Familj <3

Sista kvällen så tog jag lite bilder på oss vid bryggan. Hoppas jag och Christian också kan stå tillsammans i den åldern som mormor och morfar. 
 
Mamma och pappa <3
 

En kväll i Juli

 
 
 

Den svenska naturen är bra vacker

 
 
 
 
 
 
 

Vilda blommor

Jag kunde ju inte hålla mig ifrån att göra en bukett av blandade vilda blommor. Jag tog givetvis med en av mina favoriter, Lupiner.
 
 
 
 

Hälsingland

Då har det gått lite mer än en vecka av semestern. Den har jag och Christian spenderat tillsammans med min familj hos mormor och morfar i Hälsingland. Loster som ligger utanför Ljusdal är ett riktigt smultronställe. Jag har alltid älskat att vara där på sommaren. Direkt när man kliver ur bilen så känner man sådan otrolig skillnad på luften. Det doftar så gott och rent. Mormor och morfar bor ju mitt ute i skogen så det är så stilla och nära till naturen. Man blir väldigt lugn och harmonisk där. perfekt start på semestern. Jag är så glad att Christian vill följa med, det är kul för min mormor och morfar som är 83 år nu. Man får vara glad för varje år man får har dom kvar och ta vara på varje tillfälle man får träffa dom vilket oftast bara blir 1 gång om året. 
I år så hade morfar lite problem med pumpen till brunnen så det var dåligt med vatten, vilket gjorde att vi fick bara gå på dass och helst inte duscha i duschen. I fredags tog vattnet helt slut vilket gör att man kan ju inte diska, dricka vatten, tvätt m.m. För oss är ju vatten ur kranen en självklarhet så det var lite spännande att uppleva. Vi fick hämta vatten av grannen och inne i stan i mormor och morfars lägenhet (vilket är 4 mil fram och tillbaka), där vi också åkte och duschade. Det löste sig ändå rätt bra tycker jag. Vi hade en härlig första semestervecka tillsammans. 
 
Redo för avfärd
 
Framme! Sjön låg helt spegelblank
 
 
Grillkväll
 
 
Kubbspel 
 
Vinnande laget
 
Förlorande laget (vi var sura egentligen)
 
 
 
 
Maskletarna
 
Kvällsfiske
 
 
 
 
 

RSS 2.0