Hej igen!

Här är en video från vårt lilla möte. Hade med mig två gamla teckningar som han inte har signerat. Managern Tomas tyckte nog om dom för han kunde inte sluta ta kort, haha. 
 
 
 
 

Signering

Igår hade Eric äntligen en signering i Göteborg! Man får så sällan chansen att komma så nära honom och faktiskt prata med honom. Han sjöng tre låtar som fick Allum att gunga av glädje. Fattar inte hur en människa som jag inte ens känner kan göra mig så otroligt glad. Det är en speciell känsla att stå i kön för att så småning om komma fram och stå öga mot öga med ens stora förebild och inspiration. Det är svårt att förklara. Jag filmade och knäppte lite kort men det blev inge vidare bra kvalite på något utav det tyvärr, men här kommer bilderna iaf
 
 
 
 
 
 
 

Händerna räcker inte alltid till

Måste berätta om ett bud jag gjorde på jobbet igår. Det va en bukett med röda rosor som kostade nästan 3000 kr så jag fick i hela 90st. Va kul tänker ni? Ja, det är kul att få ett bud på så pass mycket pengar men inte lika kul att göra en bukett för det priset hade hellre gjort en dekoration i oasis. En bukett som det ska vara så pass mycket stjälkar i är mer ansträngande än kreativt kul. Händerna räcker liksom inte riktigt till och det blir tungt som bara den. Men maffigt blir det när den väl är klar, tänk om man kunde få ett sånt blomsterbud hemskickat till sig, hade inte varit helt fel.
 
 
 
 
 

Mycket lyckad helg

Vi hade det underbart igår! Hotellet va superfint. Snyggt inrett och väldigt modernt. Kan verkligen rekommendera det. Vi åt middag på en indisk resturang med Christans bästa kompis Robin och hans tjej, väldigt trevligt och mysigt. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och hade det gött, väldigt skönt att få vara helt själva, inga föräldrar som knackar på dörren. Vi kollade lite på tv och beställde upp lite mat och dryck på rummet, vilket jag aldrig gjort så det kändes lite extra lyxigt. Vi såg bland annat Zlatans otroliga mål, helt sjukt snyggt, hur lyckas han kan man ju fråga sig. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... en regnig söndag är det väldigt frestande att krypa ner i sängen och kolla film. 
 
Blev inga bra bilder på mobilen men ni ser lite av hur rummet såg ut
 
 
 

Radisson blu riverside hotell

Där ska jag och Christian bo lördag till Söndag! Ska bli så mysigt att få spendera en hel helg ensam med honom och inte ha en massa familjemedlemmar överallt (inte för att dom är världens jobbisgaste men det är skönt att få va lite ensamma någon gång). Det va allt för längesedan det hände! Hoppas det blir någorlunda bra väder så man kan gå och mysa lite i stan och käka nån god middag. Det va jättelängedsedan jag bodde på hotell nu men det bästa är ju frukosten! Har däremot aldrig bott på hotell i Göteborg så det blir nått nytt! 
 
 

Hösten möter sensommaren

Idag fick jag göra ett begravningsbinderiprecis helt och hållet som jag ville eftersom det va min mamma och pappa som beställde den. Jag hade alltså helt fria händer så det blev något som jag tycker är mycket finare än de vanliga traditionella lite tråkiga begravningsdekorationerna.
 
 
 Framsida                                                              Baksida
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fjärlisbukett

Här om dagen så dök det upp en rolig och lite udda (okej väldigt udda) idé i mitt huvud, nämligen att göra en bukett i form av en fjäril. Ja, sånt kan jag gå och tänka på. Så när jag hade lite tid över på jobbet så testade jag att göra en så som jag föreställt mig den i tanken. Och det blev inte så dumt faktiskt. Man måste få göra lite galna grejer ibland också. Hiss eller diss?
 
 

Min Vecka

Idag är jag riktigt trött! Har jobbat mina 6 dagar nu varav två har blivit riktigt långa dagar, så imorgon blir en liten återhämtningsdag med träning och myskväll med Malin! 
I måndags åkte jag hem till Lina efter jobbet, vi hade inte träffats på nästan 1 månad så saknaden va stor! Vi pratade massor, åt äppelpaj och skrattade tills vi fick ont i magen. Bästa vänner är något av det bästa man har i livet! Sen körde jag hem på kvällen så gick inte och la mig förrän 12 halv ett, vilket är sent för mig när jag ska upp halv åtta. Tisdagar är mina längsta dagar på veckan 10 timmar va jag på jobbet så va bra trött när jag kom hem. Det blev hem och slänga sig i soffan framför tv:n med god mat. Onsdag hände inget speciellt, jag va helt slut i mitt huvud så jag och mamma myste ner oss i min säng och kollade film. Idag kom jag inte hem förrän åtta och då har jag varit på jobet sen nio i morse så inte konstigt att jag är trött efter helgjobb och dessa 4 ganska långa dagar. Men som vanligt så har det varit en härlig vecka på jobbet! Idag va det final i kockarnas kamp och Göteborgaren tog hem det!! Så härligt! (Oj, hoppas jag inte avslöjade för någon nu som missade och tänkte se reprisen). 
 
 

De senaste dagarna

Har blivit mycket inlägg om jobbet det senaste. Men har inte haft något annat kul att lägga upp tyvärr... I fredags va det ju kanelbullens dag och då bakade jag ju självklart kanelbullar, som den traditionsmänniska jag är! Hade inte bara kanelfyllning utan gjorde även några med seasalt chocklad och några med nutella, MUMS! Kan verkligen rekommendera! Choklad är så fantastiskt gott! Eller vad säger ni? Sen va jag ju som sagt ute i skogen som de tidigare inläggen handlade om. Sen va det fredagsmys med räkor framför idol. I lördags spöregnade det så jag åkte till Frölunda Torg och shoppade. Det blev lite kläder, bland annat två märkes jeans till priset av ett så jag va supernöjd! Sen på kvällen kom det gäster till mamma och pappa och även min lille älskling dök upp tillslut! Söndagen blev väldigt tråkig dock, riktig slappedag då jag inte kom på något att göra när Christian åkt. Ja, det va min helg det! Nu är det två dagar på jobbet till sen är jag ledig tor, fre! 
 
 

Mindre hjärta

Gjorde även ett nytt, lite mindre hjärta som jag gav bort. Detta har jag inte dekorerat, det är bara stommen men väldigt fint såhär med tycker jag!
 
Det jag har använt är:
Pinnar, lärkkottar, spoltråd/bindtråd, min kreativitet
 
 

Favorit i repris

Nu har jag hängt upp förra årets skapelse på balkongen igen! Va ute i skogen i fredags och plockade lite fint skogsmaterial. Det är lite kul att höra sig själv säga när någon ringer och frågar "vad gör du?" och jag svarar "Jag är ute i skogen och plockar pinnar och kottar" jag erkänner det låter lite märkligt, haha! Men så härligt och att sen få skapa något med detta och sitta i sin egna lilla bubbla och inte tänka på något annat än det man håller på med är väldigt härligt! Så jag dekorerade upp hjärtat och jag tycker faktiskt det blev ännu finare än förra året!
 
2012
 
2013
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Liggande, droppformad begravningsdekoration

 
 
Gick hem ganska tidigt från jobbet idag, vilket var skönt! Men fick bland annat gjort den här!
 
 
 
 
 

Gravsmyckning

 
 

Stående begravningsdekoration

 
 
 
 
 

RSS 2.0