Saknar

Sitter just nu på verandan och tittar ut över regnet som vräker ner. Dricker en kopp kaffe och lyssnar på pojkvännens favoritlåtar. saknar honom så mycket!!!!

Solnedgång

Vet att jag redan lagt upp en massa bilder på solnedgången men det är så vackert och den ser så olika ut varje dag så ka inte låta bli!
 
 
 

Framtung

Måste bara visa er en bild på min pappa från våran fisketur. Han fick sitta själv i den minsta båten som är väldigt lätt och vinglig så man kan knappt stå upp i den. När han skulle sätta sig i den så for hela båten upp ur vattnet och det va nära att båten hamnade under vattnet. Det såg för kul ut!
 
 

Klar!!

 
Original
 
Det finns alltid vissa saker som man tycker man kunnat gjort bättre men då får man sitta och pilla i evigheter och oftast så ser man dom bara om man jämför med originalet.
 
 

Missade på grund av tv:4 jävla reklampaus!!!

Tur att Youtube finns!!
 
 

Ny header!

Vad tycks? Jag blev rätt nöjd faktiskt. Får se om det blir några fler ändringar framöver. Ny bakgrund kanske?
 
 

S A A D E


VARMT! Men man ska INTE klaga!!

 

#TheBOSS

 
 
 

?

Tjolahopp!
 
Idag vaknade jag med halsont och känner mig lite hängig... Inte så kul när det är stekande sol ute. Igår va det lika fint väder så jag tog och blåste upp en gummibåt och la mig på ute på sjön och låg där och guppade med musik i öronen några timmar. Hur skönt som helst. Sen tog jag en cykeltur på 1,2 mil, lite lagom sådär i stekande hetta. Va helt slut när jag kom tillbaka. Sen styrketränade jag och sen blev det ett avsvalkande dopp. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... inget ansträngande iaf!
 
 
 
 
 
 

Solen och månen

 
 
 
 

Kvällsfiske

e b
 
Är det inte vackert? Himlen va rosa! Fisket gick ganska bra för de andra, jag fick bara smått dock men det va en fin kväll iaf. Så jag är inte bitter över det! Vi lär ju hinna fiska nån gång mer innan vi åker hem (om 2 veckor) haha. Hoppas ni har en underbar sommar ni också!
 
 

The way you look, I ain´t never seen before

 

JAAAAA!!

Eric Saade gästar sex av tolv städer

                                 25 Jun 2013

Eric Saade_Pelle T Nilsson

Som vi tidigare berättat så är Eric Saade i år gästartist på Ladies Night. Han kommer att medverka i sex av tolv städer och vi kan nu meddela att dessa städer är Västerås, Jönköping, Helsingborg, Linköping, Göteborg och Uppsala. Vid eventuella frågor vänligen kontakta oss på [email protected].

 

 


I´m Marching in the name of the love

 

En solig dag i Trollhättan

I Fredags va ju jag i Trollhättan för att kolla på Erics sommarturné ännu en gång! Robin Stjernberg va även där och hade konsert innan Saade. Vi kom dit vid tio på morgonen, då hade det redan samlats en del framför scenen på Drottningtorget. Så vi slog oss ner där på en filt i värmen. Sen va det bara att vänta på att klockan skulle bli sju då Robin började. Jag och Malin är ju rätt vana vid att köa så 9 timmar gick ändå ganska fort! Vill man stå bland dom längst fram så får man kämpa för det. På nått konstigt sätt blir konserten mycket bättre när man har suttit så länge och väntat än om man skulle komma och ställa sig där precis när det börjar.
 
Robin gjorde bra ifrån sig, han har ju några bra låtar, Crime och Pieces är grymt bra. Men han hade svårt att få igång de fans som bara va där för Saade, som jag. Och det va som natt och dag på publiktrycket när Eric började. Det va sjukt bra stämning och man såg hur riktigt kul han själv hade på scenen. Det va en underbar kväll helt enkelt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Då va man framme i Paradiset!

