snart klar


Dax för Molly som ni önskade






Grattis världens bästa SAADE


Jacob blev det

Nästa blir nog Molly



AA

Vad säger ni om att göra ett tröjtryck av denna bilden??
 

Utekväll med tjejerna

Istället för att vara hemma och kolla på X-factor som jag hade planerat så blev det en utekväll med Lina och Daniela m.fl. Vi firade Danielas 20års dag. Vi åt på en indisk resturang och sen drog vi vidare till Henriksberg. Mysigt va det men det blev inget röj direkt för Lina skulle upp och jobba idag. Men några glas blev det allt och även en tur på dansgolvet.
 
Sorry för de dåliga mobilbilderna

MÄKTIGT!!!!

Jag finner inga ord för hur bra han va igår! Om det är nån som har X-factor så är det fan Eric!! Det enda som kan sätta stop för hur långt han kan nå är han själv. Detta nummret är så snyggt, proffsigt och så jäkla mäktigt.
 
DETTA ÄR DET BÄSTA HAN HAR GJORT!!! Han gör sånna framsteg hela tiden och blir bara bättre och bättre och det är så kul att följa honom, är ett stolt Saadefan och önskar att jag stod i publiken igår.
 
 
Eric%20Saade%20-%20Marching%20(in%20the%20name%20of%20love)
 
 

Crying out your name

Mäktiga Loreen
 
 
 
 

Feels like I´m caught in a time where showing love is a crime

GÅSHUD!!!!
 
Förstår inte hur han och de andra han skriver med lyckas varje gång!!! Jag älskar båda två, men Marching lite mer.
Hoppas han kör båda i Helsingborg <3
 
 
 
 

ooopps!!

vad gör jag på natten egentligen...? haha




Imorgon!!!


Önskar att man va där

Igår va det min stora gala på cirkus i Stockholm. En gala som tillängnas stiftelsen Min Stora Dag. Med artister som bl.a. David Lindgren, Danny och Eric. Eric sjöng Miss Unknown för första gången live, har precis sett ett klipp på det och det ser och låter fantastiskt, GÅSHUD!!
 
How could I be dumb and let you pass by? Without me, giving you my number? Could be the one and only, yeah, you're stuck inside my head. And all my boys telling me to quit that. I don't care, I can't forget you girl. HEY MISS UNKNOWNNN, PRETTY FACE, WHERE YOU'RE FROM?
 
 

Viktigt att höja sitt självförtroende

Jag har alltid varit en envis person som vill göra saker som jag själv tycker och tänker och inte bry mig så mycket om vad alla andra säger och gör. Jag va den som klädde ut mig till katt på ett haloweenkalas, bara för att jag ville vara katt och kommer ihåg att den som hade kalaset tyckte det va lite konstigt, men jag brydde mig inte så mycket. Jag va den som skaffade msn och mobil sist av alla i klassen. Bara för att alla andra hade detta betydde inte det att jag också skulle ha det, så kände jag. Om det va nått som jag inte gillade eller inte ville vara med på så va jag inte det. Men den där blygheten har alltid funnits där men i gymnasiet vände det. Då träffade jag världens underbaraste vän, Lina och jag började lyssna på världens underbaraste artist, Eric Saade. Detta har bidragit till att jag blivit ännu mer självsäker och jag har gjort saker jag aldrig vågat förut. Som t.ex åka iväg till okända städer och träffa folk som jag aldrig tidigare träffat och bara börja prata med dom som ingenting (kanske låter självklart för vissa men inte för mig). Bara att jag har gjort massa saker jag inte tidigare vågat har stärkt mitt självförtroende och man blir starkare av det. Så tveka inte att hoppa på sånt som ni tycker verkar läskigt, för när man klarat av det så känner man sig så stolt och växer som person. Jag har ett litet exempel på en självförtroendehöjare, en rätt simpel grej men den gjorde så mycket. Jag har jättedåligt lokalsinne vilket är väldigt jobbigt när man ska köra bil. Jag kan inte vilka vägar som leder hit och dit så jag är väldigt osäker varje gång jag ska köra någonstanns jag aldrig kört förut (och erftersom jag bor så centralt så kör jag nästan aldrig). Men iaf, i lördags skulle jag se Saade live hemma hos Malin som bor i Kållered och jag bestäme mig för att ta bilen dit. Jag va ganska nervös innan över att jag inte skulle hitta och på så sätt kanske riskera att komma försent till programmet som jag sett fram emot så länge. Självklart hade jag GPS (annars hade det verkligen inte gått) men jag är inte så van vid att köra efter GPS än, och det gick inge vidare bra förra gången jag använde den (men det är en annan historia). Jag började köra vid halv sju, det va mörkt och regnigt och vet ni vad? Det gick så bra det bara kunde göra, hittade lätt som en plätt (med GPS:s hjälp förstås) och det va en sån skön känsla. Så det känns lite bättre nu inför Helsingborg resan då jag ska köra mig och Malin dit och hem.
 
