Olika vinklar och färger

 

Klar!!!

 
Min mall
 

Januari - April

Nu är jag äntligen klar med Håkan tavlan! Visst man kan ju hålla på i alla evighet med vissa detaljer men nu känner jag mig nöjd! Det blev riktigt bra om jag får säga det själv. Det är ju trots allt första gången jag målar en sån stor tavla i färg. Det är ju inte jag som ska ha den utan det är en beställning från min kusin som ska köpa den. Min allra första tavla som jag säljer, så nu får jag försöka njuta av den lite innan den får ett nytt hem. Började i Januari så det blir inte helt lätt att lämna bort den. 
 
Tänkte lägga upp alla bilder jag har knäppt när jag har arbetet på den, från början till slut
 
 
 
 

En försmak av sommaren

Vilket väder vi har haft och har fortfarande! Både fredag, lördag och idag söndag har det varit kanon väder! Tyvärr så jobbade jag båda fredag och lördag. Men igår slutade jag iaf vid halv fem och då åkte jag och Christian bort till Saltholmen och satte oss på klipporna vid havet. Kändes som att det var sommar, varmt och helt vindstilla. Otroligt mysigt att bara sitta där och småprata och titta ut över vattnet. Men när solen gick i moln blev det lite kallt så efter den vackra solnedgången åkte vi hem. Hade med mig systemkameran och tog lite härliga bilder, fick även med Christian på några (mot hans vilja, så det blev väl inte jättebra, men för mig är han alltid fin).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 steg från paradise

 
Det kommer vara sån sjuk lättnad när jag är klar med den här tavlan! Men den blir riktigt fin faktiskt. Är lite stolt över mig själv. Nu blommar iaf körsbärsträden och har inte så mycket kvar. 

Varför valde jag att missa det här?

Eric va i Vänersborg i lördags och hade tänkt att åka med Malin men hon är i Thailand och så jobbade jag och därför åkte jag inte... Men nu ångrar jag mig en aning!!!
 
Jag får gåshud av detta. Så fint! 

Strike!

I fredags fyllde min lillebror hele 19 år! Åren går så otroligt fort, han ska ju snart ta studenten?!? Han är ju fortfarande liten i mina ögon. Iaf, så firade vi honom genom att gå ut och bowla, hela familjen plus Christian och min brors tjej Lovisa. Det var riktigt kul att gå ut allihopa och hitta på något tillsammans, det va faktiskt första gången. Alla är ju sånna tävlingsmänniskor så alla går ju verkligen in för det. Men det viktigaste för mig var ju självklart att slå Christian. Min första serie var riktigt usel men tog igen det på andra och sen gick det lite sämre. Ni får kolla på bilden om ni är nyfikna på svaret på vem som vann. Efter Bowlingen drog vi faktiskt vidare till biljardpalatset och spelade lite biljard och Shuffle board. Biljarden gick väl sådär, pappa är ju äckligt bra i jämfört med oss andra så det är liksom ingen idé att ens tänka tanken på att slå honom, men det va kul att spela ändå. Utifrån min egen förmåga gick det ändå rätt bra. Shjuffle board kanske ni inte vet vad det är men jag orkar inte förklara, kan säga att det är typ som curling fast på ett träbord. Det var första gången jag spelade och det var riktigt svårt att hitta den rätta känslan men även det var riktigt roligt. Timmarna gick och jag skulle upp och jobba på lördagsmorgon och vi var inte hemma förrän halv två så det vart inte mycket sömn. Men somnade brevid min älskling så synd att klaga. Det är så irriterande att behöva gå upp klockan sju och se han ligga kvar i den varma goa sängen, vill bara ligga kvar. Men när man väl är på jobbet så har man ju kul. På kvällen var jag så trött så det blev en lördagskväll i sängen. 
 
Nu får ni några halvbra mobilbilder från kvällen
 
 
 
 
 
 
 
Jajamensann jag VANN!!! Riktigt roligt :) (eller vad säger du älskling?^^)
 
 
 
 
 
 
 

Haha!


Saknar

Usch vilken tråkig dag! Jag känner mig inte alls bra... Helt matt i kroppen. Jag ville ta mig en joggingrunda och ett pass på gymmet idag men orkar knappt gå ur sängen.... Istället ligger man här med datorn i knät och gör ingen nytta alls. Gick in och kollade lite bilder och videos från i sommras och hittade detta
 
Shit vad jag saknar att stå där. Så härlig känsla. Kul att titta tillbaka på. 

