Midsommarkrans

 

Midsommarafton

Midsommar innebär ju först och främst några timmars jobb för min del. Sen åkte jag hem för att förbereda sill lunch till mig, Christian och Lina. Vi prommenerade sedan bort till en barndomskompis familj där mina föräldrar och lillebror firade. Det blev en härlig midsommar med ösregn, god mat, lekar, mycket skratt ochavslutades med massa dans. Jag älskar att umgås med min familj och det är underbart att även Christian gör det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25år!

Förra lördagen fyllde jag 25 år! 25 ÅR?!?! Betyder det att man är vuxen nu? Jag älskar att fylla år. Tycker det är jättemysigt att bli gratulerad och få paket och träffa släkt och familj. På min födelsedag väcktes jag med pussar och kramar av Christian. På jobbet möttes jag av ballonger, paket och en flaska bubbel i lunchrummet. Blev till och med grattad med en sång av Lotta och Douglas (mina chefer), dom är bara för goa. När jag kom hem hade Christian lämnat ännu en lapp på köksbänken (han var ute med jobbet just denna kväll). 
 
Jag spenderade kvällen med att äta rester och sedan handla inför mitt firande med familj och släkt dagen efter. När jag gick ut för att handla stod det ett stort paket med blommor utanför dörren. När jag kom hem igen öppnade jag det och där i var en stor bukett från världens bästa vän. 
 
När klockan var tio var det dags att börja baka kakorna. Det blev kladdkakor med toscatäcke på den ena och nougat med jordgubbar på den andra. Det blev en sen kväll för mig, Christian hann komma hem innan jag somnade. 
 
På lördagen var jag hos frissan på morgonen och sedan hemma hos föräldrarna en stund innan vi åkte hem till mig och spelade boule tillsammans i Kviberg med Christian och min lillebror Andreas. Efter boulen tog vi en god middag i solen på Gula Villan innan det var dags att förbereda det sista innan gästerna kom vid sju. 
 
Även fast det bara var familjen och närmaste släktingar som kom så var det ansträngande att få hem tio gäster. Det var ju trots allt första gången vi hade så många hemma hos oss. Alla hade ju inte träffat alla men allt gick jättebra och vi hade en trevlig kväll. Farmor och Farfar tyckte det var så kul att äntligen få träffa Christians föräldrar. 
 
I Augusti kommer jag och Lina fira ordentligt att vi fyller 25 år i år. Vi slår ihop firandet och bjuder våra familjer, släktingar och vänner till en härlig sommarfest. Ser fram emot det men det är mycket jobb med att få ihop något bra med så många människor. 
 
Jag är en lycklig och tacksam 25 åring just nu!
 

4 år!

Nu är det 1 vecka sedan jag och Christian hade vår 4 års dag. Fattar inte vart åren tar vägen. Jag känner verkligen att jag hittat mannen i mitt liv. Trodde aldrig att jag skulle hitta någon som jag skulle älska så mycket som jag älskar honom. Känner mig så otroligt älskad, lycklig och trygg med honom.
Detta hittade jag på köksbänken på morgonen (15 juni). 
 
 
 
 
 

RSS 2.0