YOU ARE THE KING OF YOUR LIFE, SO PUT YOUR HEART IN THE AIR!!!
LIVE YOUR LIFE AND BE WHAT YOU WANNA BE!!!
 
 
 

Sjukt hur lika man tycker och tänker

Läste nyss ett inlägg som ett Saadefans vid namn Celine skrev på sin Saadeblogg och det va som om man skrivit det själv, hur kan man tänka så lika? Eric har skapat en väldigt fin gemenskap, jag har träffat många härliga människor pga honom <3 
 
Här kan ni läsa hennes inlägg
 
 
 

Ni missade väl inte???

Detta är kärlek och lycka för mig!!! Fick sånna flashbacks från när jag va på konserten i April, såg ju den 2 ggr i Skövde och Göteborg. Det va 2 oförglömliga dagar då jag även träffade han backstage <3
 
Det va synd att inte hela konserten visades igår....
 
SAADE LIVE!!!!
 
 
 

Lyckopiller

Han har gjort det igen!!! Hur är det möjligt?? Team Saade kan inte göra dålig musik (enligt mig).
Kan man bli kär i musik??
 
Nytt, annorlunda och så jävla bra!!!
 
 
 
 

 

 

 
Stackaars min familj som kommer få höra dessa på högsta volym  ett antal gånger på onsdag!!!

 


Ännu ett datum att se fram emot!!!

                                

  Eric Saade gör smygcomeback

Flickidolen Eric Saade, 21, har inte släppt en singel på ett år. Och sedan arenaturnén i våras har han fokuserat på Polen och Norge.

- Det har gått jättebra. Jag har aldrig fått sån respons som jag fick i Norge, säger han.

- Det är en mini-comeback, i och med att jag hållit käften i ett år. Jag har försökt hitta något nytt, säger han.

- Jag kände att jag gjort allt jag kunde göra i Sverige. Jag sålde flest plattor av alla artister förra året. Nu kändes det rätt att komma tillbaka.

Eric kommer att uppträda med sin nya singel "Marching (in the name of love)", som släpps nästa onsdag. Då kommer även singeln "Miss unknown".

- "Miss unknown" är väldigt urban och är väldigt hiphop-influerad, säger han.

Källa


Ulligt och Gulligt


Dagar jag ser fram emot

 
20 oktober - Eric Saade Pop Explosion, svt1 kl: 20.00
 
24 oktober - Eric släpper 2 nya singlar!!!
 
14 november - Twilight Breaking Dawn part 2
 
28 november - Eric Saade Dvd:n skickas hem till min brevlåda
 
30 november - Eric Saade m.fl. i Helsingborg
 
Kommer säkert fler kul saker men för nuet är det detta jag ser mest fram emot
 
Jag kommer hålla i detta idolkort om lite mer än en månad!!! gaaaah va snygg han är!!!

Slå på tv:n, svt1 klockan åtta på lördag, ett måste!!!


Cirkel

Denna gjorde jag på jobbet idag
 
 
 
 

Vem ska jag måla nästa gång?

Vem vill ni läsare se att jag målar?? Rösta
 
1. Jacob                                                                         2. Zac Efron  
     
 
3. Min bror
    
 
4. Mig själv                                                                    5. Molly Sandén
 
 
 
6 Danny
 
7. Loreen
 
 
8. Ulrik
 
 
 
 

Nytt

Här kommer lite bilder på helgens shopping!
 
ginatricot
 
 
Alamé
 
Jag är jättedålig på att använda värmeskydd när jag lockar eller plattar mitt hår, men nu ska det bli ändring på det...Hoppas jag. Denna hjälper till iaf. Men jag köpte den mest för att den ger fukt till håret, vilket mitt hår behöver när det blir lite kallare luft ute. Någon som testat den?
Nytt papper och nya pennor!! Någon som har förslag på vem jag ska måla nästa gång?
 