Här kommer jag spendera de närmaste 2 veckorna! Mitt ute i skogen, närmaste granne är ca 2km bort. Nu kanske ni tänker, men vad gör man egentligen på dagarna? Jo det ska jag tala om... man kan fiska, fiska och hmmm... fiska! Haha, nä då, men nästan så är det! Det är ett perfekt ställe att ha semester på för man tar det verkligen lugnt och är ute i friska luften hela dagarna! Som ni förstår så tillbringar man mycket tid på sjön, som ligger precis nedanför huset, men det finns ju såklart andra grejer att hitta på. Jag har t.ex en egen fyrhjuling som jag kan dra ut i skogen och köra med, sjukt kul är det! Man umgås väldigt mycket med varandra, spelar sällskapsspel till exempel, vilket jag tycker är grymt kul (om jag vinner då). Sen finns det ju självklart tv och jag har ju datorn med mig, ifall man får tråkigt. Det är ca 2 mil in till stan, lilla Ljusdals kommun, om man känner för att se lite annat folk och kolla lite i affärer. Man kan även åka iväg till t.ex. Järvsö, Hudiksvall och Bollnäs. Det finns olika sjöar man kan åka och bada i om temperaturen tillåter (japp jag erkänner, jag är en riktig badkruka). Man kan passa på att träna. Perfekt att jogga till brevlådan som ligger ca 3 km bort, så 6km fram och tillbaka, lagom runda! Sen kan man styrketräna på tomten. Det är ju också skönt att cykla runt på grusvägarna och bara kolla in naturen. På kvällarna kan man gå ner och sätta sig på bryggan och njuta av en kopp kaffe och kolla på solnedgången, kan det bli bättre?
Bild från bilresan 
 
Här bor jag 
 
 
  

Hälsingland i 2, 5 veckor

Då är man påväg mot en av mina absoluta favoritplatser. Vi ska hälsa på mormor och morfar som bor i loster, 2 mil utanför ljusdal (inte för att det kanske gjorde er så mycket klokare på vart jag kommer att befinna mig). Dom bor mitt ute i skogen vid en sjö som dom i stort sätt har för sig själva, det är iaf hur mysigt som helst.  Jag får träffa dom ca 1 gång om året. ... så det ska bli riktigt kul att få umgås med dom. Men kommer ju sakna nån där hemma rätt rejält så vi får väl se hur det går! 
 
 

På Fredag!

 

Balkongblommor

Såhär fint blommar blommorna på balkongen nu! Åhh, älskar sommaren!
 
 
 
 
 
 

#TheBoss på G

 

Klar!

 
 

Nytt!

 
 
ginatricot
 

Cause your heart is my home

 
     
 
     
 

I hope that you know CPR, cause boy you take my breath away

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tell the world I´m here

Va ute i det härliga vädret i helgen och använde mitt stativ och knäppte lite kort med självutlösaren på systemkameran. Det va lite svettigt att springa fram och tillbaka, och upp & ner, men lyckades få till sittställning, klänning, hår, min och skärpa på några bilder iaf! Dom blev bra som dom va men det är alltid kul att redigera färger och ljus!
 
 
 
 
 

Utan dina andetag...


Favorit på youtube

Har lagt upp denna tjejen förut, jag bara älskar hennes röst och hennes tolkningar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bara tanken på dig gör att mitt hjärta börjar slår dubbla slag och jag känner nått så starkt inom mig att det är nästan så jag tuppar av

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOTHIA CUP

Ja, nu är en av sommarens höjdpunkter igång! Följer ju min lillebrors matcher varje år! Hittills i år har det gått riktigt bra i gruppspelet dom har vunnit 3 av 4 matcher, den sista spelas imorgon. Det har varit spel på en planhalva i stort sätt, lite tråkigt men kul att få se mycket mål! Så detta är vad jag pysslar med denna veckan.
 
