Glädje

 
 

Roadtripp till Borås

I torsdags förra veckan drog jag och Malin iväg en sväng till Borås på kvällen för att ännu en gång se vår glädjespridande favorit på scen. För en gångs skull regnade det inte i Borås, det var strålande sol. Kunde inte bli så mycket bättre, en underbar sommarkväll helt enkelt!
 
 
 
 
 

Snart tre veckors semester

Det ska bli så skönt med semester. är så otroligt trött på min arbetsplats. Så frustrerande att det finns så få floristjobb... Så tre veckors semester med start nästa vecka sitter riktigt fint just nu! 
Har det för övrigt väldigt lugnt och skönt hemma. Nu när man har hemmet för sig själv känner man hur skönt det hade varit med en egen lägenhet och få sköta sig själv. Mamma och pappa har ju varit borta i snart två veckor. Jag har haft underbara dagar med Christian och mina vänner. 
 
En kväll grillade jag och Lina. Sommarmys på hög nivå! 
 
I fredags var jag och gav mitt hår lite nytt liv hos frisören. Så härligt med ny färg och frächa toppar!  Lite mer rött i denna gång! 
 
Lina, Frida, Johanna och Jag var även på restaurang och bio i fredags. Vi såg Magic Mike XXL. Mycket nakna vältränade kroppar på en gång! Härlig tjejkväll

Magic-Mike-XXL-Poster.jpg


Vitt Julibröllop

Då var ännu ett härligt bröllop gjort. Denna gång i helvitt/grönt. Älskar mitt fantastiska yrke!!!
 
kolla in alla bilder på www.detskavagottoleva.blogg.se
 
 
 
 

RSS 2.0