Utekväll med bästa tjejerna

I fredags efter jobbet träffade jag tre tjejkompisar. Vi åt middag på Heaven 23 i Gothia Towers. Riktigt lyxig restuarang där servitricen sa till oss, med glimten i ögat att servetten lägger vi i knät så vi inte spiller på kläderna (haha). Va lite ovant att gå till ett sådant fint ställe men väldigt kul hade vi och servitrisen va väldigt trevlig. Härlig utsikt va det också såklart. Många skratt blev det! Alla tog samma mat och dryck, så det blev en flaska vitt vin vi delade på till räksmörgåsen. Vinet va väldigt gott och tur va det när jag fick se va det kostade på kvittot (398kr! 100kr var, för ett glas!). Efter maten åkte vi ner 23 våningar och satte oss vid baren och tog två drinkar som va jättegoda och sommriga. Bra avslut på en trevlig kväll som fick sluta där för jag och Lina skulle ju upp dagen efter och jobba....
 
 

Sommrigt

 
Sommarängskänsla är så vackert till begravning vid den här tiden. det är riktigtkul att stå och skapa när man får jobba med de här typen av blommor. Det mesta kan man ju hitta i en trädgård. 
 

Härlig låt

Har ju glömt att göra nått inlägg om ESC och nu känns det lite sent så får hoppa det i år men kan säga att jag tyckte det va kul att "skäggiga damen" vann (men inte den bästa låten dock). Sanna gjorde så bra ifrån sig och hon va värd att vinna men är glad att hon kom topp tre iaf. Men däremot gillade jag danmarks låt. Riktigt härlig, man blir glad av den!
 

Helgen

Det vart en lugn helg med väldigt fint väder. Den började ju då med en fika med bästis i fredagskväll och åkte sedan hem till min älskling som jag inte sätt på en vecka (för mig är det mycket). Sov där till lördag och spenderade dagen hos honom. Solade medans han pluggade sen åkte jag hem och grillade med familjen då han skulle ut med killkompisar. Fick ganska mycket färg faktiskt! Idag åkte jag till stan och myste med med Anna och köpte en klänning. Nu väntar en vecka med 5 dagar på jobbet som avslutas med Mors dag, glöm inte det ;)
 
 
 
 
 
 

Alla borde ha en vän som du <3

I fredags åkte jag och Lina in till stan efter jobbet och satte oss på ett fik och åt god efterrätt och drack några glas. Då fick jag något otroligt fint av henne, blev lite tårögd. Jag blev väldigt glad och är så tacksam över att jag har henne som vän. Hon är en av de viktigaste personerna i mitt liv! Hon är som en syster för mig! Min andra halva <3
 
 
 
 
PÖSS PÅ DIG MITT STRÖSSEL!
 
 
 

 
 
 
 

Favoritblomma

Älskar denna period med alla sommarblommor på jobbet och en av mina favoritblommor pionen är det ju säsong för nu!! Har tagit hem ett par och satt i en vas i mitt fönster, vissa av dom blir ju gigantiska. Pionen är ju dyr men hellre en dyr fin blomma än många billiga om man ske ge bort till någon, det är min åsikt.
 
Man blir ju lycklig <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommar på balkongen

Balkonglåda. Jag ville ha en blommig låda i år med sommarängskänsla och jag tycker nog att jag fick till det. Sedan fick resten av planteringarna matcha lådan. Vad tycks?
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Blommor jag använt:
Blomlåda:
Senetti
Rosenskära/Cosmos
Sommarslöja
Lavendel
Låda på golvet:
Senetti
Tvillingsporre
lobelia
Lavendel
Terrakottakruka:
Senetti
Lobelia
Petunia/million bells
Krukor på väggen
Fuchia
Tvillingsporre
 
 
 

Håkan Hellström

 
Då var teckningen klar! Ögonen var väldigt svåra, konstigt nog. Längtar så till hans konsert på Ullevi 7 juni!
 

Fredagsmys

Bad neighbours va riktigt bra och väldigt rolig, den va mer flippad än vad jag trodde. Jag kan verkligen rekommendera den! Det blev en riktigt mysig fredagkväll med Lina. Vi hann även käka och ta ett glas vin innan filmen. Vi hinner ju inte träffas så ofta tyvärr så har alltid massor att prata om. 
 
 

Biofredag

Imorgon är det premiär för Bad neighbours med Zac Efron. Jag och Lina ska gå och se den, så det blir fredagsmys med bästis! 
 

