Outfits under helgen

Såhär såg jag ut igår på jobbet




Min dag började inte bra idag. Vaknade med mensvärk, tog en tablett och hoppades på att det skulle gå över. När jag sedan gick upp så lyste solen ute och blev glad över att jag kunde använda min vår/höst jacka igen. Men när jag kom till jobbet så kom jag på att jag glömt nycklarna, vart tror ni jag hade dom?? Jo i min vinterjacka, en klassiker!! Mensvärken hade blivit värre så detta var ingen bra morgon för mig. För att jag skulle ha någon chans att hinna öppna i rätt tid så ringde jag mamma och hon kom med nycklarna, så Tack till henne! Jag kämpade mig igenom de första två timmarna, gjorde solfjädersbuketten och värken gick suggsesivt över, någorlunda iaf. Så efter jobbet köpte jag med mig semlor till mig och familjen, tyckte att jag var värd det.

Vårtecken att kunna ta på sig en tunnare jacka och solglasögon, tummen upp för det!!


Färgsprakande solfjäder

Jag lovade er bilder på min solfjädersbukett och här kommer de





Bilder från i Fredags

Igår va jag i stan och åt lunch med Daniela. Det var härligt väder om man bortser från den kalla blåsten. Såhär såg jag ut




Blev inte så bra bilder, men men ni ser nya tröjan från gina

Min Lördag

Idag har jag jobbat, ska även göra det imon. Det gick rätt bra idag, mycket att göra vilket jag gillar. Jag hade en rush vid halv fyra, då är det lite jobbigt att vara själv i butiken, men det löser sig det med. Efter stängning så stannade jag kvar, kände att jag ville vara lite kreativ och göra en solfjädersbukett med färgat ris, som vi har i mängder (med en solfjädersbukett menar jag en bågformad bukett). Och när jag stod där och skapade så kom en man in, och sa här va det stängt och jag sa, ja, jag har stängt. Han ville ha en presentbukett till sin fru och visst kunde jag fixa det. Det roliga var att han tyckte att buketten jag stod och gjorde var väldigt fin så jag gjorde klart den och han köpte med sig den, så det blev 600 kr till i kassan. Så om jag hinner imon kanske jag gör om den och sätter i säljkylen, lovar att jag ska ta kort på den i så fall.

Här kommer lite bilder från dagen

Ett bud med 20 röda rosor, jag skulle bli jätteglad om jag någon gång kunde få en sån här maffig bukett


såhär ser det ut längs väggen utanför oss! Maffigt men jobbigt att bära in och ut allt detta och ni ska veta att det finns mer. (det var detta ris jag använde mig av i buketten, alla färger faktiskt)

 
 

 
 
 
 


Kom på att...

...jag inte har skrivit något om förra deltävlingen. Den var inge vidare bra, så Molly fick ju verkligen visa vilket proffs hon är, blev så glad att hon gick till Globen. Låten och hon var grymma! Love Generation som ska vara någon supergrupp med Redone inblandad och allt va det är, men lyckas dom någon gång, nej! Matthias låt var väl helt okej. Vad ska man säga om Ranelids nummer då?? Jag måste erkänna att jag blev väldigt förvånad över att det inte var så dåligt som jag trodde det skulle vara, men gud va jag garvade, underhållning var det iaf, men Globen hallå?!? Men jag kände det på mig.
Vet att jag har tipsat om hennes blogg innan, men jag gör det igen
http://blogg.veckorevyn.com/mollysanden/

Amazing

Jaaaaaa! Danny gick vidare! Men det var ju rätt väntat. Tyckte det var väldigt kul att han gick in till Popular, som en hyllning till Eric! Nummret var riktigt proffsigt, kommer bli en grym final i globen. Tror det kommer stå emellan Loreen och Danny. Men en annan jag gillade i dagens deltävling var melodi nummer 6, jag diggade han skarp, han påminnde väldigt mycket om Håkan Hellström.






Shopping i våren och sommarens tecken

Jag blev så shoppingsugen idag så jag tog en tur till Frölunda Torg medans min lillebror tränade, det var jag som lämnade och hämtade idag. Jag hittade massa fint men man får hejda sig man kan inte köpa allt, men detta fick jag med mig hem iaf. Rätt nöjd faktiskt och som vanligt, allt från ginatricot


Är våren här?

Det har verkligen varit superhärligt väder ute idag. Blev helt chockad när jag såg att det stod 16 grader varmt på min termometer (i solen då alltså, men ändå!!!). Är våren här nu eller?? Hoppas , Hoppas!!! Idag har jag varit och gymmat i ca 2 timmar, Härligt va ordet. Det är så skönt när man väl är där och efteråt, det är innan man kommer iväg det är jobbigt (eller är det bara jag?). Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Jag vet att jag har varit ganska tråkig här på bloggen det senaste, men har inte haft något att blogga om direkt, ska försöka bli bättre och ta mer bilder.