 
My Beautiful Brother <3
 

GREKLAND Del: 8 Månen m.m

 
 

GREKLAND Del: 7 Vi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GREKLAND Del: 6 Crazy people (Vi är normala egentligen...)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GREKLAND Del: 5 Utflykt

 

GREKLAND Del: 4 Stranden

 

GREKLAND Del: 3 Lunch

 

GREKLAND Del:2 Middagar

 
 
 
 
 

GREKLAND Del:1 Hotellet

Äntligen får ni lite bilder från min underbara vecka i Grekland tillsammans med Lina. Det är ganska mycket bilder så tänkte dela upp dom i olika kategorier så dom kommer inte i den ordning jag tog dom ;)
 
 
 
 

I'll fly across the globe


Masqurade


Magnus Carlsson

 
 

Snabbträff med Mr Saade

 


Haklappen på! - Cover Girl Part II


MARCHING

Den här låten är så fruktansvärt bra live! Får gåshud varje gång! Nu blev inte ljudet så bra p.g.a. förstärkarna vi hade framför oss (någon som vet om man kan göra någon inställning på kameran så att det blir bättre? Mycket tacksam för förslag)
 
 

SÖVDE OCH INTE SKÖVDE

Har ni hört talas om Sövde nån gång? När jag såg det namnet trodde jag dom glömt k:et i Skövde, haha. Så jag trodde först att konserten skulle vara i Skövde när jag skulle boka biljetter, nära och bra tänkte jag! Men nä, det va en liten by i Skåne som inte låg så nära Göteborg... Men som tur är så finns det bil och en mamma som kunde följa med och dela på körningen! Vi körde faktiskt ner från Göteborg på 3 timmar, så gick ganska smidigt ändå! Sövde va en mycket söt lite by mitt ute i ingenstans! Och scenområdet "Amfiteatern" va riktigt mysigt! Vi hade strålande sol och vi va riktigt taggade för att se konserten! Har ju redan berättat lite om detta så här kommer bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forgive Me


Todo el mundo


Det va Magiskt att höra Live!


Rix FM Festival, Jönköping - State of Drama

 
 

Rix FM Festival, Jönköping Anton Ewald

 
 Sorry för det dåliga ljudet
 
 
 
 

Bättre sent än aldrig?

Här får ni äntligen ett klipp från när jag va och såg Darin på Liseberg
 
 

Lite smått beroende av denna låt

Jag får grym energi av Robins nya låt!!
 
 

Uppdatering på gång!

Hej på er! Hoppas ni har en lika underbar sommar som jag har! Kom ju hem från en fantastisk vecka i Grekland, för en vecka sen nu. Vi har haft det otroligt bra. Ätit gott, solat och badat, skrattat och knäppt en massa kort som ni kommer får se en del utav. Under denna veckan jag har varit hemma så har jag träffat min pojkvän, Christian, herregud va jag saknade honom när jag va borta så det va så skönt att få krama om honom! Jag har träffat Lina och bytt bilder och hon tonade mitt hår (samma färg som jag brukar mörkare och rödare). I lördags åkte jag till Sövde, som är en liten by mitt ute i ingenstans i Skåne, där Eric hade ett stopp för sin sommarturné! Jag behöver väl knappt säga att jag tyckte det va bra va? Nä, tänkte väl det ;). Innan Eric började va en liten del av digiloogänget där och drog några schlagerlåtar m.m. Bl.a. så va Magnus Carlsson där och han är ju en av mina barndomsidoler så det va så speciellt att se han live efter alla dessa år! Kvällen blev väldigt lyckad iaf och det va väldigt härligt väder! Bilder på detta kommer också upp såklart! Jag har även hunnit med att ara vid stranden och sola, vi har ju haft kanonväder denna veckan! Valde verkligen rätt vecka att åka iväg på! Tyvärr ser det ut som att det blir sämre nästa, då Gothia cup börjar.... Imorgon ska jag, Lina och Christian åka till Liseberg och köra 10-kamp. Ska bli riktigt kul med tanke på att det är första gången dom träffas, spännande! Vi är sådana tävlingsmänniskor alla tre också så det blir nog gör kul! Och vet ni vad jag ska göra på Fredag? Jag och Lina ska på Gyllene tider på Ullevi! Ska bli riktigt kul och hoppas på bra väder!
 
Bild från Grekland
 

RSS 2.0