Är så lycklig över att Karln är min!!

Vilken lördag jag hade!!! Vet inte vilka ord jag ska använda för att förklara hur bra jag mår i hans sällskap!
 
Jag och Christian fick oss som sagt en hel dag och morgon för oss själva. Det var välbehövligt då vi inte har fått någon egentid sedan Stockholm i december! Han kom till mig vid halv två och då förberede vi efterrätten som var pannacotta med passionsfrukt plus lite annan frukt som vi skulle sitta och doppa i smält maraboue choklad. Tyvärr va han tvungen att åka hem en snabbis mellan fem och halv sju för at mata och rasta hunden då hans föräldrar också var bortbjudna. Då gjorde jag maten under tiden och tände ljus och gjorde lägenheten lite mysigare. När han kom hjälptes vi åt med det sista innan vi kunde sätta oss ner och njuta av varandras sällskap och min tvårättersmiddag! Vet inte hur många gånger han tackade mig för maten så jag antar att jag kommer klara mig på min matlagning när jag flyttar hemifrån trots allt. Jag kan väl laga mat om jag vill, det kanske visar sig att jag tycker det är roligare än vad jag tror när jag väl måste stå där och laga varje dag sen. Man kan väl vara kreativ i köket också. Efterrätten blev också väldigt lyckad, fräscht med frukter alltså! Vi spelade lite frågesportsspel innan det var dags att röra sig mot sängen... Att sedan få vakna upp bredvid sin prins är ju något av det goaste som finns. Ingen hund som skulle rastas inget jobb att gå upp till. Sen göra en god frukost och äta tillsammans och dessutom vara ensamma (halleluja). Det är väl så underbart nu just för att det händer inte så ofta. Längat som bara den tills vi flyttar hemifrån!!! 
Det var en helt underbar helg och jag blir bara mer och mer förälskad. Han ger mig så otroligt mycket kärlek och jag är bara så lycklig över att han är min, vet inte vad jag har gjort för att förtjäna honom. Det jobbiga är bara att jag måste vara ifrån honom så mycket, vilket är ganska jobbigt. Nu ska jag ju vara borta över nästa helg så det blir bara en snabb träff på onsdag innan jag åker, annars dröjer det en vecka innan vi kan ses igen... 
 
Tråkigt nog för er så är jag så dålig på att knäppa kort på sådana här hemmakvällar, känns så konstigt att ta fram kameran och börja knäppa kort på oss bara för att ha till ett blogginlägg, jag vet inte... känns lite märkligt. Men jag tog några på efterrätten. Passionsfrukten ser ju inte så god ut men smakar så gott!! 
 
   
 
 
 

Blommor på bordet

Jag kunde inte låta bli att frossa i snittblommor i onsdags när jag hade handlat av Wilbert! Jag handlade hem blommor för ca 500kr(pris till kund). Jag binder aldrig snittblommorna jag tar hem. Antingen tar jag hem några stycken och bara sätter i en vas och i det här fallet gjorde jag en bukett men utan att binda så blommorna faller isär på ett snyggt sätt. Jag blir helt lycklig av att gå förbi och se den här på bordet hemma! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ta till dig kritik och gör det bättre nästa gång!