Senaste från min Instagram


Bukett i Härliga färger

Igår va jag och hälsade på La Fleuriste och då fick jag göra denna härliga buketten
 

Kommentarer <3

 
 
                Elin    Om:             Helt färdig       
                              
                GUD VA FINT :O Du är ju jätteduktig!!! :D           
 
 
                 Jolanda      Om:             Helt färdig                           
            
                 OMG! Den e helt...finns inte ord! :P De e int möjligt att rita så här bra! ;)           
 
 
                Mathilda        Om:             Helt färdig        
                 
                 OMG!! Fasen vad snygg!!!!!   
 
               Emma                        Om:             Helt färdig        
         
               HERREGUD VAD FINT!! :D ♥ 
  •  
    Jag vill bara säga Tack så mycket till er som skrivit detta. Tack för att ni tog er tid att slänga in en kommentar. Blir så glad :)
     
    Pöss på er!!

Helt färdig


13 dagar kvar!!!


Höstpyssel

När jag kom hem från prommenaden satte jag igång med att göra ett hjärta till väggen på ballkongen. Jag kan ju inte låta bli att skapa även på min fritid, Florist är nästan som en livsstil, iaf för mig! Men jag ser ju på allt på ett kreativt sätt! Jag har aldrig testat att göra detta innan, men gud va kul det va, jag hade hittat de perfekta pinnarna också, vilket gjorde det hela mycket lättare.
 
 
 

Hösten när den är som bäst

Jag har haft en kanondag!! När Hösten är som den va idag så älskar man den, solen sken, klarblå himmel, ingen vind, frisk luft, härliga färger vad mer kan man önska. Jag tog med mig kameran och gick på en prommenad till Slottskogen där jag skulle plocka lite material till en grej jag skulle göra senare. Älskar att vara i skogen och ännu bättre är det när man får sällskap
 
 
Här är mitt sällskap. Helt plötsligt kom ett rådjur fram från ingenstanns och gick runt och åt medans jag plockade pinnar, så fin
 

Vill höra nu!!!!

äntligen får man veta när dom släpps!!!


Klar




Min lördagkväll - Vi hade iaf tur med vädret

 
Min lördagkväll spenderade jag på bästa sätt, nämligen med Lina. Vi gick på bio, Hypnotisören. Men det verkade som att det va någon som tyckte att det inte skulle vara lätt för oss. Det mesta gick snett kan man säga. Först när jag skulle köpa biljetter så fanns det knappt några platser kvar de som fanns va typ längst ner men så hittade jag iaf på 5:e raden (tycker det är lite jobbigt att sitta så nära duken) men sen när jag väl skulle betal så va det inget kontokort som funkade, varken mitt, linas eller mammas. Så medans jag hade suttit där och skrivit in de där siffrorna om och om igen så hade det ju gått 10 min och köpet avbröts, så när jag gick in igen så va ju dom platserna upptagna..... Sjukt irriterande!!! Så Lina ringde och köpte för det va något fel på sidan, helt klart! Så vi fick platser på raden allra längst fram, yippie!! eller inte... Sen skulle vi fika på bion, då hade vi iaf lite turen på vår sida, för det fanns två stolar kvar att sitta på, annars hade vi fått stått och äta. Sen skulle vi gå på toa innan bion, självklart tog vi den toaletten där spolknappen typ va trasig, det tog jättelång tid för den att spola iaf, men det viktigaste va ju ändå att den spolade ner skiten tillslut, lagom pinsamt sånt där. väl inne på bion gick allt faktiskt bra. Ingen snubblade påväg till stolarna, inga utspillda popcorn, ingen jobbig människa brevid, allt gick... bra. Det enda va ju att det va väldigt långt fram, för långt fram, men men. Filmen va bra, lite äcklig bara, man hade gärna suttit hemma med en kudde i knät och borrat upp sig i soffan med en go filt om sig. Jag och Lina lever ju oss in i filmerna så och det blir ju lite pinsamt att sitta och kommentera och låta när det händer saker... haha. Lina glömde av sig en gång, då det va ganska tyst i filmen också så säger hon sött efteråt, Oj! När hon kommer på sig själv att hon va på bio. När filmen väl va slut så sätter man ju på sin mobil det första man gör och då märker lilla jag att jag inte memorerat pinkoden, bra där! Lina kollar vilken buss hon kan ta hem och det visar sig att den kommer om mer än en timme. nämligen 00.13 och klockan va 23 när bion va klar. Hennes mobil håller på och ladda ur och hon ringer upp folk men ingen kan hämta så vi åker till bussterminalen och väntar.... Men vi har ju så roligt i varandras sällskap, så det gjorde inget så, men ändå så irriternade att allt skulle gå så fel hela tiden!!! Och när jag sedan skulle ta min spårvagn så åker den precis när jag kommer, så det va bara att vänta i 14 min. Jag va hemma klockan ett men som tur va hade jag ju sovmorgon imorse!
 
