Plantera på Schemat imorgon


Eric Saade i Helsingborg

 

 


Frida Amundsen

Ja, ni vet hon som sjunger Closer som går varv på radion. Jag satte på hela hennes album på spotify för att tag sen och jag fastnade verkligen för hennes röst så avkopplande att lyssna på
 
 
 
 
 
 
 
 

Nästa projekt

Jag ska testa att måla på duk med färg... och motivet är höga kusten bron (en beställning). Ska bli spännande att se hur det går!
 
 
 
 

Eric Saade i Helsingborg 27/4


Funkykids i Helsingborg!

Igår va jag och Malin ute på vägarna igen! Så sjukt skönt att ha körkort! Bilen gick mot Helsingborg igen, där vi skulle se Eric Saade gästa Funkykids. Vi mötte upp ett annat Saadefan, Caroline som jag lärt känna och som är riktigt härlig att umgås med, så kul att få träffa henne. Vi var taggade för vi hade inte sett honom sen i november! Fast han bara gjorde tre låtar så är det ändå värt resan, det är en sån jävla kick varje gång man får se han komma ut på scenen, det är svårt att beskriva. Det är kul att bara komma ut och hitta på något tillsammans och se lite av en annan stad, komma hemifrån lite. Det va härligt väder och våren hade kommit mycket längre än här. Mycket grönare och blommigare än här i Göteborg!
 
Tyvärr va det väldigt dåligt ljus i lokalen så att knäppa kort va ju bara att glömma med min kamera så jag filmade istället. Det kommer i ett senare inlägg. Här är lite blandade bilder från min och Carolines kameror
 
 
 
 

Bästa intervjun på länge!

Efter jag hade sett detta avsnittet av Schulman Show så va jag seriöst trött i mina magmuskler för att jag skrattade så mycket i slutet. Det går ju inte att inte smälta när man ser Erics underbara leende och sett att vara!
 
 

Redan etta på itunes listan!!!

Det här kommer bli en riktig sommarhit!! Längtar redan till att få stå i publiken framför en scen och digga till denna live!

"Landart"

Hej på er!
På min lediga tisdag har jag fått gjort ganska mycket. I morse tränade jag sen åkte jag in till stan och förnyade mitt pass och innan jag åkte hem så hälsade jag på min gamla arbetsplats La Fleuriste. Besöket slutade med att jag fick följa med och dekorera en installation vid Vasaplatsen, med blommor. Så kul!! Inte ofta man får göra sånt! Jag älskar mitt yrke för mycket för att hålla mig borta från det när jag är ledig!
 
Tyvärr hade jag inte min kamera med mig så det fick bli mobilkameran.... dessa är från min instagram. Sorry för dålig kvalité
 
 
 
 
 

Broken Parts

Lyssnar inte direkt på Måns musik men denna låten är riktigt bra!
 
 

I´m coming home I´ll fly acroos the globe I´m coming home cuz your heart is my home ♥

 
 
http://www.scandipop.co.uk/eric-saade-coming-home-preview/
Idag kom en Preview på Erics nya singel! Är jag lycklig eller är jag lycklig! Den är så sjukt bra!!! Vill att det ska vara onsdag imon!! Då hela låten kommer!!

Håkan Hellström = Sommar

Jag har alltid en tendens till att börja lyssna på härliga Håkan Hellströms låtar när det börjar närma sig sommar. Han gör mig på bra humör!
 
 

Jag älskar mitt jobb!


I torsdags....

Va det 1 år sedan detta hände!!!
Och lite mer än ett år sedan detta hände!!!
De va helt klart två av de bästa dagarna i mitt liv! Det är svårt att beskriva känslan när man får träffa sin stora förebild och inspiration i livet, därför får bilderna prata för sig själv. To have you in my Life is such a gift <3

Svar på kommentarer från instagram

 
 
Kul att se att fler har hittat hit till bloggen också och inte bara till min instagram. Som sagt så blev det lite mycket på en gång igår. Jag hann inte läsa alla kommentarer som strömmade in. Men de jag såg va väldigt fina, Tack till alla som skrivit och gillat mina bilder. Det kom ju en del frågor också, jag tänkte försöka svara på de flesta i detta inlägg. Tyckte det blev lättast så.
 
