. Sen spelade han och sjöng tre låtar, Proud Mary, coming home, Sting. Därefter skulle alla få ta en bild med honom och prata lite enskilt. Höll på ca 1 timme. 
 

Backstage

Lycklig tjej!
 
 
 

Girl from Sweden

Ny singel som snart kommer att släppas. Jag älskar den redan!!
 

It´s gonna sting so bad

 
 
 

S T R I P P E D

I fredags var jag och Malin i Helsingborg för at se Eric Saades konsert stripped som han gör en liten miniturné med nu. Det var ett tag sedan han hade en hel konsert nu, vilket gjorde det ännu roligare! Vi hade VIP biljetter vilket innebar platser i sektionen närmast scen plus en backstage träff efter konserten. Det var nog första gången jag har suttit på en stol på en Saadekonsert men hans tanke var att denna gången skulle publiken få luta sig tillbaka och musiken skulle vara i fokus men att vi gärna fick börja dansa och stå upp i slutet. Det var återigen en underbar upplevelse, den killen gör mig så glad. Man glömmer allt för en stund och man fylls av glädje när man ser vilken energi och lycka han visar på scenen och till det han gör. Ja, man blir helt enkelt lycklig. Jag älskar att följa hans karriär och utveckling och hans nya sound, där han blandar in mycket rytmer och trumpet/saxofon. Vi fick chansen att höra hans kommande singel, live för första gången. Den var riktigt härlig, men som sagt helt nytt sound. Sting i slutet blev en riktig explosion, hela publiken sjöng med och det blev en galen stämning. Snacka om lyckorus och då var det fortfarande inte över. Backstage träffen var supermysig. Det var hela 50 pers (lite för många) som hade köpt denna biljett. Han kom in hur glad som helst och var lite chockad över att vi var så många. Han är så enkel och visar sån glädje och tacksamhet till sina fans. Sen får folk tycka och säga vad dom vill jag tycker att han är en riktigt fin människa och en GRYM artist och enterteiner! Han inspirerar mig och förgyller min vardag med underbar musik!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naturligt

Att något så enkelt som grönt och vitt kan bli så vackert! Enkel brudbukett men ändå väldigt fin. Den här kunden kom in i måndags och beställde och hon skulle gifta sig i lördags. Hon hade glömt av brudbuketten men kom på att "jag ska nog ha något i handen ändå", hahah. Blir så konstigt för en florist att förstå.
Korten blev så otroligt fina mot trädstammen. 
 
 
 
 
 

När kreativiteten flödar

 I torsdags hade jag en superhärlig dag på jobbet och jag blev förvånad över hur mycket jag hann med ändå. Jag skulle nämligen på ett möte angående kommande bröllop i sommar. Dit kom 6 brudpar och jag var där för att göra reklam för oss eller visa vad vi kan göra. Så jag producerade 9st olika bordsdekorationer (väldigt enkla) och 3st olika typer av brudbuketter + en brudbukett & coursage till ett bröllop i lördags. Eftersom jag bestämde allt själv så passade jag på att göra lite annorlunda brudbuketter, som man knappt får chansen att göra annars. SUPERROLIGT!!! 
Här kommer några av bilderna på brudbuketterna men om ni vill se mer gå in på min andra blomsterblogg: www.detskavagottoleva.blogg.se/blommor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommaren börjar närma sig

Här om dagen fick jag använda min absoluta favoritfärger i blomväg till begravningsarbeten. Så kul att få handla precis det man vill och sedan sätta ihop det kunden har beställt och försöka göra det så vackert som möjligt. Nu börjar det ju komma så mycket härliga snittblommor, nu när sommaren närmar sig. Det är alltid lättast att jobba i färgkombinationer man själv tycker om. 
 
 
 
 
 
 

Underbar film

 
Jag älskar typiska romantiska tjejfilmer och det här va verkligen en sådan! Det mest fantastiska som kommer över mig när jag tittar på den här är att jag redan funnit min drömprins och jag hoppas att det kommer fortsätta att kännas så. 

Berörd

 
Har nog aldrig fått sån gåshud som jag fick när jag kollade på renées brygga här om dagen. Blev så berörd när Tommy sjöng, varenda hårstrå på kroppen reste sig och jag fick tårar. 

Retro

 

Dag:3

Gellert spa
Tog denna bild från google eftersom jag inte tog något där inne.
 
 
 
 

Dag: 2 i Budapest i bilder

 
 
 
 
 
 
 

Tre Bengtssons och en Norell på äventyr

Då har man varit i Ungern och Budapest för första gången! Otroligt vacker stad med massa fantastiska gamla byggnader. Jag var där med Mamma, Anna och Lina så en tjejweekend helt enkelt, riktigt mysigt! Vi åkte i torsdags och kom hem i söndags. När vi kom var det strålande sol och varmt, superhärligt! Men tyvärr så var resten av dagarna mulet och blåsigt men jag kunde ha skinnjacka så det får man ju vara nöjd med. Det blev en härlig måbraresa då vi turistade en massa, åt gott och skrattade mycket! Vi började dagarna med frukost vid halv nio och utforskade sedan stadens sevärdheter, satte oss ner och åt och vilade på rummen vid fem tiden. Innan vi gick ut och åt satt vi och drack gott, åt lite snacks och spelade spel. Närvi turistade gick vi ju såklart en del men vi använde oss även av deras turistbussar som man kunde hoppa på och av. Mycket smidigt och man fick se alla sevärdheter på det viset. Och om man hade hörlurarna i öronen kunde man få intressant fakta om staden och dess historia på svenska faktiskt. Det var riktigt kul att ta kort där, men tyvärr blev det lite tråkiga färger då det var molnigt... Vi hann även med att bada på ett av deras kända spa, Gellert. Tyvärr var många bassänger inte öppna, de på utsidan till exempel så vi blev lite besvikna, men otroligt fin byggnad (tog tyvärr inga kort där inne). Men i det stora hela var det en härlig tjejresa! Väldigt kul att se staden som Christians föräldrar växt upp i.
Här kommer bilder från första dagen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0