Spread a little light

Ni måste bara lyssna på denna fina låt av Molly Sandén, hon skrev denna efter katastrofen i Norge. Lyssna på texten.


Såg nu att man även kan läsa texten i detta klippet

Om ni har lika barnslig humor som jag så kan jag rekommendera er att läsa Mollys blogg. Bästa bloggen jag har läst: http://blogg.veckorevyn.com/mollysanden/ 

Buketter

Buketter kanske inte ser så märkvärdiga ut att göra men jag kan säga att det var så sjukt svårt i början. Man ska lägga stjälkarna i en spiral så att ingen knäcks när man sedan binder den och detta är väldigt svårt när man gör det första gångerna. Blommorna bara spretar åt alla håll och vill inte stanna kvar där man vill ha dom. Jag ville slänga blommorna in i väggen eller lägga dom på golvet och stampa på dom de första floristlektionerna. Men som tur är så blir det ju lättare och lättare ju mer man övar så nu går det som på räls.

















Detta var runda, täta, grupperade buketter från ettan, tvåan och trean

Hela låten!!!


Visst blir man sugen på att dansa??? Tänk denna live!!!

Vintertid

Ni har väl ställt om klockan?? Men hur är det nu, tillbaka eller dra fram?? Man ställer sig samma fråga varje gång. Man tar fram trädgårdsmöblerna på våren och tar tillbaka dom på hösten. Alltså tillbaka 1 timme, krångliga saker det där....hahah. Våran familj åt frukost klockan 12 idag så egentligen åt vi klockan ett, när hände det senast?? Hittils idag har jag bara suttit i sängen i princip, en riktigt slapp söndag helt enkelt, men det är ganska skönt för det regnar ute, tror jag ska sätta på en film och gosa ner mig i sängen.

Såhär såg jag ut igår








Fira världens bästa farmor

Igår firade vi farmor som fylller 76 år på måndag. Hon är verkligen världens bästa, absolut min största idol. Tänk om man kunde bli som henne när man är i den åldern. Hon är mer än en farmor för mig, hon är en av mina bästa vänner också, vi kan prata om allt och har alltid kul tillsammans och hon har alltid funnits där för mig, även farfar. Jag har dessutom lyxen att ha dom bara 4 våningar över mig så jag kan i princip träffa dom när jag vill.

Gamla bilder på mig och farmor





Älskar oss!!!

Hotter than Fire!!!!!!

Han har gjort det igen!!! Eric är sin nya singel "Hotter than Fire". Shit vilken bra låt det verkar vara, vill höra hela låten nu!!!! Ett smakprov av låten har släppts idag och jag kan knappt sluta lyssna, blir så glad och lycklig, för det är så BRA!!! Fattar inte hur killen lyckas att göra så bra musik hela tiden, har hittils inte hört en enda dålig låt. Tänk va bra Vol 2 kommer vara när första singeln låter såhär:


Man vill bara hoppa runt och dansa!!!

Så mycket bättre

Äntligen har Så mycket bättre börjat igen!!! Har längtat enda sedan förra säsongen slutade. Igår va det Tomas Ledins dag, blev lite besviken på låtvalen, tyckte många favoriter saknades, tyvärr.... Men det var ändå ett bra program.

Mina favorittolkningar från förra året:













Tyckte nästan alla versioner va bra förra året, September va grymt bra!!

Breaking Dawn part 1

BILJETTERNA HAR SLÄPPTS!!! Nu är det inte långt kvar tills man sitter i bio salongen och väntar på att bioreklamen ska vara slut och filmen ska börja. Kan inte fatta att jag fick biljetter till premiärdagen, trodde dom skulle ta slut jätte fort. Men antar att dom flesta har köpt biljett till Twiday, då man för allra första gången får se breaking dawn.


Dekorerad stol

Ni kanske har anat att man kan göra ganska mycket med blommor, men visste ni att man kan dekorera en stol med blommor?? Det gjorde nämligen jag i skolan en gång, vad tycks??





Jag ville skapa en känsla av att det växte ur golvet och slingrade sig upp på stolen.


