Flyttat hem igen

Ja, då var den första semesterveckan förbi. Jag flyttade ju hem till Christian på midsommarafton och kom hem idag. Han föräldrr var bortresta fram till i onsdags så vi fick några dagar helt för oss själva. Kunde inte spendera min semester på bättre sätt, vi har haft det så mysigt och bara tagit det lugnt och lagat god mat. Tyvärr så har jag nu varit förkyld sedan onsdagen innan midsommarafton.... Trodde att det började ge sig igår men så idag fick jag jätteont i halsen igen.... Vill inte vara sjuk nu när högsommarvärmen kommer nästa vecka. 
 
 

En blommande stjärna

Igår va Eric äntligen i Göteborg igen! Jag fick med mig Lina denna gång. Det var fint väder men något blåsigt ute vid frihamnen där konserten var. Vi tog en glass innan och tjötade om allt och inget. Jag hade ingen kamera med mig för ovanlighetens skull (den hade laddat ur) så jag fick använda mobilen lite grann, men det blir ju usel kvalité... Jag blev lika glad som vanligt av att se hans glädje på scenen och sjunga med i låtarna. Lina var väl inte lika road...hahha. Efter konserten åkte vi in till Avenyn och tog två drinkar på en uteservering. Supermysig kväll! 
 
 
 

Vattenkrig

 

One Direction

Japp i tisdags var jag en av dom som förmodligen (förutom alla föräldrar) höjde medelåldern inne på Ullevi. Jag lyssnar väl inte jättemycket på deras musik. Tycker deras hits som går på radion är bra och eftersom mina tjejkompisar ville gå så va det en kul grej. Tyvärr så har ju den enda i bandet som jag ville se och höra slutat, vilket gjorde mig lite sur, men men. Konserten va bra men man kunde ju inte många låtar om man säger så. Sen gör dom ju inget speciellt på scenen mer än att stå eller gå runt på scenen. Dom hade lite vattenkrig under slutet det var ju lite underhållande men annars är ju scenshowen inget speciellt från deras sida. Däremot var nog scenanordningen ganska påkostad med lampor, raketer och hissar. I det stora hela så var det ändå en kul upplevelse. Publiken var ju rätt högljudda. 
Innan konserten åt jag, Lina och Frida tapas vilket var supergott och mysigt! 
 
 
 
 

Midsommardagen

 

Trevlig Midsommar

 
 

Junibröllop

 
 
 
 
 
 

Promenad i det gröna

Tog med mig kameran på en prommenad med Dash förra veckan. Eftersom det var så fint väder så tog vi med oss lite fika och gick till den här fantastiska platsen!
 
 
 
 
 
 
 

2 ÅR

Den 15 juni hade jag och Christian varit tillsammans i 2 år! Samtidigt som man tycker att tiden har gått otroligt fort så känns det som att han har funnits i mitt liv länge. Jag älskar honom otroligt mycket, kärlek är verkligen fantastiskt! Jag är så lyckligt lottad som har en man som han i mitt liv <3
 
 
       
                                           
                                           
           
 
 
 

Vackert

Jag köpte med mig en ros jag inte sett förut, förra onsdagen och nu står dom i full blom. Har aldrig sett en så vacker ros tidigare. Helt fantastisk!!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stolt Flickvän

Jag kan inte beskriva i ord hur stolt jag är över att vara flickvän till denne stiliga och superambitiösa karl! Som han har kämpat och nu äntligen har han tagit examen och får vila lite. Jag hoppas verkligen att han kommer hitta ett jobb som han kommer att trivas med och en arbetsplats som han kommer tycka om. Han är värld det bästa! 
 
På Morsdag kom Christians mormor från Ungern för att vara med och fira hans examen. Tyvärr så kan hon inte prata något annat än Ungerska så Christian kan tyvärr inte prata med henne. Jag va där i veckan och det var jättekul att få träffa hans mormor men det blev lite obekvämt när man inte kan förstå eller göra sig förstådd. Men i vilket fall så var det kul att träffa henne.
I fredags var det dags och det var ju perfekt tajming med vädret, soligt och varmt och vilken kväll det blev. För att fira honom så gick vi ut och åt på restaurang. Hans föräldrar, mormor och storasyster, även min familj var med och det var första mötet. Mamma och Andreas har träffat hans föräldrar men för pappa var det första gången. Christians kompis Robin var också med. Vi hade verkligen supertrevligt. Vi åt en supergod trerätters meny! Efter maten så gick jag, Christian och Robin vidare till en uteservering på Avenyn och tog en öl/cider. Perfekt avslutning på en härlig dag. Det vitigaste var ju att han var nöjd. 
 
I present av mig så fick han presentkort på en höghöjdsbana i Borås för honom och mig. Ska bli spännande att se hur det är, jag som är lite höjdrädd. Men jag kommer ju ha min Tarzan med mig uppe i träden (haha). Han blev iaf glatt överraskad av min gåva! 
 
Massa lyckönskningar till Dig min fina prins!
 
 

                                       
                                       
 
 
 
 
 
 
 

All lycka till er min fina kollega

Att göra brudbinderierna till en kollega och en duktig florist som är lika noggrann som en själv var speciellt. Lite mer nervöst än vanligt men väldigt väldigt roligt och en stor ära såklart. När dom kom in i festlokalen som jag dekorerade fick jag gåshud. Kärlek är bara så fantstiskt och fint.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0