En riktigt bra helg

Åhhh vilken underbar helg jag har haft! Det började med en ganska stressig dag på jobbet i fredags. Kändes som jag skulle varfa överallt och göra flera saker samtidigt, ibland skulle det vara bra om man kunde klona sig. Men man kan faktiskt bara göra sitt bästa. Dagen avslutades iaf på bästa sätt. Jag träffade Lina vid Svenska Mässan och åt en god (och stor, fattar inte hur jag kunde få i mig hela den) räkmacka till middag innan vi skulle på Rock of Ages på Rondo. Va så skönt att sätta sig vid dukat bord med sin bästa vän och dricka ett glas vin. Första gången jag slappnade av på hela dagen så vinet visste vart det skulle. Vi tog oss en god drink innan det började och satte oss på våra platser fyra rader från scenen. Musikalen i helhet va grym, det va riktigt bra musikalartister med grymma röster men Per Andersson var helt klart allra bäst och gjorde hela showen. Han är helt fantastisk och jag fattar inte vart han får all energi ifrån. Efter showen och tre drinkar senare så kände inte vi för att åka hem. Jag var väldigt sugen på efterrätt men att få tag på det tolv på natten är väl inte det lättaste så det blev en kaffe Baleiys på restuarang Viktoria innan vi rörde oss hemmåt vid halv två.
På lördagen vaknade jag upp till ett fantastiskt väder och va pigg och gick upp redan vid halv tio. Ville bara ut! Jag hörde med Christian hur hans dag såg ut och han ville komma och tillbringa helgen med mig. Så vi åkte till Sisjön och myste vid vattnet på ett berg med filtar och fika. Tyvärr så hade ju den härliga solen och värmen försvunnit bakom tråkiga moln... Men det var riktigt härligt att bara sitta där, blir så lycklig av att bara vara i hans närhet. Tillslut vart det för kallt att sitta kvar så vi drog hemmåt och hade en mysig kväll hemma med god middag med mina föräldrar och lite spel på playstation move. Sen va det gott att krypa ner i sängen. Idag va det också riktigt soligt coh fint på morgonen men vi gick inte upp förrän 11. Att ligga kvar i sängen och hålla om sin pojkvän och halvsova är bland det härligaste som finns. Skulle kunna ligga kvar hela dagen. Efter en god frukost så ville vi röra oss ut och det blev sisjön igen. Men vi måste ha världens bästa tajming för när vi väl var klara och skulle åka så var himmlen återigen täckt av gråa moln... Men det var härligt ändå. Sen skulle ju han kolla fotboll så vi åkte hem så han fick kolla på manchester United med övriga familjen medans jag satte mig och målade lite på Håkan tavlan. Nu ligger man i sängen och lyssnar på Måns Zelmerlöws nya album som är riktigt bra! Det kan jag rekommendera. Imorgon är det jobb som gäller. Härligt efter en helg som denna. Är ju dessutom ledig tisdag, torsdag och fredag så inget att klaga på.
 
 
 
 
 

Vår!!!

 
 
 

Så det räcker och blir över

Nog märkte man att det var fettisdagen idag när man kom hem. I kylskåpet stod 8 semlor och jag hade med mig två från jobbet så det blev totalt 10 semlor! Och i vårt lilla kylskåp ser det ut som att vi har halva fullt med semlor. Haha, en familj som tar dagen på största allvar, ska det va så ska det va, men riktigt så är det inte. Mammas kompis Anna hade bakat egna och vi fick 4 st, sen hade farmor och farfar tydligen varit och köpt 4 st till oss och på det så tog jag med mig hem. Blir gott fika för mig imorgon iaf, på min lediga dag! Och semlor är ju såååå gott!! Men blir nog till att gå till gymmet först!
 
 

De senaste dagarna

Ni kanske vill veta vad jag har haft för mig de senaste dagarna? Ni vill det, men gud va kul! Då berättar jag....
 