Nya kläder

Nu har jag äntligen tagit mig tid att fota nya inköp. Det är svårt att fota sig själv med självutlösare, men jag gjorde mitt bästa.
 
V-ringad T-shirt i vitt och ljusrosa - ginatricot
Byxor - ginatricot
     
     
      
 
Svart t-shirt - ginatricot
      
 
 
Linne - BikBok
Kjol - ginatricot
       
      
 
Klänning - ginatricot
     
       
                                                                                           halsband - ginatricot
 
skor - scorett
 
 
V-ringad t-shirt - ginatricot
kjol - ginatricot
      
tröja - ginatricot
 
 

Du är aldrig ensam

Såg ni Humorgalan? Jag brukar inte kolla men i år gjorde jag det (det va ju en viss person som va med). Man vet ju att världen är otroligt orättvis men det är bra att få se det ibland också bara för att bli lite påmind om hur bra man verkligen har det. Men på nått konstigt sätt så ser man så mycket mer livsglädje i de flesta av barnens ögon än om man jämnför med barn som har det bättre, vilket är så inspirerande. Dom blir glada för så mycket mindre. Dom människorna som jobbar med Unicef gör ett fantastiskt jobb. Kul att Eric fick chansen att vara med. Första gången han har släppt en låt på svenska, det är ju en cover på Mauro Scocco. Jättefin låt som passade utmärkt till hans inslag i programmet från Colombia och där allt överskott går till Unicef. 
 
 
 
 
 

AFTONBLADET

Han gömmer sig inte ­längre.
För Eric Saade kom ­Colombiaresan rätt i tid.
- Det var ångest att åka därifrån, säger han.

 SPELAR FÖR ATT HJÄLPA I kväll kommer Eric Saade att framträda på ”Humorgalan” och alla intäkter från hans nya singel går till Unicef

Eric Saade, 23, är förbannad.

Han vill inte lämna ­barnen som vinkar bakom bilen som sakta lämnar den snart regndränkta kåk­staden utanför Bogotá i ­Colombia. Men det är för farligt att stanna efter klockan fem på eftermid­dagen och säkerhetsvakterna tvingar honom tillbaka till hotellet.

Han är snart i trygghet.

”Så hjälplös”

Men de som lämnas kvar kommer att kämpa för att försöka täta igen plåtskjulen och mot det ständiga våldet som kantar deras vardag.

Det blir den jobbigaste kvällen efter den där han kommer att åka hem på riktigt.

- Man är så hjälplös. Varför ska jag åka till ett fräscht hotell av den anledningen att det är för farligt, när kidsen ska stanna där? Det är så jävla grymt rent utav sagt. Jag var inte på jättebra humör den kvällen, säger Eric Saade till Nöjesbladet.

På ”Humorgalan” i TV4, där Saade också kommer att framföra enMauro Scocco-cover, visas reportaget från den fem dagar långa vistelsen.

11-årige Juan David blir den Eric kommer närmast. Trots att Unicef säger att han inte får köper han en fotboll och en hoodie till honom. ”Att se det där leendet för något man gör blir så viktigt på plats”, säger han.

- När jag sa hej då till ­Juan David såg jag på honom hur tyst han blev. Som att han blev jättesviken. ”Jaha, ska du dra nu? Ha ett bra liv”. Det var ångest när man skulle åka. Men det är nyttig ångest.

Debut på svenska

Kändes det som att du svek honom?

- Ja. När man åker hem så känns det så. För antingen är man där eller så är man inte det.

Framträdandet med ”Du är aldrig ensam” blir Erics första på svenska. Första ­utan dansare, utan show. Första med ett helt annat fokus.

När känner du dig ­ensam?

- Som artist är man nog ganska ensam. Det är inte så lätt att bara gå ut och skaffa vänner. Jag är en sådan som har två kompisar och det är allt.

”Är bara mig själv”

Arbetet med Unicef kommer rätt i tid. Han är vuxnare nu. Mer ansvarsfull.

- I början gömde jag mig lite bakom att vara pop­artist, nu är jag bara mig själv.

Du känner inte att du ­behöver gömma dig ­längre?

- Nej, absolut inte. Efter ett tag inser man att vissa alltid kommer att hata det man gör och vissa kommer alltid att älska det.

 


Botaniska Trädgården

Var och fotade lite på Botaniska här om dagen. Dom har ju japan tema där nu så därför hänger det lycktor i träden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0