1. Det är väldigt många som frågar "Kan du måla av mig".
Det är jätte smickrande men jag har inte riktigt tiden till det just nu och om jag målar till en så vill jag ju måla till alla som frågar, vill inte göra skillnad.
 
2. Kan du rita av Justin Bieber?
Ja det kan jag men jag vet inte när det blir. Jag har lovat att måla andra personer först men när jag gjort det ska jag försöka få till en på honom eftersom det är väldigt många som verkar vilja det
 
3. Kan du rita av Yohio?
Ja det kan jag, efter Justin Bieber då ;). Jättekul att få önskemål!
 
4. Är bilderna till salu?
Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. Efter detta funderara jag på att kanske starta nått och sälja teckningar men vet inte riktigt hur jag skulle gå till väga och om jag verkligen har tid för det. Jag skulle ju kunna sälja de teckningar jag gjort hittills men i så fall kopior för originalen släpper jag inte ifrån mig. Men vet inte vad jag i så fall skulle sätta för pris. Det är ju ett tidskrävande arbete. Skulle nog också vilja få ett okej från fotografen som tog bilden jag målat av. Men ska fundera lite på detta och sen får vi se vad som händer.
 
5. Vad använder du för pennor o.s.v?
Jag har gjort ett inlägg om hur jag gör, läs det HÄR. Jag använder mig av mjuka skisspennor mest använder jag 3B men om jag ska göra riktigt mörkt svart använder jag upp mot 8B. Man får prova sig fram. För att få till bra övergångar i skuggningen så använder jag en stompf ( ni ser vad det är i inlägget).
 
Jag har en fråga till er också!
Om jag skulle börja sälja teckningar och kopior vad skulle ni i så fall va beredda att betala? (Tid, material, frakt inräknat)

Helt sjukt!!!

Igår fick jag ett sms sent på kvällen av min kompis Malin. Hon skriver att Molly Sandén lagt ut min teckning på hennes blogg!! Jag fick panik och gick in direkt och mycket riktigt så hade hon det, den låg även uppe på instagram. Jag blev så chockad och så otroligt glad!! Kan fortfarande inte fatta det riktigt. Och att få dom orden från henne, det är stort för mig!
Detta gjorde ju att jag fick otroligt mycket uppmärksamhet! Min instagram stormades med gilla markeringar, kommentarer och jag gick från ca 60 följare till över 400 på några timmar! Vad hände liksom?!?!  
 

Äntligen lite nytt från världens bästa!

 
Från Erics Facebookssida:
 
Eric Saade släpper en ny singel den 24 april. Singeln som heter Coming Home är en rytmisk sommarlåt med en touch av urban pop och handlar om ny kärlek. Den är skriven av Eric Saade, Julimar Santos och Mats Lie Skaare. Albumet som kommer i s...ommar heter "FORGIVE ME". Eric jobbar just nu med att skriva klart albumet. I slutet av maj har Eric turnépremiär och åker på en skandinavisk turné. Alla datumen kommer inom kort att släppas av 2Entertain.
 
 

Linnen ingen annan har

 
Jag tycker det är riktigt cool att kunna trycka sina egna teckningar på ett klädesplagg. Dom är så sjukt duktiga. Det ser exakt ut som bilderna jag skickade in.

Förberedd på sol

Nu har jag inhandlat ett par nya solglasögon så nu tycker jag solen och framför allt värmen kan komma fram på riktigt!!
 

Från jobbet

 
Tyckte det va ett tag sedan jag la upp lite bilder på saker jag gör på dagarna
 
 
 
 

Våren är här

Det tycker jag vi bestämmer nu!! Bara värmen kunde komma också så man kan ta fram skinnjackan och conversen!
 

COLLECT MOMENTS //NOT THINGS

 
 

Vår/Sommar Nytt

 
T-shirt, Kjol, Halsband och klänning - ginatricot
Shorts (gamla) - BikBok

Dagens outfit


RSS 2.0