Glad nyhet

Jag belv överlycklig när jag fick se detta!!! Bästa nyheten på länge! Ett bra skäl till att se fram emot hösten.
 
 

Vår

Man blir ju bara så sugen på alla vårlökar vi säljer nu i butiken. Jag älskar dom lite annorlunda sorterna som finns bland påskliljor. Jag tycker inte att den vanliga gula är speciellt rolig men jag tog med mig en sort som skulle vara vit och aprikos och dessutom dubbelblommande. Man får ju sällan se dom spricka ut på jobbet för dom hinner säljas innan så denna kunde jag inte låta bli. Och man blev ju inte direkt besviken när man fick se hur den såg ut! Galet vacker!
 
 

Bilder från lägenheten

Några snabba mobilbilder på lite nytt här hemma
 
 
 

Ledig helg

Det var ett tag sedan Jag och Christian hade en hel helg lediga tillsammans så det var skönt att ta helg i fredags. Dock skulle han på AW och jag ville inte sitta hemma själv i soffan på en fredagkväll så jag messade Lina om hon ville gå ut och käka middag och det ville hon. Hon slutade lite senare än mig så jag passade på att shoppa lite på stan innan vi skulle mötas upp.
 
Förrätten på Vino Tapas
 
Det blev tre plagg från ginatricot. Dessa två och en grå gosig kofta.
 
I går var det ju Våffeldagen så då gick jag upp och stekte våfflor till frukost. Jag beräknade dock tiden lite optimistiskt (som vanligt). För jag skulle till frissan 11.30 så vi behövde åka vid 11 hemifrån och 10.15 stod jag fortfarande och stekte i pyjamas! Så vi fick slänga i oss våfflorna, men goda var dom! 
 
Efter frissan (som ligger nära mitt föräldrarhem) gick jag hem till mina föräldrar där Christian var och väntade på mig. Vi skulle nämligen åka och kolla på matta på mio och sedan shoppa lite på Frölunda torg. Vi hittade en matta vi ville ha och det blev en ljusgrön måttbeställd matta som vi hoppas kommer bli fin här hos oss. Det blev även en taklampa till vardagsrummet som vi kollat på förut och nu hade dom 20% på alla taklampor så vi slog till på den med. Tage heter den
 
 
På torget blev det en del shopping för min del. Jag köpte ett par byxor på gina, ett par levis jeans (äntligen!), en handcream på apoteket (mina händer är så fruktansvärt torra, har börjat få massa självsprickor så hoppas den hjälper), ledlampor på clas ohlsson (har blivit en favoritaffär), ögonbrynspenna på kicks och till sist toalettpapper och hushållspapper på ÖoB.
 
(byxorna på gina)
 
Efter shoppingen var vi riktigt hungriga så vi åkte och köpte thaimat och käka hos mina föräldrar innan vi åkte hem och hade en mysig lördagkväll framför tv:n.
 
Idag fick man ju 1 timme mindre p.g.a. tidsomställningen (varför måste vi ha den, kan vi inte bara ha samma året om??) Så vi käkade frukost vid 12... Sedan tog vi på oss träningskläderna och gick ut och tränade i det fina vädret. Äntligen är våren här! Sen lagade vi lite mat till veckan och klockan sex var det mat hos Christians föräldrar som hade grillat. Så årets första grillmiddag är avklarad redan! Mycket gott var det. Så nu är denna helgen redan förbi och en ny härlig arbetsvecka väntar men jag är ledig på onsdag igen! 
 