Man måste ha tråkigt för att kunna ha kul

Idag har varit en riktig slappe dag, har inte ens tagit av mig pyjamasen. Har haft så tråkigt, vädret har varit blåsigt och regnigt, har inte haft lust att göra någonting så har bara tittat på tv och suttit vid datorn hela dagen.... Men det är väl bra att ha tråkigt vissa dagar för att veta när man har kul...eller? Imon ska jag nog iaf försöka ta mig ut, kanske åka och kolla julklappar. Tänkte att nu när jag har tid över så kan jag ju börja i tid för en gångs skull, brukar alltid vara ute i sista minuten, tror många känner igen sig där ;) Kan inte fatta att det snart är jul, det går så otroligt fort. Men gillar att det snart är november, händer mycket kul att se fram emot då. Bland annat att Eric Saade släpper ny singel den 3:e, och den 30:e kommer det helt nya albumet och den 18:e har Twilight Breaking Dawn bio premiär!!!! Kan det bli bättre??

LÄNGTAR!!!!!

Rosengömma

Om man vill ge bort en ros till någon så kan man om man vill, låta floristen/eller du själv göra den lite roligare och sötare. Till exempel såhär:


Även detta är ett skolarbete

Tisdag

Har inte så mycket att säga idag. Gick upp vid tio och åt frukost, satt i soffan hela förmiddagen och kollade på true talent avsnitt, som jag missat, sen åkte jag iväg och lämnade tillbaka hyrfilmer, efter det åkte jag in till La Fleuriste och hälsade på, mysigt som vanligt. Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Såhär såg jag ut idag



  
Om jag inte minns fel så är alla kläder från Gina även halsbandet, men skärpet är från H&M

Blomstersmycke

Detta arbete blev jag väldigt nöjd med. Men kan säga att jag hade bra ont i fingertopparna efter att ha suttit och snurrat tråden till detta mönster.


Som sagt, jag blev väldigt nöjd med resultatet, kanske att jag skulle haft lite mer blommor i men jag ville inte dölja mitt arbete.


Va kort hår jag hade då! Vilket passar jag bäst i tycker ni??


Måndagen som kändes som Söndag

Eftersom jag jobbade i lördags (var min sista dag på vikariatet, så nu är man halvt arbetslös igen) och var ledig idag så kändes det som söndag för mig. Sov över hos världens bästa Lina igår efter Alingsås för hon började tre på dagen idag. När jag åkte spårvagnen hem så efter några hållplatser, vem får man se gå på om inte pappa, av alla tidpunkter och av alla vagnar så hamnade vi på samma. När jag kom hem la jag mig i sängen och tittade på en film sen tog jag mig i kragen och städade mitt rum. Först la jag in alla kläder som var spridda i rummet i garderoben. Kände mig som Katherine Heigl i 27 dresses när hon ska få in sina brudtärneklänningar i garderoben. Det var trångt, men när man har ett litet rum så måste man också ha e liten garderob, vilket inte går så bra ihop när man har ett stort klädintresse. Min städstil kan jämföras med pippi långstrumps. Jag tar upp dammsugaren och dammsuger allt som hyllorna och byråerna....hahah, ser nog inte riktigt klokt ut men det är effektivt.


Älskar henne som skådespelare. Har ni inte sett filmen, se den!

Daniela 19 år!!!

Igår fyllde min kompis Daniela 19 år!! Vi firade det med att jag, Lina, Daniela och hennes kompis Johanna träffades. Lina jobbade till tre i Lerum så vi åkte andra kom dit så gick vi och åt på resturang. Och vet ni vad?? Manchester United hade ju liga match mot Manchester City, värsta derbyt och jag trodde ju att jag skulle missa den matchen men när vi kom in på resturangen så är det första jag ser tv apparater som visar matchen! Jag blev jätteglad och tjejerna bara skakade på huvudet. Men vad tror ni hände?? Jo, jag beställde min mat sist så de andra valde bord och när jag kommer och sätter mig så märker jag att just den tv:n som är riktad mot vårt bord är avstängd!!! Så tjejerna skrattade gott åt mig :( MEn det var lika bra att jag missade den för dom förlorade ju med 6-1 på hemmaplan!!! Nog om fotboll. Efter middagen hade vi bestämt att åka till Alingsås och kolla på lights in Alingsås och eftersom Lina har skaffat bil så var det självklart att hon körde oss dit, första road trippen!! Så Lina fick dricka läsk till maten. Vi hade en jättemysig kväll, vi flamsade runt och knäppte kort och fikade.

