Skäpparmössa

Det är alltid lika kul när kunder vill göra något personligt, något som speglar personen som avlidit,  när dom ska beställa begravningsbinderier. Här har vi en Skäpparmössa som jag fick göra. Kan erkänna att den va inte helt enkel att göra, mycket pill innan det blev klart. Men bra blev det.
 
 
 
 
 

Julinspiration

Det är inte mycket som har hänt som har varit värt att skriva här. Jag har jobbat, gymmat, börjat shoppa julklappar m.m. Jag har däremot inte träffat min älskling på en hel vecka vilket inte är så kul så imorgon ska jag äntligen få pussa på honom!! På jobbet är vi i full gång med julförberedelserna. Igår kväll hade vi en julinspirationskväll där det var ett gäng damer som fick producera bland annat dörrkransar, planteringar och adventsljusstakar. Jag var med och hjälpte till och hade producerat det mesta som dom skulle inspireras av. Det blev väldigt lyckat!
 
Jag har gjort en gran som jag har placerat i entrén och pyntat lite runt om den för att få den där myskänslan. Det är inte riktigt klart än, det ska upp lite tyg och så... Här kommer iaf bilder på saker jag gjort i veckan. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kärlek

Har jag sagt att jag älskar honom i vilket fall så säger jag det igen! Tyvärr vill han inte vara med på bild så ofta men han är söt ändå!
 
 
 
 

Julafton om 6 veckor!!!!

Så galet fort går det!!! Jag älskar julen! Det är en av de bästa tiderna på året (om inte den bästa). Hoppas det blir en vit jul, ingen slask tack!
 
Vi har börjat julskylta i butiken och det är dags att börja producera en massa julgrupper och kransar m.m. Såååå roligt! Då är det en lyx att jobba som florist stå och julmysa på jobbet med julmusik i bakgrunden (okej, det lät kanske lite bättre än vad det är, men åt det hållet) Det är ju lycka!! Idag handlade jag de första julklapparna! Man måste börja i tid för sen blir det bara stressigt med jobb och allt. Jag ska ju tyvärr jobba julafton i år igen.... INTE KUL! Men någon måste ju göra det också... Jag och Anna har bokat in vår årliga julbakning också!! Nu väntar man bara på att det ska bli första advent så man kan börja julpynta hemma och strax därefter börjar ju julkalendern! Nedräkningen kan börja!! Tjihooo :)
 
Det här fönstret har jag skyltat. Kommer nog göras om och bli ännu lite mysigare när vi fått in lite juligare växter men kul va det!
 

Ljung

Jag fick äran att göra en kistdekoration med bara ljung (väldigt annorlunda) och ett hjärta som skulle matcha till. Man hade ju vissa önskemål från kunden hur kistdekorationen skulle se ut så om jag hade fått fria händer så hade den inte sett ut såhär men jag blev helt okej nöjd och det är kul att få göra något som inte är så vanligt. Såhär blev resultatet (det är tyvärr inget bra ljus i butiken och med mobilkamera på det så blir inte färgerna helt rätt men jag har försökt redigera dom lite)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0