 
 
 
 
 

Danny Saucedo på Börsen

Jag och Lina gav ju inte varandra någon julklapp utan vi köpte biljetter till Danny Saucedos krogshow NU på Hamburger Börs i Stockholm. Så detta har vi gått och sett fram emot några månader nu och i helgen var det äntligen dags. Vi åkte på lördag förmiddag och var i Stockholm vid två tiden. Som vanligt när man kliver av ser man bara en massa folk springa runt som i en myrstack, det är verkligen folk överallt. Vi letade upp vårt hotell som låg nästan vägg i vägg med centralen men vi gick ju såklart ut på fel ställe och fick gå lite längre än vad vi hade behövt. Tillslut hittade vi och det var ett litet rum med en 140 säng och en liten toalett där 1 person fick plats. Det är inte konstigt om dom i receptionen trodde att vi var ett lesbiskt par eftersom vi heter Bengtsson båda två och vi hade inte riktigt koll på vilket förnamn vi bokat i och plus att vi valt ett så pass litet rum med 1 säng och utan fönster. Men mysigt var det och prisvärt. Vi gick och tog en lunch innan vi gjorde oss redo för showen. Vi bokade biljetter med mat först så vi skulle vara där vid 18 tiden. Ordninggjorda och efter två vodka Russian och lite spel var vi redo för att gå ut och vänta på taxin vi bokat. Vi tänkte ju att Hamburger börs är som Rondo i Göteborg och att taxin borde veta vart det ligger. MEn nej då, vi var tvugna att google fram exakt address. Han visste nämligen inte ens vad det var för ställe, han trodde att vi skulle dit och äta hamburgare... hahha, och när vi svarade nej så blev han mycket fundersam... "serverar dom inga hamburgare på Hamburger Börs?".
 
 
Vi kom in och blev visade till vårt bord som var för oss två och med bra sikt så vi var nöjda.
 
 
Vi var dom första på plats men vi valde att ta in dryck och förrätt direkt. Det blev en flaska vitt vin att dela på. Förrätten var magiskt god. Danny hade valt en asiatisk meny så vi visste inte riktigt var det var vi skulle få efter att ha läst menyn i förväg. Men hela middagen var otroligt god. Kul att få testa något som man inte ätit förut. 
 
Förrätt
 
Varmrätt - Vi hade valt kött
 
Efterrätt + Kaffe Baileys
 
Vi gjorde en sista drinkbeställning innan showen började. Det var underhållning från början till slut. Mycket coola tekniska effekter och mycket dans. Han vävde samman låtarna med prat om sig själv och sin karriär och ville få fram budskapet om att leva i Nuet. Ja, det var helt magiskt bra allting, vi var mållösa och lyckliga efteråt. Kan varmt rekommendera detta, skulle kunna både äta maten och se showen en gång till. 
 
 
 Dessa två första videos filmade jag med min mobil
 
 
Dessa har jag delat från youtube (det är inte samma kväll som vi var där).
Om ni är intresserade av de häftiga tekniska effekterna
 
 
En favoritlåt till mig som han gjorde en så bra tolkning på i Så mycket bättre var avslutningen på kvällen
 
 
Dagen efter vaknade vi upp i vårt mörka hotellrum efter att ha sovit så gott. På detta hotell hade dom något som kallades "LAzy Sunday" vilket betyder att frukosten var fram till kl:12 och utcheckning enda fram till kl:18. Så vi tog sovmorgon och åt frukost vid 11. Därefter gick vi upp och kröp ner lite i sängen igen innan vi begav oss ut på stan. Vi gick lite i affärer och strosade runt. När vi yrade runt och försökte hitta till en speciell blomsterbutik så säger Lina helt plötsligt till mig "Erica, vänd dig om, ser du vem det är? Det är Eric Saade" Jag blev helt uppspelt (Ja, jag vet jättelöjligt) och stod och tittade när han och en kompis gick uppför gatan och vi stod kvar och dividerade om vi skulle följa efter en bit eller fortsätta mot blomsteraffären. Vi gick efter. Det var bara så sjukt att vi just skulle springa på honom och jag hade inte sett honom på så länge så därför blev vi galna läskiga stalkers för en kvart. Det roliga var att han ledde oss tillbaka till vårt hotell. Då slutade vi följa efter och gick in och tog oss en varm kaffe som dom bjöd på i receptionen (ännu ett plus för detta hotell). Vi hade en muffins kvar sen tågresan som vi delade på i sängen framför tv:n. Efter lite sappande så hittade vi Twilight så den såg vi klart innan vi checkade ut och tog oss till centralen för att åka hem. 
 
 

RSS 2.0