Såå mysigt!! Vi satt ute och drack varm latte/te och åt kladdkaka m.m.

Jag och Lina kunde ju som vanligt inte bestämma oss så vi delade på 2 olika sötsaker





Här får ni en bild på oss, hade ingen från gårdagen

Här är tjejerna som tror dom är bäst i världen!! hahah, kan säga att detta är studentfesten som ni kanske räknat ut. Det är precis innan vi ska gå hem, klockan är väl runt 3 på morgonen. Det är Lina, jag och Daniela <3

Hemmagjorda Hjärtan

Här kommer lite bilder på Linas handgjorda hjärtan. Grunden/hjärtformen är gjord av gräs/torkat gräs. Man böjer gräset till en hjärform och lindar sedan spoltråd för att hålla formen. Sedan lindar man fast valfritt material, som i det här fallet mossa eller granris. Därefter är det bara att dekorera. Man kan antingen lägga den på graven eller hänga på dörren.












Morgonstund har guld i mun

Ledig idag!!!
Till frukost idag blev det egengjord latte (egentligen vanligt kaffe med skummad mjölk på, men minst lika gott) och 2 st olivbrödssmörgåsar. Jag virade in mig i min favoritfilt och tittade på Efter Tio där Anders Bagge var gäst, han är ju bara för go tycker jag. Han berättade om något som jag inte hade en aning om att han hade. Men kommer va lite jobbig och inte avslöja för jag tycker att ni ska titta på klippet ;)


På skummet har jag kanel och råsocker (Linas special)


Glädje

Det krävs inte mycket för att göra en florist glad. I morse skulle jag vattna orkidéerna och upptäckte att 2 st av dom, som har tappat alla blommorna börjat få nya grenar och stänglar!!! Blev jätteglad :):). Titta får ni se ;)


Är det inte underbart?? Hahha




Längtar tills den börjar knoppa och blommorna blommar, för detta är en riktig fining, nämligen mörklila


Gravsmyckning

Stående allhelgonnadekoration


Höst/jul kransar

Har ju inte lagt upp några blomsterarbeten på länge nu så här kommer en bildbomb på massa skogskransar till hösten eller jul



Dessa två gjode jag i skolan. Farmor och Farfar fick dom till att sätta på deras föräldrars gravar




Denna gjorde jag hemma att ha som bordsdekoration med ett ljus i mitten
Vill du göra en egen är det bara att köpa oasis och ett underlag och ge sig ut i skogen och leta material.


Denna gjorde jag i skolan. Här är även snittblommor i stuckna


Och här står den med ett ljus i hemma på bordet


Denna gjorde jag hemma till farmor och farfar



Regnet det bara öser ner...

Idag har det verkligen regnat hela dagen. Det var riktigt skönt att ligga kvar i sängen i morse när man hörde regnet smattra mot fönstret och man visste att man inte behövde gå upp. Men samtidigt var det lite tråkigt eftersom jag var ledig och hade planerat att gåt ut. Jag drog ut på frukosten och tog det lugnt. Vid 12 ringde jag min älskade farmor och frågade om hon ville hänga med till Blomsterlandet och köpa blommor till balkongen, och det ville hon. Så jag tog en dusch och fixade till mig sen åkte vi iväg i bilen. Det var faktiskt första gången jag körde bara henne. Det var inte så kul att köra i regnet bara, gillar nte att ha vindrututorkarna farandes framför ögonen eller att tänka på alla vattenpölar som kan spruta upp på folket som går på trottoaren. Nu när vi inte hade någon annan än oss själva att tänka på så kunde vi gå i lugn och ro och titta, ingen mamma som springer runt och bara ska in och köpa det hon ska ha och sen ut eller en farfar som står utanför och bara vill åka vidare, nä idag var det bara farmor och jag. Jag skulle köpa växter till en höstplantering på balkongen. Det blev ljung, prydnadskål och skimmia. Efter att ha gått runt i de affärerna vi ville så åkte i hem och drack kaffe, sen var det dags att plantera. Såhär blev resultatet:






Tjejen som älskar sitt jobb

Dagens Outfit



Vardagslyx

Jag kom på att jag glömde att blogga om mina bakverk jag gjorde en vanlig torsdagseftermiddag. Vi hade mandelmassa över så jag började leta efter ett recept som innehöll det, vilket inte var så lätt för jag ville ha ett som inte var så krångligt. Men tillslut så hittade jag detta http://www.recept.nu/1.38142/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/pain_au_chocolat, ett recept från Leila bakar.

Innan ugnen


Efter ugnen



Visst ser dom smaskiga ut?? Och jag kan meddela att det var dom ;) Testa själva, man kan faktiskt unna sig att äta godsaker på vardagarna också även fast det kanske inte är så nyttigt.

Kram på er!!

Helgmys hos familjen Bengtsson nr 2

Hej på er!!
Sorry att jag inte uppdaterat, men har inte hunnit nu när jag jobbar heltid.

Tänkte berätta lite om helgen. I lördags efter jobbet kom Lina och hämtade mig i sin "nya" bil. En vit liten söt sak. Kan inte fatta att hon redan köpt bil, hon är liksom bara 18 år fortfarande. Hon kan den kvinnan!!! Men iaf, så skjutsade hon mig hem till henne. Det var så roligt att äntligen få komma hem till henne och hennes underbara familj, det är lite som mitt andra hem. Vi gick raka vägen till bastun och bastade innan middagen, så mysigt och härligt va det. Maten var superdupergod, som alltid och även sällskapet. Sen va det upp till soffan med godis, chips och cider för att se på film innan det var dags för sängen för vi var så trötta, jag som jobbat till halv sex och Lina som var förkyld. Vi vaknade upp till en ganska solig men blåsig söndag. Vi gick upp vid 11 och åt frukost med egengjord latte...det ni. Sen åkte vi iväg för att handla till dagens pyssel. Lina skulle göra hjärtan (till gravar eller dörren) som hon ska sälja och jag fick hjälpa till. Vi åkte till blomsterlandet där dom btw redan börjat skylta med julsaker, är det någon mer än jag som tycker att det är på tok för tidigt?? Det var fullt utsmyckade granar, tomtar, ljus och massa annat. Varför ska dom börja så tidigt??? Det är ju bara oktober, ta det lugnt!!. Väl hemma igen så tog vi på oss varma kläder och stövlar och gick ut i skogen och plockade material, som bark, gräs och mossa. Sen ställde vi oss inne i deras lada (ja, dom bor på landet) och pysslade nästan hela söndagen. Snacka om arbetssakadade!!...hahah. Men det var hur mysigt som helst :). Tyvärr glömde jag att ta bilder, kanske att jag kan fixa det till ett senare inlägg.


Här är några bilder på oss från i vintras när vi plockade pinnar till yrkesbeviset (en skolgrej)

 Såhär ser vi oftast ut på kort tillsammans, miner är liksom våran grej

Det är kul att plocka pinnar!!

Min väska råkade fastna under min rumpa när jag böjde mig under alla miljoner grenar...

Det blev lite krångligt


Kanelbulle!!