Min Lunch, Crêps med svampstyvning och ost på.


Så härligt!! Solen skiner och snön är borta!


Sängen hela dagen...??

Hittils idag har jag bara legat i sängen och nu är klockan halv två. Har kollat på ett avsnitt av Vampire Diaries, ätit frukost och kollat runt på nätet (intressant, jag vet ;). Har inte känt för att gå upp idag, man hör regnet piska mot rutan och då känns den varma sängen mer lockande. Ikväll är det dags för mello igen, Heja Molly Sandén säger jag!!! Jag kanske ska berätta lite om gårdagen också. Vi var ju och spelade badminton som sagt. Vi körde i ca 1 tim och 15 min eller rättare sagt pappa körde så länge. Eftersom vi var tre så fick den tredje möta vinnaren och vem tror ni vann hela tiden??? Pappa såklart, det var bara jag och Andreas som fick byta hela tiden. Lite förnedrande men kul för han att han fick känna sig bra (bäst) Andreas tyckte inte att det var lika kul.... Jag förökte verkligen och jag var ändå rätt bra får jag säga med tanke på att jag inte har spelat det mer än på idrotten i skolan och dessutom inte gjort något så konditionskrävande på länge, så jag var ändå nöjd och det var jättekul!!! Efteråt åkte vi till Mc Donalds och åt sedan hyrde vi film och köpte godis till kvällen. Mamma är ju i Stockholm och roar sig!
Tyvärr hade jag inte kameran med mig i badmintonhallen så det blev inga kort tagna.



Timbuktu

Denna låten har jag diggat till idag och visst har dom rätt, man blir glad av hans musik!


Gillar det i slutet

Träning med PT

Imorse var jag på gymmet och tränade med en personlig tränare. Man ficke en gratis timme när man köpte kort på sporlife så det var dags att utnyttja den nu. Det gick faktiskt jättebra, han visade massa bra övningar så nu känner jag att jag fick lite mer motivation till att gå oftare. Får se om det blir någon träningsvärk imon, hoppas inte för imon ska jag iväg och spela badminton och pingis med Andreas (min lillebror) och pappa. Det blir tufft nog utan värk, måste ju visa dom vad man går för liksom!

Vad har hänt mer... jo jag har hämtat ut ett paket på posten som jag har beställt. Det är så himmla kul, nästan som att få presenter bortsett från att man vet vad det är i. Det är spännande att se hur det ser ut och hur det blev, undrar ni vad det är??? Jag ska berätta.... Det var en T-shirt med ett eget tryck på, och inte vilket tryck som helst utan min egna teckning på självaste Saade!! Beställde den på FUJI Direkt. Jag blev jättenöjd med trycket men inte storleken på tröjan, på tok för stor va den. Ändå mailade jag innan och frågade vad dom rekommenderade för storlek till en smal tjej som ville ha den ganska tajt och jag frågade om S, M, och L fanns för både män och dam eller om det var samma til alla. Det jag fick som svar va att det var normala storlekar. Tack för det svaret liksom, vaddå normala storlekar?!?! Så jag tog S men tror jag skulle tagit storleken för 13-14 åringar eller ännu lägre, för detta måste varit storlekar för män för denna var som XL till Dam. Blir så trött, vilken service liksom. Så jag satte mig vid symaskinen och sydde in den så nu är den okej.





Men vad säger ni om trycket, snyggt eller hur? Exakt som min teckning


Rosor är röda violer är blå....

Då var Alla hjärtans dag över... Dagen då alla blomsteraffärer har som mest att göra. Det har varit 2 intensiva och roliga dagar på jobbet. Som vanligt var det fullt med killar och män i butiken (några kvinnor också), nästan alla ska ha röda rosor, såklart! Jag fick med mig en alla hjärtans dag present hem jag också, dock inte så romantiskt för det var från chefen och lill chefen, men väldigt gulligt. Det blev rosor som krukväxt i en ljusrosa ton. Och idag när jag vaknade strålade solen så under dagen utnyttjade ljuset jag och knäppte lite kort på rosorna som jag nu har redigerat lite.





 
 

Aja Baja Erica!!

Jag har varit en lite olydig flicka idag. Jag har nämligen ätit en semla innan Fettisdagen!!!! Nämen oj va farligt kanske ni tänker (sarkastiskt), men jag håller ganska hårt på traditionerna, men idag har det varit en tuff dag på jobbet, fick jobba över och så, men lika kul som vanligt! Så när jag var påväg hem i snövädret, så kände jag att jag var värd en semla framför tv:n när jag kom hem.

Nu måste jag gå och lägga mig för ska upp en timme tidigare imon för börjar nio mycket att göra imon. Alla hjärtans dag här kommer jag!!

Ett gott skratt förlänger livet!!