God natt på er!!
Fika på bion!
 
 

Söndag

Då va det snart måndag igen. Mina måndagar är ju underbara, börjar ett och slutar sex, inget att klaga på. Nästa vecka kommer jag vara ledig en hel del, vad ska jag hitta på!! Det är väldigt skönt att vara ledig men jag kan bli rätt rastlös, ingen annan är ju ledig liksom och då blir jag lätt hängig och blir på det humöret då allt bara blir jobbigt. Då blir det lätt att man ligger i sängen och tittar på film. Så jag får se till att hitta på saker som t.ex ta lite bilder till bloggen!! Ska försöka ge mig ut i skogen och hitta lite material till lite höstpyssel. Hoppas på fint väder!!
 

Dark Red Beech

Ny toning!! Här får ni se resultatet i lite olika ljus och i blixt/utan blixt
 

Tjenare mannen

Äntligen är det premiär för 3:e säsongen
 

börjar närma sig!!!!

iiiiiiiiii




toning

hoppas det blir bra!!!






Syskonkärlek

 
 

Kanelbullens dag

 
Som ni kanske vet så är jag väldigt mkt för traditioner så självklart äter jag kanelbulle på kanelbullens dag!! Jag va så himla sugen på att baka egna kanelbullar så efter jobbet köpte jag ingredienser och gick hem och bakade och då va klockan sju, mycket smart tänkt...eller inte. Jag har inte bakat bullar på länge och som ni vet så är jag ingen stjärna i köket. Det gick inte så fort som jag trodde. Jag tänkte att jag slänger ihop degen så får den jäsa medans jag äter min middag. Det tog ca 1 timme för Erica att bara "slänga ihop degen". Och så som jag hållt på med den degen så trodde inte jag att den skulle ha en chans att jäsa. Men det gjorde den, tror aldrig jag fått så stora bullar. Blev väldigt nöjd med utseendet, smaken något torr men med lite mjölk till så. Jag gjorde lite olika fyllningar. Jag testade faktiskt en med chokladbitar i, det blev faktiskt inte så dumt. I den andra blandade jag smör, kanel, socker och mandelmassa och i den tredje utan mandelmassa. Jag fick ge upp tv:n idag men vad gör det!
 
Såhär såg det ut
 
Något missbildade innan ungnen
Efter Ugnen
inte så tokiga va?
 
Så vid halv elva va bullarna klara, så nu måste jag lägga mig!!! Inte helt fel att somna till doften av nybakta bullar

Händerna mot himlen

 
Sjukt bra låt!!

Stående begravningsdekortaion i höstfärger


Nära döden upplevelse (enligt mamma)

 
Idag på jobbet skar jag mig på ett ganska ovanligt ställe nämligen på underarmen, fattar inte hur det gick till men det hände iaf. Det blev ett ganska långt snitt också och det såg ut att vara ganak djupt, men ville inte kolla så noga. Så jag tvättade och satte på plåster och försökte få ihop jacket så gott jag kunde och jobbade vidare. Sen när jag kom hem och visade mamma så säger hon, herregud det är ju väldigt nära pulsådern, om du hade skurit dig där hade du kunnat dött. Då blev jag lite skakis, väldigt läskigt när man tänker efter, får vara lite försiktigare i fortsättningen. Tur i oturen kan man säga
 

Me and my new cool shoes

Även ny tröja och nya byxor
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram

 
Ni följer väl mig på instagram ??? eriica92
 
 
 

RSS 2.0