Glömde ju lägga upp bilden på fikat, äntligen fick jag min kanelbulle =)


Härlig höstdag

Tjabba tjena!!
Idag har jag varit ledig, är det även imon. Det var sååå skönt att inte behöva gå upp i morse, men satte ändå klockan på samma tid som om jag skulle gå upp bara för att njuta av att inte behöva gå upp, kunde bara ligga kvar och somna om. Gick upp vid 10 och tog en dusch och satte mig sen och åt en go frukost framför tv:n. Det har varit så otroligt dåligt väder det senaste, det har blåst storm och regnat, inget kul alls. Men när jag drog upp persiennen idag så var det strålande sol ute, så jag tog mig en promenad till slottskogen för att knäppa lite fina kort, sedan var det hem till nybryggt kaffe, smörgås och kanelbulle hos farmor och farfar (som bor fyra våningar över mig, kan man ha det bättre???). Jag nämnde ju att jag glömde kanelbullens dag och att jag skulle ta igen det i söndags, men glömde helt bort det då också så det fick bli idag istället.

Här kommer bilder från dagen


Från balkongen

 
Solbrillorna på och musik i öronen


Älskar att promenera i skogen




   


Blev inte denna bilden störtskön?!? Hahah


   





Hoppas eran dag har varit lika solig som min


Se till mig som liten är

Här kommer ett riktigt gulligt, men pilligt arbete som jag gjorde till min pappas kusinbarn när hon skulle namngivas. En hårkrans 



 Sötnos <3

Lyckad söndagkväll

Det var så roligt att träffa mitt härliga strössel (Lina) igen, och krama om henne. När vi väl satt där och pratade om allt och inget så kändes det inte som att det var så längesedan vi sågs, och det kallar jag en stark vänskap. Maten vi åt var jättegod och filmen var riktigt bra, så det blev en riktigt lyckad söndag men som slutade med fångad av en stormvind. För när vi kom ut från bion hade blåsten, som var stark innan blivit en riktigt storm samtidigt som det regnade. Vi fick sätta mitt lilla paraply framför oss och bara försöka gå, det gick men vi fick hålla emot bra och vi såg inte vart vi gick, så vi höll på att gå in i en bil....tur att vi inte gjorde det. Innan jag åkte hemifrån hade jag gjort en timerinspelning för True Talent så jag laddade för att komma hem, krypa ner i sängen och titta på det. Men vad hade jag gjort innan jag gick tror ni?? Jo, tryckt på strömbrytaren för TV:n och DVD:n.....Fatta va trött man kan bli på sig själv ibland.

God natt på er



Kvällens outfit







ÄNTLIGEN!!!

Idag ska jag träffa Lina!!! Kan inte beskriva hur roigt det ska bli. Vi har inte träffats sedan 8 augusti, och det är en evighets sen om man är bästa vänner som brukade ses nästan varje dag. Jag känner bara för att sätta på en grym låt och bara dansa och hoppa runt för jag är så glad att det äntligen blir av, Hahaha. Fatta vad vi kommer att ha mkt att prata om. Vi ska först äta middag och sen gå på bio. Och det är inte vilken film som helst det är Taylor Lautner nya film Abducation. Så det blir hakklappen på...haha. Jag tillhör definitivt Team Jacob när det gäller Twilight filmerna. Btw det är inte långt kvar tills Breaking Dawn har premiär!!!! Aaaaahhh, längtar med spänning, har ju läst böckerna så har ganska stora förväntningar. Men nu ska jag börja göra mig iordning sitter fortfarande i pyjamas. 



Puss på er!

Slänger in en bra låt också

 

Lördagkvällen

Berättade igår vad jag gjore under dagen igår, nu kommer kvällen. Vi hade släktingar på middag. Våran familj  och släktingarna (Pernilla, min pappas kusin, Mattias och deras dotter Smilla) slår varje år vad om vem ut av Barcelona och Manchester United som vinner Champions league, eller vem som kommer längst. Vi håller på Man U och dom på Barcelona. Det vi slår vad om är en tre rätters middag, vi förlorade förra gången och även denna gången. Så igår hade vi denna middag, som var riktigt god, mamma är så duktig, tänk om man kunde fått den egenskpen så man slipper leva på pasta när man flyttar hemifrån. Till förrätt blev det 2 olika ostar, salami/skinka och oliver, till varmrätt blev det lamm med klyftpotatis och rödvinssås och till efterrätt blev det en kaka med mörk choklad och mandelmassabotten med ett vitt täcke av bland annat vit choklad uppepå, supergott.