Ni måste bara se det här klippet, så kul


Det roliga börjar vid 1.10 ungefär, det är som roligast i slutet. Hoppas ni tyckte det var lika kul som jag.

Shout it out!!!

Hej på er!
Jag har glömt att berätta en väldigt rolig sak som hände i Fredags. I veckan var jag med i en tävling på nätet där man skulle svara på en enkel fråga och bara skriva i sina uppgifter och skicka in så kunde man vinna 2 biljetter med VIP Pass till melodifestivalen i Scandinavium. Vinnarna skulle presenteras på fredagen. Jag tänkte inte så mycket mer på det, varför skulle jag vinna liksom, jag vinner aldrig. Men så gick jag in på mailen i fredagskväll och fick se att jag vunnit!!! Jag blev sååå GLAD, bara att få vinna va så kul och att det var just biljetter till melodifestivalen skadade ju inte, jag har aldrig sett det live. Så läste jag hur jag skulle hämta biljetterna och dom skulle hämtas i en Telia butik i stan efter tre, så jag kollade på klockan som då var halv 6 och jag ba, shit när stänger dom!?!? Snabbt in på deras hemsida och dom stängde sju, så det var på med kläderna och ner till spårvagnen för att hämta det. Jag messade Lina och frågade om hon ville hänka på och klart hon ville det, hon blev överlycklig!! Det var verkligen GRYM stämning i Scandinavium och tyckte det var en mycket bättre deltävling än förra veckan. Ulrik hade en jättebra låt och publiken tog upp mobilerna och lyste så det blev som ett hav av ljusprickar, väldigt fint. Tyckte det var tråkigt att Sonja Aldén inte gick vidare, jag menar Timoteij, vad är det som är så bra med dom?? Men bäst av allt var ju David Lindgren med Shout it out, jävlar vilket drag det blev!! Publiken älskade det, GRYM låt!! Man ville bara ställa sig upp och dansa. Alla skrek och jublade när han gick vidare till final, kul med en skräll, påminner lite om Eric Saades genombrott med Manboy. Efter det gick vi ut och tog några glas och pratade. Lina följde sedan med mig hem och sov över, mys!! Så idag sjung vi lite singstar och dansade. En bra helg helt enkelt! Nu väntar 2 intensiva dagar på jobbet :)

BILDBOMB!!

 







Skål! Nu kör vi!!



Sötis


Kolla va fint


Bjuder på denna, ja vi hade kul som sagt :)

Dåligt bloggande

Har jobbat i tre dagar nu därför har jag inte bloggat något. Kommer hem vid kvart i sju så det har inte blivit att jag satt mig vid datorn. Det har som vanligt varit väldigt kul att få jobba. Nästa vecka ska jag jobba mån och tis, då det är alla hjärtans dag, ska bli superkul. Jobbade även förra året och det är nog den enda dagen det är fullt med män i butiken. Det är konstigt att det behöver finnas en speciell dag för att säga och visa att man älskar någon, det borde man kunna göra vilken dag som helst. Det är samma sak med mors- och fars dag, man ska väl kunna visa uppskattning och omtanke ändå och inte bara under en dag på året. Det är min åsikt.
Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag ska iaf börja dagen med att lyssna på underbaraste Eric Saade som ska intervjuas i radio, så klockan är ställd på halv åtta. Faktiskt ganska skönt att vakna samma tid som när man ska upp och jobba men inte behöva gå upp. 

 

Loreen

Jäklar va grym Loreen va igår, tyckte ni det med? Tror att den har chans att vinna hela skiten. Hon har en otroligt bra röst och jag gillar dynamiken i låten. I övrigt va det ingen höjdare, eller vad säger ni? Men man lär väl få sean banans låt på huvudet. Nästa vecka är det Ulrik att se fram emot i Göteborg.

/>
Förra årets låt i en lugnare version

Så var det helg igen!

Jabbbadabbadooo!

Idag har jag jobbat halva dagen, kul som vanligt! Jag mår så bra när jag jobbar på La Fleuriste, tror det beror på trevliga, skojiga och knasiga arbetskamrater och butiken i helhet, lokalen och stilen. Ska även jobba på måndag och tisdag. Men först är det helg! Daniela kommer och sover över. Jag ska träffa henne i stan imon, så ska vi gå på bio, sen vet jag inte vad vi hittar på. Men klockan åtta är det iaf Melodifestivalen som gäller!
Hoppas ni får en bra helg!


(gammal bild)



Dagens outfit och shopping

 



 
 
Någon mer än jag som har svårt att inte börja göra miner när man knäpper egobilder??


Dagens inköp, en rosa tröja!

 

 

Blixten gör verkligen att man ser helt vit ut i ansiktet ibland

Inget konstigt alls




Flygande Amaryllis är inte varje dag man ser, men det är inget konstigt alls på La Fleuriste

Feel Alive




RSS 2.0