I torsdags gick jag på bio med Christian. Han var som vanligt lika sen på att höra av sig.. Jag var ledig hela dagen och väntade på att få nått sms av han när vi skulle ses eftersom det va han som va upptagen under dagen. Klockan fyra ringde han och sa att det fanns en bio vid 18.15 alltså om ca 2 timmar. Då hade inte jag ätit middag och jag skulle till stan och hämta ett par nycklar hem till en kompis vars katt jag skulle titta till medans hon va och åkte skidor. Så vad fick jag göra? Jo jag fick ju skynda mig att koka makaroner och värma falukorv som var över och slänga i mig en middag, det hela tog väl en kvart, så tjugo över fyra va jag nere vid spårvagnen, detta gjorde ju jag bara för att jag själv ville ju hinna spendera lite tid med honom innan bion också (varför är killar så otroligt dåliga på att planera? Eller är det jag som har ett för stort kontrollbehov, lite av båda skulle jag tro. Men dum som jag är så går jag ju bara med på det, men jag vill ju att det ska bli så bra som möjligt). Vi bestämde att han skulle hämta upp mig efter att jag vart och hämtat nyckeln och vem var det som fick vänta, jo självklart jag, inte hade jag behövt kasta i mig maten. Men jag får ju skylla mig själv. Vi var iaf vid bion strax efter fem så vi hann ta en fika. Vi såg Robocop, vi ville ju egentligen sett the wolf of wallstreet med Leonardo Dicaprio men den gick ju alldelsess för sent och är ju tre timmar lång så då hade Erica vart en zoombie på jobbet dagen efter. Så det fick bli Joel Kinnaman istället och det var väl ingen höjdare precis... Efter bion körde han mig till min kompis lägenhet så jag kunde mata katten så fick vi lite egentid där. Sen körde han mig hem. Mycket mysig kväll! 
 
På fredagen träffade jag Lina efter jobbet för en myskväll med en flaska vin. Massa att prata om som vanligt! 
 
Lördag jobbade jag och hade sen en myskväll med familjen framför melodifetivalen.
 
i Söndags va jag ledig och då fick mamma sin julklapp av mig. Bio + middag på restuarang. Vi såg Frost och den va riktigt bra, men måste ändå säga att Trassel är bättre. Olof (snögubben) var ju bäst! Självklart såg vi den på svenska för den som undrade. Middagen åt vi på Athena, så himmla gott och mysigt. Mamma var jättenöjd!
 
God natt
 
 
 
 
 
 

En bra början

Jag måste bara få säga att jag har det väldigt bra för tillfället. Jag trivs bra på mitt jobb, som jag fick förvånandsvärt enkelt efter att min gamla arbetsplats lagts ner, jag har verkligen haft tur! Det är synd bara att det ska styras så mycket av vad man har för kontakter för att få vissa jobb, alla har ju inte det. Jag hoppas att det kommer fortsätta gå bra, jag har fått otroligt mycket beröm och positiv kritik vilket är superkul. Det är ju en sån skön känsla att få bekräftelse på att det man gör är bra, det räcker ju liksom inte att jag själv tycker jag gör ett bra jobb även om det är väldigt bra att jag tycker det förstås. Jag har rätt stort självförtroende inom mitt yrke just nu, jag gör det faktiskt jävligt bra, måste jag säga!
 
Sen har jag haft turen att få en otroligt fin kille att falla för just mig. Jag älskar verkligen honom otroligt mycket! Det är lite läskigt hur mycket man kan tycka om en människa, man blir så sårbar på nått vis och lite lätt beroende. Men det är en underbar känsla att vara kär såklart!
Jag har även otroligt fina vänner som jag är så tacksam för att dom finns. Jag umgås verkligen bara med människor jag tycker om och som ger mig något och det har jag i stort sätt alltid gjort. Dom är jätteviktiga för mig!
Får ju inte glömma min underbara familj heller. Dom är verkligen helt underbara, lite knasiga men hur sköna som helst! Att komma hem varje dag från jobbet och middagen står klar i köket, det är en sån otrolig lyx! Och dom finns alltid där och stöttar. Inte alla som har den tryggheten.
 
Det enda som jag känner fattas nu är en egen lägenhet. Det är nästa steg i mitt liv. Jag vantrivs absolut inte hemma men man måste ju flytta någon gång och nu när man är i ett förhållande så skulle det va skönt att ha sitt eget. Men lägenheterna växer ju inte på träd, så det är bara att fortsätta att spara pengar och hoppas på att man har tur att hitta nån inom en snar framtid! 
 
2014 har alltså börjat väldigt bra, får hoppas att det fortsätter så! Jag kan bara inte fatta hur jag kan ha fått det såhär bra?! Antar att man gjort nått rätt för att förtjäna det! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Låt blommorna viska ett sista farväl

Här kommer lite bilder på några begravningsbinderier jag gjorde förra veckan.
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0