Familj

Familjebild på Julafton! 
 
 
Vi hade en superhärlig Julafton. Mycket god mat, fina julklappar och mycket skratt och alla fick vara tillsammans. 

Tid

Jag vet inte om jag gillar att jobba måndag till fredag. Det känns inte som att man hinner någonting när man är hemma sju varje dag... Det är jäkligt gött att vara ledig vardagar ibland, när alla andra jobbar. Jag saknar det. Det blir mer ledigt på något sätt. För när man är ledig på helgen ska man hinna med och göra så mycket som man inte hinner när man jobbar. Eller så är jag bara van vid att jobba 75-80 %, varannan helg och vara ledig många vardagar, såhär lite tid över har man när man jobbar 100% i min branch helt enkelt. Tid är lite av en lyxvara idag känns det som. Man får vara glad att man har ett jobb helt enkelt. 
 
 

2,5 år

I tisdags hade jag och Christian varit tillsammans i 2,5 år. Vart tog dom åren vägen. Helt otroligt vad man upplever att tiden går så mycket fortare i vuxen ålder än när man var barn. 
 

Vild Brudbukett

Fantastiskt yrke man har. Det här är en brudbukett jag gjorde i fredags. Bruden gav mig ganska fria händer när det gäller blomval och form. Färgerna skulle vara matta i vitt och gammelrosa/ljusrosa lite vintiage stil.
Här kommer två bilder som jag gjort om lite, fler bilder hittar ni på min blomsterblogg www.detskavagottoleva.blogg.se/blommor 
 
 
 

Juldekorera dörren

Idag har jag gjort några dörrkransar/dörrhjärtan. 
 
 

Julpynt

Det blev en liten egengjord gran i år också
 
 
 
 

Julvernissage

Det är redan första advent! Tiden går så fort! Jag har fullt upp numera. Jobbet tar upp mycket av tiden så tänkte visa lite bilder på det vi har pysslat med i butiken inför julvernissagen som var den 21 november. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mys i soffan

Älskar att vakna upp hos min pojkvän och ha en morgon för mig själv i soffan med en här godbiten, när de andra i familjen har gått till jobbet. Jadå, han tar bra hand om mig när husse är borta
 
 

RSS 2.0