Bokat resa!

Häromdagen bokade jag och Lina ännu en Greklandresa tillsammans. I sommar åker vi till Parga som ligger på fastlandet. Det verkar så otroligt vackert och mysigt och det finns många utflyktsmål. Vi ska försöka ta oss till floden Acheron och ut till öarna Paxos och Antipaxos men även hyra moppe för att kunna ta oss till mindre stränder. Jag trodde att det var vår sista resa förra året eftersom vi har åkt ihop 4ggr och jag och Christian har ju aldrig rest tillsammans. Men i år hade inte han möjlighet att resa så då fick det bli ytterligare en tjejresa. Jag är så taggad på att åka till detta paradis
 
(bilder från google).
 

Ny kamera!

Jag har unnat mig en ny systemkamera. Denna gång en lite mindre, kompakt systemkamera. Jag köpte även till två olika objektiv. Det ska bli så kul att få fota med denna och den är betydligt lättare att ta med. 
 
 

Endorfinkick

Förra helgen kom jag hem på Söndagen till ett soligt, 25 gradigt varmt Göteborg och hem till min älskade sambo igen. Vi gick ut och tränade i det fina vädret och efter helgens alkoholintag så va det tungt att springa men när vi var klara med löprundan och styrketräningen efter två timmar fick jag värsta kicken och kände mig så glad och lycklig nästan lite berusad, tänk vad tränng kan göra med kroppen, härligt! 
 
 

Stockholm

I lördags, dagen efter vi var på Danny åkte jag och Lina iväg med tåget till Stockholm för att se ännu en godbit, Eric Saade. Jag blev ju så otroligt besviken när hans konsert blev inställd här i Göteborg så jag var bara tvungen att åka och se den och självklart ställer min andra halva upp och åker med. Jag vaknade upp bakis (hur nu det är möjligt efter det lilla vi drack) så tvingade i mig frukosten och sov nästan hela tågresan. Väl framme så checkade vi in på hotellet och låg och pratade i sängen ett tag innan vi fick göra oss iordning för att gå ut och äta. Vi tog närmsta bästa restaurang och gick sedan och tog en drink nära Vasateatern där han skulle spela.
 
När vi gick in på teatern fick vi se Fredrik Kempe som också var där och skulle kolla. Vi köpte ett glas vin var (i plastmugg, haha) och gick och satte oss å våra platser bland en väldigt blandad publik. Denna gång var det en lugnare och mer intim spelning där han endast spelade och sjöng med sitt band utan dansare, det var kul att se något annat. Jag vet inte va det är men jag blir bara så glad av att lyssna och se han framföra sina låtar på scen. Det väcker för det första så mycket minnen och det jag en gång fastnade för som tonåring ligger forfarande kvar, vilket är lite härligt ändå. Hans artisteri och musik gör mig bara så lycklig. Är så glad över att han var med i så mycket bättre så att tolkningen av Allt man kan önska sig kom till, det är ju bara ett sådant otroligt lyckopiller för mig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

April, april

Tiden bara springer iväg och vi är redan inne på årets fjärde månad, April. Våren däremot lyser fortfarande med sin frånvaro även om det nu börjar bli varmare temperaturer iaf. Vintern var ju lika sen som vanligt...
 
I April har det hänt en del roliga grejer hittils. Förra helgen hade jag och min powerpuffpingla, Lina en superhelg. På fredagen var vi på Dannys show NU på "the theater" på Gothia Towers här i Göteborg. Vi möttes upp efter jobbet och åt räkmacka och delade på en flaska vin på heaven 23, fint ska det va! Något berusade mötte vi upp vår kompis Nathalie och tog en drink innan showen. Jag och Lina var ju på denna showen i Stockholm för ett år sedan så vi visste ju att det skulle vara bra o0ch vi blev inte besvikna om man säger så!
 
 
 
 
 
 

Tomas Ledin på Rondo

Ja, nu dröjde det sådär länge igen innan jag får fingrarna ur att sätta mig ner och skriva ner saker som jag tycker är värda att skriva ner här. Jag har ju mest den här bloggen för mig själv för att jag tycker det är kul att dokumentera saker för att kunna gå tillbaka och se vad man gjort så därför är det inte högsta prioritet att gå in här ofta. Men iaf, Tomas Ledins show på Rondo den var jag på i Februari med Lina. Vi åt supergod trerätters och hade en härlig kväll tillsammans, Tomas var lika bra som vanligt. Kul att få klä upp sig och sitta och äta en fin middag med sin bästa vän och njuta av hits som man växt upp med. 
 
 

RSS 2.0