Kvällens outfit







   

Självklart tog jag med blommor från jobbet

Är inte denna kvistrosen fantastisk, den fick pryda handfatet i badrummet


På bordet blev det doftande liljor och gerbera allt i rosa såklart.


Shopping som slutade i dagens tabbe

Lördag idag redan, veckan har gått fort och det kommer helgen också göra. Igår efter jobbet blev det fredagsmys med go mat och idol. Shit va alla deltagare i årets idol är bra, ville inte att nån skulle åka. Idag åkte jag till Frölunda torg för att shoppa lite. Hade kollat in några plagg på nätet som jag hoppades hitta. Blev skjutsad dit och skulle åka spårvagn hem (trodde jag iaf). Jag var där själv, tycker att det kan vara skönt att shoppa själv ibland, men det finns en nackdel och det är att man inte har någon som kan hämta en annan storlek åt en utan man måste ta av sig kläderna, prova och om man inte tagit rätt storlek ja då var det bara att ta på sig igen och ut och hämta ny storlek och in igen och ta av sig allt som man precis tagit på sig...ja ni fattar...jobbigt var ordet. Man kan ju förstås fråga nån i personalen men idag fanns det igen vid provrummen. Jag hade ju också förstås tagit på mig en för stram tröja så när jag skulle ta av mig den (vilket jag fick göra ett antal gånger) så gick det inte att undvika att dra den efter ansiktet vilket gjorde att det blev smink på tröjan och min nästipp blev av med foundation, och blev lite röd....såg inte klokt ut. Men den glada nyheten är att jag hittade det jag letade efter, så jag var nöjd. När jag var klar så gick jag til spårvagnen för att ta mig hem, men vad upptäcker jag då? Jo, att mitt månadskort ligger i min andra jacka och inte i väskan som det alltid gör!! Så jag kollade saldot på mobilen, 2,59kr... så det var bara att gå hem. Det är inte jättelångt, typ 20 min promenad men grejen var att jag hade inte tagit på mig kläder för att gå ute så länge i 10 gradig värme. Så jag fick gå ganska raskt för att inte börja frysa. Så blev lite lätt svettig och fick ta min andra dusch för dagen. Här kommer ett bildsvep på dagens outfit och kläderna jag shoppade:

Dagens outfit (som ni ser inte så varm)
 
Dagens inköp:
En långkjol
 

En stickad tröja och leggings



Krans i oasis


Man kan även göra begravningskransar i oasis. Här med röda rosor och murgröna.
Skapad på praktiken i trean.


SAADE VOL2



Vad säger ni om Erics nya albumomslag, som kommer i november?? Superdupermegabaouta snyggt ju!! Bara bilden och blicken gör ju att man vill köpa den! Och då har man ändå innehållet kvar, kan det bli bättre??? Är så förväntansfull på de nya låtarna!!!

Dekorerat mosshjärta

Detta lilla söta hjärta gjorde jag under min praktik på La Fleursite. Det är ett mosshjärta som jag stuckit snittblommor i. Även detta var till en begravning.




Hyacintblommor är så söta att trä upp på tråd.

Sista grillningen?

I söndags åt vi grillat, kanske sista gången? Det var riktigt gott, mamma är duktig hon!


Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag och jag har inte ätit en enda kanelbulle, katasrof!! Jag äter alltid kanelbulle på denna dag, följer alla dessa små traditioner, som den traditionsmänniska jag är. Men detta hade jag totalt missat i almanackan, jag visste faktiskt inte ens att det var idag, det var en kund på jobbet som sa det, men eftersom jag då jobbade till sju så hann jag inte köpa någon :/. Men jag får ha min egen bulldag på söndag när jag är ledig :) Den som som spar hon har.

Från det ena till det andra....vet ni vad vi har fått in till butiken?? Hyacinter, helt otroligt, känns väldigt tidigt, man har ju precis sagt hej då till sommaren liksom. När man ser dom så får man ju julkänsla och det är på tok för tidigt, även om jag älskar julen.

Hoppas ni har fått njuta av en härlig kanlebulle idag iaf
Kram på er!