Den här veckan började med en ledig måndag. På morgonen var jag och färgade min fula utväxt och klippte mig. Så skönt!! Sen passade jag på att träna, som man tror ska vara bra för en, i det här fallet blev det inte så)! Jag sprang till gymmet som uppvärmning men när jag var framme fick jag väldigt ont i ena skinkan/låret jag kunde knappt stödja på benet. Men jag strechade lite och det blev bättre och jag tränade överkroppen och sprang sedan hem igen. det gjorde fortfarande ont men det gick ändå att springa. Men så fort jag satt still länge hemma så kunde jag inte stödja på det. Kändes som någon stack in en kniv i benet.... kändes som det var en nerv i kläm. Kanske ischias? Så jag fick vara hemma i tisdags... Passade på att städa mitt rum iaf för att vara i rörelse. På onsadagen gick jag till jobbet men var lite halt fortfarande men pallade inte vara hemma en dag till. Damin hade plockat ut allt på utsidan så det slapp jag som tur var. Thomas (min chef) kom fram till mig och sa att "kan inte du gå ut och kolla på Damins skyltning (hans fru), jag tycker att det blir så bra när hon gör det hon får till en speciell känsla som inte du och Stephanie är lika bra på. Så jag gick ut och kollade och personligen tyckte jag inte att det va något speciellt med hennes skyltning. Visst det var fint men jag skulle kunna göra det bättre. Jag har väldigt bra självförtroende och tar inte sådant personligt (om jag inte själv tyck att jag gjort dåligt ifrån mig) utan jag blir bara taggad av att visa att jag är bättre. Så på torsdagmorgon tänkte jag "nu jävlar ska han få se på snygg skyltning". När jag var klar kom han fram till mig och sa "Du det där med skyltningen på utsidan vi pratade om igår... Nu är den så fin, inte ens Damin skulle kunna få till det". Så skön känsla!! Där fick han så han teg liksom! Hahaha. 
Igår började min helg. Är ledig fredag, lördag och Söndag. Min lillebror som för övrigt fyller 20 år idag! Han är utomlands med sin flickvän och mamma och pappa är med ett annat par i Jönköping för att kolla på en konsert lördag-söndag. Så jag har hela lördagen för mig själv så Christian kommer hit, så vi äntligen får lite egen tid! Senast var i december.... Så igår (fredag) åkte jag och Anna till Frölunda Tog för att växla pengar för Jag, Lina, Anna och mamma åker till Budapest nästa vecka!! Såklart kunde jag inte låta bli att gå in på ginatricot så det blev en kjol och en tröja. Därefter åkte vi och handlade. Det är inte billigt med mat alltså. Jag köpte tillbehör till Taccosen vi åt till middag igår och varor till middagen idag, lite pålägg plus några smågrejer som deo. Det gick på runt 600kr, för två middagar!! Nu handlar jag ju inte så ofta så kanske fick mycket för pengarna men det är inte billigt iaf. Så jag hoppas att det blir gott!! Tillefterätt ska jag göra en pannacott med passionsfrukt och till det lite blandade frukter som vi ska doppa i smält maraboue choklad. Ska bli jättemysigt! Blir nog en kanonhelg detta! Sen jobbar jag i två dagar och på onsdag är det dags att packa väskan för fyra dagar i Budapest!
 
 
 
 

It´s gonna STING so bad

På lördag gäller det!! Ska sitta klistrad framför tv:n och förhoppningsvis se den här underbara killen ta hem det!
 

Snart kan vinterjackan bytas ut!

Vilket väder vi har här i Göteborg. Har precis kommit in efter att ha suttit ute i solen ett tag och lyssnat på musik. Perfekt avkoppling på min sista dag av min tredagarsledighet. Igår va jag ute och sprang för första gången för i år och även för första gången på ett antal månader. Riktigt skönt va det men jobbigt!! Sprang iaf i ca 30min i slottskogen, va totalt slut efter det. Fick sån mjölksyra i benen efter alla backar, men jag bet ihop och sprang hela tiden. Benen känns härligt ömma och stela idag, gött! Får försöka komma igång med löpningen nu för såhär dålig kondis vill man inte ha. Men nu börjar ju även träningspassen på jobbet också. Det kommer bara bli fler och fler vagnar att köra ut och in varje dag... Inget jag ser fram emot dock... 
 
Igår va jag och shoppade lite igen. Så kul att börja handla lite vår och sommarkläder!! Längtar till man slipper vinterjackan!
 
 
 
 
 
 

Vår

Äntligen börjar det bli lite varmare och soligare! Längtar till man kan ta på sig conversen och skinnjackan igen!!
 
 

RSS 2.0