Årets mysigaste dag

Då var ännu en julafton över. Jag har fortfarande inte fått den där julkänslan som man vill ha. Jag tror att det bl.a. beror på vädret, 7 plusgrader, regn och blåst, inte speciellt mysigt. Det känns som att vi snart kommer ha höst under vintermånaderna, vinter under våren och sommaren kommer bara senare och senare. Men trots vädret så hade vi en mysig julafton. Jag jobbade ju först (så jag missade vår mysiga julfrukost tillsammans på morgonen, men det är väl bara att vänja sig antar jag). Jag var hemma vid ett och fick snabbt byta om och slå mig ner med familjen och farmor och farfar för att dela ut julklapparna. Jag fick i princip bara saker jag önskat mig så jag var nöjd. Jag skriver alltid en önskelista till mamma så hon har något att gå efter när hon ska handla för både farmor och farfar och mormor och morfar. Det som låg i paketen var en HDMI-adapter till min dator, träningsbyxor, trosor, mystofflor, mjukiskläder, ett dusch-set från boddyshop, hårtork och tekopp + te och choklad. Jag hade tydligen varit snäll i år med. Klockan tre då Kalle börjar var vi hos min farbror och hans familj. Vi kollade på kalle såklart och som vanligt sitter pappa och härmar tjuren Ferdinans mamma, det är nämligen hans favorit. Vi åt massa god mat och sjöng snappsvisor (tyvärr blev det inget för mig eftersom jag va chafför). Senare på kvällen blev det julklappsleken, lika kul varje år då flera slåss om samma paket. Sen va det dags för kaffe och risalamalta. Vi åkte väl hem vid elva tror jag. Jag körde farmor och farfar och brorsan körde våran bil. Vilken lyx vår föräldrar har nu med två chafförer i familjen. Andreas har ju precis tagit körkort. Det var min julafton.
Nu ska man ta sig lite välförtjänt julledighet. Har jobbat sen förra måndagen så har inte rikigt hunnit med eller orkat blogga. Nu är det Nyårsafton att se fram emot. Som det ser ut nu så ska jag fira den med Lina som förra året men var, när eller hur vi ska fira är inte bestämt. Fram tills dess ska jag nog bara ta det lugnt och umgås med familj, vänner och min pojkvän. Det varkar inte som att jag kommer att jobba innan måndag så har massa ledigt. 
 
 
Jag måste bara visa er min brors fina inslagningar, han har ansträngt sig rejält. 
 
 
 
  

All I want for Christmas is you

Vi hade det riktigt mysigt igår, jag och Christian på vår "6 månaders dag". Att gå runt på Lisberg va riktigt mysigt. Vi kollade på isshowen, drack varm choklad, kollade på allt gott dom säljer, åkte Lisebergshjulet (vilket jag tyckte va lite läskigt faktiskt, ja jag är en riktig fegis när det kommer till höga höjder och åkatraktioner). Det var en fin utsikt över vår vackra stad. Vi tävlade också, man skulle kasta bollar i en grej och så skulle man sätta så många som möjligt på en viss tid. Vem tror ni vann? Precis, ni gissade rätt (HOPPAS JAG) Jag såklart! Jag vann dessutom inte bara över honom utan jag vann även första pris, en liten tomte. Jag vann med 24-15. Christian berättade efteråt att han tyckte att det gick bra för honom och sneglade på mig när han var uppe i nio satta bollar, då hade jag 18, hahah! Han ville tydligen gärna vinna något till mig för han sa efteråt att "Vi kan väl låtsas att jag vann den till dig", hihi, vaddå söt. Efter Liseberg så gick vi och åt på en Turkisk resturang och åt lammkottletter med potatis och grönsaker, det var riktigt gott. Sen åkte vi hem till mig för att hämta lite grejer och så tog vi våran bil hem till honom. Det blev en riktigt lyckad kväll. Är så lycklig över att ha en sån fin pojkvän <3
 
 

Jul på Liseberg om en stund

 

En midsommarnattsdröm

Jag köpte känn ingen sorg DVD:n och det är så kul att titta på allt extramaterial. När dom spelade in min favoritscen i filmen så började många i teamet gråta. Om ni inte har sett filmen så se den! Man blir helt kär i Adam Lundgren, så otroligt bra är han!
 
 
 

Kevin Walker

Han kanske inte skulle vinna hela Idol, men det var ändå rätt kul att han gjorde det.  Han har varit min favorit genom hela tävlingen. Han gjorde dessutom vinnarlåten bättre än Elin, tycker jag. Elin har också varit en stor favorit hos mig, supercool tjej. Men När man tittar och lyssnar på det här så blir man ju bara glad. Han har varit sig själv genom hela tävlingen och gjort så gott som han kunnat och det bästa är att han utstrålar sån otrolig glädje på scen, man ser i hans ögon att han tycker det är så roligt och han är så tacksam för allt. Jag diggar Kevin, han har den mysiga rösten som jag vill lyssna på i mina hörlurar. Sen är han inte helt fel att titta på, det måste jag erkänna. 
 
 
 

Sista lediga dagarna innan jul

Nu är det dags att ladda batterierna inför julveckan på jobbet! Jag började min helg med att åka till Christian igår efter jobbet och hade en mysig fredagskväll. Det är så jobbigt att träffa någon som man tycler så mycket om ca 1 gång i veckan, men det är inte mycket vi kan göra åt saken just nu. Han har skolan och jag har jobbet. Jag sov över och kom hem vid tre idag och kände att jag bara ville vara hemma och ha en myskväll med go fika och filt framför tv:n. Passar på att blogga också nu när jag har lite tid för mig själv. Imorgon ska jag och Christian gå på jul på Liseberg och fira våra 6 månader tillsammans. Kan inte fatta att det har gått ett halvår redan! Tiden går så sjukt fort. Jag hoppas det blir någorlunda bra väder bara, annars är det inte så mysigt. Man kan ju värma varandra förstås. Sen på måndag är det bara att köra på och hoppas det flyter på bra på jobbet under veckan. På tisdag ska vi ut och äta julbord på Jungman Jansson, blir trevligt att umgås lite utanför arbetet. Vi kommer ju inte ses så länge till tyvärr.... Det är nämligen så att butiken kommer att upphöra 1 januari p.g.a. hyreshöjning. Så efter tolvslaget på nyår är jag arbetslös igen.... Känns lite svårt att ta in, jag har ju vetat om det sen i september men man fattar det nog först när man är där utan jobb... Tråkigt sätt att börja det nya året på förstås men det kan bara öppna nya dörrar och vem vet, det kanske blir ännu bättre. Jag får hoppas på det! Bara man får vara frisk så löser sig allt så småning om. 
 
 

Årets julbak i bilder

 
 
 

Naturinspirerad begravningskrans

Jag älskar att jobba med naturmaterial från skogen, det blir så vackert och fint. Det händer inte så ofta att man får jobba med det på jobbet, det är nu under jul och om man får någon beställning som vi nu fick. Det var en krans till begravning som skulle dekoreras med mossa, murgröna, trollhassel och vita blommor. Nu hade jag en bild som jag skulle följa så hade kanske gjort den annorlunda om jag fått fria händer, men visst blir det fint. Om personen som begravs älskar att vara i skogen blir det hela ännu vackrare, tycker jag. Jag önskar att fler vågade beställa lite annorlunda saker och tänka mer personligt. 
 
 
 

Pappas julpynt

 

RSS 2.0