Blomsterängar

Detta är alternativ till stående begravningsdekorationer. Personligen tycker jag att dom är mycket finare än de traditionella. Jämför själva



    
Denna har jag gjort i skolan, fick inspiration från min praktikplats, La FLeuriste

Dessa har jag gjort på La Fleuriste så det är till olika begravningar....







Denna blev jag väldigt nöjd med




Här har vi en rund variant, där jag täckt oasisen med Kalanchoeblad (Våreld)

Här har ni den traditionella modellen igen




Musik jag lyssnar på

Jag har ett ganska stort musikintresse, jag spelar inte själv, utan jag är den som lyssnar och dansar till musiken. Det kommer inget vackert varken från mina fingrarna på en gitarr eller ut från min mun, nej det lämnar jag till dom som kan. Min musiksmak är lite som en gott och blandat påse, alltså jag gillar väldigt blandad musik, det som får mig att gilla en låt, kan antingen vara musiken/melodin, texten eller rösten, bara det går att dansa till, sjunga med i eller bara är skön att lyssna på. Så hårdrock/metal kan slänga sig i väggen, det är inte musik i mina öron det är oväsen (inget illa menat till er som gillar det, men det tilltalar inte mig).

Ni vet ju redan att min älsking inom musiken just nu är mr Saade så tar med några av mina favoriter med honom plus några andra bra svenska artister

Eric Saade








Ulrik Munther




Håkan Hellström - Göteborgs stolthet <3


Daniel Adams Ray


Veronica Maggio


Salem al Fakir

Handbunden begravningsdekoration

En Handbunden begravningsdekoration binder man såklart i handen då, det är en bukett som man binder liggandes och bygger uppåt. Krukset med denna är att få blommorna att resa sig så inte allt blir platt som en pannkaka. Oftast är dessa ganska små men i skolan får man ösa på lite mer. Kolla in skillnaden mellan min första, som jag gjorde i ettan och min andra, som jag gjorde i trean:









Mys med lillebror

Jag hade en jättemysig lördagkväll med min kära bror igår. Mamma och Pappa skulle på bio så vi åkte och hyrde film och hade filmkväll. Det är väldigt sällan det händer nu för tiden, att vi två gör nått tillsammans, men han blir ju äldre och tycker väl inte att det är jättekul att hänga med storasyster (jag får helt enkelt acceptera att han inte längre är min lille lillebror). Men iaf, vi såg "Hur många lingon finns det i världen" och "Irene Huss". Båda filmerna var riktigt bra. Lingonen var väldigt rolig och det blev en väldig kontrast till Irene Huss som var ganska hemsk. Hela familjen gillar kriminaldrama, som Wallander, Beck och Morden i Midsommer. Irene Huss spelas ju in i Göteborg så det är lite kul när man känner igen sig. Jag lever mig in så i filmerna så egentligen är det inte bra för mig att se sånna filmer, ni ska se hur jag sitter i soffan....haha. Jag tar det som att det är verkligt, mamma brukar alltid säga "men Erica det är bara film".

Jag och bror min för typ 3 år sedan



Haha, tuffing där! Saknar <3

Här kommer trailers på filmerna

Jag bara älskar denna trailerna. Jg säger bara det, om ni inte har sett den, SE DEN!!

Känsliga personer VARNAS!!!


Vegetativ Begravning

De här begravningsarbetena är något av de roligaste jag gjort i skolan, när det gäller begravning. De var ett grupparbete och såklart gjorde jag och Lina det tillsammans. Upgiften var att göra en kistdekoration, en dekoration (enskilt arbete) och ett nytänkande arbete, allt i vegetativ stilart. Som kistdekoration gjorde vi en bäck, med vatten och allt. Det blev hur fint och mysigt som helst, såg ut som i skogen. Vi blev jättenöjda med hela arbetet. Men när vi kom dagen efter så var golvet fullt i vatten, bäcken hade läckt!! Haha....Underlagen vi jobbade i var tydligen inte täta, men men det blev ett lyckat arbete iaf. 



Kistdekoration
 





Enskilt arbete





RSS 2.0