Semlor

Glömde ju lägga upp en klassisk semlebild på fettisdagen. Vi åt hemgjorda här hemma! Mums!
 
 

Fifty shades of Grey

Jag är väl en av de få kvinnor som inte läst böckerna men har nu sett filmen. Jag gick med tre tjejkompisar igår som alla läst boken. Det var otroligt mycket folk! Kön ringlade sig lång bara för att komma in till biosalongen. Dom flesta hade väl höga förväntningar, jag hade väl inga direkt. Så vad tyckte jag? Jag tyckte den var bra, man har ju inte sett någon liknande film innan om man säger så. Jag gillade hennes karaktär men det skulle vara intressant att veta vad dom tänker så jag kan föreställa mig att boken är bättre. Vet inte riktigt vad jag tycker om Christian, men antar att man får mer svar i boken än i filmen. Helt klart intressant film och sevärd. Tyckte skådespelarna gjorde väldigt bra ifrån sig, sen vet ju inte jag hur bra dom passade i jämfört med karaktärerna i boken. Men helt otroligt hur man kan spela in sådana scener med så mycket folk runt omkring som säger vad man ska göra, hur man ska göra o.s.v. Imponerande. 
 

Kärlek

Jag jobbade i lördags på alla hjärtans dag. Tyvärr var det en långtråkig dag då försäljningen inte blev så bra, det kom inte alls så många kunder som det brukar göra en sådan dag, troligtvis just för att det var en helgdag. Var tog alla män vägen liksom?!?! Men det va desto härligare att komma hem. När jag öppnade dörren såg jag min älsklings skor, så han hade redan kommit och när jag gick in i mitt rum stod det tre röda rosor på mitt skrivbord. Jag blev såå otroligt glad! Jag var inte alls beredd på det och jag har aldrig fått blommor tidigare av honom. Det var en av de finaste presenterna jag fått, just för att det var från min prins! Det kommer jag leva på länge!
 
 
Han fick en röd ros av mig och ett självporträtt som jag tecknat. Tänkte att det var på tiden han hade ett kort på mig i sitt rum, hahah. 
 

Glädje

Fick iaf avsluta förra veckan på ett mycket bra sätt. Va hos Christian fredagkväll till söndagkväll och bara myste med honom och hans familj. På lördagkvällen träffade jag Malin och såg Melodifestivalen i Scandinavium. Så kul att träffa henne och att få se Eric live tillsammans igen! Det var ett bra tag sedan. Själva startfältet i deltävlingen var väl ingen höjdare men Eric gjorde hela kvällen, hans glädje smittar av sig och man blir bara lycklig av att se honom göra det han är bäst på! Låten var medryckande och man vill bara börja dansa. Sanna och Robin va väldigt bra programledare, självironi skämt går alltid hem! Mycket bättre än förra årets programledarmanus. Och Filippa Bark, helt underbar! Så det var en väldigt lyckad helg måste jag säga! 
 
Testade ju min kamera också och jag är jättenöjd! Zoomen var grym och att få så klara bilder på så långt håll!! Tummen upp! Kan visa ett exempel: Första bilden är ingen zoom, andra bilden är Sanna nere på scenen. Vad tycks?
 
 
 
 
 
 

Tänk positivt

Äntligen en ny vecka som förhoppningsvis blir bättre än förra. Den var ganska tuff.... Jag blev förkyld och ville att butiken skulle vara så fin som möjligt till mina chefer kom hem efter 1 månads semester så jag fick jobba över en del och mådde inte alls bra. Dessutom blir det ju inte bättre av att det blev en allmänt tråkig stämning bland personalen som bara gjorde mig ledsen och kände för en stund att nu säger jag upp mig. Det tar så mycket på en när man engagerar sig så mycket i det man gör och har så höga ambitioner och älskar det man gör och så har man folk runt omkring sig som inte delar samma entusiasm och är som bromsklossar. Men jag har lagt den veckan bakom mig nu och har nya förhoppningar om att det kommer bli bättre, ska ge det en chans iaf. Bara för att jag älskar mitt yrke! Det är så irriterande när man har hittat sin grej som man brinner för och det inte finns möjlighet till att byta arbetsplats för att efterfrågan är så enormt liten, när man känner att det inte funkar. Vill verkligen inte ge upp och börja jobba som något annat.... Men nu försöker jag bara ha positiva tankar och hoppas på att arbetsplatsen jag är på nu ska bli bättre. En annan tanke man har är ju att starta eget vilket skulle vara väldigt roligt men vet inte om jag vågar... 
 
 
 
 

RSS 2.0