Vild brudbukett

Då var första brudbuketten för i år gjord! Det jag hade som önskemål från kunden var att det skulle vara en vild och yvig bukett, naturinspirerad med mycket grönt. Blommor i vitt med några färgklickar och något skulle hänga. Jag gillar själv denna typ av brudbukett när det ser ut som man varit ute i trädgården och plockat ihop den. Men fast det kanske ser ganska enkelt ut så är det mycket tanke bakom. Bland annat val av material och placeringen av materialet. Jag blev väldigt nöjd med resultatet
 
Fler bilder finns på min blomsterblogg HÄR
 
 

Piontider

Äntligen är det tid för pionerna! Det är ju min favorit! Sommarblommor är ju något speciellt. Jag älskar att göra sommriga härliga trädgårdsinspirerade buketter som är lite ängslika och vilda. Första pionerna jag tog hem var Coral Sunset, ni vet den som är coral färgad från början och sedan blir ljusare och ljusare för varje dag. Jag var bara tvungen att fotografera den när den slagit ut. Så vacker!
 
 
 
 
 
 
 
 

Valborg

Det har varit en lugn och skön valborgshelg med mitt hjärta! Vi firade bland annat in våren med att köpa nya brillor. Det blev runda modeller från ray-ban. Kvällen avslutades med solnedgång och sedan frukt och smällt choklad framför tv:n. 
 
 
 

RSS 2.0