KUNG UGGLA

Hej på er!
Nu är jag hemkommen från Stockholm och kan meddela att jag och Lina har haft det otroligt roligt! Vi har nog varit runt överallt i centrala Stockholm känns det som. Vi har lika bra (eller lika dåligt) lokalsinne båda två ingen bra kombo i en storstad som Stockholm. Vi vandrade runt, runt, runt och det roliga va att i början kändes det som att allt låg så långt bort ifrån varandra men sista dagen så låg allt plötsligt så nära varandra, förvirrande! Man går aldrig så mycket som man gör där. Magnus Uggla på Hamburger Börs va så Fett jävla grymt! Han är verkligen KUNG och jag är så glad att äntligen fått uppleva min barndomsidol live!! Är lite arg på mig själv att jag inte sett han tidigare!! Man fick tyvärr inte filma eller ta kort där inne så kan inte bjuda på nått från showen men kan rekommendera att gå och se den. StockholmsPubliken däremot, Katastrof!! Det roliga va att han sa det till dom! Men vi hade ståplats och där va det lite mer drag, som vi va med och stog för (hahah). Jag kommer leva på denna showen länge och jag diggar han bara ännu mer efter detta. Tänk att få vara som han, med den energin när man är runt 60! Efter showen hade han signering, vilket jag inte hade räknat med så jag hade ju inte tagit med mig min teckning jag målat (blev lite lätt besviken på mig själv) Men jag fick en autograf iaf! Och det är sån otrolig skillnad på honom av och på scenen. På scen är han coola snubben som kan med vad som helst på signeringen satt han ihopsjunken och vågade knappt titta på en... lite synd men det får man respektera! Jag hoppas han har signering på Rondo också så jag får lämna bilden! Nu blev det väldigt mycket text, så här kommer äntligen lite bilder
 
 
 
 
 

Färdig Packat!

Idag har jag haft fullt upp att prova massa kläder för att få ihop bra outfits till äventyren i Stockholm tor-lör. Säkert fler som känner igen sig, man står framför garderoben och har fullt med kläder men ändå hittar man inget som passar... Men efter mycket provande blev jag klar med vilka kläder som ska med, men då kommer ju nästa problem... att få ner allt i resväskan men efter lite pusslande gick det tillslut. Sen la jag mig i soffan framför en film.
 
Ikväll ska jag på bio med mamma m.fl. och se Call Girl, hoppas den är bra! Imorgon ska jag jobba och njuta av alla nya blommor som kommer har kommit till butiken. Sen bär det iväg till huvudstaden och Magnus Uggla!! Ska bli så kul att få se han live! Ska försöka uppdatera lite på instagram medans jag är där.
 
Pöss på er!!
 
 

Dark Red Beach

Lite rödare och lite mörkare
 
 

Nu är det dags för Fredagsmys!!

Min fredagkväll spenderar jag med en riktig goding en av de bästa godisarna i godispåsen. Vi ska dricka vin, äta lite onyttigt och prata lite skit. Vi ska tona mitt hår också, vi åker ju till Stockholm nästa vecka!!
 

fettisdagen

Mums!!!!




Ole, Dole, Doff...

Vem ska jag måla nästa gång??
 

Magnus Uggla

 
Vad tycks om min nya teckning? Funderar på att göra ett tröjtryck av denna till vi ska åka och se han live kan nog bli rätt coolt ändå!
 
 

Bubbles

 
Detta roade jag mig med igår, vad tycker ni?

Måste allt hända på samma gång!!!

Vill inte vara sjukskriven mer nu!
 

Ranuncel

Något jag tycker är riktigt kul är att fotografera och sen redigera bilderna. Dessa har jag redigerat i Googles bildprogram Picasa 3
 

Man borde uppskatta dagarna då man är frisk mer än vad man gör

 
 
 
 
 
 
 
 

varför kunde man inte rösta på mellanakten??




Mysig röst


Nytt

 
Allt från ginatricot. Byxorna blev jag väldigt nöjd med!

Mellokväll

Äntligen sätter Sveriges musikfest igång! Bäst av allt är nog ändå att få se Danny i tv varje lördag framöver! Det är riktigt gott lördgsgodis för ögonen det! Ikväll ser jag mest fram emot David Lindgrens nummer. Förra året va grymt bra, jag va på plats i Scandinavium och älskade låten direkt och röstade flera gånger. Hoppas på en lika bra låt i år.
 
 

Lördagsgodis

 
Är den inte fantastisk!!

RSS 2.0